Månedens favoritter: September 2017

03.10.17
Månedens favoritter: September 2017

Månedens favoritter: September 2017

Efter en fuldstændig mageløs weekend med afslapning, virkelig dejligt selskab, vin på altanen, masser af hygge og god udsigt over havnen i Antibes, er der bare ret meget højere til loftet. Roen og overskuddet til at se udover min egen næsetip er ved at vende tilbage. Og mit hjerte er fuld af taknemmelighed til alle de fantastiske mennesker, der har stået klar med en skulder, viden eller anden hjælp i en svær tid <3.
Månedens favoritter: September 2017 er præget af, at jeg har gjort, hvad jeg kunne for at genkende mig selv i spejlet i bedste ”Fake it ’til you make it” stil. Egentlig er jeg lidt flov over at dele hårspænderne som favorit, men på den anden side fortjener den der gakkede side af mig vel også lidt opmærksomhed… Ellers har der blandt andet været en dyb rød neglelak, læbestift med perlemor og luksushudpleje på programmet i september.

*Teksten indeholder reklamelinks

1. Everneed Juliane Stjerne Hårspænde Sølv*
Det var et dilemma, om hårspænderne skulle med som favorit eller ej. Når de kom med, er det selvfølgelig fordi, at jeg er vanvittigt glad for dem. Det er dem, der vinder kampen mod den mest forhadte længde hår, man kan have.
Alle, der går fra kort til langt hår, kender den der fase, hvor håret er for langt til at være kort og for kort til at være langt. Det er svært at slippe heldigt af sted med den længde. Nu har jeg heldigvis pandehår, som gør det hele lidt lettere… Gys, jeg husker stadig en udgroning tilbage i folkeskolen… Faktisk har jeg ikke brugt hårspænder siden dengang.
Måske derfor følte jeg mig som en lille pige, fordi det var hårspænderne med stjerner, valget faldt på. Der er masser af andre hårspænder, men det var de lidt naive sølvstjerner, der vandt mit hjerte.

2. Pestle & Mortar Superstar Retinol Night Oil
På Instagram har jeg luret på Pestle & Mortar længe. Desværre er jeg ikke særlig god til at få bestilt alle de spændende ting, jeg falder over. Det er lidt beklageligt, når man ender med at gå glip af noget fantastisk… Det er store ord, men eftersom forventningerne var skruet godt op, havde produkterne en del at indfri.
Det var rigtig svært at vælge en favorit af de fem produkter. Superstar Retinol Night Oil løb af med sejren, fordi min hud sjældent er glad for retinol. Og selvom jeg RIGTIG gerne vil bruge produkter med netop denne ingrediens. Bliver min hud rød og sviende, hver gang jeg prøver. Pestle & Mortar Superstar Retinol Night Oil er anderledes, udover retinol er der tolv skønne vegetabilske olier. Om det er dem, der gør forskellen, ved jeg ikke. Faktum er at min hud er glad!

3. GOSH Copenhagen Vitamin Booster Cleansing Conditioner*
Det er ikke den første Cleansing Conditioner blandt Månedens favoritter… Denne her er bare lettere tilgængelig, rigtig meget billigere og så er den med pumpe. Hvis du er glad for at bruge samme produkt til flere forskellige ting, er den god på ferien. Fordi den udover at vaske dit tørre feriehår skånsomt gør et godt job, når benene skal barberes.
Det er selvfølgelig vigtigt at lade den sidde de anbefalede minutter. Da du ellers ender med en temmelig fedtet hårpragt. Katja var for eksempel på ingen måde begejstret for konceptet, indtil hun lærte at tage tid, mens produktet virker i håret. Et voila… håret er rent, lækkert og blødt. Du kan læse meget mere om denne type produkter i Co-washing og cleansing conditioners: Balsam og shampoo i et, hvor der også er et link til Katjas trick. Hvis du også leder efter succesoplevelsen.

4. HUDA BEAUTY Liquid Matte Special Effects i farven Showgirl
Da Sephora i det gamle posthus åbnede, var køen meget LANG! Et af de mærker, kunderne stod i kø efter, var HUDA BEAUTY. Det forstår jeg naturligvis godt, Huda er helt vildt cool og virker ualmindelig rar og menneskelig.
En rolig formiddag i Sephora, gik jeg ombord i det slaraffenland af klædelige læbestifter, dådyrvipper og palettedrømme HUDA BEAUTY er. De to paletter Rose Gold Edition og Desert Dusk er næsten uforskammet smukke, dem skal jeg nok skrive mere om snart!
Når Huda kalder noget for flydende, så skal jeg da lige love for, at det er det! Pas på at Liquid Matte ikke løber ud af emballagen!
Showgirl er en dyb rød metallisk farve. Den er beregnet til brug oven på noget andet, men der er nu noget særligt over sådan en helt mat læbestift med et metallisk skær.

5. Estée Lauder Double Wear Highlighting Cushion Stick* og Bronzing Cushion Stick* i farverne Rose Glow og Light/Medium
Først var der en fin foundation i dette praktiske format. Den er jeg virkelig glad for! De her er simpelthen geniale. Hvis man synes, at det med bronzer er svært, så synes jeg bestemt Double Wear Bronzing Cushion Stick skal have en chance. Man skal vænne sig til at bruge den, men der er nogle klare fordele ved at vælge netop denne bronzer. Du behøver ikke en ny og dyr pensel, du kan have den i tasken til touch ups og så er især den lyse nuance jeg nævner rigtig fin til lys hud.
Highlighting Cushion Stick er især god, hvis du synes, at pudder highlighter ender i hele ansigtet. Det er selvfølgelig langt nemmere at styre et cremet produkt. Og den bliver liggende der, hvor du har lagt den.

6. Nomenclature Lumen_esce
Måske undrer du dig over at se endnu en Nomenclature duft blandt mine favoritter Det kan egentlig siges meget enkelt, alle syv dufte fra Nomenclature er fantastiske! Designeren bag mærket Karl Bradl, er en vildt interessant mand, som jeg var så heldig at få på tomandshånd for nylig. Der var mangt og meget, vi var rørende enige om… Faktisk er det lang tid siden, jeg har hygget mig så meget med at tale om dufte. Det var nemlig både oplysende og bekræftende at tale med Karl.
Lumen_esce er pudret, blomstret og frisk. Umiddelbart er det en selvmodsigende beskrivelse, men den er ikke desto mindre meget præcis. Duftens farve er en fin hilsen til de violer, der bærer duften af fresia, jasmin og rose frem. Duften åbner med et brag af viol, men som timerne går, er det de fine og næsten spæde blomster noter, der tager over.

7. NARS Soft Matte Complete Concealer (Sephora/Magasin)
Det kommer nok mere bag på mig, end det gør på dig, at jeg har valgt en concealer som favorit endda en concealer i krukke. Det ligner slet ikke mig, og det var da også et tilfælde, at den fik en chance. Selvom jeg har set utallige YouTube’ere anbefale den, så vandt min nysgerrighed ikke over emballagen. For jo det er et kæmpe minus, at den er i den krukke. Alt det gør den dog op for ved at lægge sig så smukt og jævnt på selv hidsige linjer. Samtidig bliver den siddende, som var den limet til huden. Det betyder, at du trods travlhed på vej til job, en efterårsbyge og almindeligt hverdagsliv kan stole på, at den bliver der, hvor du lagde den. Selv min panderynke, hvor alt samler sig som en uklædelig pølse af produkt, forbliver pæn dagen igennem.

8. CND Vinylux i farverne #251 Berry Boudoir* og #252 Hypnotic Dreams*
Den fine Nightspell kollektion fra CND Vinylux er så fuldendt og efterårsagtig, at jeg umuligt kunne nøjes med en enkelt lak. Faktisk har jeg siden billedet blev taget fortrudt lidt, at jeg ikke tilføjede en neglelak mere fra denne kollektion… Lige nu har jeg nemlig den dybe blålilla Eternal Midnight på neglene, og den er vanvittigt smuk. De dybe bærnuancer er en genganger til efteråret. Berry Boudoir er helt dyb og fin. I selskab med Hypnotic Dreams er der lidt mere fest og ballade på programmet. Den sidstnævnte kan sagtens bruges alene, men ovenpå andre lakker kommer den virkelig til sin ret. Den changerer fint mellem olivengrøn og dyb pink. Du kan også give en lidt slidt lakering nyt liv, hvis du lægger lidt Hypnotic Dreams på spidserne eller i en stribe ned langs midten af neglen.

9. Make Up For Ever Artist Face Color Blush B500 Plum, B316 Red Coral, B212 Shimmering Pink
Der er en fast palette med tre af de nye refill blushes, Make Up For Ever har udvalgt i samarbejde med Jessie J. Det er pæne blushes, men det var ikke helt dem, der sagde mig mest. Så jeg sammensatte min egen palette med en dyb rød nuance, en klar koral nuance og en lyserød nuance med masser af perlemor. De to andre er så godt som matte, og der er ingen synlige glitterpartikler eller perlemor, men helt matte er de altså ikke.
Selvom de tre blushes har været i brug nærmest hver dag, siden jeg købte paletten for tre uger siden. Kan man stort set ikke se, at de er brugt. Som forventet er de alle tre så pigmenterede at penslen dårligt skal ramme produktet, før der er nok til begge kinder.

10. Origins Modern Friction Cleansing Oil Radiance-Boosting White & Purple Rice*
Stram hud er lig med udtørret hud, og det er tegn på, at du renser alt for skrapt. Den barriere, der beskytter huden mod fugttab, er udfordret eller simpelthen ødelagt. Det kan ske, når du overeksfolierer, bruger alkoholbaserede produkter og når du renser med udtørrende sæbe. Det er vigtigt at huske sig selv på, at huden ikke bliver renere af at være udtørret, tværtimod kan det være begyndelsen på irritation og inflammation.
Derfor bliver jeg SÅ glad, når jeg finder renseolie, der er behagelig at bruge. Og sådan en er Origins Modern Friction Cleansing Oil Radiance-Boosting White & Purple Rice! Den er nærmest sej i konsistensen, og når man emulgerer den op med vand, bliver den silkeblød og mælket. Den fjerner tung makeup og solcreme, og om morgenen er den perfekt til en blid massage og beskyttelse i badet.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Rie

https://www.beautycos.dk/loreal-nutrifier-cleansing-conditioner-400ml.html
Mon denne har samme funktion som GOSH cleansing conditioner? 🙂 Der står nemlig også “Selvom produktet hedder en “cleansing conditioner” skal den anvendes som en shampoo” – Vil det så sige at produktet skal bruges alene, eller at man efterfølgende skal bruge kur og/eller en anden conditioner? 🙂

Katja Moikjær

Jeg har ikke selv prøvet den, men det er samme type produkt i hvert fald. Jeg har prøvet en L’Oréal Professionel. Den kan i princippet det samme (men den var alt for fedtet til mit fine hår).

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *