Pudderdåserne Alt i en beskyttelse

16.05.17
Pudderdåserne Alt i en beskyttelse

Pudderdåserne Alt i en beskyttelse

Vores Alt i en beskyttelse indeholder en høj og bredspektret beskyttelse mod både UVA, UVB og infrarøde stråler.

Alt i en beskyttelse indeholder et 100% mineralsk solfilter med en SPF40 samt en UVA-rating på PA++++ (højest mulige).

Hyaluronsyre og C-vitamin fugter, beskytter og udjævner huden og beskytter mod solskader.

Alt i en beskyttelse er en let farvet dagcreme og ansigtssolcreme i et, der både kan stå alene som en meget diskret makeup eller som primer under makeup.

Sådan gør du: 

  • Brug Alt i en beskyttelse i ansigtet hver dag året rundt, når du opholder dig udenfor.
  • Alt i en beskyttelse har en meget let konsistens med en let farve. Brug den som sidste trin i din hudpleje.
  • Den let farvede ansigtssolcreme giver en meget diskret makeup i sig selv, men kan også bruges under foundation og makeup.
  • Alt i en beskyttelse er også en god primer, der forbedrer holdbarheden af din makeup.
  • Alt i en beskyttelse fungerer godt på alle hudtyper. Har du tør hud, skal du sørge for at bruge creme eller olie først på tørre partier.
  • Alt i en beskyttelse kommer i en transparent farve, der fungerer på de fleste hudtoner fra helt lys til gylden.

Vigtigste ingredienser:

  • Mineralsk solfilter i form af zinkoxid og titanium dioxid.
  • Thermus thermophillus ferment er en mikroorganisme, der lever under ekstreme vilkår i vulkanske kilder og lignende varme steder. Ekstraktet af thermus thermophillus modvirker den skadelig effekt af både IR-stråler og UV-stråler i huden.
  • C-vitamin, der forbedrer hudtone, hudens overflade, modstandskraft og modvirker solskader.
  • Hyaluronsyre, der binder fugt i huden og forbedrer dens udseende.

Hvorfor har vi lavet dette produkt?
Vi ønskede at lave en ansigtssolcreme baseret på mineralske solfiltre, der levede op til vores høje krav til UVA-beskyttelse. Samtidig manglede vi et produkt blandt alle de andre farvede dagcremer/BB cream/CC cream, der har den helt rigtige diskrete nuance, der fungerer på selv helt lyse hudtoner, og som samtidig kan hjælpe med at få makeuppen til at holde sig pæn hele dagen.

Hvem er produktet til?
Alle – måske undtagen de helt dybe hudtoner.

Hvad er UVA, UVB og IR?
UVB-strålerne er dem, der forbrænder os og gør huden brun. En solcremes beskyttelse mod UVB er angivet med SPF.

UVA strålerne mærker vi ikke, men de spiller en stor rolle for både hudens aldring, hyperpigmentering, soleksem og ikke mindst kræft i huden. Der findes både lange og korte UVA-stråler, og vores fokus med ALT I EN BESKYTTELSE har været på at sikre en meget høj beskyttelse mod både de korte og lange UVA-stråler.

Læs mere om mærkning af solcremers beskyttelse mod UVA-stråler her.

De infrarøde IR stråler er videnskaben først for nylig blevet opmærksomme på. Der er tegn på, at det infrarøde lys også nedbryder huden og bidrager til hudens aldring. Derfor indeholder ALT I EN BESKYTTELSE også beskyttelse mod IR-stråler.

Pris og forhandler
Vejledende udsalgspris er 245 kroner.

Du kan købe alle vores produkter på Dåseshoppen.dk, i MatasMagasin og SallingSe alle vores forhandlere her.

Se ingredienslister og forklaringer på alle ingredienser her.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
198 kommentarer
Lene

Tillykke med den ny 😍
Glæder mig så meget til at prøve den 😃👍

ane

sender i ikke til Grønland? :/

Katja Moikjær

Nej, desværre. Vi arbejder på sagen, men ikke endnu. Matas i Nuuk er mit bedste bud..?

ane

bor desværre ikke i Nuuk. men har ikke set jeres produkter før, da jeg boede i Nuuk for 6 måneder siden. 🙂

Katja Moikjær

Jeg tjekker lige op på det. De bør have dem

Carina

Jeg bor i Nuuk, og jeg har desværre forgæves spurgt efter jeres produkter i vores Matas. En enkelt gang har jeg dog været heldig, at finde jeres Anti Age, mener jeg det var, men ikke siden. Det kunne være fantastisk, hvis det kunne ændre sig 🙂

Carina

Mange gange tillykke 😀 Og: vi vil se den pååååå! 😀

Emilie

Jeg hopper med på holdet, der håber I i nærmeste fremtid sender til Grønland! Den nåede desværre ikke at ramme de danske hylder, inden jeg drog nordpå. Har flere af jeres andre produkter med, og jeg elsker dem. Tak for det!

Katja Moikjær

Vi er helt enige! Vi vil virkelig gerne, men er afhængige af mange andre mennesker også i den sag 🙁

Mette Straa

Først og fremmest TILLYKKE!! Jeg er simpelthen så glad for i i har lavet en mineralsk solcreme. Hurra for øjne der ikke løber i vand! 🙂
Jeg bruger niacinamide fra The Ordinary hver morgen og i følge dem må man ikke bruge C-vitamin samtidigt. Skal jeg mon bytte helt rundt på min hudpleje rutine, hvis jeg ønsker at bruge jeres solcreme?

Katja Moikjær

Jeg tror det ikke. Nu kan jeg ikke finde det, men jeg har en lang kommentar liggende et andet sted. Problemet med at blande niacinamid og C-vitamin handler primært om at blande syre og base. Og forskellen i ph-værdi er minimal på de omtalte produkter. Men prøv dig forsigtigt frem. The Ordinarys niacinamid er meget tør, så jeg vil ikke helt udelukke, at den kan drille.

Mia Westergaard

Den glæder jeg mig SÅ meget til at prøve😍 Håber den kan hjælpe mig med kampen mod soleksem i ansigtet – døjer virkelig, på trods af jeg har eksperimenteret med mange forskellige solcremer😬 Håber i har lavet mirakelmiddlet til mig🙏🏻😎😉

Anette W

Til lykke med den lille ny. Den vil jeg glæde mig så meget til at prøve.

Cecilie

YES!!! Den glæder jeg mig til at prøve:-) er den kommet ud til jeres forhandlere som f.eks. Magasin du nord?

Katja Moikjær

Den er sendt afsted, men jeg tvivler på, den er på hylderne endnu. Giv det lige en uges tid endnu

Marianne

Hej Dåser.
Tillykke med jeres nye, spændende produkt ♥ Nu er det ikke fordi jeg vil tage noget fra det, I her har lavet, men jeg har et spørgsmål. Hvilken solcreme til ansigtet kan I anbefale, når jeg ikke ønsker der skal være farve i, som i denne her? Jeg bruger Eucerin Hyaluron Filler Dagcreme og der er faktor 15 i – men jeg skal selvfølgelig have en almindelig solcreme over. Jeg vil gerne sikre mig at den dækker så godt som muligt mod UVA og UVB og så skriver I noget om infrarøde stråler, som jeg aldrig har skænket en tanke… Hjælp 🙂

Helene Randløv

Hej Marianne
Vores Alt i en beskyttelse er meget transparent, så inden du afskriver den på grund af farven, synes jeg du skal prøve den. Min hud er LYS, og jeg bruger den mængde, der skal til for at den beskytter optimalt, dvs. en halv teske til ansigtet, og jeg kan bruge den uden, du kan se farven. Har du set disse forslag: SPF 50? Der kommer en ny fra Murad lige om lidt, og så er der bareMinerals.
Kh. Helene

Marianne

Tusind tak for svar Helene. Jeg må ned og høre om jeg evt kan få en lille prøve på den – og så lader jeg selvfølgelig være med at afskrive den på forhånd 😉 Tak for de andre forslag – dem vil jeg også kigge på ♥

Sus

Hvor skønt med en ansigtssolcreme fra lige netop jer 😎 Det tror jeg vi er mange, der har ventet og håbet på 🙃 Men uhh, jeg synes personligt det er en lidt hamper pris for 50 ml. 😳 Eneste grund til, at jeg vil købe den er, at jeg stoler på jeres produkter 100% 🙂
(Håber alle mine smileyer kommer med i oplægget) 🙃
Sus

Helene Randløv

Det er bare hundedyrt at producere den slags, vi ville hellere have en god creme med en ordentlig konsistens, end en vi egentlig ikke kunne stå inde for.
Kh. Helene

Sus

Ja, og jeg ved jo godt at kvalitet og pris (ofte) hænger sammen.
Jeg har alle jeres produkter (på nær T-zone peeling) er så glad for det hele og fordelen er, at jeg ikke behøver at prøve mig frem i “produktjunglen” mere – jeg har fundet den serie, der er min favorit og som jeg føler mig tryg ved på alle områder …
Kh Sus

Helene Randløv

Kære Sus
Det er vi rigtig glade for og ikke mindst stolte af! Tak for tilliden <3
Kh. Helene

Maria L

KÆMPE tillykke. Det er så usigeligt dejligt at I har lanceret ikke kun “solcreme” med mineralsk filter som jeg virkelig har savnet men en hel kollektion af produkter med ingredienser man ved virker. Det er så tidskrævende at finde frem til de “rigtige” produkter, INCI bliver jo ikke altid deklareret på nettet og at gå og vende varerne om i butikker for at tjekke er no go for mig, har ikke tid. Så ikke kun tillykke men også tusind tak for at lette valget for mig.

Isa

Så den giver ingen dækning som sådan? Det er kun for at modvirke det hvide skær fra de fysiske filtre? Har nemlig prøvet SPF 50 bb- solcremen fra La Roche Posay og den var alt for dækkende, selvom den også kun var “lightly tinted”.

Katja Moikjær

Nej, den dækker lidt. Det er en farvet dagcreme. Men meget lidt. Jeg har desværre ikke prøvet BB solcremen fra La Roche Posay, så jeg kan ikke sammenligne.
Jeg vrider mit hoved for at finde en passende sammenligning. Lidt mere som de gamle Clinique Super City Block (dækkeevnen – resten minder ikke overhovedet). Eller Elizabeth Arden Prevage SPF 50.
Prøv den før du køber er det eneste rigtige at gøre – en tur forbi Magasin eller Matas om en uge eller to, så bør der være på hylderne, så du kan teste.

B

Hvis Clinique Super City Block spf40 er alt for mörk, er haabet saa ude? Super city block skal jeg fortynde ved at blande en masse alm creme i for at den bliver lys nok/jeg ikke ser mystisk orange solbrun ud.
Det er ikke let at vaere bleg 😀
Skal selvfölgelig pröve den naeste gang jeg er i dk 🙂 haaber lidt det kunne blive en fast solcreme hvis den er lys nok.
God pris for saadan en solcreme og jeg har god erfaring med jeres andre produkter (har allesammen undtagen AHA og öjenmakeupfjerneren).

Katja Moikjær

Jeg kan helt ærligt ikke huske længere farven på Super City Block. Det er for mange år siden, den har været i Danmark.
Hvor lys er du? Se på billeder af Helene – hun er den lyseste af os to og meget hvid. Den passer hende – hvor lys er du i forhold til hende?

Helene Randløv

Hej Isa
Den er også ALT for mørk til mig, men jeg har selvfølgelig lagt stor vægt på, at jeg selv kunne bruge farven 😛
Så den er altså ret så lys OG transparent 🙂
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *