Fredagsfavorit: Nilens Jord Matt Lips

18.08.17
Nilens Jord Matt Lips

Nilens Jord Matt Lips

For lang tid siden besluttede jeg, at jeg ville teste alle de flydende matte læbestifter, jeg kunne få fingrene i. Det har ikke været den letteste opgave i verden. Undervejs har mine læber været så medtaget, at jeg har været nødt til at holde mange lange pauser undervejs. I pauserne er der dog en af læbestifterne, der har ligget fast i tasken. Nilens Jord Matt Lips Creamy Liquid Lipstick i farven Love er nemlig vildt flot og meget holdbar. Samtidig med at mine læber ikke tørrer helt ud i løbet af dagen.

Love
Nilens Jord er et af de mærker, der har gjort det vanvittigt godt i denne svære disciplin af flydende matte læbestifter. Den er blevet testet grundigt siden januar, hvor jeg var så heldig at få et sneak peek på de skønne læbestifter. Derfor er det ikke en hurtig flirt med Nilens Jord Matt Lips Creamy Liquid Lipstick i farven Love. Det er nærmere et langvarigt fast forhold, vi er ude i. Det er en af de eneste af de flydende matte læbestifter, jeg kan gå med i flere dage. De fleste andre gør mine læber knastørre. Den står model til det meste, eller det gør den i hvert fald på mig. Selvfølgelig bliver den lidt slidt efter et måltid. Heldigvis kan man sagtens reparere i løbet af dagen, det er også et kæmpestort plus.

Matt Lips
Lige om snart skulle vi begynde at se glitter, gloss og metalliske nuance over hele linjen. Endnu er jeg så vild med holdbarheden af de matte læbestifter. Så jeg satser på, at min store kærlighed til dem vil varer noget tid endnu. Selvom jeg nok burde nyde, at mit hår ikke er langt nok til at sidde fast i glossen i øjeblikket… Der er seks farver Matt Lips og seks matchende liplinere at vælge mellem. Det er særligt Love og Fresh jeg er glad for. Sortimentet rummer naturligvis også mere afdæmpede nuancer, hvis du er mere til det.

Fake it
Tilværelsen er ikke altid lutter lagkage, og i øjeblikket har jeg det ærlig talt ret så ringe. Det er ikke ynk, jeg er ude efter, det er blot for at forklare, hvorfor jeg nærmest er ikke-eksisterende på bloggen i øjeblikket. Når livet uddeler lussinger, så er det ikke lige let at finde overskuddet frem, så jeg falder nærmest bevidstløs om, når jeg får muligheden. Og når jeg så vågner igen er det ofte for sent. Samtidig er det blevet lidt en vane at undgå makeup, både fordi jeg er ved at omkomme af varme, og så fordi jeg nyder mine fine øjenbryn. Det, der næsten aldrig bliver glemt, er den røde læbestift, og der er det altså Nilens Jord Matt Lips Creamy Liquid Lipstick, der redder mig og ikke mindst mit humør.

Her kan du købe den (indeholder reklamelinks)
Nilens Jord Matt Lips Creamy Liquid Lipstick koster 150 kroner, og du kan blandt andet finde den i Matas og på Nilens Jords egen webshop.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Annette Aarre Dalsgaard

Jeg venter gladeligt til overskuddet returnerer <3
Og jeg glæder mig til at se dine nye bryn 😀
Kram herfra

Birgit

Hei! Vet ikke om dere leser kommentarer på eldre innlegg, så da prøver jeg her også; Er det noe ny info om når produktene deres blir tilgjengelig for bestilling til Norge? Har SÅ lyst til å teste dem ut, men finner ingen steder som sender hit 🙁

Else

Hey Helene, hvis du har lyst til et break fra en kedelig, dum og tvær hverdag, giver jeg gerne en kop kaffe et sted i byen – og jeg vil prøve at holde fan-girleriet til et minimum. Og det er ikke fordi jeg er creepy stalker-læser, men fordi jeg såmænd gerne vil agere en midlertidig stødepude mod de der lussinger, give dig et pust(erum) om du vil:)

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *