Månedens favoritter: Juli 2017

13.08.17
Månedens favoritter: Juli 2017

Månedens favoritter: Juli 2017

Det sker meget ofte for mig, at mine tanker flyver. Det skal ikke forstås som noget negativt, sådan ser jeg det i hvert fald ikke selv… Tankerne kan være så fjernt fra det, jeg foretager mig, eller måske er det noget, jeg bliver mindet om undervejs. Mens jeg har skrevet Månedens favoritter: Juli 2017, har det for eksempel været svært for mig at koncentrere mig, fordi jeg har hørt den irriterende stemme, Chris Tucker benytter i rollen som Ruby Rhod i Fifth Element. Månedens favoritter: Juli 2017 er i bogstaveligste forstand ”supergreen”, enten er produkterne faktisk grønne eller også er der noget andet grønt ved dem. Det sjove er, at jeg først opdagede det, da jeg gik i gang med at skrive. Så selvom jeg egentlig ikke synes, at der har været noget som helst super over juli måned overhovedet, så er mit valg af produkter altså grønt.

Der indgår reklamelinks i teksten

1. Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate
Moisture Surge har boet på min hylde i en eller anden form i de sidste MANGE år. Derfor kommer det sådan set heller ikke bag på mig at Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate strøg direkte ind på min hitliste. Den første og klassiske Moisture Surge, er helt let og geléagtig, denne her er endnu lettere. Man kan næsten ikke mærke den på huden, og derfor er den perfekt som base under både makeup og solcreme, som i mit tilfælde er et og samme produkt.
Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate finder du under to forskellige navne. Det vil sige indholdet er fuldstændig det samme bortset fra navnet og farven på emballagen, det er selvfølgelig versionen til mænd Maximum Hydrator Activated Water-Gel Concentrate. I dette tilfælde er det et STORT kvalitetsstempel, for den er let nok til mænd.

2. Yves Rocher Les Plaisirs Nature Concentrated Shower Gel Olive Petitgrain
Åbenbart bruger en gennemsnitlig badende cirka ti milliliter showergel. Det, synes jeg, er meget, og det er ikke den mængde, jeg selv bruger. Yves Rocher har angrebet den miljømæssige udfordring anderledes. Sæben er nemlig blevet mere koncentreret. Sådan at man i stedet for at bruge ti milliliter kun skal bruge 2,5 milliliter. På den måde sparer de halvtreds procent plast i fremstillingen af emballagen.
For at være sikker på, hvor meget jeg har brugt, har jeg sat en streg for hvert bad på den af de tre flasker, jeg har brugt. Og der er langt mere end de 140 milliliter, jeg burde have tilbage.
Denne variant dufter skønt og meget grønt, så den er perfekt som indledning til duftfavoritten denne måned. Og i øvrigt er den nye størrelse perfekt til ferien, så den er et oplagt valg i kufferten.

3. Sisley Phyto-Eye Twist i farvene 9 Pearl og 12 Emerald
Øjenskygge i blyant eller stift form er og bliver perfekte om sommeren. Den er både skygge og primer i et, med et par stykker kan makeuppen let varieres, og så fylder de næsten ingenting. Derfor er det altid denne type øjenskygge, der kommer med i håndbagagen, når jeg rejser. I juli pakkede jeg den lyse 9 Pearl, der er en perfekt highlighter og den grønne 12 Emerald, der passer fint til en glad aften, selvfølgelig i selskab med læbestifterne herunder. Alle nuancerne er mindst lige så anvendelige om døgnet og året rundt.
Sisley Phyto-Eye Twist er lette at tone ud. De kan nemlig let tones pænt ud med en finger. Faktisk lykkedes det mig, der aldrig bruger fingrene at få tonet en af de andre nuancer ud til et rigtig fint smokey eye.

4. Hårklinikken Hair Hydrating Creme
Hos Hårklinikken har jeg fået strenge ordrer på at undgå fedtede produkter i mit hår, i hvert fald hvis jeg ønsker, at behandlingen skal virke. Det vil jeg naturligvis meget gerne, så jeg gør, som jeg har fået besked på. Derfor er Hair Hydrating Creme min bedste ven. Den er så uendelig drøj i brug, at jeg ikke troede det muligt. Nu vasker jeg nemlig hår meget oftere, end jeg har gjort længe.
Når jeg går hos hårklinikken, er det selvfølgelig for at angribe det hårtab, jeg oplever, på grund af PCO. Det er naturligvis ret træls, at blive mere behåret alle andre steder end på hovedet, hvor håret til gengæld bliver tyndere og tyndere. Allerede nu kan jeg se flere hår, men jeg er slet ikke klar til at fortælle om behandlingen, det skal dog nok komme…

5. Revlon Colorburst Matte Balm i farverne 210 Unapologetic og 260 Passionate (Magasin)
Min hjerne har besluttet, at alt med pebermyntesmag, må være tandpasta. Og man vil jo ikke have tandpasta på læberne, derfor er duften og smagen et mindre irritationsmoment. Generelt er det en rigtig dårlig idé at slikke sig om munden. Man får knastørre læber, og holdbarheden af læbeproduktet bliver forringet. Bortset fra det med smagen er jeg HELT tosset med Revlon Colorburst Matte Balm.
Alle nuancerne af denne geniale læbestift bliver mindst brugt ligeså flittigt, som disse to gør, men de er fine, farverige og ikke mindst sommerlige. Farverne er virkelig flotte. De er lette at lægge præcist på læberne, de holder virkelig længe, og når de endelig begynder at forsvinde, så gør de det gradvist, så det stadig ser pænt ud. Mine forventninger til pigmenteringen var mildest talt ikke høje, men den fejler bestemt ikke noget!

6. Rimmel London 60 Seconds Nail Polish By Rita Ora i farven 813 Chrome-tastic
Denne måned har jeg kastet mig over de nyeste nuancer af Rimmel London 60 Seconds Nail Polish By Rita Ora. Nuancerne er lyse og kølige, og det er langt fra de farver, der ellers begejstrer mig. Særligt den støvede lysegrønne nuance 813 Chrome-tastic har jeg altså været svært begejstret for. 852 Too Cool, der er en helt lys blågrå nuance er et smukt alternativ til hvide nuancer, der ikke altid er så lette at have med at gøre. Det er ikke sjældent, at lyse nuancer kræver både tre og fire lag. Lakkerne fra Rimmel dækker glimrende og ligger jævnt på neglen.
Holdbarheden er normalt ikke noget, jeg kommenterer, når jeg taler om neglelak. Langt de fleste holder alligevel ikke på mine bløde negle. 813 Chrome-tastic har holdt godt, hvorfor jeg har haft glæde af den længere.

7. The Body Shop SPA of the World French Grape Seed Scrub og Ethiopian Green Coffee Cream
The Body Shop kan som intet andet mærke få mig til at smøre mig ind i både olie og creme, og det er i sig selv noget af en bedrift, når man kender min særhed i forhold til netop indsmøring.
Når det kommer til skrubbecremer, er det en helt anden sag, og French Grape Seed Scrub er fantastisk. Den er en del lettere i konsistensen end mange af de skrubbecremer, jeg ellers bruger, så den har været så skøn og forfriskende at bruge henover sommeren. Ethiopian Green Coffee Cream er ligeledes meget let og helt geléagtig i konsistensen, hvilket har bidraget yderligere til min begejstring. Samtidig passer duften af de to perfekt til APSU EdT, så jeg har benyttet mig af fordelene ved at bruge produkter i samme duftfamilie.

8. Urban Decay UD Jean-Michel Basquiat The Gallery Blush Palette
Emballagen er et stykke kunst i sig selv. Det er et maleri af Jean-Michel Basquiat, der sørger for den dekoration, der udgør palettens indpakning. Urban Decay har været så betænksomme, at hver emballage i kollektionen er forsynet med et ophæng. Heldigvis er indholdet i paletten også ret spændende, den består af to blushes, en topper eller highlighter og en bronzer:

  • X-Rated: En klar gultonet pink nuance
  • NOHO: En lidt støvet dyb lilla nuance
  • Now’s The Time: En lys beige nuance med guld perlemor
  • Jawbone: En mat rødbrun nuance

Siden pakken landede har jeg brugt den fine palette, hver gang jeg har haft makeup på. De to blushes X-Rated og NOHO bruger jeg ofte i kombination med hinanden. Now´s The Time bruger jeg som highlight, øjenskygge og topper ovenpå blushen, og Jawbone sørger for et solkysset look.

9. Bosch ProSalon PHD9760 Professionel hårtørrer
Sidste sommer var vi noget udfordrede i forhold til renovering af vores lejlighed, og i den forbindelse kastede jeg Bosch ProSalon PHD9760 Professionel hårtørrer i vores feriekit. Ældsten var den første, der testede dyret, og så prøvede min mor den. Først efter nogle dage var det min tur, og jeg var målløs, for det var en gåde for mig, hvorfor ingen af dem havde nævnt dens temmelig vilde egenskaber. Den blæser med så stor en styrke, at selv ældstens store manke tørrer på et øjeblik. Selv om han bruger en anden og langt kraftigere føntørrer end min sædvanlige favorit, forkorter Bosch ProSalon PHD9760 Professionel hårtørrer tørretiden med mere end ti minutter. Det er alligevel en forskel, man kan tage at føle på. Samtidig kan den blive HELT kold, når den blæser med kold luft, endda uden at man holder knappen inde selv.

10. Ulrich Lang APSU EdT (NORR og Lousiana Butik)
I Sunday-S Gallery blev jeg præsenteret både for den fotokunst, der udsmykker de forskellige æsker og de seks spændende dufte fra Ulrich Lang. Duftene er komponeret både af klassiske og mere utraditionelle noter.  Duftene er forholdsvis enkle og samtidigt raffinerede.
APSU er så sprød en duft, at den næsten er bitter, og jeg var meget overrasket over, hvordan den udviklede sig på min hud. Duften er så grøn, at du næsten kan smage den. Det sker sjældent for mig, at de bitre dufte vokser så meget på mig, at de ender som favorit. Forestil dig duften af nyudsprungne blade, og hvordan syrligheden og bitterheden bliver tæmmet af et hint af koriander og viol. Jasmin, iris, åkande og pink peber giver duften liv på huden. Cedertræ, rav, hvid moskus giver en blød og fin afrunding, mens olibanum tilføjer lidt kant i bunden.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
9 kommentarer
Mia / sortpastel.dk

Åh, jeg vil så gerne prøve Moisture surge 😀 har hørt så meget godt om den!

Helene Randløv

Det er min absolutte yndlingsserie fra Clinique <3 <3 <3

Louise

Hej Pudderdåser. Jeg træner om morgenen i samme bygning som mit arbejde og har svært ved at få creme på fordi mit ansigt ikke rigtigt når at køle af og sved+creme+make up er en håbløs blanding. Kunne clinique moisture surge være en ide? (Eller vil jeg mangle en rigtig creme?). Jeg er 34 år og har den klassiske lidt blandede hud der både fedter og er tør 😉
Kh Louise

Helene Randløv

Hej Louise
Mit bedste råd må være, at du går ned i Matas og får en prøve. Den er rigeligt for mig, men jeg kan ikke sige om den er det for dig.
Kh. Helene

Louise Eriksen

Hair hydrering creme fra Hprklinikken vs Purely Proffesionels Tratment, hvilken vil du anbefale til ødelagt og tørt hår som stadig er fint og klasker let?? Hvad er forskellen på de to?

Helene Randløv

Kære Louise
Jeg beklager det langsommelige svar! Treatment fra PP er mere rig, det betyder, at mit hår klasker, når jeg ikke har helt styr på doseringen.
Kh. Helene

Maria

De sidste par vintre har “Clinique Moisture Surge Extended Thirst relief” reddet min tørre hud.
Der er i mellemtiden kommet både dette serum, du nævner, samt “Clinique Moisture Surge Intense Skin Hydrator”.
Og mit spørgsmål er derfor: Er det blot konsistensen, som er forskellen, eller er der forskel på ingredienserne, sådan at der er en, som er bedre end en anden for at få mest fugt til mint tørre fjæs?
Måske er Clinique Moisture Surge Overnight i virkeligheden det bedste valg hvad angår fugt?
Øj, kan man måske endda ønske et blogindlæg som guider til Clinique Moisture Surge-serien?

Kattie

Øv altså – jeg købte føntørren anbefalet i dette indlæg og har været SÅ glad for den. Nu er den på nippet til at brænde sammen efter at have fungeret som White noise ved min datter 😅 Kan bare ikke finde den nogen steder længere, men i har et godt alternativ?

Helene Randløv

Hej Kattie
Babyliss har et par stykker, der så vidt jeg kan læse mig frem til minder om… for eksempel Babyliss Le Pro: https://babyliss.se/da/produkt/styling-harpleje-kvinder/hartorrer/le-pro/
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *