Månedens favoritter: Marts 2017

02.04.17
Månedens favoritter: Marts 2017
Månedens favoritter: Marts 2017
Sådan ser månedens favoritter ud, når man har glemt alt andet end sin smadrede mobil, jeg håber at det er til at se produkterne alligevel 😉

Stoooop, jeg vil af! Tiden flyver af sted, og selv om jeg har det sjovt, møder en masse skønne mennesker, oplever spændende ting og bliver præsenteret for lækre nyheder, så er det ærlig talt lidt hæsblæsende i øjeblikket. Det er der en helt særlig grund til, og heldigvis er tiden snart moden til at røbe, hvad det er… Indtil da står jeg alt for tidligt op, går alt for sent i seng og udover alle de andre ting bruger jeg hvert eneste vågne minut på vores hemmelighed. Samtidig er jeg så vanvittigt stolt over vores Alt i en Salves nominering til Årets Forbrugerpris ved Danish Beauty Award 2017, du må naturligvis meget gerne hjælpe os med at vinde ved at stemme på K.
Månedensfavoritter: Marts 2017 består af en hel del nyheder, der har begejstret mig, af nogle klassikere der er nye for mig, og ikke mindst af nogle produkter, der oftest bor fast på hylden.

1. Percy & Reed Perfectly Perfecting Wonder Overnight Recovery
I slutningen af februar havde jeg den store fornøjelse at møde de to herre bag Percy & Reed. Paul kiggede opgivende på mit hår og sagde: ”Hvad har du tænk dig, at jeg skal gøre ved det dér…”. Og selvom han måske nok mest havde lyst til at lade høstakken på mit hoved være, så blev resultatet altså ret fint. Håret blev nemlig både løftet med krøllejern og i øvrigt stylet efter alle kunstens regler. Lige siden har jeg testet en del af produkterne fra mærket og særligt denne hårkur, er jeg blevet ret vild med. Produkter, jeg kan bruge uden, at jeg skal vente på effekten, og mens vandet løber, værdsætter jeg uendelig højt.
Test af hårprodukter er ellers ikke noget, jeg holder særlig meget af, jeg er altid nervøs for doseringen og effekten af produkter, jeg ikke kender i forvejen. Sådan har det ikke været med Percy & Reed, fordi vi fik talt os gennem alle de produkter, der er oplagt at bruge til mit hår. Det var meget interessant at tale med både Adam og Paul, for de har mange forfriskende meninger om industrien, tendenser og ingredienser.

2. The Body Shop Bowhanti Eau De Parfum
Selvom det virker temmelig fordomsfuldt, så havde jeg ikke rigtig regnet med at forelske mig så inderligt i en duft fra The Body Shop. Bowhandi er en varm, krydret og let røget duft, der holder længe på huden. Det er især den lange holdbarhed, der adskiller denne og de andre nye dufte i serien Elixirs of Nature fra The Body Shops øvrige dufte. Selvom The Body Shop har mange andre skønne dufte, har jeg sjældent glæde af dem, fordi duften ikke holder på min hud, det er et temmelig irriterende problem, som jeg desværre oplever med en del dufte.
Elixirs of Nature er fortolkninger af nogle af de sjældne dufte på planeten, duften bliver indsamlet ved hjælp af headspace teknologi, der lader emnet duften kommer fra leve videre. På den måde kan man benytte sig af duftnoter fra truede plante-, træ- eller blomsterarter, uden at de lider overlast.
Bowhandi er en varm krydret duft med noter fra wacapou, der er et træ fra regnskoven i Amazonas, blandet med røgelse og patchouli med et strejf af bitterhed fra galbanum.
De kønne flakoner til Elixirs of Nature er fremstillet af genbrugsglas og et fint trælåg.

3. Benefit Box o’ Powder i farven Hoola Lite (Sephora)
Der er ingen tvivl om at Hoola er fin, men jeg skal bruge den med forsigtighed, fordi den i virkeligheden er lige lovlig mørk til min meget lyse hud. Derfor har jeg ventet på Hoola Lite med stor spænding, lige siden jeg fik nys om den første gang. Heldigvis er den alt det, jeg håbede på og lidt mere, for den fine lyse bronzer er tilpas kølig, til at man også kan bruge den til både skygger og øjne. Det gør mig altid glad, når jeg kan nøjes med at pakke endnu færre produkter, fordi jeg alligevel bruger tingene til flere forskellige ting. Så den er også god til kufferten…
Den oprindelige Hoola har i mange år været sådan et produkt, man bare MÅ eje, og den er også virkelig anvendelig, nuancen er lige tilpas og den klæder mange. Hoola Lite er bare lidt bedre, i min optik mangler der virkelig bronzere, der er lyse nok. Især i vinterhalvåret skal jeg virkelig beherske doseringen af bronzer, simpelthen fordi langt de fleste er alt for mørke. Denne her glæder jeg mig helt til at bruge til efteråret, når gløden falmer. I øjeblikket kan du finde Hoola Light i den vanvittigt smukke Cheek Parade sammen med fire andre af Benefits lækre blushes.

4. Environ Intensive Revival Masque
Som jeg nævnte i mit tip i tirsdags, handler det om at bruge de produkter, man har gode erfaringer med. Andres erfaringer er mindre relevante i den sammenhæng, for når huden bare er rigtig træt af din rutine eller dine produkter, så handler det om at finde tilbage til det, der virkelig virker. Vi får ofte spørgsmål om ansigtsmasker, og vi skriver igen og igen, at det desværre er få af dem, der gør den helt store forskel. Samtidig gælder det om at være lidt forsigtig, fordi mange fejlagtigt tror, at jo mere en maske svier eller brænder på huden, jo bedre virker den. Det er selvfølgelig ikke tilfældet, og er det noget du oplever, skal du naturligvis vaske masken af i en fart!
Efter at have testet et produkt i noget tid er min hud blevet rigtig tør, det er udelukkende selvforskyldt, for det er præcis sådan produktet virker, jeg havde bare ikke overvejet konsekvenserne af at bruge det andre steder end i T-zonen, hvor jeg behøver det.
Da jeg forsøgte mig med AHA Serum efterfølgende blev jeg helt rød i hovedet, og det var derfor jeg tyede til Environ Intensive Revival Masque, den indeholder nemlig mælkesyre, der også aktiverer fugtproduktionen i huden. Den er mild, effektiv og så formår den virkelig at gøre en forskel, så min hud atter er tilbage i nogenlunde form.

5. MAC Paints Kabuki Magic i farven Cracked Emerald
Lang tid før Paint Pots og andre primere var der MAC Paints. De små metaltuber med det farvede og lidt seje cremeindhold. Nu har jeg godt nok smidt resterne ud, men jeg havde MANGE af de små tuber, som jeg altid brugte som underlag under øjenskygge eller til et rigtig dramatisk, udtværet smokey eye. Især kan jeg huske en bordeaux nuance, som jeg bare var så vild med… egentlig er jeg ikke sikker på, at produktet er helt udgået, men de farvede nuancer har man i hvert fald ikke kunnet købe i en del år. Derfor måtte jeg naturligvis eje en af de fire nuancer fra samarbejdet med Kabuki og valget faldt nok ikke uventet på den fine grønne nuance Cracked Emerald. Den har jeg tonet godt ud langs vippekanten, brugt som blikfang midt på øjenlåget og endda lagt som et udvisket smokey eye. Paints er lidt sejere og mere faste i konsistensen end Paint Pots, men de er stadig behagelige at arbejde med.
Mens jeg fandt links frem til netop dette produkt, kom jeg til at købe den hvide nuance Holy Holy. Den tænker jeg vil være optimal som underlag til alle de pasteller jeg håber på at pynte mig med dette forår.

6. WunderBrow 1-Step Brow Gel i farven Blonde
Har du hørt om WunderBrow? Det har jeg, og cirka siden jeg hørte om det første gang, har jeg været meget nysgerrig efter at teste det spændende produkt, alligevel har jeg aldrig taget mig sammen til at få det bestilt, og så havde jeg næsten glemt det igen. Men nu er det endelig lykkedes, og jeg er vanvittig glad!
En af de helt store fordele ved WunderBrow er holdbarheden, faktisk står der på pakken, at resultatet holder i flere dage… Det giver en seriøs tidsbesparelse i den sidste ende, hvis man ikke behøver at tegne brynene op dagligt. Mine egne bryn bliver både vokset og farvet regelmæssigt, men det ændrer jo kun på form og farve for en tid. Især i slutningen af den periode, der går mellem mine besøg hos Benefit Brow Bar, har mine bryn brug for hjælp. Mine bryn er blevet meget lyse, og derfor er det nødvendigt at give dem en eller anden form for farve, og det er altså her WunderBrow kan gøre en forskel.
Farven holder udmærket både under sved og sport, men du skal ikke skure, skrubbe eller gnubbe på øjenbrynene, når du tager makeup af, det er farven nemlig ikke ret begejstret for…

7. Becca Under Eye Brightening Corrector (Sephora)
Den dag i februar da Becca blev lanceret i Sephora på Frederiksberg, havde jeg ikke sovet særlig meget, det var sent om eftermiddagen, jeg havde haft travlt, og så var jeg bare træt. Det sker ikke så tit, at jeg har mørke rande, men det havde jeg den dag, og siden Becca Under Eye Brightening Corrector er et af de produkter, jeg har hørt nævnt igen og igen, måtte jeg naturligvis prøve netop den.
Resultatet skuffede bestemt heller ikke, det lette og cremede produkt kunne virkelig gøre en forskel for mig. Hvis du aldrig har prøvet en corrector, så er det nok ikke nemt at sætte sig ind i, hvor stor en forskel sådan en kan gøre. Lider du derimod selv af mørke rander, så ved du helt sikkert, hvad jeg taler om og hvis ikke du gør, bliver du nødt til at prøve denne! Farven er ikke overvældende, men den gør bare, at man ser lidt mere frisk ud. Den indeholder ganske lidt lysreflekterende pigment, der knapt er synligt og derfor meget langt fra diskokuglestadiet, og selvom jeg til hver en tid foretrækker matte produkter i det område, så afskrækker det mig overhovedet ikke.

8. Philosophy Hands of Hope Hand and Cuticle Cream (Magasin)
Når jeg har brugt et produkt længe, kan jeg godt få lidt dårlig samvittighed, hvis jeg ikke har delt det på bloggen. Hvert år tester jeg flere hundrede produkter, og det kan jo ikke undgås, at nogle af dem gør et større indtryk end andre. Philosophy Hands of Hope Hand and Cuticle Cream var et impulskøb, en dag jeg stod inde i Magasin og havde knastørre hænder. Min næse var sart den dag, så jeg orkede ikke en voldsom duft, samtidig havde jeg en masse at slæbe på, så jeg gad heller ikke en kæmpe tube. Et øjeblik var jeg ikke særlig optimistisk, men så kom jeg i tanke om, at Philosophy vist havde en håndcreme… Den var heldigvis på hylden, og den er til min store glæde stadig uparfumeret. Den lille tube er perfekt og i øvrigt praktisk til tasken.
Hands of Hope er smækfuld af sheasmør og alle mulige gode olier, så det eneste minus ved den er faktisk at jeg ikke kan få den i en stor pumpeflaske til håndvasken. Trods den imponerende mængde olier er creme let og lækker, samtidig med at den hurtigt bliver absorberet af huden.

9. OPI Nail Lacquer i farven I Can Never Hut Up (Magasin)
Det kan godt være, at du trækker lidt på smilebåndet, når du ser mit valg af neglelak til Månedensfavoritter: Marts 2017, det gjorde jeg i hvert fald selv. Årsagen til smilet er, at valget endnu en gang er faldet på en grå nuance. Af den ene årsag, var jeg lige ved at snyde, men så overbeviste jeg mig selv om, at denne her selvfølgelig på ingen måde minder om de mange andre grå neglelakker i samlingen… og derfor har sin berettigelse her. OPI Nail Lacquer i farven I Can Never Hut Up er godt nok grå, men den har det fineste grønne skær, da den indeholder en masse helt fint grønt perlemor. Det lod sig ikke indfange på billeder trods flere forsøg, men det er der altså. Og det gør, at neglelakken changerer, når lyset falder på neglene. Denne nuance stammer fra den nyeste kollektion Fiji fra OPI, kollektionen består af tolv skønne nuancer, og man kan nok argumentere for, at denne grå nuance bestemt ikke hører til blandt de farverige… i hvert fald i forhold til de andre, der er meget… ja tropeagtige og glade her til forår og sommer.

10. A-Derma Soothing Micellar Cleansing Milk
Det er ikke altid let at finde begejstringen frem… Derfor så jeg nok lidt træt ud, da jeg åbnede kuverten fra A-Derma. Det er ikke produktet den er gal med, det er bare mig, der virkelig ikke er begejstret for rensemælk og rensevand står heller ikke øverst på listen. Det handler selvfølgelig om, at de der åndssvage øjne bliver mere og mere tørre og sarte. Det går oftest glimrende i løbet af dagen både med og uden makeup. Når makeuppen så skal af igen, så bryder helvede løs. Mine øjne løber i vand og svier i flere timer, de bliver røde og hæver endda op. Der er efterhånden uendelig få produkter, jeg kan tåle, og dem endelig kan tåle giver overhovedet ikke mening, så det er ærlig talt en pestilens at finde gode produkter.
Heldigvis valgte jeg at give A-Derma Soothing Micellar Cleansing Milk en chance, og det har vist sig at være et godt valg, for den kan mine øjne overraskende nok godt lide. Den er uparfumeret, effektiv, blød og rigtig rar på huden. Den er som en rensemælk, når den rammer huden, men bliver meget flydende som en rensevand, når du masserer den rundt.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
10 kommentarer
Sunflower

Spørgmål fra jeres indlæg med shoppeguiden: Hvorfor kan man ikke bestille sove/silkemasken fra HolisticSilk hjem via Lookfantastic. Vil ikke når jeg skriver den skal sendes til dk. Troede kun det var sprayflasker de ikke ville sende?

Katja Moikjær

Jeg kan kun gætte, men det er sandsynligvis producenten selv, der har lavet de regler: https://pudderdaaserne.dk/2017/02/14/margrethe-vestager-og-eu-kommisionen-vil-fjerne-blokeringer-nethandel-eu/

Ella

Hej Helene
Beccas corrector lyder rigtig spændende. Jeg købte Cliniques Airbrush Concealer, Illuminator 20, efter Katjas positive anmeldelse. Er det mon overkill at have dem begge…hvilken af de to er I mest til? 🙂

Helene Randløv

Hov Ella din besked var druknet i mængden. Jeg kan ikke svare dig… Så vidt jeg husker, er de ret forskellige. Har du mon mulighed for at besøge Sephora og prøve den fra Becca?
Kh. Helene

Christine B

stemmer selvfølgelig på jer 🙂

Katja Moikjær

<3 <3 <3

EvaEva

Er dette produkt en ansigtsrens?
Engang brugte jeg en rensegele fra La roche-posay men den er udgået. Kan i anbefale en mild rens, uden parfume (som anvendes med vand)

Helene Randløv

Hvilket af produkterne er det? A-Derma Soothing Micellar Cleansing Milk? Det er et renseprodukt, og jeg er vild med den. Hvis den skal bruges med vand kan jeg i stedet anbefale denne her: Derma Woman Rensegel
Kh. Helene

Eva

Kan man bruge Becca correctoren uden at bruge concealer eller foundation oven på?

Helene Randløv

Hej Eva
Det gør jeg i hvert fald… Jeg bruger stort set aldrig concealer eller foundation for den sags skyld.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *