Dåseposten: Allergi overfor kathoner

Rækkefølge og hudplejerutine: Sådan bruger du vores (og andres) produkter sammen

Pudderdåsernes hudplejerutinerVi får rigtig mange spørgsmål fra jer, der har svært ved at overskue, hvilken rækkefølge I skal bruge vores nye produkter og også alle andre produkter. Og jeg kan sgu godt forstå jer, det er noget af det sværeste at overskue.

Pudderdåserne har selvfølgelig også vores egen tilgang. Denne basis hudplejerutine for alle har vi skrevet om flere gange, og jeg håber, I allerede har læst dette, eller at I vil gøre det nu.

Nu har vi så lanceret vores egen serie, som vi selvfølgelig har lavet ud fra den samme filosofi, som vi altid har haft. Og jeg skal prøve at forklare, i hvilken rækkefølge man skal bruge vores produkter – og ikke mindst, hvordan I kombinerer dem med jeres gode gamle favoritter fra andre mærker. Noget vi selvfølgelig også selv gør, samtidig med at vi hele tiden skal teste nye produkter til bloggen. Så ja – vi blander selvfølgelig også selv vores eget og andre mærker!

1. Rens
Huden skal selvfølgelig renses og makeup skal fjernes. Det der med partout at ville vaske huden både morgen og aften er ikke nødvendigvis en god ting. Pas godt på hudens eget naturlige beskyttende fugtlag og rense den så blidt som muligt. Less is more.

Vi har lavet en Alt i en makeupfjerner, som vi selv synes er den bedste nogensinde til at fjerne makeup fra hele ansigtet. Den er en eau micellaire, som I også kender det fra andre mærker.

Skal jeg så ikke vaske mit ansigt i vand? Nej, ikke nødvendigvis. Bruger du rigtig meget makeup, kan det være nødvendigt med et skridt mere i din renserutine, men en helt almindelig hverdagsmakeup kan du sagtens fjerne med Alt i en Makeupfjerner alene.
Hvorfor har I ikke lavet en ansigtsvask? Så langt er vi ikke nået endnu, vi ønsker at producere produkter, der skiller sig ud, så indtil videre må du bruge et andet mærke til det formål. Til dette trin kan du selvfølgelig bruge et hvilketsomhelst andet renseprodukt end vores, hvad end det er en almindelig ansigtsvask, en Konjac svamp, Bioderma eller hvad dit hjerte måtte begære.

2. Eksfolier
Det allervigtigste når det kommer til at bruge daglig kemisk eksfoliering som vores T-zone peeling eller AHA-Peeling er, at det er det allerførste produkt du bruger (efter rensning selvfølgelig, men du kan også bruge det om morgenen uden at have vasket huden først). Du må bare ikke bruge andre cremer før din kemiske peeling.

Det samme gælder selvfølgelig, hvis du hellere vil bruge Avene Cleanance K, Exuviance eller nogen af de andre gode syreprodukter derude. De skal på først.

Og du skal kun bruge en. Du skal altså vælge mellem dem og må IKKE bruge AHA-Peeling og T-zone peeling samtidig.

3. Korrigerende pleje
Efter eksfoliering kan du nu bruge et serum eller creme med en masse gode aktive ingredienser, som skal løse dine problemer. Er du på min alder så bruger du her et antiage-produkt som for eksempel vores Anti-age creme. Det er også på dette tidspunkt, du skal bruge ethvert andet anti-age produkt, serum, produkt mod pigmentfejl eller hvad du ellers kan finde på.

Hvis du (som jeg selv) gerne vil kombinere flere produkter som for eksempel Anti-age creme og et serum mod pigmentforandringer, så gør du bare det. Rækkefølgen betyder mindre, men brug som hovedregel de aktive ingredienser nederst.

Har du akne er det her, du kan vælge at bruge basiron ovenpå din syrepeeling (effektiv kombination!).

Har du en 19-årigs babyhud, så lader du bare være med at gøre noget som helst. Heldige dig…

4. Fugt
Hvis du har lige så tør hud som jeg så har du nu stadig følelsen af tør og stram hud. Så nu smører du et ekstra lag af en god creme ovenpå. Til det formål har vi lavet Alt i en creme, men du vælger selvfølgelig den, du bedst kan lide.

Hvis du har fedtet hud eller din ud bare føles perfekt efter trin 3, så bare glem alt om dette punkt. Hvis du har kombineret hud, så er et af de bedste tricks bare at nøjes med at bruge creme på de tørre partier og udelade de fedtede.

5. Solbeskyttelse
Hvis du altid bare sørger for at bruge syreholdige produkter nederst, solfaktor allerøverst og så putte alt andet ind derimellem, så går du aldrig helt galt i byen.

Og solbeskyttelse er selvfølgelig vigtig og skal på til sidst. Og nej beklager, vi har ikke lavet nogle solcremer i denne omgang. Fem produkter var nok til at starte på, så der må I ty til de mange andre gode mærker, hvad end det er som en dagcreme med SPF eller en solcreme.

Mix og match
Vi har forhåbentlig gjort det klart mange gange nu, hvor vigtigt det er at blande produkter og lade være med at lytte til producenter, der gerne vil sælge dig en kæmpe pakke og forsage alt andet. Så det gælder selvfølgelig også vores egne.

God fornøjelse, jeg håber, det bidrog med lidt hjælp og eller så spørg igen.

PS. Og nej, du behøver ikke en seperat øjencreme.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

255 kommentarer

 • Camilla

  I gør simpelthen altid bare min hverdag meget nemmere og bedre! Jeg kan aldrig undvære jer <3 dejlige kvinder :-)
  God dag!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Lige et spørgsmål: Jeg føler jeg SKAL bruge produkter til min hud, men sandheden er at min hud er ret fin når jeg ingenting bruger. Så snart jeg prøver at bruge en ny ansigtscreme el. lign., begynder jeg at få tørre pletter og ender altid med at droppe cremen.

  Så når alt kommer til alt… Hvis min hud er perfekt ud brug af andet end vand, skal jeg så bare fortsætte med det?

  Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Ja. Altså helt alvorligt, if it work’s don’t fix it.

   Der er nogle ting, du dog skal huske: At fjerne makeup, hvis du bruger det, det kan man ikke rigtigt med vand alene. Og solbeskyttelse.

   Men derudover – Nyd din smukke hud!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Hmm jeg vil altså mene at det på ingen måde er nok at vaske huden med sådan en makeup vand- man skal jo først fjerne makeuppen(hvilket jeres virker sikkert er super til), men derefter skal man da vaske med en mild cleanser(uden sulfater selvfølgelig). Og ingen tvivl om at jeg også mener at man skal vaske ansigtet om morgenen- der er jo produktrester, sved og bakterier som jeg ikke har tænkt mig at lægge hudpleje og makeup ovenpå!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Ja det er der så delte meninger om :) Jeg vil mene, at hyppig vask ødelægger hudens egen beskyttelsesbarriere og fugtfilm og ydermere er unødvendig. Jeg får i hvert fald ikke selv snavset hud i løbet af natten mens jeg sover. For meget vand er faktisk ikke godt for huden. Vand udtørrer huden temmelig meget – det gør en anelse snavs fra hovedpuden altså ikke.

   I det hele taget bader vi ofte for meget i dag: http://ekstrabladet.dk/nationen/article5023293.ece

   I hvert fald mere end huden har godt af. Vand udtørrer huden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej pudderdåser
  Vil det så sige, at jeres T-zone peeling egentlig har samme funktion som en skintonic? Jeg tror navnet “peeling” forvirrer mig en smule, da jeg straks tænker på skrubbemasker..
  Jeg ved ikke om, det er mig, der helt har misforstået noget..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Regitze Løkke

  Du skriver at man ikke må bruge noget produkt under en syrebehandling, men gælder dette også skintonic? Jeg bruger nemlig den milde facial mist fra rudolph care under min Avéne cleanance k, men er dette forkert?
  Og hvor vigtigt er det at bruge solbeskyttelse ovenpå en syrebehandling? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Skintonic er helt ok :)

   Altså som producent skal jeg sige at det er vigtigt at bruge solbeskyttelse ovenpå AHA!

   I sommerhalvåret er det helt sikkert meget vigtigt og endnu mere hvis det er led i et forsøg på at behandle pigmentpletter. Men med disse lave koncentrationer er det nok ikke mere vigtigt, end det altid er at bruge solbeskyttelse.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Først et stort tillykke med jeres produkter. Jeg har dog ikke fået afprøvet dem endnu. Har dog et spørgsmål ang jeres Alt i en creme. Synes at jeg kan læse at den minder lidt om Aderma exomega creme? Er det korrekt, eller hvor i ligger forskellen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hej Louise
   De har nogle egenskaber, der gør dem ens, men ingredienserne er meget forskellige.

   Begge cremer er parfumefri, rige og fugtgvende og gode til sart hud.

   Exomega er baseret på havreekstrakt, som er godt til at berolige sart hud. Det findes også i flere fedt-versioner så du kan få det som en meget fed fedtcreme.

   Vores Alt-i-en-creme indeholder nogle andre ingredienser. Vi har brugt et andet stof der hedder SyriCalm, der også har beroligende og beskyttende egenskaber på sart hud. Så har vi tilsat 1 % niacinamid og sheasmør. Vi ville kke bruge havreesktraktet – det er supergodt til tør eksemhud på kroppen, men det giver desværre mig perioral dermatit, hvis jeg bruger det i ansigtet https://pudderdaaserne.dk/2013/03/27/bumser-pa-hagen-og-omkring-munden-perioral-dermatit/

   Kort fortalt vil jeg sige at Exomega er meget målrettet tør eksemhud og klart det bedste til netop det, vores er en allround creme med nogle lidt mere avancerede ingredienser i, der giver generelt pænere hud.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Kære Dåser
  Tak for en dejlig blog, og tillykke med jeres nye produktlinje. Glæder mig til at prøve dem!
  Der er noget jeg har tænkt over et stykke tid: Bør jeg vente lidt fra jeg har smurt min BHA-creme på huden til jeg smører creme ovenpå? Jeg tænker om cremens højere(?) pH-værdi vil kunne neutralisere syren, så den ikke er lige så effektiv? Jeg synes ikke jeg er stødt på en overvejelse om dette nogen steder – hvad tænker I?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Jeg venter selv lige til den er trængt ind i huden. Det tager et øjeblik og så smører jeg creme ovenpå.

   Det gør jeg i øvrigt altid, når jeg bruger flere produkter fra andre mærker. Fordi forskellige konsistenser (fx. noget silikonebaseret ovenpå noget oliebaseret) kan bliver til noget virkelig funky, hvis man får dem blandet sammen på huden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Bare det, at I argumenterer for at blande mærker…..det giver mig lyst til at købe jeres produkter, efterhånden som mine nuværende slipper op :-) Og så er mit yderst dovne jeg glad for jeres ” less is more” . Hvor jeg dog finder det befriende, at I ikke med bekymret mine nærmest dømmer ens hud til de evige rynkemarker, hvis ikke man bruger mindst 10 forskellige produkter ( inden for sælgerens eget mærke, naturligvis). Hurra for enkelhed

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Tusind tak Camilla!
   Vi står jo også på den anden side af disken som alle andre kunder,og og nu er vi selv blevet tilstrækkeligt trætte i ansigtet af at høre på det sædvanlige sludder. “Practice what you preach” er endnu et motto, vi er tro mod.
   Endnu en gang tak!

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Tillykke med jeres serie!
  Jeg overvejer at købe t-zone peelingen, men jeg er lidt i tvivl om jeg kan bruge en blanding af serum og arganolie ovenpå om natten. Det er måske et lidt åndssvagt spørgsmål, men tænkte bare på om olien ligesom kan ‘opløse’ peelingen, så den ender med ikke at have effekt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Det kan du sagtens (det gør jeg tit selv med forskellige ansigtsolier). Bare som sagt – altid peeling nederst og så derpå hvad-som-helst ovenpå

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Når i skriver at man ikke må blande forskellige syreprodukter, vvil det så sige at man kan skifte imellem dem hver anden aften, eller skal man helt undgå et bha produkt den periode man bruger aha?

  og stort tillykke med jeres lækre serie, jeg glæder mig at prøve dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Kære Anna

   Jeg ved godt, nogen gør det, men jeg vil klart anbefale at man holder sig til et produkt, en til to gange dagligt. Det giver de bedste resultater.

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi

  Hej.

  Kan man godt rense med olie (https://pudderdaaserne.dk/2012/12/12/tirsdagstip-rens-med-olie/) før man bruger en syrepeeling? For der sidder jo stadig olie på huden efter man har skyllet ansigtet. Som jeg har forstået det, skal syrepeelingen på allerførst.

  Venlige hilsener
  Randi

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Ja det kan du godt, men der skal ikke sidde et tykt lag af olie bagefter på huden. Det må du sørge for at tørre af/vaske af alt efter hvordan du nu gør.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Endnu engang rigtig rigtig god indlæg. taaark ((-:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Frederiksen

  Hejsa

  Jeg har lige købt 4 af jeres produkter og glæder mig til at prøve dem.
  Jeg har et spørgsmål angående rens af huden. I skriver om det, men jeg er stadig ikke helt sikker på, hvordan det hænger sammen.
  Når jeg har renset ansigtet i jeres Alt i en makeupfjerner, er det så nødvendigt også at rense med en ansigtsrens, eller kan jeg gå direkte til exfoliering. Jeg mener, om man SKAL rense med en ansigtrens bagefter, eller det er noget, man kan VÆLGE at gøre.
  Jeg håber, jeg kan tåle jeres makeupfjerner. Jeg kan desværre ikke tåle Biodermas – den irriterer mine øjne.

  Mange hilsner fra Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hej Christina

   Nej, du skal bestemt ikke gøre begge dele. Det, jeg mener, er, at jeg nogle dage (især om aftenen og når jeg har makeup på) bruger jeg alt- i en makeupfjerneren. Hvis jeg derimod er i bad, så vil jeg hellere bruge en ansigtsrens til vand. Så du skal endelig ikke rense dobbelt – jeg siger bare, at du helt selv kan vælge, hvordan du renser din hud (bare du gør det blidt)

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kian

  Hej
  Tillykke med serien – glæder mig til at prøve den og fedt at I også har tænkt på god emballage

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kian

   Ei – resten af min kommentar blev “ædt”…

   Jeg ville spørge om det er bedre for min lidt tørre hud hvis jeg springer Neutral ansigtsvask over og nøjes med makeup-fjerner, vand og konjak svamp?

   Kian

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Altså personligt foretrækker jeg den sidste model, du stiller op – den bruger jeg selv ;) Er fan af min konjac svamp.

   Men der er ikke noget dårligt i Neutral ansigtsvask. Så…. Vælg den af de to, du synes føles bedst. Du bør kunne mærke efter selv, om din hud føles udtørret bagefter ansigtsvask?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Og tak :) Det var MEGET vigtigt for os

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er det okay at bruge T-zone peeling, hvis man i forvejen bruger en eksfolierende skintonic? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Nej, kun et syreprodukt ad gangen. Hvilken skintonic bruger du?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Enten Clarins toning lotion with iris eller Clarins Gentle exfoliator brightening toner :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Beklager – der er syre i. AHA så vidt jeg husker, eller en blanding. Du må vælge, enten eller.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Hej
  Nu har jeg købt tzone peeling og brugt det i et par uger. Jeg har gjort ligesom der står her.
  Problemet er bare at jeg synes jeg har fået flere bumser af det, og de hudorme jeg havde før, de er blevet klar(til at klemme ud, hvilket man ikke skal, man kan ikke lade være) . Det samme oplevede jeg ved avene clerance k.
  Ligner næsten en teenager igen.
  Gør jeg noget forkert? Eller skal jeg stoppe med at brug den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hvor længe og hvor meget brugte du den? Hvordan gjorde du med Cleanance K? Stoppede med den?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hej, har også lige købt jeres t-zone peeling og har to spørgsmål til den. I skriver at man kun må bruge et syre produkt ad gangen. Jeg bruger også mild clarifying lotion fra Clinique efter rens. Eftersom det også er bha er det så ikke ok at bruge den før peeling?

  Og hvad med min Dual moisture emulsion fra Ling. Skal den på før eller efter t-zone? Jeg ville sige før, men er usikker?

  Jeg er ved at skære ned på alle produkter, men vil jo gerne kunne bruge det op jeg har :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Kære Charlotte
   Ifht. Clinique – både T-zone peelingen og Clarifying Lotion er en BHA-peeling. T-zone peeling indeholder 2 % salicylsyre, Clarifying Lotion indeholder 0,5 %. Det giver absolut ingen mening at bruge dem samtidig. Vælg mellem dem – eller tøm den først den ene og så den anden.
   Ifht. LING har jeg selv tænkt meget over det også. Jeg elsker LING Dual Moisture. Og jeg er nået frem til at T-zone peelingen (eller Clarifying Lotion for den sags skyld SKAL på først. Hvis du læser LINGs eget 4-trins hudpleje system, så hedder det: Trin 1: Rens og eksfolier, Trin 2: Hydrate. Og der er faktisk også et par eksfolierende produkter hos LING. De ligger alle i trin 1. Og T-zone peeligen er et eksfolierende produkt.

   Derudover vil effekten af T-zone peelingen bliver nedsat af Dual Moisture nedenunder. Det modsatte tvivler jeg på er tilfældet. Tværtimod :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Mange tak for udførligt svar, det giver altsammen sammen god mening! Og ros til jer for at lancere produkter som supplerer det ellers voksende danske beautymarked, som nok er omfangsrigt, men som fortsat har nogle mangler ift det udenlandske af slagsen…. Al held og lykke med projektet, jeg er allerede fan ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej med jer.

  Først og fremmest – jeg er vild med jeres meget nede på jorden måde at forholde jer til produkter på. Og i gør min dagligdag lettere fordi jeg ikke behøver selv at foretage researchen- tak :-)

  Jeg har lige et par spørgsmål til det med rutinerne:
  Jeg har lige købt jeres t-zone peeling som jeg glæder mig til at komme i gang med at bruge. Men er kommet lidt i tvivl – når jeg bruger den, skal jeg så fortsat også bruge en scrub 1-2 gange pr uge som jeg har gjort indtil nu? eller er det nok med den kemiske peeling?

  Og næste spørgsmål – hvornår i rutinen påfører jeg skin tonic – vil det være efter den kemiske peeling? Her afslører jeg måske at jeg ikke helt følger jeres rutineanbefalinger. Men jeg har længe været fan af at påføre skin tonic efter afrensning og inden serum, om ikke for andet så fordi det føles rart :-)

  På forhånd tak for hjælpen

  kh Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hej Anne

   Tusind tak :) Og dejligt at høre, at du fortsat bruger skintonic, når du så godt kan lide det :) Jeg ville bruge den før T-zone peelingen, men det afhænger lidt af hvilken det er og hvad der er i?

   Du kan godt kombinere T-zone peelingen med scrub 1-2 gange om ugen. Trap langsomt op og mærk efter at det ikke er for meget for din hud – jeg gør det også selv fordi det føles rart ;) Men du behøver selvfølgelig ikke. Scrub er behageligt men ikke nødvendigt – gør hvad du føler for.

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Hej Katja

   Tak for dit lynhurtige svar. Brugte T-zone peelingen i går aftes, og jeg er allerede fan :-)

   Den skin tonic jeg bruger er Ole Henriksen Pick me up face mist. Og den er jeg så nok selv kommet frem til at jeg muligvis ikke kan bruge sammen med, da der Alpha Hydroxy Acids i. Er det ikke noget med, at man ike må bruge to syrer på en gang? I så fald må jeg jo vælge eller bruge den ene morgen og den anden aften.
   Endnu engang tak for din hjælp

   Kh Anne

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Anne
   Det er ikke særlig hensigtsmæssigt at bruge flere syreprodukter samtidig, heller ikke morgen og aften :-/
   Spørgsmålet er så, hvor højt indholdet er, og hvad PH-værdien ligger på i Pick Me Up Mist?

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Hej igen.
   Jeg ku ikke få lov til at svare direkte på din kommentar, Helene, så derfor så svarer jeg lige på mit eget svar:-)

   Jeg har forsøgt at finde ud af PH-værdien osv, men kan faktisk ikke rigtig finde det. Fandt en ingrediensliste på det vedhæftede link, men der står ikke noget om mængde og Ph værdi. Så måske bruger jeg så bare den ene først og den anden bagefter. Linker er her:
   https://www.olehenriksen.com/p-25-pick-me-up-tonic.aspx

   Og ingredienslisten ser således ud:
   Water (Aqua, Eau), Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Glycerin, Polysorbate 20, Calcium Ascorbate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Panthenol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Rosa Canina Flower Extract, Vaccinium Angustifolium (Blueberry) Fruit Extract, Rubus Fruticosus (Blackberry) Fruit Extract, Prunus Persica (Peach) Fruit Extract, Macrocystis Pyrifera Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Extract, Citrus Aurantium (Orange) Fruit Extract, Citrus Grandis (Grapefruit) Fruit Extract, Citrus Medica Limonum (Lemon) Fruit Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower/Leaf/Stem Extract, Xanthan Gum, Oleth-20, Sorbitol, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Hexylene Glycol, Ethyhexylglycerin, Fragrance (Parfum

   Endnu engang tusind tak for hjælpen

   Kh Anne

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej igen Anne

   Jeg fandt det heller ikke lige, men har skrevet og spurgt, fordi jeg har hørt så meget om Pick me Up :-) Uden mere info ville jeg ikke selv bruge de to produkter hverken sammen eller morgen og aften.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Hej igen,

   Nej, det er også der jeg er endt:-) Glæder mig til at høre, om du får svar fra dem og hvad svaret er:-)
   Tak for hjælpen.

   Kh Anne

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Jeg vender tilbage, når jeg har hørt nærmere, der går med stor sandsynlighed noget tid, hvis jeg overhovedet må få det oplyst :-D Hvilket ikke er spor sikkert.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Tak for en meget fin guide. Jeg er virkelig en newbie indenfor området, og kunne smadder godt bruge lidt vejledning til at komme ordentligt i gang, så hvis I har tid til at sende et godt råd i min retning, så ville jeg blive meget glad :-)

  Jeg er så elendig til at passe på min hud, så jeg gør nærmest aldrig noget for det, hvilket jeg har besluttet at lave om på :D

  Jeg anvender en sjælden gang imellem en ansigtscreme fra Body Shop (http://www.thebodyshop.dk/hudpleje/dag-og-natcreme/seaweed-mattifying-day-cream.aspx#), da den trænger hurtigt ind, hvilket er et must for mig :-) Og min mascara fra Clinque vasker jeg bare af i badet.. Måske ikke det aller smarteste for huden?

  Nå, men jeg kigger på jeres produkter og tænker at anskaffe mig makeup-fjerneren og t-zone-peelingen.. Som jeg tænker at kombinere med ovennævnte ansigtscreme. Men hvad vil I ellers anbefale?

  I nævner noget om ansigtsvask, men hvad er det lige det er? Er det det samme som rensemælk/vaskegele/ansigtsvaskegel? Kan I anbefale en god og gerne billig ansigtsvask? :-)

  På forhånd mange tak for svaret!

  Mvh. Mille

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Mille
   Tak for tilliden!
   Nu nævner du selv Alt i en makeupfjerner og den kan sagtens stå alene som rens af huden. På den måde slipper du for at finde en ansigtsvask i første omgang. Hvis du alligevel gerne vil have vand i ansigtet, kan jeg anbefale Neutrals renseskum, eventuelt til badet om morgenen.
   T-zone Peeling skal på efter rens og før din creme og så behøver du faktisk ikke andet. Den vil være en god makker til din creme fra TBS.

   Nu går jeg ud fra, at din hud er forholdsvis uproblematisk med få urenheder og eventuelt en let fedtet T-zone? I så fald tror jeg, du vil elske både vores Alt i en makeupfjerner og vores T-zone Peeling.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mille

   Mange tak for dit svar, Helene :-)

   Så vil jeg ligge ud med bare at prøve de to nævnte sammen med min ansigtscreme.. Mener dog ikke, at der er solfaktor i den specifikke, som jeg bruger. Er det et problem, når man bruger jeres T-zone peeling? Synes hurtigt at ansigtscremer med solfaktor i fedter min hud rigtig meget, og den eneste, som jeg synes, har været hurtig til at trænge ind i huden, er den nævnte fra TBS..

   Tjah, har lidt store porer og ind imellem få dissiderede urenheder, men tror ikke umiddelbart at det er specielt unormalt eller voldsomt :) Synes dog at jeg oftere har haft problemer med urenheder det sidste års tid (er stoppet på mine p-piller, som jeg har været på i 10 år), så tænker det er tid til at gøre en større indsats :)

   Mange tak for hjælpen!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Mille
   Det er et problem, hvis du opholder dig meget i solen. Der er mange gode solcremer, men desværre er de også altid rigtig dyre.
   P-piller og hormoner i det hele taget får meget ofte huden til at flippe ud, hvad enten man slutter eller begynder :-/
   Hold dig fra solen i et par måneder og brug de tre nævnte produkter. Til marts/april bør du bruge en af de lette solcremer fra apoteket.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Hej igen Helene,

  Vil bare sige tak for dine udførlige svar :-) Dejligt med noget kyndig vejledning!

  Mvh.
  Mille

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Mille
   Selv tak og velbekomme :-*

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • heidi G.

  Help… nu har jeg fulgt med i jeres fantastiske anmeldelser, og det har allerede gjort en kæmpe forskel. Jeg lider kraftigt af acne efter p-pille stop. Har nu fået det slået godt ned, men nu sidder jeg fast i, at jeg ikke tør ændre eller stoppe med de produkter jeg bruger. Ville dog gerne gøre det mere simpelt. Har brug for jeres hjælp. Hvad kan jeg skære fra?

  Jeg vasker huden med Shiseido benefiance extra creamy cleansing foam (rigtig lækker dog ret dyr når den bare skal vaskes af). Så bruger jeg en tonic. Herefter påfører jeg avene cleanence k, ville jeg kunne bruge jeres AHA eller er det T-zone jeg skal have fat i? Så påfører jeg basiron 10 % og slutter af med en fugtighedscreme.. det er min rutine om morgenen.. frygter at jeg vil få udbrud igen hvis jeg stopper med noget, så sidder lidt fast.. samtidig ville jeg gerne tilføje noget mod arene om aftenen, men er i tvivl om hvornår i rutinen det skal ind..

  Håber I kan hjælpe..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Heidi
   Æv altså, de forbandede hormoner!

   Shiseidos renseprodukter har jeg altid haft en svaghed for, de er vildt lækre om end lidt udtørrende. Du kan sagtens vælge toner/tonic fra…
   Men du kan også vælge et renseprodukt, som er langt mindre udtørrende og virker lidt som en skintonic, hvis det er fornemmelsen af den, du kan lide.
   En Eau Micellaire
   https://pudderdaaserne.dk/2014/07/06/eau-micellaire-og-micellar-water-overblik-opsamling-og-test/
   Eller vores egen Alt i en makeupfjerner, som ikke bare fjerner makeup og snavs, men også sørger for at efterlade huden velfugtet.
   T-zone Peeling vil med stor sandsynlighed hjælpe dig bedre med din akne, men du skal være forberedt på en forværring, før det bliver helt godt. Basiron og T-zone peeling arbejder fint sammen. Har du brug for creme efterfølgende? eller er det mere en vane? Havde du noget specielt i tankerne til arene?
   Afhængigt af produktet, skal det på efter Basiron.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • heidi G.

   Hej igen..
   bruger skintonic, da jeg kan se en del snavs på vatrondellen efter, selvom jeg har vasket ansigtet først.. så hvis bare det jeg bruger renser godt, er tonic/toner ikke nødvendigt.
   Når jeg har brugt basiron tørrer min hud ret meget ud, så jeg er nødt til at bruge noget creme til at fugte.
   Angående arrene så havde jeg overvejet Eucerin even brighter.
   Kunne godt finde på at prøve jeres t-zone, men spørger nok dumt, virker den også udenfor t-zonen?

   Tusind tak for hurtigt svar.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Heidi
   Umiddelbart tænker jeg, at du simpelthen ikke for renset huden tilstrækkeligt, hvordan bruger du dit renseprodukt og cirka hvor lang tid tager det?
   T-zone Peeling er til hele ansigtet :-)
   Du skal endelig bruge creme, akne under en tør overflade er vejen til rigtig store problemer.
   Jeg har ikke selv erfaring med Even Brighter mod ar, men den burde kunne gøre en forskel.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia

  Dejligt med en guide til sådan en længere proces!
  Jeg er dog i tvivl om hvornår produkterne skal på huden efter hinanden – altså, skal huden være næsten tør efter forrige produkt, eller?
  Og hvis man nu synes det er dejligt med eksempelvis Tromborgs Facial Mist, hvornår skal sådan en så bruges? Før eller efter jeres eksfoliering?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Det kommer an på, hvor travlt man har ;) Men nej. Huden bør være tør, før du bruger AHA eller BHA. Derefter kan du bare lægge dem ovenpå hinanden – dog med forbehold for hvilke andre produkter du bruger? Men hvis det føles godt, så er det helt fint :)

   Skintonic eller mist kan du bruge før eksfolieringen – eller når som helst i løbet af din dag, hvor du synes, det føles behageligt med et friskt spray.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Timothy

  Hej,

  Jeg bruger jeres t-zone peeling, og den har hjulpet, men jeg føler stadig, at min hud kunne blive bedre. Den virker umiddelbart tør, og jeg er næsten sikker på, at det er vandet som jeg renser i, der gør det. Jeg renser hver aften med en konjac svamp, og så t-zone og evt. Derma fugtighedscreme. Kan jeg søge til andet, at rense i end vand? Jeg er ikke stor fan af det kalkede vand.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hej Timothy. Det er en rigtig god idé at spare lidt på vandet. Du kan fx bruge vores alt i en makeupfjerner (også selvom du ikke har makeup på) eller en af de mange andre eau micellaire derude. Selvom man ikke bruger makeup er de gode vand-fri renseprodukter.
   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hej. Jeg bruger jeres AHA dagligt, men er interesseret i at begynde på jeres BHA, T-Zone peel. I skriver, at jeg ikke må bruge de to samtidig: Betyder det at jeg ikke kan bruge AHA den ene dag og BHA den anden, og så ellers veksle dagligt mellem brugen af de to?
  MVH Ida

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Ida

   Nej! Vi anbefaler ikke, at de to bliver brugt samtidigt. Heller ikke hver anden dag, dag/aften eller andre kombinationer. Huden bliver simpelthen slidt af det, og det kan give uhensigtsmæssige reaktioner.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Først skal I have tusind roser for jeres indsats og denne blog, som må hjælpe utallige hver dag! Hold nu op altså; TAK for det.
  Og så er det min tur til at stille et spørgsmål. Jeg har voksenakne – ret bittert at sidde som 29-årig og spørge lægen: ”Men… Hvornår forsvinder det?” og så få løftede skuldre til svar. Kort fortalt, så har jeg altid haft problemhud med voldsomt eksem især som teenager (både skallende tørt og betændt rødt), akne (har været på roaccutan for en 6-7 år siden), og ja, jeg har også pcos… Herligt. P.t. bøvler jeg især med 1) genstridige hvide og sorte hudorme samt store porer på hagen (især under mundvigene, af alle steder), 2) hudorme og småbumser på brystpartiet, og 3) hvad jeg kalder ’inderbumser’ – altså de der røde skiderikker, der bare er store og ømme, som aldrig udvikler sig, men efterlader grimme, mørke ar uanset hvad jeg gør – på primært kinder og pande. Jeg har i årevis smurt med clindoxyl og nu i et årstid med epiduo. Uden den store effekt, udover smadret pudebetræk. Og nu er det på tide, at jeg selv reagerer.

  Så altså: Efter at have fået en prøve med hjem, planlægger jeg nu at investere i jeres T-zone peeling, som efter et par dages brug lader til at have god effekt på hudormene – men jeg vil sætte alt ind og kombinere med et ’lægemiddelsprodukt’, som I også anbefaler i dette indlæg. Spørgsmålet er hvilket… Skal jeg køre videre med den receptpligtige Epiduo’en (har næsten lige købt en ny), der har 2,5 % benzoylperoxid eller prøve den her Basiron, I nævner et par gange, der har 5 eller 10 %? Hvad kan I give af råd?

  Ps. Til alle roaccutan-folk, kan jeg anbefale Ceridal fra apoteket. En creme uden vand (genialt i frosttider), der reddede mine læber under kuren. Jeg bruger den stadig den dag i dag =)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hej Signe. Jeg ved ikke hvem der har bildt verden ind at akne er forbeholdt teenagere. Men løgn er det i hvert fald.
   Du kan både vælge Basiron eller epiduo. Hvad har du af erfaringer med de to produkter tidligere? Jeg tænker også bivirkninger.

   Fortæl mig også – røde knopper/bumser i ansigtet. Præcis hvor sidder dem, du har?

   Basiron og epiduo har “kun” effekt på bumser. Noget hvor der er noget hvidt i. Ikke på alm. sorte hudorme. Men der skal du nok få gavn af T-zone peelingen!

   Kh Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  hvad med toner? er det så før eller efter kemisk eksfoliant?
  :D (er selv ret glad for tonere nemlig især i vintertiden)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Det kommer lidt an på hvilken/hvad der er i?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

   det er bare en vandbaseret en med nogle fugtgivende ingredienser som glycering og pentylene glycol (plaisir uparfumeret).
   btw er aha mere effektivt for milia or små knopper i ansigtet (ligner lidt en kombi mellem bumser og milia men er ikke betændte og ikke hårde som milia). jeg har prøvet jeres t-zone peeling (generede slet ikke min hud) som virkede ok på milia og de røde knopper på mine overarme (ikke den samme slags som jeg har i ansigtet da de er hårde og mindre) men den gjorde ikke så meget for de “knopper” jeg har i ansigtet – er jeres aha-serum mere velegnet til den slags? eller er der andet smart jeg kan bruge mod dem? :)
   de er ikke røde eller irriteret de giver bare min hud en lidt ad-tekstur :/

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hej Pudderdåser.
  Jeg har netop købt mit første “pudderdåse-produkt” – og jeg glæder mig til at føle, mærke og “sanse” det… :)
  Jeg brugte Ole Henriksen, Express the truth – og indrømmer blankt, at det er af økonomiske årsager, at jeg føler mig nødsaget til at skifte…. Jeg undersøgte derfor Jeres produkter og føler, at de kan leve op til, hvad jeg ønsker af naturlighed samtidig med, at jeg ønsker at se et resultat – anyway, så har jeg købt Jeres AHA-Serum, som jeg tænker at bruge om dagen, under en CC-creme (også fra Ole Henriksen). Spørgsmålet er, om Jeres AHA-serum kan “stå alene” om natten eller om jeg skal bruge Jeres Anti-age creme ovenpå, om natten?
  Jeg forhørte mig i Matas, hvor jeg købte min AHA-serum, men synes ikke, at deres rådgivning var fyldestgørende… ekspedienten var meget “vævende”, derfor er det jo dejligt, at jeg kan spørge producenten selv…. nemlig Jer :)
  Håber, mit spørgsmål giver mening…
  Med venlige hilsner
  Mie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Kære Mie. Det kommer meget an på din hud. AHA-serum indeholder stort set kun glykolsyre og de ingredienser der skal til at holde produktet sammen. Ikke andet. Der er for eksempel ingen fedtstoffer i, ingen antioxidanter eller andet i. Så med mindre du har meget ung og meget fedtet hud, så vil du nok gerne have en anden creme over.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Hej Katja.
   Tak for dit svar :)
   Jeg kan godt mærke, at jeg har behov for at anvende en creme ovenpå AHA-serum – så jeg har netop købt Jeres Antiage-creme og vil bruge den om natten.
   Med venlige hilsner
   Mie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hej dygtige pudderdåser.
  Jeg har nu med stor fornøjelse brugt jeres t-zone peeling i et halvt år og har netop udvidet med jeres anti-age som jeg er begyndt at bruge til nat efter peelingen. Jeg har dog et spørgsmål ang. Rækkefølge ift selvbruner? :) jeg har i perioder brugt selvbruner et par gange ugentlig og bare brugt det efter peelingen, men nu har jeg jo udvidet med et ekstra produkt, så hvad er egentlig det mest “korrekte”? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hej Line

   Jeg ville umiddelbart bruge selvbruneren til sidst, hvis den har en konsistens, der kan fungere ovenpå. Den skal nok virke.

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hej pudderdåser.. Jeg bruger mandelolie på min hud om aftenen inden jeg skal i seng, men jeg er kommet i tvivl om hvornår den skal på, jeg renser min hud med micellar vand, hvorefter jeg bruger avene clearance k, jeres anti age creme og så har jeg kommet olien på tilsidst som fugt, men er i tvivl om det er korrekt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Mia
   Det lyder helt korrekt! Så længe syren er nederst, så går det meste an :-*

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej pudderdåser.
  Elsker jeres blok og gode råd :-)
  Jeg har problemer med bumser på hagen (ikke andre steder), og samtidig tør hud (særligt på kunderne). Jeg har tidligere brugt La roche possays Effaclar duo rens og creme, men synes den har tørret mit ansigt ud uden at hjælpe på urenhederne.
  Jeg ville derfor høre, om I kan anbefale et alternativ til mig? Altså noget rens og noget creme. Jeg overvejer at prøve jeres T-zone peeling (den lyder lækker). Hvad vil I anbefale at rense med inden? Og skal jeg bruge en creme bagefter?
  På forhånd tak for hjælpen. Mvh. Mette.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hej Mette. Tak for din ros :) Du kan bestemt prøve T-zone peelingen, det er et godt bud.

   Hvad renser du med i dag? Har du tør hud? Hvad bruger du ellers af cremer i dag?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anabell

  Hejsa
  Jeg har fået en del flere udbrud, efter jeg er blevet gravid – hurra for hormoner :) Jeg vil så gerne prøve jeres T-zone peeling men den er meldt udsolgt alle de steder jeg har været. Ved i hvornår man kan få fingrene i den igen? Jeg er lettere desperat!
  Hilsen Anabell

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hej :)
  Mit spørgsmål lyder på om man godt kan/må bruge t-zone en dag også bruge AHA-serum en anden dag? Altså skifte imellem de to fra dag til dag? Eller hvad er jeres anbefaling? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Kære pudderdåserne :)

  Da jeg for ca 6 måneder siden blev gravid blev jeg gjort opmærksom på jeres produkter. Jeg købte jeres makeup fjerner og jeres alt i en creme og blev virkelig glad for produkterne! Så glad at jeg, da jeg løb tør og skulle have nye forsyninger, havde så meget lyst til at prøve flere af jeres produkter. Jeg købte jeres T-zone og aha-serum, fordi jeg efter jeg er blevet gravid har haft en del urenheder men også døjer med ar og Soldkadet hud i ansigtet. Min plan var at bruge aha-serum om morgenen og T-zone om aftenen.. Nu ser jeg så at I ikke anbefaler de to produkter sammen, og mit spørgsmål er så; skal jeg droppe det ene produkt?
  Og hjælper aha-serum mod ar?

  Jeg ser frem til at høre fra jer!

  /M

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Kære Maja

   Ja, det skal du. I hvert fald til at starte med. Nogle blander med godt resultat, men det er ikke noget, jeg vil anbefale til at starte med.

   AHA kan hjælpe mod ar, ja.

   Har du stadig bumser?

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Hej :) Kan man bruge jeres produkter, hvis man er gravid?
  Er det uden paraben og alt det der?
  Mvh.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SP

  Nu er jeg 18 år, og jeg har en meet kombineret hud. Fedtet i t-zonen og tør på kinderne. Jeg får ikke bumser særig tit, men dog er jeg ramt af hudorme. Hjemme-dermaplaning har hjulpet mig en del, men jeg synes stadig at min næse særligt er slem. I trin nr. 3, skal man bruge en korrigerende pleje, som I skriver. Jeg ved ikke hvad der skal være en god idé at bruge? Jeg har ikke akne, og jeg har heller ikke brug for noget anti-rynke, men jeg har problemer med hudorme. Så mit spørgsmål er: Hvad kan for mig, være en god idé at bruge som korrigerende pleje?

  Kærlig hilsen en KÆMPE fan af jeres site.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hejsa. Dermaplanning ved jeg meget lidt om, så jeg synes, det er svært at svare på. I forhold til hvad jeg normalt anbefaler, så har du jo brug for T-zone peelingen med salicylsyre. Men jeg tør simpelthen ikke anbefale brug af syre på en hud, som du dermaplanner. Jeg aner ikke hvordan det vil gå sammen.

   På den anden side anbefaler vi jo netop T-zone peeling og salicylsyre som aftershave til mænd, så…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • SP

   Hej Katja. Mange tak for hurtigt svar! Nu købte jeg T-zone peelingen kort efter jeg skrev til jer, fordi jeg vidste med sikkerhed at jeg kunne bruge den. Jeg dermaplanner stadig, og jeg mærker ikke noget til t-zone peelingen – og dog, kun en meget mild(!) svige 1-2 dage efter jeg har dermaplannet (Som jeg gør 1-2 gange hver anden uge).
   Men lige tilbage til en del af mit spørgsmål om korrigerende pleje. Nu er min hudpleje rutine: 1) Jeres make-up renser. 2) Jeres T-zone peeling. 3) Jeres alt i en creme. Som korrigerende pleje, kan jeg der bruge skintonic? Jeg har fået fortalt at skin tonic er god til fedtet hud, men vil det ikke bare ”suge” t-zone peelingen op, eller ødelægge den, eller noget helt tredje? Jeg er meget forvirret, hvad skintonic angår. I det hele taget er jeg egentligt forvirret over hvad jeg kan bruge som korrigerende pleje. Håber du kan hjælpe.
   KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Jeg tror ikke du skal bruge noget korrigerende pleje? Det, vi har tænkt i den kategori, er primært rynkecremer og produkter mod hyperpigmentering. Det tror jeg bare du skal lade være med at tænke over.

   Skintonic er spild af tid: https://pudderdaaserne.dk/2011/04/13/skintonic-det-skal-man-da-bruge/

   Hold dig til det, du gør nu og se så hvordan det går. :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Christensen

  Kære Pudderdåserne. Tak for en god produktserie til en fornuftig pris :-)
  Jeg bruger om aftenen en a-vitamin creme for regenererende effekt. Kan jeg bruge jeres anti-age creme morgenen derpå eller bliver det for skrap en kombi? Mvh. Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AD

  Hej søde pudderdåser. Jeg har lige et spørgsmål til jer. Økologisk koldpresset kokosolie, er det noget jeg kan bruge som ”fugtighedscreme” ? Jeg har i en længere periode nu brugt det om aftenen, som fugtighedscreme og jeg er VILD med det. Min hud bliver så baby blød, og elsker duften af kokos. Jeg ved så ikke om det her er på grund af kokosolien, men jeg har simpelthen fået så mange hvide hudorme på kinderne. Jeg bruger jo selvfølgelig jeres T-zone peeling, fordi det hjælper på det. Men kan kokosolie være skyld i de hvide hudorme? Og kan jeg overhovedet bruge kokosolie som fugtighedscreme, eller er det bare dårligt for min hud?
  Men venlig hilsen en stor fan!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej AD
   Kokosolie er sådan set fin, det er jo en glimrende vegetabilsk olie, men det lyder, som om det er lige fedtet nok for din hud. De hvide hudorme er i hvert fald tegn på, at det du bruger, er for fedtet. Hvad renser du huden med? Og har du ændret andet i din rutine?

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • AD

   Jeg bruger alt i en make-upfjerner, og t-zonepeelingen fra pudderdåserne. så har jeg også i en periode brugt jeres alt i en creme, men stoppede igen fordi den simpelthen fedtede min hud sådan til, det gik slet ikke. Kan det være en reaktion på det? eller kokosolien? Nu har jeg faktisk valgt at holde en pause fra alt-i-en creme og kun bruge kokosolie, fordi det bliver min hud bare så fin af. Så må jeg se om en månedstid om der er kommet flere hvide hudorme, og er der, må det jo skyldes kokosolien! Men i hvert fald, mange tak for svar Helene. KH!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Hej pudderdåser :-)
  Jeg har rimelig fedtet hud i t-zonen, forstørrede porer (hudorme) <-meget træt af dem. Og så har jeg lidt sporadiske bumser langs hårgrænsen, på hagen og i panden samt på overlæben.
  Jeg tænker at omlægge min ansigtsrutine til en ansigtsvask, jeg bruger matas natur, jeres t-zone peeling og evt en oliefri creme? Og så en muddermaske et par gange om ugen, lyder det som en holdbar plan? Og har i nogle gode forsalg til muddermasker? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hej Victoria. Muddermasker virker umiddelbart matterende på huden ved st opsuge overskydende fedt. Det får huden til at se øjeblikkeligt mattere ud men har ellers ikke nogen særlig betydning. Gør det hvis du kan lide effekten. Jeg bruger dem ikke selv og har ingen specielle anbefalinger. Den ene bør virke præcis så godt som den anden.

   T-zone peelingen derimod har en positiv effekt på hudorme og tilstoppede porer. Det lyder som en fornuftig plan.

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Kære Pudderdåser,
  Først tak for en god og oplysende blog. Det er rart altid at kunne gå herind og søge lidt nyttige informationer.
  Jeg har et spørgsmål til jeres egen serie, som jeg så småt er gået i gang med at prøve forskellige produkter fra.
  Jeg ligger ind med både T-Zone peeling og AHAserum men kan læse at de ikke må bruges samtidigt. Er i tvivl om hvad der præcis menes med samtidig. Vil det sige at man absolut kun bruger det ene produkt inden for en given periode, eller må man fx godt bruge det ene f.eks. 3 dage i ugen og det andet 4 (altså bare ikke samme dag)
  Håber I har tid at svare :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Kære pudderdåser
  Mit liv (og min hud😉) er blevet SÅ meget bedre siden jeg “mødte” jer!!! Jeg elsker alle jeres grundige undersøgelser og god råd til hvordan vi behandler vores hud bedst – det er uvurderligt! Jeg køber glædeligt jeres produkter og giver dem også gerne væk i gaver. Jeg kan slet ikke takke jer nok for alt det gode!
  Det bedste til jer❤️💅🏼👯

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Hej.
  Jeg lider en del af hudorme på næsen, og jeres t-zonepeeling virkede kun på mig en måneds tid, så stoppede virkningen (samme skete da jeg fik Skinoren creme fra hudlægen).
  Hvis jeg vil forsøge med AHA, kan jeg så blot skfite fra dag til dag?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Ja sagtens. Men tror du ikke du skal give det en chance mere? Salicylsyre har en klart bedre effekt på hudorme.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • M

   Jeg har brugt det i over 1 år nu, men den store virkning var der kun synligt den første måned. Så var derfor jeg tænkte, der måske skulle ske noget nyt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mona

  Hej!
  Med hensyn til brug af jeres AHA serum, må man så heller ikke bruge en lermaske (Loréal clay purify mask) før ekseforliering? For ved ellers ikke hvordan man kan proppe det ind i sin hudplejerutine. Man må jo heller ikke bruge masken efter eksefoliering da det skal vaskes af

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Jo selvfølgelig! Undskyld, det er nok lidt uklart. Alt hvad der skal vaskes af igen, bruger du inden AHA serum.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg har jeres ansigtsolie som er super lækker! Men vil også gerne prøve jeres anti-age creme og alt i en creme, så hvilken rækkefølge skal jeg bruge de ting i? Og bør jeg vælge mellem olie og anti-age creme hvis jeg gerne vil bruge alt i en creme?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hej Camilla. Der er flere muligheder, men du skal nok vælge mellem anti-age og alt i en creme. Der er ikke grund til så mange cremer trods alt. :)

   Du skal starte med dit syreprodukt nederst hvis du bruger det. Og derfra er der to muligheder – enten bruger du creme først og olie til sidst eller olie først og creme ovenpå. Prøv dig frem – begge dele fungerer, men olie først og creme ovenpå kan faktisk fungere overraskende godt, selvom det måske kan lyde lidt omvendt. Men du kan gøre begge dele – gør det der fungerer bedst for dig

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Hej.
  Hvis man bruger den kemiske peeling (t-zone peeling), må man så ikke også bruge en fysisk peeling inden den kemiske? Således at rutinen kunne se sådan ud:
  Makeup fjerner- rens- fysisk peeling(scrub)- kemisk peeling(t-zone peeling)- creme.
  Tror ikke helt jeg forstår forskellen på hvad det egentlig er de gør hver især (altså den kemiske og fysiske peeling).

  Mvh Lærke:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Kære Lærke
   En fysisk peelingen kan skrubbe døde hudceller af på overfladen, så den ser umiddelbart friskere ud.
   Salicylsyre kan det samme. Derudover kan den også eksfoliere indeni hudens porer og løsne de propper, der giver hudorme og bumser.
   Glykolsyre kan eksfoliere et lag dybere og stimulere dannelsen af nye hudceller, hvilket modvirker solskadet og ældet hud på sigt.
   De kemiske peelinger kan altså noget mere. Det giver fin mening at kombinere en fysisk og en kemisk peeling, men hold øje med om din hud bliver irriteret. Både rens og en skrub er måske for meget fx.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  http://www.videnom.net/sundhedsfaglig-viden/rosacea-og-hudpleje/
  Her ser det ud til de anbefaler glykolsyre frem for salicylsyre hvis man har rosacea :) (under peeling)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hej kære pudderdåser
  Jeg har siden oktober brugt jeres T-zone peeling, make-fjerner og alt-i-en-creme – og jeg har helt ærligt aldrig været så glad for nogle produkter, som jeg er nu! Jeg er 24 år og har siden 13-års alderen døjet med uren hud. Ikke på akne måden, men mest hudorme, talgknopper og mindre bumser. Tidligere kunne jeg fjerne hudorme hver evig eneste dag. Nu er det kun nødvendigt hver anden uge (!!!!).
  Jeg oplevede den første måneds tid ikke forandringer, men efter jeg er begyndt at bruge T-zone peelingen to gange dagligt (morgen og aften), er min hud synligt blevet så fin! Jeg har en ekstremt fedtet hud, så jeg vurderede det gik an.

  Nu til mit spørgsmål: Jeg går ikke med makeup dagligt lige pt. Jeg har dog brugt makeup-fjerneren om aftenen alligevel, for at fjerne noget af det overskydende fedt fra dagen. Giver det mening at fortsætte med dette, når nu jeg ikke bruger makeup? Er der i stedet noget I vil anbefale, som hverken er make-up-fjerner eller decideret rens, som skal vaskes af?

  Tak for herlige produkter og lærerig blog – som er også er for almindelige mennesker!

  KH Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Kære Rikke. Tusind tusind tak. Hvor er det fantastisk at høre. Og ja, det giver fin mening at bruge makeupfjerneren til dette. Jeg bruger den selv om aftenen på dage hvor jeg ikke har haft makeup på og Helenes drenge bruger den også som ansigtrens selvom de ikke går med makeup. Den er god og mild til dette. Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • JL

  Hej med jer, jeg ved simpelthen ikke hvordan jeg skal rense min hud for tiden. Hver gang jeg forsøger mig med noget der udgiver sig for at være en mild ansigtsrens, bliver min hud meget fedtet i løbet af kort tid også selvom jeg bruger en non-clogging fugtcreme lige efter. Jeg har i løbet af det seneste halve år mistet tålmodigheden og har skåret godt ned på antallet produkter. Nu renser jeg kun mit ansigt med lunket vand/saltvand og følger op med jeres T Zone Peeling. Intet andet. Min hud er blevet mere mat og mindre rødlig. Dog er den stadig uren i form af hudorme og små whiteheads. Jeg kan se at hudormene enkelte steder vokser lige så stille, nok fordi huden ikke bliver renset dybt :(. Kan det principielt godt lade sig gøre med vand/saltvand + T zone peeling, da sidstnævne vist også er fugtgivende og fedtgennemtrængende? Eller er det nødvendigt med et renseprodukt og i så fald, kan I anbefale et til mig. Vh

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hej JL. Et renseprodukt kan hverken rense eller eksfoliere hudens porer. Det kan kun fjerne overfladisk snavs og makeup. Så det gør næppe nogen forskel på dine porer overhovedet, hvad du renser med. Vand og T-zone Peeling er helt fint – det er T-zone Peelingen, der skal gøre arbejdet, ikke renseproduktet. Hvilke renseprodukter har du prøvet? Og hvorfor bruger du saltvand? Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Jeg fik t-zone peelingen og alt-i-en-cremen i julegave. Og oh my, hvor er de gode! Min hud er blevet så pæn. Tak for det – og tak for en altid god og kildekritisk blog :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Tusind tak for rosen Anja. Det er skønt at høre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sus

  Hej – bruger jeres lækre dagcreme samt aha peeling og vil rigtig gerne prøve olien også :)
  Men hvordan og i hvilken rækkefølge?
  Mvh Sus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hej Sus. Bare du bruger AHA nederst kan du bruge enten creme først og olie bagefter eller omvendt. Både Helene og jeg foretrækker olie under creme, men prøv dig frem. Bare du bruger AHA nederst, så kan du kombinere frit derefter.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Jeg er i tvivl om jeg skal vælge T-zone peeling eller AHA serum. Hvad er forskellen på dem og hvad er til hvad?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg har læst, at huden bliver tyndere ved brug af syre produkter. Kan det passe? Har selv tynd og sart hud, og kunne godt bruge hudpleje, som kan gøre min hud lidt mere robust :-)

  Mvh Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej Pudderdåser :)
  Denne guide har givet stof til eftertanke! Jeg er på udkig efter den helt rette ansigtspleje til min 24årige hud med store porrer og tendens til at fedte i t-zonen.
  Hver morgen og aften renser jeg min hud med jeres eau micellaire rens. Jeg skal så vælge om jeg skal anskaffe mig Melissas dagcreme til fedtet og uren hud eller jeres t-zone peeling. Jeg overvejer desuden at anskaffe mig Bioderma Hydrabio Mist Spf 30 til sommerhalvåret (har I erfaringer med dette produkt?) og jeres alt-i-en-creme til vinterhalvåret, hvor min hud synes mere tør.

  Er jeg på rette vej, eller vil I anbefale mig en anden rutine?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Kære Nanna

   To ting:
   Hvorfor Melissas dagcreme? hvad vil du med den?
   Biodermas mist er fin ovenpå makeup som en ekstra spf, men jeg ville aldrig bruge en mist som eneste solbeskyttelse. Det giver ikke et tykt nok lag.

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

   Hej Katja, og tak for hurtigt svar! Ja, jeg har allerede nået at ændre holdning siden jeg skrev kommentaren: nu står jeres t-zone peeling og alt-i-en-beskyttelse på indkøbslisten ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Kære pudderdåser
  Først og fremmest 1000 tak for verdens bedste blog. Jeg køber ikke produkter medmindre de er anbefalet af jer, og ville aldrig selv have opdaget paulas choice produkterne – dem har jeg nu brugt i snart 2 år og har været rigtig glad for dem. Men nu kunne jeg godt tænke mig at prøve jeres produkter:)
  Min hud er noget af en blandet landhandel 🙈Jeg har store synlige porer/hudorme og fedtet hud i pande, næse og på hagen. Min hud kan også godt blive tør/skalle om vinteren så der har jeg brug for en del fugt. Jeg har plamager med mørke pigment forandringer i panden og lidt på kinderne efter 2 graviditeter. SÅ mit spørgsmål er om det her ser fornuftigt ud til min hud?

  alt i en make ud fjerner
  Paulas choice resist anti age foaming cleanser
  T zone peeling
  Antiage ansigts creme
  Alt i en beskyttelse

  Til natten vil jeg bruge samme rutine (minus alt i en beskyttelse) og med enten alt i en creme eller ansigts olien som natcreme.

  Jeg ved ikke rigtig om paulas choice cleanser er overflødig? Skal jeg bruge en ansigtrens eller er det nok med alt i en makeup fjerner og så direkte til t zone peeling?

  Og vil i anbefale olien eller alt i en cremen som natcreme til min hud?

  På forhånd mange tak:) mvh Ditte, 38 år

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Kære Ditte

   Tusind tak for din ros <3

   Du behøver ikke rense med både vores makeupfjerner og med foaming cleanser. Brug en af dem afhængig af hvad der passer bedst. Jeg bruger selv alt i en makeupfjerner normalt og så en skum når jeg er i bad – men vælg selv efter om du er til vand eller uden. Din hud har godt af at droppe vand engang i mellem.

   Ifht. olie vs. alt i en creme, så er olien vores klart mest effektive produkt når det kommer til aktive ingredienser, hvis du ønsker at gøre noget ved fx. dine pigmentforandringer og andre skader på huden.

   Alt i en cremen er "bare" en god fugtighedscreme.

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Didde

  Hvilken rækkefølge skal t-zone peeling og toner påføres huden? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Kjærgaard

  Lige et spørgsmål. Jeg bruger jeres T zone peeling om aftenen under Beaute Pacifique Super Booster 3 og er rigtig glad for den. Men nu vil jeg gerne prøve jeres ansigstolie. Kan man kombinere den med A vitaminen i Super Boosteren, eller bliver det for meget. Jeg er ikke så meget for olie under min dagcreme, da jeg synes, at det påvirker holdbarheden af min makeup. Men måske når vejret bliver koldere..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hej Anna. Det kan du sagtens :) Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alba

  Hej Pudderdåser. Tak for en skøn side og gode produkter! Jeg er i tvivl om hvilket af jeres peeling produkter jeg skal bruge? Jeg er 28 med tør og solskadet hud og lidt hudorme på næse/hage samt en del rødme omkring næsen. Jeg ved at jeres to peelingprodukter ikke må bruges samtidig, og jeg har læst mig til at AHA måske umiddelbart passer bedst til min tøre solskadede hud. Samtidig er jeg bare så træt af de hudorme, som Tzonepeelingen måske bedst kunne hjælpe på? Kan jeg veksle mellem dem? Og må jeg bruge rensemælk der ikke skylles væk inden brug af peelingproduktet? Og hvis ikke, er der så en avene eller aderma eller roche-posay renseprodukt I vil anbefale? Mvh Alba

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Kære Alba. Nej, du skal ikke veksle mellem dem. Jeg synes, du skal vælge den, der er bedst til det problem, du er mest træt af. Begge produkter vil hjælpe på begge dele, det er så at sige et spørgsmål om, hvilken der er bedst til hvad. Så vil du helst fokusere på solskader eller ved hudorme?

   En rensemælk kan lægge en fedtet hinde på huden, der forhindrer en peeling i at trænge ind. Det kommer helt an på, hvor fed den er? Jeg vil anbefale dig at bruge en eau micellaire i stedet. Både Avene og La Roche-Posay har den slags. Du kan også sagtens fortsætte med din rensemælk og så lige fjerne det sidste af den med lidt eau micellaire på en vatrondel, hvis den efterlader fedt på huden. Det er alene et spørgsmål om, at der ikke må sidde creme på huden når du bruger din AHA eller BHA.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg havde egentlig tænkt mig at jeg ville gå ud og investere i jeres T-zone peeling og alt i en creme i morgen, men støder nu på solcreme-problemet (har ikke brugt det dagligt hidtil). Kan I anbefale en solcreme, som ikke er så creme-agtig, hvis den skal ovenpå en creme. Eller en fugtighedscreme med god faktor i? Jeg er 24 og har ret sart hud, min hud kan f.eks. blive varm, rød og brændende bare jeg renser den med et mildt renseprodukt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hej Simone. Vi har fx lavet vores egen: https://pudderdaaserne.dk/2017/05/16/pudderdaaserne-alt-en-beskyttelse/

   Men der er mange gode valg. Prøv at kigge vores anmeldelser igennem: https://pudderdaaserne.dk/category/anmeldelser/solcreme/

   Hvilke solprodukter har du ellers brugt?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Dehn

   Ja den har jeg set, men når man skal bruge den inden man skal i seng er det måske lidt uhensigtsmæssigt at den har farve..

   Jeg har ikke brugt solbeskyttelse til hverdag før, men når jeg er på sommer- og skiferie, har jeg brugt p20, som måske kunne fungere fint uden på en dagcreme, ellers har jeg brugt Derma og andet jeg har tænkt var godt til sart hud. Jeg vil bare gerne have det så simpelt som muligt, da jeg har fået en idé om at det er bedst for min hud, uden at jeg ved om det er rigtigt :-)

   Jeg har før taget isotretinoin fordi jeg fik voldsomt udslæt med både svamp og bumser, på bryst og i ansigt, hvilket det hjalp helt vildt på. Jeg brugte neutrals ansigtscreme imens og fortsatte med den da jeg blev færdig med kuren for et år siden. Nu er jeg igen begyndt at få nogen urenheder efter at have været fuldstændig ugeneret i næsten et år, hvorfor jeg er stoppet med at bruge neutrals creme og helt har genovervejet min rutine også fordi jeg synes min rødmen er blevet værre.. jeg reagerede eksempelvis på Forevers aloe vera gel da jeg pletduppede mig nogen stedet i ansigtet forleden

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Simone
   Hvad er det helt præcist, du vil bruge, inden du skal i seng? Måske misforstår jeg det, men jeg forstår det, som det er Alt i en Beskyttelse? Anyways, uanset hvilket produkt du finder med SPF, skal det aldrig på om natten.
   Aloe Vera er godt til mange, men det kan man selvfølgelig også reagere på :-/ Det har jeg også selv været ude for.
   Start endelig med nogle prøver på produkterne, så du ved, om du reagerer på dem.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Dehn

   Nej det giver selvfølgelig mening.

   Jeg endte med at købe jeres rens, t-zone og alt i en creme. Jeg reagerer ikke på dem, de svier hverken eller giver mig rødmen, men i takt med at jeg i forvejen syntes at min hud fik flere urenheder, synes jeg at det til stadighed er gået i den forkerte retning. Jeg har selvfølgelig kun brugt jeres produkter i en lille uge, men har I erfaring med at man skal vente før man ser en effekt af t-zone peelingen, eller at det er normalt at man først får mere uren hud hvorefter det går væk?

   Det er små knopper”

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

   Ups kom til at sende den inden jeg var færdig.
   Det er små knopper i hele mit ansigt, nogen med en hvid prik og nogen, der ligesom bare ligger under huden

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Kære Simone. Det er helt normalt at man får flere urenheder de første par uger. Endda i nogle tilfælde de første par måneder. Vi har mange brugere af T-zone Peelingen, der har hadet den intenst den første måned, de brugte den.

   Det er også derfor det er en rigtig god idé at starte stille og roligt. Maks en gang om dagen.

   Den positive effekt kommer selvfølgelig også først tilsvarende senere, så jeg kun råde dig til at væbne dig med en engels tålmodighed. Jeg lover dig, at det bliver bedre!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hej Pudderdåser. Jeg har lige købt jeres Anti-age Creme og jeres ansigtsolie. Kan disse bruges sammen? Og i så fald, hvilken rækkefølge? (jeg har søgt
  Mvh Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hej Marie. Ja det kan de bestemt. Du kan bruge dem på begge måder. Hvis du bruger et tyndt lag olie først og antage cremen ovenpå, så opnår du efter min mening, den optimale effekt. Men prøv dig frem, begge dele duer.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susan Kristensen

  Først vil jeg lige sige, at jeg er vild med jeres T-zone peeling. Den har gjort underværker for min acneplagede, fedtede og sarte hud. Fik den faktisk anbefalet af min far (en mans man på snart 60 år). Vi slås begge med acne.

  Nå, men det jeg egentlig ville var at høre jer hvilken ansigtsvask i vil anbefale til min førnævnte hud, da jeg som oftest helst vil rense mens jeg står under bruseren. Det sker i hvert fald markant oftere end hvis jeg skal rense bagefter. Jeg er en doven hund, hvad det angår.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Susan
   Vi har skrevet et indlæg om netop gode milde renseprodukter her: Ansigtsvask uden parfume. Min favorit af de nævnte er Derma Rensegel, fordi den også nemt klare makeuppen…

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Hej pudderdåser. Jeg kan se, at i skriver, at der ikke må bruges cremer før kemisk peeling. Mit spørgsmål går så på, om man gerne må bruge en rensemælk/renselotion inden? Jeg spørger, fordi jeg er glad for at bruge Avénes produkter og deres rensemælk/renselotion skal ikke skylles af men derimod fjernes/tørres af med en vatrondel. Jeg bruger lige nu en BHA peeling efterfølgende, men ville da være ked af, hvis jeg ikke får det fulde udbytte af produktet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Sanne
   Syre skal altid nederst på renset hud. Så hvis din hud er lidt fedtet efter renseproduktet, får du med stor sandsynlighed ikke ret meget ud af din BHA. Hvad er det helt præcis du bruger?
   Rækkefølgen bør være:
   Mild rens
   BHA
   Evt. anden pleje/behandling

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sanne

   Pt. bruger jeg Avéne extremely gentle cleanser lotion. Når jeg tørrer den af igen bruger jeg Avéne thermal spring water på en vatrondel. Dvs. rækkefølgen, jeg bruger, er:
   -Avéne extremely gentle cleanser lotion
   -Renser produktet af med Avéne thermal spring water (i stedet for at skylle af med vand)
   -BHA
   -creme.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hvis du ikke føler at huden er fedtet efterfølgende, tror jeg ikke, at du skal være bekymret. Føler du derimod, at der er en “hinde” på huden, så skal du nok hellere rense med noget andet, hvis du vil have den fulde udbytte af syren.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena Birkholm

  Hejsa
  Jeg har (meget sent) fået øje på jeres produkter. Jeg har tidligere haft læst mig frem til hth cremer mod keratosis pilaris som jeg selv døjer med på arme og lår. Jeg tror, jeg har en snert af det nederst på mine kinder. I så fald, har jeg fået fortalt at jeg har en ret tør hud og døjer ikke med urenheder. Pt. bruger jeg bare neutrals ansigtscreme som snart er brugt op. Ville AHA serum efterfulgt af ansigtscreme så være det bedste at gøre?
  mvh

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Helena
   Ja, det lyder rigtig fornuftigt! Du skal lige vente et øjeblik (cirka en tandbørstning) mellem påføringen af AHA og Creme.
   Husk også SPF i dagtimerne.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simon

  Hej Pudderdåser.
  Hvis jeg bruger en god rense rutine dagligt. Giver det så mening at hygge om søndagen med en ansigtsmaske og lignende? Eller gør det bare mere skade end gavn?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hej Simon. Det giver fin mening. Jeg gør det også gerne selv :) bare vælg en ordentlig en. Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jenny

  Hej dåser,
  1000 Tak for oversigten (og gode, reelle produkter).
  Trods jeres fine oversight er jeg i tvivl, for jeg vil gerne føje ansigtsolien og Niacinamiden til rutinerne.
  Jeg er 43 og har store porer på næse (og lidt I panden), til gengæld er kinderne tørre. Plus begyndende fine linjer.

  Jeg har derfor:
  – Renset med Matas’ mousse, én gang om dagen (aften)
  – brugt AHAserum + Anti-Age + Alt i én crème om natten, og
  – Anti-Age + olie + Alt i én crème om dagen.
  men, Niacinamid skulle være bedre til mine problemer (store porer) og hvonår i rutinerne skal jeg bruge det, så? og jeg synes måske AHA-serum virker lidt skrapt i længden (måske jeg helt skal droppe det)?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Du skal bruge niacinamid ovenpå AHA / før antiage :) Hvis du synes at AHA er for skrap, så skift AHa ud med t-zone peeling og tilføj niacinamid. Så skal du se løjer med de porer der!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jenny

   1000 tak for svar, betyder det:
   1) T-zone
   2) Niacinamid
   3) Anti-age
   (Evt.: 4) Ansigtsolie)
   5) Alt-i-én

   …bare så jeg er sikker på jeg har rækkefølgen rigtig?

   Mange hilsner
   (Spørge-) Jenny
   ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Yes! Du kan også vælge at bruge ansigtsolien før anti-age – prøv dig lidt frem :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Kristensen

  Hej :)
  Jeg har netop købt Jeres T-Zone peeling, og glæder mig til, at bruge den. Jeg har bare et spørgsmål; må jeg godt bruge en toner efter vask, og inden peeling produktet? Jeg bruger den grønne toner fra Ole Henriksen (til fedtet hud, med salicsyre i). På forhånd tak for svar. Kærlig hilsen Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hej Mette. Ja du kan godt bruge en toner, men jeg ikke du skal bruge Oles sammen med T-zone Peelingen. Det bliver for meget syre på en gang. Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Kristensen

   Tusind tak for svar! :)
   Jeg finder en lidt mildere af hans tonere ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Pudderdåser 😃
  Håber i kan hjælpe med et lille spørgsmål! Jeg er endnu en af dem, som er dybt taknemmelig for jeres T-zonepeeling, men er blevet ret interesseret i jeres nye Niacinamid 10 %, så mit spørgsmål er egentlig mest om dette vil være en okay hudplejerutine? Min hud har lidt porer på næse og hage, meget sjældent urenheder og en lille smule fedtet. Jeg bruger nu:
  1. Rens: Clinique extra mild facial soap (kun aften, da jeg bader om morgenen).
  2. T-zonepeeling – både morgen og aften
  3. Dagcreme med solfaktor, superdefense fra clinique – og natversionen til natten
  Derudover bruger jeg en dybderensende maske fra Origins to gange om ugen, som hedder Clear Improvement Charcoal Face Mask, hvor jeg først bruger et lunt håndklæde til at åbne porerne – den bruger jeg efter rens, men før peeling!

  Mit egentlige spørgsmål er om jeg kunne have fordel af at bruge Niacinamid efter peeling før creme?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hej Louise. Undskyld det meget langsomme svar. Svaret er til gengæld ja. Der er en sandsynlighed for at den kan hjælpe på dine porer og fedtede hud.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Når der på jeres Niacinamid 10% står dette: Brug ger Niacinamid 10% oven på vores AHA-Serum eller T-Zone peeling.
  Er det så før anti-age creme, hvis det er den man vælger at bruge?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Carina
   Du kan bruge den før eller efter, det er op til dig. Teksten er rettet mod de, der anvender T-Zone Peeling eller AHA-Serum, i tilfælde af at man gør det, er det vigtigt at syreproduktet kommer nederst.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Carina

   Hvis man så anvender AHA-serum eller T-zone peeling, hvilket er så syreproduktet?
   Så det kommer nederst?
   Bliver lige forvirret nu nemlig.
   Vil gerne følge denne hudplejerutine helt og så tilføje Niacinamid 10%

   Hvordan skal jeg præcist gøre?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   AHA-serum og T-zone Peeling indeholder hver sin syre. Du skal derfor vælge mellem de to. Du kan så bruge en af dem sammen med niacinamid (niacinamid er et B-vitamin). Brug enten AHA-serum eller T-Zone Peeling først og Niacinamid ovenpå.

   Læs mere om forskellen på AHA-Serum og T-Zone Peeling her: https://pudderdaaserne.dk/2014/09/13/hvilken-syre-skal-jeg-vaelge-aha-bha-eller-en-af-de-andre/

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Hej pudderdåser 😊
  Jeg vil høre om man kan bruge AHA om morgen og T-zone om aftenen ( eller omvendt)? Bruger nu T-zone 1-2 dagligt og elsker den, men er ikke helt ung, så tænker jeg måske ville have gavn af AHA også.
  PFT 😄
  Vh. Malene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg er rigtig glad for jeres ansigtsolie, og bruger nu hvor solen er fremme også jeres dagcreme med solfaktor ovenpå. Jeg har mange pigmentforandringer, og vil derfor gerne prøve niacinamid 10 % sammen med. Kan man det?
  Jeg har sart og tør hud, så jeg har endnu ikke haft mod på at prøve en af syrepeelingprodukterne. Hvis jeg skal forsøge mig med det, hvilken vil så bedst hjælpe mig med min kombination af sart og tør hud med store hyperpigmenteringsudfordringer?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Ditte
   Så vil jeg foreslå AHA-Serum… Den er bedst til netop de udfordringer, du beskriver.
   Produkterne skal i så fald bruges i denne rækkefølge:
   AHA-Serum
   Niacinamid 10%
   Alt i en Creme, Anti-Age Ansigtscreme eller Ansigtsolie
   I dagtimerne Alt i en Beskyttelse

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hej Pudderdåser 😊 Tak for en skøn blog! Jeg har netop købt jeres T-zone peeling og glæder mig til at bruge den, da jeg har kombineret og lidt fedtet hud. Dog har jeg et spørgsmål i forhold til at rense ansigtet inden – specifikt i forbindelse med, at i flere gange har skrevet at vand faktisk ikke er vildt godt for ansigtet. Om morgenen vasker jeg normalt ansigtet med vand og en mild ansigtsvask (pt den lyserøde fra Body shop), fordi jeg synes min hud er ret fedtet efter at have sovet/svedt og min ansigtscreme føles mærkelig, hvis jeg ikke renser først. Om aftenen renser makeup af med 3-i-1 rens fra Organic circle. Hvis jeg går i bad om aftenen, renser jeg først med 3-i-1 og så med en konjac svamp mens jeg er i bad. Mest fordi jeg tænker at konjac svampen ikke er nok til at rense makeuppen af og at jeg bare tværer det rundt i ansigtet. Men nu bliver jeg i tvvil om det bliver for meget rensen/vand i ansigtet? Håber i lige kan give et hurtigt råd 😊 Kh Sara.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Sara
   Den ansigtsvask du bruger må du være sød at linke til, jeg kan ikke hjælpe dig, hvis jeg ikke ved hvilke produkter du bruger.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patricia

  Hej 😊 Jeg har 2 spørgsmål angående jeres niacinamid og AHA serum. Må de begge bruges om sommeren? Og skal niacinamid på før eller efter den anden serum jeg bruger fra Beaute Pacifique?
  ☀️Patricia.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hej Patricia

   Ja de må bruges om sommeren :) Men husk solcreme!

   Du kan bruge niacinamid både før eller efter. Det kommer lidt an på hvad der føles bedst.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Viktoria

  Hej Pudderdåserne, er super glad for jeres produkter og har nu brugt t-zone peelingen, niaciamid og alt i en cremen i et godt stykke tid, men synes stadig min hud er forfærdelig tør. Jeg har overvejet at købe ansigtsolien, men kan jeg godt bruge den eksempelvis mellem peelingen og før alt i en cremen? Og må den gerne bruges på hud med acne? Eller er der evt. en anden serum eller lignende i kan forslå?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Viktoria
   Hvor længe er “et godt stykke tid”? Det er helt normalt at huden bliver virkelig tør af Niacinamid 10 %, men hvad renser du med?
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caecilie

  Kære Pudderdåser. Først tusind tak fordi I har en blok, hvor man kan finde så mange gode råd og vejledninger. Jeg har nogle spørgsmål som jeg håber i kan hjælpe med :-) Jeg har i en alder af 28 år ( og efter p pille stop) fået kæmpe udbrud af bumser (både “udvendige” og de der kæmpemæssige røde “indvendige” ærter, der aldrig kommer ud) på hage/kæpepartiet. Efter et halvt år hvor intet har hjulpet og de kommer retur, så snart de er gået væk, er jeg tyet til T Zone, Basiron 10% og Niacinamid og jeg kan (7 9 13) se en positiv virkning, så tusind tusind tak! Jeg har på trods af de mange bumser altid haft en tør hud og kan mærke at Basironen er lidt strid – tidligere har jeg været meget glad for ansigtsolie, så derfor vil jeg gerne spørge, om det OK at fugte med det eller om I anbefaler andet? Nu kan jeg endelig se en positiv virkning, så hvor lang tid skal jeg blive ved med at bruge Basironen? Er bange for at stoppe for tidligt, men samtidigt vil jeg heller ikke være unødigt skrap ved min hud. Til sidst, så har bumserne efterladt rigtig grimme røde ar (på trods af de ikke har været udsat for pilfingre) – har I nolge gode anbefalinger til hvordan jeg bedst muligt plejer dem, så jeg måske kan være så heldig at de ikke er så tydelige? Har pt. noget at et bumseskæg. Håber I kan hjælpe :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej ! Kan i opdatere jeres rækkefølge og hudplejerutine guide? Ønsker b.l.a at vide hvornår Niacimid 10% skal bruges :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Hej :)
  Jeg sidder og læser Jeres artikel om den daglige rutine med stor interesse. Tak for Jeres hjælp til os rundforvirrede forbrugere :) … Men jeg sidder tilbage med et spørgsmål; hvad er der blevet af skin tonic’en i den daglige rutine, er den en død sild (ligesom øjencremen)??
  Kh Karina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Ja :-D Med mindre du synes den er rar, så gør den da bestemt ingen skade. Men den har efter vores mening ingen særlig funktion.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  Jeg er simpelthen blevet så glad for jeres produkter. Har indtil videre prøvet T-Zone og Niacimid, som gav resultater så hurtigt, at det næsten var uvirkeligt. Samme to produkter er nu pudset på husets teenager, hvor de har samme mile, og ufatteligt hurtige effekt. Jeg er i stedet røget på AHA og A-vitamin 5%, hvilket formentlig er det bedste jeg har gjort for min hud i årevis. Tak :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hvor er det fantastisk Anita!
   Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive til os <3

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Hej.
  Hvad hvis man gerne vil bruge Aha- serum, A creme og jeres niciamid. Hvilken rækkefølge gør man det og hvad er forskellen på A-creme ig Aha- serum.🤔😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Karina
   AHA-Serum skal altid nederst, er det vores nye A-Serum du mener? I så fald kan du selv vælge rækkefølgen på Niacinamid 10% og A-Serum.
   AHA-Serum er en kemisk peeling, der indeholder 7% glykolsyre.
   A-Serum er et serum med henholdsvis 2% eller 5% granactive retinoid, der er et derivat af A-vitamin.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • karina

   Ja det er A-serumen jeg mener😀 skal det forstås sådan at man kan bruge A-serum og niacinamid samtidig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Ja det kan du i hvert fald :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Misbah Hussain

  Hej pudderdåser

  I gør simpelthen en fantastisk stykke arbejde :) og jeg er virkelig glad for jeres produkter og har nu købt næsten dem alle sammen, men er faktisk ret meget i tvivl om rækkefølgen. Jeg har mange tilstoppede porer og fedtet hud.

  Det er sådan jeg gør lige nu, men i må meget gerne lige be- eller afkræfte om det jeg gør er rigtigt/forkert:

  Morgen:
  rensemælk fra beuté Pacific, t-zone peeling, niacinamid, solcreme.

  Aften
  Rensemælk fra beuté Pacific, t-zone peeling, niacinamid, A-serum 2%, alt i en olie.

  Rigtig god dag :)

  Håber i har tid til at svare :)

  Hilsen Misbah

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Kære Misbah
   Det ser fornuftigt ud, du kan overveje at skifte rensemælk ud med en rensevand/micellar water, hvis din hud virker fedtet?

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie My

  Hej! Først, tak for jere blog! Jeg vender trofast tilbage hver gang jeg er i tvivl om noget.

  Jeg har lige et spørgsmål.
  Min aftenrutine er en tonic lotion med rose fra evoluderm, derefter distelleret troldnød, en natcreme fra natura Sibirica og så tea tree Oil på urenheder.
  Hvis jeg føler mig ekstra fedtet, har haft makeup på eller kom til at pille så har jeg en cleanser jeg bruger først.

  Hvis jeg nu gerne vil bruge en syre, skal jeg så gøre det efter troldnød? Eller hvordan?
  Håber I har tid til at svare :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Kære Fie My
   Først vil jeg godt lige advare mod den blanding du køre med, troldhassel kan være meget irriterende på huden og ren TTO på urenheder er heller ikke en ret god idé.
   Bortset fra det har du helt ret. T-Zone Peeling skal bruges efter dine tonics/toners.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie My

   Hej Helene.
   Tak for svar, og advarsel. Jeg er stoppet med troldnød da jeg godt unne mærke at det irriterede min hud. Jeg havde brugt ret lang tid på at researche inden og der er MEGET delte meninger om hvordan det skal bruges, og lige ledes med TTO. TTO fungerer ret godt hvis jeg KUN putter det på sår efter urenheder i et tyndt lag.
   Hvis I en dag får tid kunne jeg være meget interesseret i et indlæg fra jer omkring bla. troldnød og TTO, for der er rigtig mange forskellige instruktioner på det rundt omkring så det er mildest talt en jungle! Nå, det var lidt et sidespor…
   Tusinde tak for svar!
   Mvh Fie My

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Kære Fie My
   Du kan læse vores holdning til TTO her: Bumse-bekæmpere
   Troldhassel har vi ikke skrevet om, men vi deler holdning med Paula.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hej. Hvad med toner? Og må man bruge toner efter t-zone peeling? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Christina
   Nej, du kan bruge toner før T-Zone Peeling, det giver ikke mening efter. T-Zone Peeling er jo en creme/lotion.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vivi

  Hej

  Jeg er lige begyndt at rense min hud i jeres lækre produkter. (Jeg er aftenrenser) og så kom jeg pludselig i tvivl om solcreme er noget jeg skal tage på om morgen inden jeg går ud af døren, eller om aften under min rutine?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabina

  Tusind tak for dette indlæg, det er en kæmpe hjælp. Jeg er stor, stor fan af jeres produkter, som jeg altid har et ekstra lager af liggende, så jeg aldrig risikerer at løbe tør. Det kan man vist kalde afhængighed :-D
  Jeg har et enkelt spørgsmål:
  Jeg bruger både jeres t-zone peeling og efterfølgende jeres Niacinamid 10 %-serum. Herefter bruger jeg Apai Hybenkerneolie om aftenen – om dagen bruger jeg jeres ansigtolie.
  Ville I anbefale at jeg brugte en creme eller en ansigtsolie, EFTER Hybenkerneolien om aftenen? Eller er Hybenkerneolien rigeligt?
  På forhånd mange tak :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Kære Sabina. Der er ikke nogen særlig grund til at bruge mere creme. Hvis det føles som nok?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hej pudderdåserne,
  tak for en god blog og altid at stå til rådigheds med vejledning!
  Jeg har læst jeres indlæg om Matas Plaisir Fix It serum som jeg gerne vil prøve. Jeg har egentlig fin og blød hud med et par bumser engang imellem men store porrer på næse/hage. Dette tænker jeg denne serum måske kan afhjælpe?
  Jeg bruger lige nu evolve serum og jeres anti-age eller ren hybenkerneolie og intet andet. Jeg synes dog ikke evolve serum har den store effekt på mig men har generelt tør hud så måske vil jeg stoppe med denne når den løber tør. Mit spørgsmål er om Plaisir Fix It er et serum på samme fod som andre fugtafgivende serum (fx evolve som jeg bruger nu?). Eller er det udelukkende et “plejeprodukt”? Så skal jeg altså først beuge Plaisir, så Evolve og til sidst antiage? Eller kan jeg droppe evolve serum? Håber det giver mening :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hej :) jeg har læst en del om jeres nye produkter, og har besluttet mig for at afprøve dem!

  Jeg tænker jeg skal ha en t zone peeling, men herefter bliver jeg i tvivl om det er bedst at kombinere denne med niacinamid eller jeres ansigtsolie. Jeg har problemer med uren hud, ar og om sommeren pigmentfejl.
  De to produkter lyder umiddelbart begge til at være gode i mit tilfælde, men kunne forestille mig det ville være tilstrækkeligt med en af dem.
  Har i et bud på hvilken på baggrund af min korte beskrivelse?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Kære Simone
   Er din hud overvejende fedtet i T-zonen ville jeg vælge Niacinamid, er den overvejende tør ville jeg vælge olien.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ingrid

  Kære pudderdåserne. Jeg har brug for et råd. Jeg kan snart ikke finde hoved og hale i de produkter, jeg har stående på hylden, og jeg er bange for at overbelaste min hud.
  Om aftenen 1) renser jeg og bruger: 2) jeres AHA serum, 3) Dual Moisturiser fra Ling, 4) jeres Niacinamid-serum, 5) Retinol kapsler fra Elizabeth Arden og til sidst 6) creme.
  Jeg vil gerne ned på 4 trin! Jeg er 27 år og har kombineret hud. Jeg vil gerne holde min hud gennemfugtet og forebygge rynker. Kan jeg skippe enten AHA-serum eller Niacinamid – eller måske endda Retinol kapslerne? Og kan jeg nøjes med kun at bruge Dual Moisturiser om morgenen?

  Om morgenen renser jeg ikke, men bruger Dual Moisturiser, derefter serum fra Nilens Jord og endelig creme, nogle gange med et par dråber af jeres ansigtsolie ovenpå. Skal der en serum mere ind her (AHA eller Niacinamid)? Jeg vil gerne holde det så simpelt som muligt, men det er ikke rigtig lykkedes. Jeg modtager meget gerne bud på, om der er nogle af de produkter, jeg har nævnt, jeg kan skippe. Tak for en lærerig blog! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hej! Hvor lang tid skal der gå mellem påsmørring af diverse cremer? Jeg bruger T-zone, Niamicid og derefter A-serum.
  På forhånd tak, og tak for lækre og su-venlige produkter:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Du behøver ikke vente imellem dem. Bare sørg for at bruge tynde lag

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Naja

  Hej,
  Jeg har brugt skinroller i de sidste par uger (så det er stadig nyt for min hud) og har netop købt jeres aha-serum, a-serum 2% og alt i en creme. Jeg planlægger at have følgende aftenrutine:
  Rens, skinroller, aha, a-serum, alt i en creme.
  Vil I anbefale at jeg gør det anderledes? Jeres generelle holdning til skinroller er også meget velkommen :-)

  Tak for altid velunderbygget information!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Hej med jer : ) Først; Tak for nogle rigtig gode indlæg og ikke mindst nogle gode produkter!
  Indtil nu har min hudplejerutine bare bestået af rens med jeres makeup fjerner efterfulgt af jeres alt i en creme. Jeg har en fedtet T zone (især min næse skinner meget!) og synlige pore (også på næsen især – selvfølgelig..) – det er jeg simpelthen så træt af, så nu tænker jeg at udvide min rutine lidt, men kunne godt tænkte mig jeres øjne på det inden jeg går igang, om der er noget jeg bør ændre.

  Morgen:
  1. Rense med pudderdåsernes makeup fjerner
  2. Pudderdåsernes t-zone peeling i t zonen
  3. Pudderdåsernes niacinamid 10% i hele ansigtet
  4. Pudderdåsernes alt i en beskyttelse eller Origins Ginzing i hele ansigtet. Ville det give mening at bruge en face mist istedet for en creme her? kender i en der er god mod fedtet hud men også indeholder spf?

  Aften:
  1. Rense med pudderdåsernes makeup fjerner
  2. Pudderdåsernes t-zone peeling i t zonen
  3. Pudderdåsernes niacinamid 10% i hele ansigtet
  4. Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II (mest fordi jeg synes at den gør at min hud “stråler” lidt mere næste morgen)
  5. Pudderdåsernes alt i en creme, dog uden at smøre på næsen (har en ide om at jo mindre creme jeg putter på næsen jo bedre?eller skulle jeg finde mig en creme mod fedtet hud og smøre på?).

  Til sidst overvejer jeg også at begynde at drikke MK olie dagligt, men er bange for at olien vil forværre min fedtede hud. Er det noget I har erfaring med?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg bruger lige nu jeres T-Zone peeling. Jeg har porer som jeg gerne stadig vil gøre mindre, kan jeg bruge jeres Niacinamid serum til dette? Og hvordan skal rækkefølgen så være?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidra

  Hej hvor kommer en skrubbemaske til ansigt i denne rækkefølge ? Og hvad r det for nogle I anbefaler?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Sidra
   Når man anvender kemisk eksfoliering to gange dagligt, som vi anbefaler her, bruger man IKKE en skrubbemaske. Spørger du hvilke produkter vi anbefaler eller hvilke masker vi anbefaler?

   KH. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Jeg er i tvivl om hvad jeg skal gøre med pigmentpletter som ikke er blevet bedre med alderen. Jeg har efterhånden prøvet stort set alt. Det eneste der holder det nogenlunde nede er min dagcreme som er factor 50 og den bruger jeg året rundt. Kan i anbefale nogle af jeres produkter? Og i så fald hvordan og i hvilken rækkefølge?
  Tak for en supergod blog😊
  Bh.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Kære Henriette
   Først vil jeg lige være fræk og spørge dig, om du bruger nok SPF? Det er alfa og omega, at du bruger nok.
   Af vores produkter hjælper: AHA-Serum, Niacinamid 10%, A-Serum 2%/5% og Ansigtsolie.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  God artikel. Hvis nu man er glad for HERO fra Karmameju, hvor passer den så ind i rutinen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Emilie
   Det afhænger jo af, hvad du ellers bruger af produkter? Det giver ikke meget mening at bruge den sammen med vores peelinger for eksempel. Ellers ville jeg nok sige før.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Spørger måske dumt 😉🙈
  Men efter rens, kan jeg så bruge aha-Serum, og efterfølgende bruge niacinamid 10% eller skal jeg vælge en af dem?…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Mette
   Det kan du sagtens. De eneste af vores produkter, du ikke må kombinere/bruge samtidig er AHA-Serum og T-Zone Peeling.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Hej!
  Jeg er for nyligt begyndt at bruge t-zone peelingen og niacinamid 10% og er allerede yderst tilfreds med resultatet. Jeg har dog ét spørgsmål: kan jeg godt tage sol i solariet nu når jeg bruger disse produkter? Hvis ja, anbefales det så at bruge solcreme i hovedet?

  Mvh
  Matilde

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Kære Matilde
   Vi anbefaler ikke brug af solarie. Du bør bruge SPF i ansigtet hver dag hele året.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hej!
  Hvor kommer Ninacinamid og Alt i en hyaluronsyre ind i hudplejerutinen? Er det efter en evt aha-serum, A-serum og inden anti-age?
  På forhånd tak 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Sara
   Bortset fra AHA-Serum kan du stort set påføre produkterne i den rækkefølge du vil.
   Her hjemme ser rækkefølgen sådan ud: AHA-Serum, Alt i en Hyaluronsyre, A-Serum, Niacinamid 10% og creme.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg har købt jeres gaveæske med T-zone peeling og niacinamid. Hvilken skal jeg tage på først?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Emma
   Eksfolierende syre skal altid nederst, du skal altså bruge T-Zone Peeling først.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hej
  Har efter anbefaling købt jeres hyaluronsyre og niacinamid 10%. Havde egentlig tænkt niacinamid som serum og den anden som dagcreme. Nu bliver jeg i tvivl, om der reelt set er to serums, og jeg skal bruge noget andet oven på?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Det er begge serum. Om du skal bruge noget andet ovenpå kommer helt an på om du føler du har behov for det? Hvordan føles det?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg er bare lige nødt til at forstå det helt sikkert: kan man indsætte flere produkter i step 3?
  Jeg bliver fedtet, med forstørrede porer og tendens til urenheder. Samtidig er jeg ved at nærme mig en alder hvor man gerne vil sætte ind på linjer. Ligeledes synes jeg at huden kan have svært ved at absorbere “tunge” produkter, men jeg kan “mangle” noget ved de lette. Kunne en kombi være;
  Morgen: Avene Cleanance vask, Niacinamid serum, Avene Cleanance Comedomed.
  Aften: Avene Cleanance vask, T-zone peeling, A-serum, Avene Cleanance Comedomed.

  Jeg har stadig Avene produkter tilbage, og vil derfor lade det indgå mens jeg tester andet af. Trods brugen af det, “fedter” jeg stadig.

  Vil ovenstående kombi sparke røv, eller være for “produkt-tungt”? (Hvis man da overhovedet kan spørge en forhandler om det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Kære Ida. Selvfølgelig kan du spørge – og beklager det langsomme svar. Jeg vil gerne have dig til at bruge T.Zone Peeling både morgen og aften, men derudover så bare giv den gas – men husk kun at starte på et nyt produkt ad gangen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hej :)

  Jeg er vildt interesseret i at prøve nogle af jeres produkter, men jeg har så ofte prøvet, at købe meget dyre produkter til min meget forvirrede hud, som ikke har virket eller som jeg har reageret på med udslæt (Jeg er ikke allergisk – bare sart). Der er ingen garanti for, hvad jeg slår ud af, og derfor kan jeg trods forsigtighed heller ikke tage forbehold. Er det muligt at få en prøve inden køb?

  Og så til min egentlige spørgsmål:

  Jeg har rosacea, ikke voldsomt, men en smule rødme på kinder og næse. Det største problem er egentlig en grov tekstur og store porer. Derfor tænker jeg, at jeg ville købe makeup-fjerneren, efterfulgt af T-Zone-peeling, Niacinamid og så afslutte med Anti-Age Creme. Men nu kan jeg se i denne artikel, at der skal fugt OVENPÅ anti-age cremen. Jeg har rimelig tør hud og sensitiv, samtidig med at jeg også har åbne porer og rødme, så hvad anbefaler i her?

  På forhånd tak.

  Med venlig hilsen,
  Christina.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Christina
   Gå i Matas/Magasin/Salling og fortæl dem, hvordan det hænger sammen og få nogle prøver.
   Der SKAL ikke nødvendigvis fugt oven på Anti-age Ansigtscreme, men det er en let creme, derfor kan det være, at en tør hud vil mangle lidt…
   Umiddelbart synes jeg, det lyder som nogle velvalgte produkter til din hudtype, og få eventuelt en prøve med på Alt i en Creme også. Så kan du jo bruge den efter behov.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emmely

  Hej med jer
  Jeg har hørt rigtig godt om jeres produkter og tænker at jeg vil kaste mig ud i at prøve dem. Jeg er en pige på 23 år, men tør og lidt sart hud. Jeg vil gerne gå mere op i min hud og begynder allerede nu at tænke på at passe godt på min hud, så den vil se ung og frisk ud så længe som muligt 😂 Jeg tænker derfor at vil starte med en aftenrutine der hedder. Vask mit ansigt med vand (jeg bruger ikke make up til dagligt), derefter bruge jeres AHA peeling, efterfulgt af jeres anti age creme og til sidst min egen creme fra apoteket til min tørre hud. Er det for meget for en 23 årig ung hud? Jeg vil så gerne “udskyde” mine rynker så meget som muligt, men kan det også blive for meget? Håber i forstår mit spørgsmål og dilemma 🙈
  Hilsen en rynkeskræmt Emmely

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Emmely
   Først og fremmest vil jeg anbefale dig at læse dette indlæg: https://pudderdaaserne.dk/2019/10/15/tirsdagstip-tilpas-din-hudpleje-til-saesonen/
   Det giver et fingerpeg om, hvilke trin der bør/kan være i dit daglige ritual. Dernæst vil jeg meget gerne opfordre dig til at droppe det vand! Det er simpelthen skidt for en tør og sart hud: https://pudderdaaserne.dk/2019/01/08/tirsdagstip-drop-vandet/
   Mangler du anbefalinger til rensevand, er mine favoritter i øjeblikket (udover vores egen selvfølgelig) Matas Mild Micellar Water og Green ‘n’ Nordic Micellar Water. AHA-Peeling er ikke noget specielt mildt produkt og det er derfor ekstra vigtigt, at du sørger for at trappe langsomt op: https://pudderdaaserne.dk/2020/02/18/tirsdagstip-langsom-opstart-et-produkt-ad-gangen/
   Anti-age Ansigtscreme er et udmærket bud på en creme, men jeg kan ikke sige meget, der giver mening om kombinationen af de to produkter, når jeg ikke ved, hvilken creme det er, der er “min egen creme”.
   I forhold til at udsætte rynker, handler det primært om at have fugtmættet hud og bruge masser af SPF. Så de to ting du afgjort mangler i det nævnte ritual er: Alt i en Hyaluronsyre og https://pudderdaaserne.dk/2019/06/14/fredagsfavorit-evy-technology-sunscreen-mousse-spf-50/

   Det er ikke sådan at huden bliver doven, eller at hudpleje pludselig ikke virker, hvis man starter tidligt… Derimod er det alfa og omega at forebygge, da det er næsten umuligt at reparere.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emmely

   TAK for svar! Så vil sådan en her rutine være god?
   Rens
   Aha peeling
   Alt i en hyaluronsyre
   Dagcreme
   Solcreme
   Jeg har prøvet at sætte mig lidt mere ind i jeres produkter og stødte også på jeres A serum. Ville den også være god at inddrage i rutinen? Eller erstatte noget? Jeg er interesseret i det mest effektive i forhold til forebyggelse af rynker 🙈

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Emmely
   Hvilken rens og dagcreme drejer det sig om?
   På sigt er A-Serum fint men til en start kan du ligeså godt sørge for at fugte grundigt.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette Sørensen

  Jeg er 38 år med kombinerer hud og fine linier. Hvis jeg både ønsker at bruge t-zone peeling til min fedtede t zone og store hudpore samt Niaciamid. Derud over A vitamin Og alt i en hyaluron serum til aldrestegn. Hvordan bruger jeg dem så bedst? Altså rækkefølge og morgen/aften?
  Vh Jeanette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hvilken hudpleje rutine vil i anbefale til en på 30 år, som har uren hud og som ønsker at forbygge rynker? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabel

  Hej Pudderdåserne,
  Er helt ny i hudplejerutine (trods mine 30 år) så tak for en god guide.
  Jeg planlægger at rense min hud, bruge korrigerende pleje og hvis nødvendigt tilføje fugt.
  Men er i tvivl om hvilken korrigerende pleje jeg skal bruge; jeres anti age eller jeres A-serum 2%. Jeg har nok det man kalder en normal hud men med linjer. Hilsen Isabel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hej yndlingsdamer!
  Kan I fortælle mig, om følgende rutine lyder fornuftig – jeg er 28:

  Morgen: 1) LING Emulsion med hyaluronsyre og squalane 2) The Ordinary Matrixyl 10 % + HA-serum 3) jeres niacinamid-serum 4) jeres anti-age creme og 5) SPF hvis jeg skal andet end bare til/fra arbejde.

  Aften: 1) jeres AHA-serum 2) LING Emulsion 3) The Ordinary Matrixyl 10 % + HA-serum 4) jeres A-vitamin-serum 5) jeres anti-age creme og 6) jeres ansigtsolie.

  Jeg tænker særligt på, om det er fjollet både at bruge LING Emulsion og The Ordinary Matrixyl + HA serum? Måske de kan de samme ting?

  Tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Line
   Hvordan renser du huden? Kombinationen af Ling og TO Matrixyl er sådan set rigtig fin. Det er kombinationen af TO Matrixyl, PD Anti-age Ansigtscreme og PD Ansigtsolie. SPF er vigtig uanset om du skal ud eller ej, UVA kommer ind af dine vinduer og kan fint skade huden selvom du ikke er ude.
   Kan du få alle de produkter til at fungere sammen?
   Mit bud er:
   Mild rens
   LING Emulsion
   TO Matrixyl
   PD Niacinamid 10%
   Evt. en creme, hvis huden er tør… det kan sagtens være PD Anti-age Ansigtscreme
   SPF

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

   Hej Helene
   Mange tak for svar!
   Mangler der måske et ord i dIn sætning: “Det er kombinationen af TO Matrixyl, PD Anti-age Ansigtscreme og PD Ansigtsolie.”? Er kombinationen fin eller ej? :)
   Kh Line

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Line
   Ja, der mangler et: ikke… kombinationen af de tre produkter giver ikke rigtig mening, fordi de alle tre indeholder det samme aktiv nemlig Matrixyl 3000. Brug det af dem, du bedst kan lide konsistensen af :-)
   Med TO får du hyaluronsyre, med PD Anti-age får du hyaluronsyre, niacinamid og SyriCalm og med PD Ansigtsolie får du resveratrol, sheasmør, hybenkerneolie og havtornolie.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

   Mange tak!
   For at svare på dit spørgsmål, så har alle produkterne faktisk fungeret fint sammen for mig. Men jeg kan godt se meningen i ikke at proppe det samme aktive ingrediens i ansigtet tre gange ;-) Jeg renser normalt ikke mit ansigt om morgenen (kun om aftenen), og det fungerer fint. Men jeg vil følge dit råd og bruge SPF altid. Har netop købt Clinique City Sheer Block SPF 25, som I før har anbefalet :-)

   Hvis du har tid til at svare, så hører jeg gerne, om jeg kan køre følgende rutine i stedet:

   Morgen:
   1) LING Emulsion, 2) TO Matrixyl, 3) Ole Henriksen Truth Serum med C-vitamin, 4) Clinique City Sheer Block SPF. 25.

   Aften efter rens:
   1) PD AHA, 2) LING Emulsion, 3) PD Niacinamid 4) PD A-vitamin, 5) PD ansigtsolie.

   I hvert fald mange tak for hjælpen indtil nu :-) Kh Line

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Line
   Det ser meget mere fornuftigt ud! Hvis du har Anti-age Ansigtscreme tilovers, er den god som øjencreme :-)

   KH. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sissel

  Ligger i bare makeup på direkte bagefter, je syntes min hud er så fedtet, når jeg har påført creme. Syntes bare sjældent jeg har tiden til at vente 100 år i hverdagene, måske jeg kommer for meget på?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Sissel
   Ja, jeg lægger makeup, efter jeg har brugt min hudpleje. Om morgenen bruger jeg:
   Micellar Water
   T-Zone Peeling
   Alt i en Hyaluronsyre
   Niacinamid 10%
   Transparent SPF 50 særligt i hårgrænsen og på øjenbryn
   Alt i en Beskyttelse SPF 40

   Derefter lægger jeg makeup: evt. concealer, evt. foundation, et let lag pudder i T-zonen, bronzer, blush, evt. highlighter osv…
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hej jeg har et spørgsmål ang jeres hudpleje serie.
  Ville jeg kunne gøre:
  1. Rens
  2. Skintonic
  3. Aha serum.
  4. Niacinamid
  5. Anti-age
  6. Alt i en creme eller serum?
  Hvordan ser det ud?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Supportdåse

   Hej Rikke, det kan du sagtens. Det kunne se sådan her ud:
   1. Pudderdåsernes Alt i en Makeupfjerner
   2. Skintonic er ikke noget vi anbefaler, eller der sådan set er behov for. Læs hvorfor her: https://pudderdaaserne.dk/2018/10/10/skintonic-og-facemist-hvad-skal-de-til-for/
   3. Ja, men aldrig i kombination med T-Zone Peeling
   4. Ja
   5. Ja
   6. Hvis din hud har brug for mere fugt end den du opnår med Pudderdåsernes Anti-age Ansigtscreme, vil tilføjelsen af enten Alt i en Creme eller Cremen efter eller Alt i en Hyaluronsyre før være et godt bud.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla Staunsbjerg

  Hej, jeg troede jeg havde gjort det rigtigt, men bliver alligevel i tvivl.
  Jeg har lidt tør, lidt sart hud med tendens til blackheads på næse og whiteheads under mund samt bumser rundt om munden.

  Jeg bruger:
  1. Makeupfjerner med olie til øjenmakeup
  2. Micellar water bagefter
  3. T zone peeling fra jer for at få den brugt op (overvejer at købe AHA fra jer næste gang). Bruges i t zonen da det er der behovet er
  4. Den der niacinid ting fra jer
  5. En olie
  6. Dagcreme
  7. Skal have købt mig en solcreme

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Kamilla
   Umiddelbart er der ikke grund til at skifte fra T-Zone Peeling til AHA-Peeling, men det lyder da ikke, som om du kun har behovet i T-zonen? Brug den i hele ansigtet. Niacinamid 10% er god mod mangt og meget…
   Hvilken olie og hvilken dagcreme er det du bruger?
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Westen

  Hvilken af jeres kremer anbefaler I til 43 årig, tør og lidt irriteret hud. Jeg kan ikke helt finde ud af om det skal være anti age, alt i en, den til tør eller den med solfaktor. Og er de egentlig alle fugtigheds kremer som kan stå alene? Mvh Camilla.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Kære Camilla. De tre første er alle fugtighedscremer, der kan stå alene. Vores solfaktor er en ret tør solcreme, der gerne vil have en anden creme nedenunder. Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej seje kvinder.
  Jeg har nu brugt jeres lækre produkter i et års tid, og sikke en forskel på min hud. Nu er jeg så begyndt at bruge andre mærker sammen med jeres. Men jeg er i tvivl ift rækkefølgen:

  Morgen:
  T-zone peeling. (jeres)
  Niacinamide (jeres)
  ORIGINS – GinZing Into the Glow Brightening Serum.
  hyaluronsyre – Jeres.
  Og så en creme.

  Aften:
  AHA Peeling – Jeres.
  Niacinamide – jeres.
  hyaluronsyre – Jeres.
  Og så en creme.

  Er det en ok fordeling? Særligt morgenrutinen er jeg i tvivl om :-)

  Mvh Maria.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Maria
   Det er ikke hensigtsmæssigt at kombinere vores peelinger, vores anbefaling er at vælge enten den ene eller den anden. Udover at eksfolierende syre altid skal først, SPF skal øverst tættest på solen og A-vitamin er bedst om natten er der ikke rigtig nogen regler. Så hvis det fungerer for dig, så er alt godt.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • tina

  Hejsa. Har nærmest hele sortimentet :D og prøver at følge rækkefølgerne. men var det en ide at give flaskere numre (y)
  Har problemer med Alt i en hyarolon. den smuldrer ligegyldig hvilken rækkefølge & ligegyldig om jeg gør det vådt i vådt eller tørt på tørt. Passer den bare ikke til min hud. ? :) Tak for jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dåseposten: Allergi overfor kathoner