Produceret i Danmark Parfumefrie produkter Dokumenterede ingredienser

Pudderdåsernes produkter

Vi har skabt en serie, der er uden parfume, og som er baseret på vores egne favoritingredienser
Helene Randløv & Katja Moikjær

Pudderdåserne udvikler innovativ hudpleje baseret på viden, erfaring og en stor interesse inden for gode, dokumenterede ingredienser.

Produceret i Danmark Dokumenterede ingredienser Parfumefrie produkter

Vi har skabt en serie, der er uden parfume, og som er baseret på vores egne favoritingredienser

Helene Randløv

Lige fra vi startede som skønhedsbloggere, har det været en uopnåelig drøm at skabe vores egen serie- indtil nu

Katja Moikjær

Hudpleje

Hvis du vil hudproblemer til livs, så kræver det produkter med effektive ingredienser, der bliver siddende på huden. Om de kommer i form af en creme, serum eller skintonic er næsten lige meget, bare er de er veldokumenterede og ikke vaskes af igen.

Hårpleje

Pudderdåserne lancerer en hårserie med en helt ny og forenklet tilgang til hårprodukter. De seks produkter henvender sig til forbrugeren i stedet for frisøren. Produkterne fokuserer både på hår og hovedbund, selv stylingprodukterne er formuleret, så de ikke generer hovedbunden.

Sol

Effektiv og brugervenlig beskyttelse mod solen går vi meget højt op i.

 • Hvorfor er jeres produkter ikke svanemærket eller astma- og allergimærket?

  Først og fremmest fordi det er hvinende dyrt. Dernæst fordi produkterne er udviklet med vores høje, personlige standarder for øje, og vi mener at vores eget navn er garant for kvaliteten.

 • Er jeres produkter økologiske og naturlige?

  Nej, ikke det fjerneste. De er en god blanding af de bedste, mest effektive og mildeste ingredienser, vi kender, hvad enten de stammer fra en plante eller fra et laboratorium.

 • Kan jeg returnere jeres produkter, hvis jeg ikke kan tåle dem?

  Vi sælger ikke selv vores produkter, men har overladt opgaven til etablerede forhandlere, og deres returpolitik gælder.

 • Hvilken konservering er der i jeres produkter?

  Vores produkter er primært konserveret med phenoxyethanol. Vi ville godt have brugt parabener, men tiden er ikke helt moden til det endnu, desværre.

 • Må jeg bruge AHA-Peeling og T-zone Peeling sammen?

  Nej. De to produkter må du vælge imellem. For meget syrebehandling gør mere skade end gavn for din hud.

 • Hvordan og hvor ofte skal jeg vaske mit ansigt?

  Du skal rense dit ansigt hver aften, især hvis du bruger makeup. Vi anbefaler at du kun vasker dit ansigt i vand når du går i bad – uanset om du bruger vores Alt i En Sæbe eller en af de mange andre gode, milde ansigtvaske på markedet. Din hud har ikke godt af for meget vand og sæbe, og du kan spare dit ansigt for vand ved at bruge renseprodukter der ikke skal vaskes af, f.eks. vores Alt i En Makeupfjerner.

 • Skal jeg bruge hele jeres serie for at produkterne virker optimalt?

  Nej selvfølgelig ikke. Vi har naturligvis lavet det bedste produkt, vi kan, indenfor hver kategori, men du skal fortsat mikse og matche serier og mærker og blande vores produkter med dine andre yndlingsmærker. Læs mere om i hvilken rækkefølge du skal bruge både vores og andre produkter her .

 • Hvor bliver jeres produkter lavet?

  Bare rolig, vi står ikke og rører cremen sammen hjemme i vores eget køkken. Den del har vi overladt til de yderst kompetente mennesker hos E. Tjellesen, der har været helt suveræne samarbejdspartnere. Du kender dem nok bedre, som det firma, der også står bag Gosh.

 • Hvorfor bliver jeres produkter solgt på Gosh.dk? Er I en del af Gosh?

  Nej, det er vi ikke. Vi er vores helt eget mærke. Men vores produkter bliver produceret af E. Tjellesen, som også producerer Gosh og flere andre mærker. Og derfor ligger vi også på deres webshop.

 • Hvorfor kan man ikke få jeres produkter i prøvestørrelser?

  Det er vi også selv p…. trætte af. Det handler på nuværende tidspunkt om, at vi ikke har kunnet finde en praktisk gennemførlig måde at få dem produceret på. Men vi ved det godt! I mellemtiden kan du opsøge en af de fysiske butikker der sælger serien, og bede ekspedienten om en prøve. Se forhandlerliste her .

 • Laver I flere slags produkter senere?

  Vi har pt. 32 forskellige produkter i sortimentet, og der kommer forhåbentligt mange flere til. Vi vil altid gerne høre din mening om, hvad du synes, vi bør lave.

 • Er Pudderdåsernes produkter testet på dyr?

  Det er forbudt i EU at anvende dyreforsøg udelukkende for at vurdere forbrugersikkerheden af kosmetiske produkter og af råvarer der benyttes til fremstillingen af kosmetiske produkter. Det er også forbudt at markedsføre og sælge produkter i EU, der har været testet på dyr udenfor EU.
  Produkter, der fremstilles og markedsføres på vegne af os, har ikke været underlagt dyreforsøg og vil ikke blive det. Ligeledes er der ikke foretaget dyreforsøg på råvarerne der benyttes i Pudderdåsernes produkter med særligt hensyn på at sikre produkternes sikkerhed.
  Vi kan dog ikke garantere, at råvarerne, der benyttes i Pudderdåsernes produkter, ikke har været underlagt dyreforsøg i andre forbindelser. Det sikres, at der i fremtidige produktioner af Pudderdåsernes produkter ikke vil forekomme råvarer, der har været underlagt dyreforsøg udelukkende for at vurdere produkternes og råvarernes forbrugersikkerhed.

 • Kan jeg bruge jeres produkter mens jeg er gravid?

  Ja, det kan du sagtens. Medmindre du spiser din ansigtspleje, er der ingen fare på færde. Det skal dog siges, at der gælder to vigtige undtagelser til den regel:
  1) Stærke klinikbehandlinger som f.eks. peeling med salicylsyre i høj koncentration (over 10%)
  2) Lægemidler, f.eks. mod akne
  Tal med din læge, hvis du er i tvivl!

 • Er Pudderdåsernes produkter veganske?

  Vi bruger ikke ikke animalske råvarer bortset fra i Alt i et Kosttilskud. I flere af produkterne anvendes der dog råvarer, som er udvundet fra dyrehold – f.eks. honning og bivoks.
  Følgende af Pudderdåsernes produkter indeholder ikke råvarer, der er udvundet fra dyrehold:

  AHA-Peeling
  Alt i en beskyttelse SPF40
  Alt i en creme
  Alt i en fodcreme
  Alt i en sæbe
  Ansigtsolie
  A-Serum 2%
  A-Serum 5%
  Niacinamid 10%

 • Kan I anbefale jeres produkter til hud med rosacea?

  Først og fremmest er rosacea en uforudsigelig hudlidelse, der ikke er til at forudse, hvordan reagerer. Så jeg vil nødig udstede garantier. Men Pudderdåsernes Musthave er mild, uparfumeret og med beroligende ingredienser, så det er et godt bud på gode hudplejeprodukter til rosacea. Undtaget er AHA-Peeling. Frugtsyre er ikke egnet til rosacea. Det er salicylsyre til gengæld, så T-zone Peeling kan fungere godt med rosacea.

Her kan du købe vores produkter

Se alle vores forhandlere her