Fredagsfavorit: GOSH Copenhagen CCC Contour, Cover, Conceal

16.06.17
Gosh CCC Stick

Gosh CCC Stick

Nu har jeg testet GOSH Copenhagen CCC igen og igen. Hver gang overrasker det mig, hvor fine de er, og hvor ualmindelig lette de er at arbejde med. Jeg har en i tasken, som jeg bruger som concealer eller rettere sagt som foundation. Med den ved hånden behøver jeg faktisk ikke andet. Tilføjer jeg en af de mørkere nuancer til mit sortiment. Har jeg også en bronzer eller en diskret kontureringsfarve og tilføjer jeg endnu en, har jeg også en highlighter. Så er det da svært at ønske sig mere.

Perfekt til tasken og til rejser
Selvom mange synes, at jeg er lidt tosset, så sker det ofte, at jeg nøjes med håndbagage, når jeg rejser, og derfor er jeg naturligvis meget glad for produkter, der kan en hel masse uden, at de fylder noget særligt. Når man med tre små blyanter har både highlighter, bronzer og concealer eller foundation, så er man ret godt kørende. Tilføjer du en læbestift, en flydende holdbar øjenskygge og lidt til brynene, så har du en fuld makeup. Godt nok er det en makeup til den mere naturlige side, men det er også nok for mig. Ellers kan man jo altid smide endnu en blyant i puljen i form af en lækker eyeliner.

Contour, Cover, Conceal
Som navnet antyder, har du et produkt, du kan bruge til flere forskellige ting. Det afhænger naturligvis af, hvilke af de seks nuancer du vælger, men med tre forskellige er du altså sikret både concealer, highlighter og bronzer. Og så kan du altid udvide brugen af dem i takt med, at du bliver mere tryg ved at bruge dem. Det er i hvert fald den erfaring, jeg har gjort mig med dem. Selvom jeg udelukkende bruger pensler, når jeg lægger makeup, så bliver Contour, Cover, Conceal brugt direkte på huden og oftest tonet ud med fingrene.

Her kan du købe det (indeholder reklamelinks)
GOSH Copenhagen CCC Contour, Cover, Conceal koster 109,95 kroner og du finder dem i Matas, Magasin og online hos GOSH Copenhagen. Der findes 6 farver. De to highlighter farver 001 Vanilla og 002 Golden er med shimmer. De andre fire farver er matte, og det er dem, du kan bruge som concealer og lignende. De fire farver går fra light til very dark.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Mette

Hvordan er holdbarheden i forhold til andre concealere?

Helene Randløv

Hej Mette
Hvis du har problemer med den, vil jeg foreslå dig at sætte den med lidt løs pudder, men jeg har ikke problemer med den, hverken under øjnene, eller ved næsefløjene.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *