Fredagsfavorit: The Body Shop Japanese Matcha Tea Pollution Clearing Mask

17.11.17
The Body Shop Japanese Matcha Tea Pollution Clearing Mask

The Body Shop Japanese Matcha Tea Pollution Clearing Mask

Man kan jo ikke være lige kvik hver dag, og denne fredag har langt fra været heldig for mit vedkommende. Velforberedt stod jeg op til en favorit, der var blevet udsolgt i nattens løb. Selvfølgelig har jeg flere favoritter i denne uge, men jeg skrev netop favoritten i går aftes, fordi jeg vidste, at det ville være umuligt at nå i løbet af dagen. Og derfor sidder jeg her, klokken alt for sent og river mig i håret over valget af en ny favorit.
Denne uge har ellers været forrygende. Fuld af gode oplevelser og dejlige mennesker. Så en fredag aften som denne kalder på ro, forkælelse og afslapning. Så jeg kan starte weekenden med at lægge de mange indtryk og udfordringerne fra mig og nyde lidt fritid.

Nemt valg
Det er altså med god samvittighed, at jeg kan snuppe lidt forkælelse. Faktisk var det sådan valget faldt på The Body Shop Japanese Matcha Tea Pollution Clearing Mask som denne fredagsfavorit. Det var altså slet ikke så vanskelligt som frygtet at finde en erstatning for den oprindelige favorit. Selvom mange masker mildest talt er overflødige, så har de deres berettigelse i forhold at give en følelse af forkælelse og velvære. Selvom jeg desværre ikke ret godt kan tåle The Body Shops øvrige masker, så er denne her altså fremragende. Det er en behagelig fugtende og mild eksfoliering.

The Body Shop Japanese Matcha Tea Pollution Clearing Mask
 Masken er grøn, rar, blød og samtidig effektiv. Farven stammer primært fra en sjat farve og fra den grønne te matcha, der også står for en god portion antioxidanter. Der er masser af gode fedtstoffer i, der sørger for, at huden på ingen måde er stram bagefter. Du får en mild eksfoliering fra abrikoskernepulver. Og et behageligt skud fugt fra aloe vera. Du kan selv vælge, om du vil lade masken sidde og eksfoliere efterfølgende eller eksfoliere først og derefter lade masken sidde. Uanset hvad du vælger, vil huden føles friskere og synes klarere. Det er en rigtig rar maske at bruge om morgenen, eller som opvarmning til en fest.

*Teksten indeholder reklamelinks

Du finder The Body Shop Japanese Matcha Tea Pollution Clearing Mask* i The Body Shops butikker* eller i The Body Shops egen webshop*, hvor masken koster 150 kroner.
I øjeblikket kan du købe At-Home Facial Mask Experience* et virkelig fint rør med hele fem af The Body Shops masker til 595 kroner, det betyder, at du betaler for fire masker og får den sidste med i købet. Maskerne i pakken er:

Fordelen ved at købe denne pakke er også, at du er med til at støtte det fine projekt Play for Peace, som du kan læse meget mere om på The Body Shops eget site*.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Lisbeth M.

Jeg ville enormt gerne prøve Body Shops produkter, men ærgrer mig i den grad over den dårlige service. Har været i flere af deres butikker, men betjeningen har aldrig været bare tilnærmelsesvis høflig eller hjælpsom. Jeg vil fx meget gerne prøve deres Oil of Life serie (mener jeg den hedder) og deres masker. Jeg var i en af deres butikker på Black Friday sidste år og der ville de ikke engang give mig rabat på produkter, som de selv havde reklameret med, var omfattet af deres Black Friday tilbud. Har ikke været der siden 🙁

Helene Randløv

Hej Lisbeth
Det lyder som en helt vildt ærgerlig oplevelse 🙁
Jeg kan anbefale dig at besøge nærmeste butik, få nogle prøver, på de produkter du ønsker dig, og så kan du jo købe online. Så bliver du næsten fri for træls betjening. I øvrigt tænker jeg, at du skal gøre opmærksom på problemet hos TBS, det er de færreste butikker, der ikke reagerer på sådan en klage.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *