Pudderdåsernes Alt i en Creme

Pudderdåserne Alt i en Creme
Alt i en creme er den ultimative creme til hoved og krop som giver fugt og beskyttelse til tør hud, lige gyldigt hvor den hud så befinder sig henne. Cremen indeholder alt, hvad huden har behov for i form af fugt og beskyttelse. Blandingen af sheasmør, niacinamid (B3-vitamin) og beroligende ingredienser gør, at denne store allround creme på pumpe fuldt ud kan måle sig med dyrere ansigtscremer i små krukker.
Hvem er dette produkt til?
Mænd, kvinder og børn – alle som har brug for creme til tør eller sart hud hvor som helst på krop eller ansigt.
Hvordan skal du bruge dette produkt?
Brug den som natcreme, brug den som dagcreme, brug den som håndcreme, brug den som bodylotion, smør mand og barn ind i den – eller hvad du ellers får lyst til at smøre ind.
Hvorfor har vi lavet dette produkt?
Alt i en creme er vores opråb til en kosmetikbranche der har lanceret en creme til efterhånden hver eneste tænkelige kropsdel. En creme er en creme, hvad end du vil smøre ansigt, krop, hænder, mand og eller børn ind i den. Og denne er perfekt til alle formål.
Vigtigste ingredienser
Sheasmør – Sheasmørret har længe været kendt for sine enestående helende, plejende og beskyttende egenskaber. Blandt andet har det et højt indhold af cinnamider, som yder en naturlig beskyttelse mod UV-stråling.
Niacinamid (Vitamin B3) – Niacinamid bekæmper de visuelle effekter af aldring på flere fronter og gør huden mere robust. Det forbedrer hudens hudens barriere funktion og mindsker hudens eget tab af fugt. Niacinamid virker anti-inflammatorisk og mindsker rødme i huden. Det forbedrer også hudens udseende og struktur ved at stimulere kollagensyntese og reducerer pigmentering. Huden får øget elasticitet, mere fugt og reducerede porer. Alt i en creme indeholder 1% niacinamid.
SyriCalm – SyriCalm er en plantebaseret ingrediens (Phragmites Karka og Poria cocos), som beroliger og beskytter huden og reducerer inflammation.
Spørgsmål og svar
Kan jeg bruge Alt i en creme som øjencreme?
Ja
Kan jeg bruge Alt i en creme som natcreme?
Ja
Kan jeg bruge Alt i en creme som dagcreme?
Ja – men husk solfaktor også. Der er ikke solbeskyttelse i.
Kan jeg bruge Alt i en creme på eksemhud?
Ja
Kan bruge Alt i en creme på min mand og børn?
Ja
Kan jeg bruge Alt i en creme i…?
Ja
Pris og forhandler
Vejledende udsalgspris er 149,95 kroner for 150 ml og 69,95 kroner for 30 ml.
Du kan købe alle vores produkter på Dåseshoppen.dk, i MatasMagasin og SallingSe alle vores forhandlere her.
Se ingredienslister og forklaringer på alle ingredienser her.