Fredagsfavorit: Benecos Natural Fresh Bronzing Duo Ibiza Nights

31.03.17
Benecos Natural Fresh Bronzing Duo Ibiza Nights
Benecos Natural Fresh Bronzing Duo Ibiza Nights
Foto: Benecos

Kender du de der dage, hvor man bare er mat i sokkerne, super forsinket og mildest talt ligner noget, der er løgn? Sådan en uge har jeg haft. Mine øjne er begyndt at drille (måske er det allerede pollen?), så jeg har ikke brugt øjenmakeup, og samtidig har jeg testet noget, min hud ikke var vanvittigt begejstret for. Alligevel har jeg fået ufatteligt mange komplimenter for mit friske udseende. Flere har endda kommenteret den primære årsag til, at jeg er sluppet af sted med mit bedrag nemlig min kulør, som jeg har snydt mig til og taget på hver eneste morgen.

Helt naturligt…
Måske så det naturligt ud, fordi solen skinnede så fint i søndags, og måske var jeg bare heldig. Faktum er at jeg fik et chok, da jeg så mig i spejlet i tirsdags, da jeg havde brugt Benecos Natural Fresh Bronzing Duo Ibiza Nights første gang. Det var lidt mørkt, da jeg tog makeuppen på, og da jeg så kiggede mig i spejlet ude i badeværelset, så det ærlig talt ret… intenst ud. Komplimenter var der dog rigeligt af, så jeg besluttede mig for at stole på dem og rette ryggen.

Bronzer
Det er slet ikke let at finde en bronzer, som ser naturlig ud. Der er så mange forskellige krav: Farven skal selvfølgelig være helt rigtig, og man skal tage stilling til, om den skal være helt mat, let lysreflekterende eller glitrende. Og hvad med nuancen? Skal den være brun, orange eller mere rød? Hvad du foretrækker, kan jeg naturligvis ikke svare på, og hvis du havde efterlyst min mening om Benecos Natural Fresh Bronzing Duo Ibiza Nights i mandags, havde jeg ikke kunnet svare. Det var bare den, der lå øverst i ”prøve kassen”, da jeg lagde makeup tirsdag morgen.

Et heldigt uheld
Benecos Natural Fresh Bronzing Duo Ibiza Nights er, som navnet indikerer en duo bestående af en bronzer og en rigtig fin blush. Det er egentlig en fejl, at dette produkt landede i min postkasse, men det er jeg så taknemmelig for, ellers var jeg jo gået glip af den skønne glød min hud får af netop denne farve.
Selvom det måske lyder snobbet, havde jeg ikke forventet at finde en favorit hos Benecos. Mærket er økologisk og på samme tid budgetvenligt, så det harmonerer bare ikke med de forestillinger, jeg har om god makeup. Og især derfor fortjener Benecos Natural Fresh Bronzing Duo Ibiza Nights at få pladsen som favorit, for jeg kan ikke sætte en eneste finger på kvaliteten af dette produkt.

Signatur
Når nu øjnene ikke rigtig kunne lege med, satsede jeg i stedet på en mørk koral nuance på læberne, men det let solbrune look kunne sagtens stå alene. Og nu hvor jeg har vænnet mig til at bruge bronzer, så bliver det nok ikke helt let at lægge den på hylden igen. I hvert fald har jeg fundet et af de produkter, der for fremtiden har fast plads i makeuptasken. Aldrig før har bronzer gjort så stor forskel for mig, og det er lidt af en erkendelse for mig, hvor effektiv sådan en kan være. Det på trods af, at jeg har været glad for mange andre bronzere i tidens løb.

Benecos Natural Fresh Bronzing Duo Ibiza Nights koster 79 kroner, og du finder den i helsekostbutikker, Magasin og online blandt andet hos Nicehair.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Mia

Hvordan tager du den på? 🙂 Blander du både den røde og brune farve eller skelner du mellem dem?

Helene Randløv

Hej Mia
Den brune nuance bruger jeg som bronzer, og den gammelrosa nuance bruger jeg som blush. Den røde farve er ret smal, så det er svært kun at ramme den med min pensel, så på kinderne bliver farven nok lidt blandet.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *