Fredagsfavorit: Evy Technology Sunscreen Mousse SPF 50

14.06.19
Fredagsfavorit: Evy Technology Sunscreen Mousse SPF 50

Fredagsfavorit: Evy Technology Sunscreen Mousse SPF 50

Sidste forår faldt jeg over en reklame på instagram for en rædselsfuld webshop. På daværende tidspunkt var det den eneste forhandler af SPF fra Evy Technology. Derfor endte jeg med at undlade at skrive om den geniale mousse. Efter kun få tests var jeg ellers så begejstret, at jeg købte back ups fra den der unævnelige webshop. Siden da har jeg anbefalet den til alle, der har spurgt ind til mine personlige præferencer. SPF står på programmet hver eneste dag året rundt. For mig har det dog været en seriøs udfordring at finde en SPF, der kan holde til fysisk aktivitet. Når temperaturen kommer over 20 grader og luftfugtigheden er høj, sveder jeg som en HEST. Det er ikke videre feminint, og det er bestemt heller ikke ret behageligt.

Svedtesten
Ja, overskriften er pivfræk! Når en kvinde i min alder sveder, er det første spørgsmål: ”Nååååh, er det overgangsalderen?”… Svaret på det spørgsmål er med meget stor sandsynlighed nej. Det har altid været sådan, uanset om jeg har været tyk eller tynd. Derfor er det heller ikke sandsynligt, at det er fordi jeg er en tyksak. Min krop har bare ikke et sommergear. Det er ærlig talt vildt irriterende. Når man samtidig skal stå på mål for alle mulige og umulige teorier, så kan man godt blive lidt træt.
Hvor har jeg bare prøvet mange forskellige SPF, der på den ene eller den anden måde dumper svedtesten. Evy Technology Sunscreen Mousse SPF 50 bliver lige der, hvor jeg har smurt den på. Også når sveden bogstavelig talt hagler af mig. Derfor bruger jeg den dagligt i panden, i nakken og omkring munden, hvor jeg sveder mest.

Kemiske filtre
Der hvor langt de fleste af de SPF, jeg har testet, dumper… Er selvfølgelig, at de simpelthen smelter af eller bliver svedt af. Når man sveder mest i panden, er der altså grænser for, hvor meget mine sølle øjenbryn kan bremse. Sved og dermed SPF er derfor nærmest uundgåeligt i øjnene. Og det er her Evy Technology Sunscreen Mousse SPF 50 vinder. Den løber nemlig ikke, uanset hvor meget jeg sveder. Derfor kan jeg roligt træne uden at bekymre mig om, at de kemiske filtre lander i mine sarte øjne.

Som skabt til sart hud
Da vi selv testede filtre til Alt i en Beskyttelse SPF 40 faldt valget på mineralske filtre. For Katjas vedkommende er det altid de sarte øjne, der driller. Mine øjne er heller ikke begejstrede, men nogle af de kemiske filtre får også min hud til at brænde. Det er præcis så ubehageligt, som det lyder. Sidste år resulterede mine tests af SPF i hud, der hang i laser. Fordi jeg tørrede panden, smurte SPF på, svedte, tørrede panden og så videre. Til sidst var min hud tyndslidt. Der viste Evy Technology Sunscreen Mousse SPF 50 sig igen som en redning.

Sådan gik det til…
Den slags historier kan jeg fortælle mange af, og derfor vandt Evy Technology Sunscreen Mousse SPF 50 mit hjerte næsten med det samme. Næsten… fordi det er en sej mousse, og den er altså lidt sær at fordele på huden. Det er det eneste men, og det er temmelig lille i forhold til at leve op til alle andre krav:

  • Den svier ikke i mine øjne, (jeg bruger den dog ikke helt tæt ved øjnene).
  • Den bliver der, hvor den er smurt på, selvom jeg både sveder, tørrer panden, bader og træner.
  • Den fylder ikke alverden i tasken.
  • Den virker som lim på foundation.
  • Det er ikke svært at få fordelt nok af den på huden.
  • Den har en tårnhøj UVA-beskyttelse.
  • Den er uparfumeret
  • Og sidst men ikke mindst er det en yderst fornuftig pris.

Nu hvor jeg sidder her og skriver listen over dens fortræffeligheder, går det op for mig, at jeg er temmelig krævende. Det er alligevel ret imponerende, at den lever op til alt det.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Evy Technology Sunscreen Mousse SPF 50 koster cirka 160 kroner på Med24s webshop*, hvor du også kan finde Evy Technology Sunscreen øvrige sortiment*.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
32 kommentarer
Charlotte

Kære Pudderdåserne
TAK for nogle fantastiske produkter, som jeg er intet mindre end storforbruger af 🙂
Nu hvor foråret så småt er på vej, har jeg sat jagten ind efter en god ansigtssolcreme, der er let i konsistensen og ikke fedter. I den forbindelse faldt jeg over denne Evy sunscreen mousse, som I anbefaler, og det lyder jo lovende!
Dog har jeg tendens til at få perioral dermatitis, og jeg har også oplevet, at det blusser lidt op ved brug af jeres alt i én beskyttelse – øv, for produktet er ellers lækkert! Kan I mon spå om, om det skyldes de mineralske filtre i alt i én beskyttelsen, og hvis ja, kan denne ansigts solcrememousse således også irritere?
Ved godt, at det er svært at spå om, men måske I har erfaring med lignende 🙂
Endnu engang tak for at være min lifesaver ift. hudpleje! Solskinshilsener fra Charlotte

Katja Moikjær

Kære Charlotte. Det kan være flere ting – der er også farve i, der er lidt C-vitamin i – eller også er det bare kombinationen. Beklager – der er ingen måde at vide det på. I hvert fald ikke før du har prøvet flere mineralske solcremer og reageret på dem alle 🙂

Anne Kirstine

Jeg bruger Evy mouse spf 50 på jeres anbefaling – og den er super god, behagelig og holdbar. Tak !
Den jeg har fået fat i, ligner den på billedet på en prik, lige bortset fra der nu også står “anti aging” på.
Kan jeg også bruge denne på min et-årige? Jeg bliver pludselig i tvivl om hvad “anti-aging” dækker over her, om det bare er en masse uskyldig fugt og pleje eller?
PS- skal så vandfaste solcremer/mouse så enten af med vask (evt sæbefri) eller noget rensevæske/micellar?

Mange hilsener, Anne Kirstine

Helene Randløv Hansson

Hej Anne Kirstine
Det sidste først… Du kan fint rense den af med en god rensevand. Jeg kan ikke lige finde det produkt, du taler om? Er den blå?
Generelt er SPF jo verdens bedste anti-age, så det plejer at dække over det, samtidig med masser af antioxidanter. Så længe du bruger SPF til din et-årige, spiller det ikke en kæmpe rolle, hvad det er (min holdning).

Kh. Helene

Mads

Der er octocrylene i. Øv. Det får mine øjne til at løbe i vand… tænk gerne på det ift. dine kræ, der ikke kan tale 🙂

Helene Randløv Hansson

Hej Mads
Mine kræ, der ikke kan tale? Hvem er det? I øvrigt reagerer mine øjne også på octocrylene, men ikke på EVY, fordi den bliver siddende.

Kh. Helene

Tea

Hejsa, der er en tidligere kommentar med et lignende spørgsmål til om i har prøvet den der hedder EVY Daily Defense UV Face Mousse – hvortil i svarer nej, da den er SPF30.
I mellemtiden ser det ud til at den er kommet med SPF50 🙂 Har I haft lejlighed til at prøve den?

Helene Randløv

Hej Tea
Ja, jeg har også skrevet om den, hvis du søger på EVY i søgefeltet, er den i hvert fald blandt månedens favoritter.

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *