Fredagsfavorit: Permanent hårfjerning

26.05.17
Cerix
Cerix
Sådan så jeg ud lige inden første behandling hos CeriX

Sponsoreret indlæg

Det er ikke altid så nemt at være en kylling… i hvert fald har jeg i flere år spildt både tid og ikke så lidt tårer på et voksende problem på min hage. Som nævnt mange gange her på bloggen lider jeg af PCO, som har beriget mig med mange spændende ting… en af dem er øget hårvækst blandt andet på kroppen. Det er jo lidt irriterende, at det ikke er håret på hovedet, der bliver kraftigere og mere af. Næ, hos mig er det hårene i næsen (WTF!), som nævnt håret på kroppen og ikke mindst på hagen. Der er bare blevet flere og flere, og det har med jævne mellemrum sendt mig på følelsesmæssige rutcheture, som er svære at komme sig over.

Et blidt skub og en stor frygt
Det var faktisk en snak med en af vores samarbejdspartnere, der gav mig det endelige skub, for det er ikke ligefrem manglende kendskab til processen eller dygtige behandlere, jeg har manglet… Min største frygt var faktisk postinflammatorisk hyperpigmentering… jeg så for mig, hvordan det ene overskæg erstattede det andet. Og da jeg først fik talt min frygt igennem, var det ikke værre, end at man kan gøre noget ved det efterfølgende… I øvrigt opstår det yderst sjældent og kun, når man ikke beskytter sig mod solen.

Valg af klinik
Når det handler om behandlinger, jeg er lidt eller rettere sagt meget nervøs ved, så er det vigtigt for mig at finde en klinik og en behandler, jeg er helt tryg ved. En der lytter, og en der er i stand til at forsikre mig om at alt er eller i det mindste bliver godt. Derfor har det taget flere år at tage den afgørende beslutning om at gøre noget ved mit problem på hagen. Det blev CeriX, der løb af med sejren, fordi jeg fik mange varme og personlige anbefalinger med på vejen. Og jeg kan kun give dem ret, for Diana er både rar og sindssygt effektiv. Hun har selv prøvet det, og derfor fortæller hun undervejs, at det for eksempel godt kan gøre ondt, når man arbejder tæt på knogler eller tænder. Og hun kan også forsikre én om, at det, man oplever, er helt normalt og give gode råd med på vejen.

Hurtige resultater
Nu er jeg først lige gået i gang, så der er lang tid til jeg er helt færdig med behandlingerne, men det er virkelig fedt, at man kan se resultater så hurtigt. Selvom jeg virkelig følte, at jeg havde fuldskæg, i de første par uger, så var det simpelthen så befriende, da hårene lige så stille begyndte at slippe. Det er klart, at der kommer meget mere om behandlingen undervejs, for det første er det ret spændende, og så er det noget vi får rigtig mange spørgsmål til. Så der kommer selvfølgelig en grundig gennemgang af behandlingen og mine oplevelser.

CeriX samarbejder med PCO-foreningen, så hvis du døjer med samme problem som mig, kan du læse meget mere hos CeriX eller selv skrive til klinikken for yderligere information.

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med CeriX.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
11 kommentarer
Pernille

Tak for spændende indlæg.
Jeg er lys i huden og har få men lyse hår på krop, barberer eks ikke ben særlig tit, da hår her vokser langsomt, har masser af hår PÅ hovedet, og her kommer problemet så – en tiltagende lys og dunet moustache….de længste hår jeg plukker af er ca en halv cm, og jeg plukker tit. De er helt fine og lyse. Skal jeg overhovedet gøre andet end jeg gør nu – anbefaler I voks eller lign? Vil I ikke være søde at skrive lidt om dette?

Ditte

Kære Helene
Hvordan er det gået med dine behandlinger og ikke mindst dit resultat her 6 mdr. senere? 🙂

Anette

Hej Helene. Hvordan går det med laserhårfjerningen? Kan se Cerix har en kampagne lige nu hvor man får 2 ud af de 8 behandlinger gratis. Jeg er meget interesseret i at få denne behandling da jeg også selv døjer med uønsket hår i ansigtet (hovedsageligt hageområdet) men ville lige høre dig ad først om det er noget du anbefaler. Har det virket ind til videre? Er det noget du tror der vil virke på længere sigt? Kan man nøjes med de 8 behandlinger og så er det meste hår væk for evigt eller hvordan? Og hvor ligger vi cirka henne i prisleje for alle behandlingerne samlet? Ja som du kan høre er jeg meget nysgerrig og grunden til at jeg smider en kommentar herinde er at jeg stoler på Katjas og dine oplæg, jeres research og jeres ærlighed.
Mange kærlige hilsner fra en behåret, nysgerrig og meget interesseret søster 🙂

Mig

Hej Helene,
Jeg skriver for at høre om dine resultater med Cerix? Jeg overvejer selv at benytte mig af deres behandlinger.
Mvh

Helene Randløv

Hej Mig
Det skal du afgjort gøre, det er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv. Af personlige årsager har jeg hængt noget i bremsen, de sidste mange måneder, hvorfor jeg ikke har fået delt mine erfaringer endnu. De kommer inden længe.
Kh. Helene

Line

Hej Helene.
Jeg kunne rigtig godt tænke mig en update på din permanente hårfjerning.
Jeg overvejer kraftigt at gøre det i bikinilinje og måske armhuler og ben, hvis det virker 🙂 – men jeg er kommet i tvivl om jeg “bør” beholde hårene fordi de har en funktion (selvom jeg jo oftest barberer det væk alligevel)…?
I er så kloge på alting – er det her noget I kan kloge jer yderligere på.
Og tusind tak for jeres store arbejde – og fantastiske produkter.
Kh. Line

Helene Randløv

Kære Line
Damn altså… det er min akilleshæl. Jeg er så flov over, at jeg ikke har fået delt resultaterne, som giver mig tårer i øjnene af glæde. Der er jo stor forskel på at have skæg, og hår på benene osv. Men… jeg har afgjort fået blod på tanden. Jeg kunne rigtig godt forestille mig at armhulerne og benene fik en tur. Men jeg ved jo også nu, at mange af mine hår er så lyse at laseren ikke vil hjælpe på det hele.
Kh. Helene

Amanda K.

Hej Helene. Det ville være vildt fedt at se nogle billede resultater efter behandlingen 😀 Ville gerne selv, men er lidt for bange. Jeg overvejer i stedet at købe der der hårfjernings pads med krystaller. Hvad er jeres mening om dem?

Helene Randløv

Hej Amanda
Det er lidt kedelige før og efter billeder, før havde jeg hår… nu har jeg ikke 😛 Man kan ikke se noget. Der er selvfølgelig de hår laseren ikke kan fjerne, da de er farveløse.
Du skal have en robust hud for at bruge de der pads, min hud gider ikke og jeg endte med indgroede hår, det er knap så sjovt.
Hvorfor tør du ikke laser? Det er lynhurtigt overstået, stort set smertefrit og resultaterne er gode (hvis der er væsentlig forskel på din hudfarve og din hårfarve).
Kh. Helene

Klinik Zenit

Tak for at dele en god information. Det er virkelig meget nyttigt indlæg.

Helene Randløv

🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *