Alle vil udskifte plastik - men med hvad?

Tirsdagstip: Drop ventetiden

 

Ur

Foto: Peter Bros Nissen

Nu hvor Alt i en Hyaluronsyre er i butikkerne, har vi fået en del forespørgsler angående produkterne. Det er især rækkefølgen, der er mange spørgsmål til. Der er dog flere andre misforståelser, vi lige skal have af vejen, derfor tager jeg udgangspunkt i netop dette produkt. Med meget få undtagelser kan du bruge de produkter, du har lyst til, i præcis den rækkefølge, du har lyst til. Du kender formentlig sangen, hvis du har fulgt os længe. Syrer skal altid nederst! Når vi taler om vores produkter er det AHA Serum eller T-Zone Peeling. Taler vi om ingredienser som EGF, probiotik og visse andre mærker, er det vigtigt at følge den vejledning, du finder på produkterne eller på mærkernes respektive sites.

Det fnuldrer…
Af og til hører vi fra læsere, der oplever, at vores produkter fnuldrer. Det er aldrig lykkedes mig at få det til at ske… Det har virkelig undret mig, fordi jeg bruger meget af det hele. Og Katja har altid sagt, at mængden nok er en af årsagerne. Uden problemer har jeg brugt Ansigtsolie oven på flere lag… Den sædvanlige kombination jeg har gang i er: T-Zone Peeling, Alt i en Hyaluronsyre, Niacinamid 10%, A-Serum 5% og Ansigtsolie.
Efter lanceringen af Alt i en Hyaluronsyre har vi modtaget flere spørgsmål end sædvanligt, fordi kombinationen åbenbart driller. Så jeg har været i gang med at kombinere vores produkter på kryds og på tværs for at genskabe problemet. I morges lykkedes det for første gang nogensinde…

Drop ventetiden
Det der skete i morges var, at jeg blev forstyrret midt i mit hudplejeritual. T-Zone Peeling, Alt i en Hyaluronsyre… og så ringede det på døren. Der stod jeg med håndklædet rundt om mig… det er slet ikke en sjældenhed, når pakkebudet kommer. På grund af afbrydelsen gik der jo flere minutter, inden jeg fortsatte ritualet og sikke noget. Resultatet var fnuller i hele ansigtet, det var hverken ret pænt eller særlig praktisk, når nu makeuppen skulle lægges.
Skæbnen ville, at netop i går skrev en skøn læser til os, at hun havde knækket koden i forhold til at bruge Ansigtsolie oven på Niacinamid 10%. Sædvanligvis venter hun nemlig på, at produkterne er trængt ordentligt ind i huden. Dropper hun ventetiden fnuldrer cremerne ikke. Det forklarer, hvorfor det aldrig før er sket for mig, for jeg kaster bare det hele i ansigtet lige efter hinanden.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

20 kommentarer

 • Stine S

  Jeg vil osse til at kaste det hele på så 😄. Jeg er i øvrigt SÅ glad for jeres A-serum som ikke irriterer min hud overhovedet 👍🏼😃.

  PS links’ne til feelunique har ikke virket i et stykke tid. Måske er det som det skal være – altså at aftalen med dem er udløbet, men ellers tænkte jeg, at I gerne ville vide det ☺️ Kh Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Kære Stine
   Ja, bare på med det :-P
   Tusind tak for info, det må vi have fikset <3

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Betyder det så, at det slet ikke hjælper noget at man lige venter lidt mellem fx serum og fugtighedscreme?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Sofie
   Hvad forventer du, at det hjælper på, jeg er ikke helt med?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

   Jeg har nok bare altid tænkt at serum ikke var lige så effektiv, hvis den blev “blandet op” med creme. Men kan godt se at det egentlig ikke helt giver mening, for cremen fjerner jo ikke serummet… 😅

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Sofie
   Hvis du blander det i hånden er det en anden sag, men på huden bliver det jo “blandet” alligevel.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanett

  Kaster også bare det hele på efter hinanden; syre, Hyaloron, niacinamid og ansigtcreme med spf. Den kombi fnulrer aldrig – dog fnulrer den tilgengæld hvis jeg tager foundation ovenpå. På trods af at det er lige efter hinanden. Vildt irriterende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Det er SÅ irriterende! Hvilken foundation bruger du?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Mette

   Samme her. Jeg propper også en del i ansigtet af alle de typer og ingen fnulre. Men hvis jeg putter BB creme, Foundation, rosalique creme (den blå/grønne) eller anden farvet dagcreme, så fnuldre det. Også selvom det bare kommer oven på alt i en creme.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Det er da træls altså.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  okay, det hér må jeg prøve. Jeg har også haft problemer med fnuller ifm. at jeg er begyndt at bruge jeres hyaluronsyre om morgenen.

  Min normale morgenrutine er jeres niacinamid, derefter Murad City Skin 50spf som fugtighedscreme, et par dråber af jeres ansigtsolie og derefter jeres alt-i-en beskyttelse (ja, det blir en del spf, men bruger jeres alt-i-en beskyttelse istedet for fx en bb creme :-D). Jeg har så prøvet med hyaluronsyre efter niacinamid, og det er begyndt at fnulre når jeg tager alt-i-en beskyttelse på. Jeg plejer bevidst at vente lidt tid mellem hvert produkt og troede det ikke var længe nok – men nu vil jeg prøve det modsatte!

  Elsker iøvrigt jeres produkter og altid gode råd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Tusind tak Mette, jeg håber, at det løser problemet ellers prøv med mindre produkt og byt rundt på dem. For eksempel studsede jeg lige over at du bruger Ansigtsolie oven på SPF… dem ville jeg helt sikkert bytte rundt på.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Irene

  Jeg bliver nød til lige at høre..er det “unødvendigt” at bruge både jeres niacinamid og jeres anti-age creme (kan læse mig frem til at der også er niacinamid i cremen)!?

  Jeg bruger pt. T-zone peeling, a-vitamin 5%, og jeres anti-age creme om aftenen, og om morgenen bruger jeg t-zone peeling, phyto-replenish Oil (fra dermalogica) og jeres anti-age (nogle gange en anden dagcreme)
  Min hud har store porre, tendens til urenheder og kan være både tør og fedtet på samme tid :-)
  Så tænkte at jeg ville prøve jeres niacinamid også..
  På forhånd tak for nogle virkelig lækre produkter!! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Irene
   Nej, det vil jeg ikke sige, der er jo slet ikke så meget niacinamid i Anti-age Ansigtscreme.
   Hvis din hud både er tør og fedtet trænger den sikkert til fugt.
   Et godt ritual kunne være
   Morgen:
   T-Zone Peeling
   Alt i en Hyaluronsyre
   Niacinamid 10%
   Anti-age Ansigtscreme
   SPF

   Aften:
   T-Zone Peeling
   Alt i en Hyaluronsyre
   Niacinamid 10%
   A-Serum 5%
   Olie, hvis din hud er VILDT tør
   Anti-age Ansigtscreme
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Jeg giver op med hyaluronsyren. Ingen af jeres andre produkter fnuldrer for mig, men denne gør – uanset hvordan, hvor meget, hvornår jeg smører den på – medmindre I har andre tricks i ærmerne 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Karen

   Gør den det også, når du bruger den alene?

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg må også indrømme at det fnuldre for mig – både hyalyronen og niacinamid. Har prøvet forskellige kombinationer, hvor jeg inddrager jeres produkter. Men det ender som regel med, at jeg indenfor 1 times tid efter påføring kan mærke fnuller, når jeg gnubber let i mit ansigt:-/

  Det er træls når man lige har brugt en del penge på jeres produkter og det så slet ikke funker. Jeg tror så meget på jer og ville SÅ gerne have det til at funke. Men tror desværre ikke det er et match.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Sarah
   Og du bruger ikke for meget? Mængden og tiden er de elementer, du med held kan justere. Hvilke produkter bruger du ellers.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wickie

  Kære Pudderdåser

  Som mine “go- to” piger, når det gælder hudpleje, så kommer her også spørgsmålet til fnuller problemstillingen. Jeg har anvendt jeres produkter fra første udgave kom på gade, og før det, Paulas Choice efter jeres anbefaling :-) Nu har jeg prøvet jeres hualyronsyre, og dem fra henholdsvis RazSpa og The Ordinary. Alle fnulrer uanset hvor hurtigt jeg påfører min rutine. Også uanset om jeg påfører olie eller en creme efterfølgende. Har I fundet frem til mere viden omkring det og hvad det kan skyldes? Måske der var kommet nye teorier.

  Tak for jer. I er simpelthen nogen seje dåser.

  Mvh. Wickie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Kære Wickie
   Tusind tak for ros!
   Kan du tale mig igennem præcist, hvordan du gør… altså dit ritual fra start til slut? (Gerne på IG/FB, der kan jeg svare dig meget hurtigere <3)

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alle vil udskifte plastik - men med hvad?