Fredagsfavorit: Sytten fra 2017

05.01.18
Fredagsfavorit: Sytten fra 2017

Fredagsfavorit: Sytten fra 2017

Det startede med en årsfavorit men hurtigt blev det til mere end en, så var det alligevel sjovere at finde sytten. De produkter, jeg omtaler her, er ikke nødvendigvis blevet lanceret i 2017. Så har vi det på det rene… Der bliver hvert eneste år lanceret så vanvittigt mange produkter, så jeg kunne sagtens (tror jeg i hvert fald) vælge sytten favoritter fra det forgangne år. Det indlæg ville sikkert være sjovt at skrive men helt forfærdeligt at læse. Og så ville det blive MEGET langt, uden jeg kunne fortælle om alle fortræffelighederne ved hvert enkelt produkt. Og det synes jeg altid mine favoritter fortjener. Derfor har jeg samlet sytten produkter, jeg allerede har skrevet om enten i Månedens Favoritter eller som Fredagsfavorit. Så kan du selv vælge, hvad du har lyst til at se nærmere på, og dermed hvor meget du har lyst til at læse…

Sytten fra 2017
Hvad skal man kalde sådan et indlæg? For årsfavoritter lyder alligevel lidt ærgerligt. På YouTube har tallet sytten været en genganger, så jeg tænkte, at jeg i dagens anledning vil kopiere konceptet. Det interessante er i virkeligheden om favoritterne har holdt året ud. De sytten og i øvrigt temmelig mange af de andre favoritter er stadig en fast del af de produkter, jeg bruger fast.

1. Maria Nila Colour Refresh
Afbleget hår har det med at blive gult, derfor er denne hårkur fuldstændig uundværlig!

2. Smashbox Halo Highlighting Wand
Når man har sovet alt for lidt, så er det fantastisk at have Smashbox Halo Highlighting Wand ved hånden. Det er simpelthen et par timers søvn med tilhørende pensel.

3. Benecos Natural Fresh Bronzing Duo Ibiza Nights
Når man er træt og trist, så hjælper det også med lidt farve i kinderne. Benecos er det mest budgetvenlige og anvendelige produkt, jeg har prøvet i år. Og så er det nok den fineste og mest naturlige bronzer, jeg ejer.

4. Becca Under Eye Brightening Corrector
Der skal åbenbart noget til at kamuflere et anstrengende år, for der er en hel del af produkterne, der har skjult mit trætte og slidte selv. Becca gør det virkelig godt <3.

5. Permanent hårfjerning
Hold da op hvor er jeg glad for jeg tog skridtet. Det er så kæmpestor en befrielse, at være skægget og knurhårene kvit. Det vil jeg anbefale ALLE der er trætte og kede af deres uønskede hårvækst.

6. Vita Liberata Body Blur
Det er et vidunderprodukt! Og jeg er i gang med min tredje tube, siden jeg opdagede den. Aldrig mere blege ben.

7. GOSH Copenhagen CCC
Multianvendelige produkter er jeg altid fan af, og GOSH skaffede mig af med overfyldte tasker. Fordi der her er foundation og concealer i et, hvorfor den er perfekt på farten.

8. Hårnåle
Helt ærligt aner jeg ikke, hvor jeg ville være uden hårnåle. Faktisk kommer det lidt bag på mig, at det er lykkedes mig at blive så gode venner med dem, som jeg er.

9. Ciaté Instabrow
En af de andre modige beslutninger, jeg har taget i år, er at få tatoveret mine øjenbryn. Diana Hvas har udrettet to mindre mirakler i mit ansigt. Hårene har dog stadig brug for hjælp, og der bruger jeg Ciaté Instabrow, der er en holdbar og farvet bryngelé.

10. Hårklinikken Hair Hydrating Creme
Ligesom uønsket hår er et problem, når man har PCO, så er vigende tindinger det desværre også. Det er også et problem jeg angriber i øjeblikket. Mit hår har været så slidt, men regelmæssig brug af Hair Hydrating Cream har gjort en kæmpe forskel.

11. Nilens Jord Matt Lips Creamy Liquid Lipstick
Selvfølgelig har jeg ikke prævet ALLE flydende læbestifter, men det er alligevel blevet til en hel del. Og Nilens Jord har et så fint produkt, der ikke udtørrer læberne helt så meget…

12. Marc Jacobs Highliner Gel Crayon i farven In the Buff!
Det er en lys nude eyeliner med perlemor, den begejstrer mig igen og igen. Den er især velegnet til at lette et look, der er blevet lige mørkt nok.

13. NARS Soft Matte Complete Concealer
Den eneste ulempe ved dette produkt er emballagen, alt andet er nærmest alt hvad jeg ønsker mig.

14. Make Up For Ever Artist Face Color Blush
Når man falder så hårdt for en blush, som jeg faldt for den næsten neonkoral røde nuance Red Coral, så bliver ved med at være en favorit.

15. GOSH Copenhagen Strobe ’N’ Glow Kit
Tre meget fine paletter til kinderne blev det til sidste år… og jeg er fuldstændig vild med dem. En ting er farverne, en anden ting er de fine konsistenser. De er kæmpestore i forhold til prisen…

16. Estée Lauder Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Cell Power Crème
Min hud er tør og den bliver bare endnu tørrere, når jeg sover for lidt. Blandt andet derfor er denne creme igen og igen blevet tømt. Den kan nemlig være rig og fugtende uden at min hud bliver fedtet.

17. The Body Shop Japanese Matcha Tea Pollution Clearing Mask
Selvom det er en af de nyeste af The Body Shops masker, så har den en helt fast plads i mit skab. Den kan også noget med at få huden til at se frisk ud.

På den ene eller den anden måde har samtlige produkter ovenfor bidraget til en lidt mindre slidt udgave af mig, det takker jeg dem for, men jeg takker også vores dejlige læsere for igen og igen at dele både produkter og erfaringer, det synes jeg er så hyggeligt.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Annette

Jeg har et spørgsmål ang. jeres egne produkter. På jeres hjemmeside kan jeg se rækkefølgen af brugen af produkterne, nu har jeg også købt jeres ansigtsolie og niacinamid-creme, men er i tvivl om hvor i rækkefølgen de skal placeres.

Helene Randløv

Hej Annette
Rækkefølgen er i så fald:
Rens
Eksfoliering (T-Zone Peeling/AHA Serum)
Behandling (Anti age Ansigtscreme/Niacinamid 10%)
Evt. Alt i en Creme eller Ansigtsolie (det er især en god idé, når man bruger Niacinamid!)
Altid SPF øverst i dagtimerne.
Hvis du bruger creme eller olie direkte ovenpå eksfoliering SKAL du vente et øjeblik (cirka en tandbørstning).
Kh. Helene

Else

Jeg får helt lyst til at forkæle mig selv når jeg ser den liste (læbestift og fake tan, ja tak) – meeen hvor er den rigtige Helene? Der er ingen neglelak(ker)?!?;)
Jeg vil lægge en mørkegrå lak med en glittergradient (eller -accent) for at genoprette balancen!

Helene Randløv

<3 <3 <3 Kæreste Else
Forklaringen er ikke mangel på neglelak, derimod er mange af dem fra kollektioner, der er umulige at opdrive. I øjeblikket tester jeg nogle interessante lakker fra et mærke, der har et rimelig fast sortiment 🙂
Der er nogle VIRKELIG smukke lakker blandt <3
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *