Fredagsfavorit: GOSH Copenhagen Strobe ’N’ Glow Kit i farven 002 Blush

20.10.17
GOSH Copenhagen Strobe 'N' Glow

GOSH Copenhagen Strobe 'N' Glow

Egentlig havde jeg sat mig for, at de begge to skulle med som favorit. De har nemlig ligget fast i makeuptasken i ugevis. Faktisk er jeg stadig vild med dem begge to… De to GOSH Copenhagen Strobe ’N’ Glow Kit er nemlig meget anvendelige. Der går sjældent en dag, hvor jeg ikke har fat i mindst en af dem. Grunden til at det var lidt svært for mig at vælge, er netop anvendeligheden af dem begge to. Highlighter paletten 001 Highlight bruger jeg selvfølgelig som highlighter på kinder, amorbue og i øjenkrogen. Selvom den ligeså ofte bliver brugt som øjenskygge, enten et ganske let strejf, eller som blikfang. Blush paletten 002 Blush er vanvittigt smuk, og den er mindst lige så brugbar på øjnene, som den er på kinderne.

GOSH Copenhagen Strobe 'N' Glow

Ælle Bælle…
Når det alligevel lykkedes mig at vælge, er det fordi jeg forleden hyggede mig med at lægge makeup på min veninde. Desværre kan jeg ikke ret godt tåle de røde nuancer på øjnene. Derfor ynder jeg at kaste mig over netop disse farver, når jeg lægger makeup på andre. Altså hvis jeg skønner, at det klæder dem naturligvis! Min veninde har de smukkeste blå øjne, så de orange og koral nuancer fremhæver dem så fint. Looket var roligt og afdæmpet, sådan at de fine nuancer i paletten blot fremhævede hendes smukke øjne. Helt generelt er jeg jo slet ikke til brun mascara. Den brune nuance forstærker ofte de røde nuancer. I tilfælde af at du bruger orange, røde og pink nuancer på øjnene er afgjort bedst at vælge en sort mascara.

Strobe ’N’ Glow
Der er altså masser af anvendelsesmuligheder med de fine kits fra GOSH Copenhagen. Farverne gør sig godt som highlightere eller blushes, men er også glimrende som øjenskygger. Selvfølgelig kan de bruges sammen i kombination. Alene gør 002 Blush sig bedst, fordi den både indeholder de forskellige koral, orange og røde nuancer, samt den smukke highlighter. Vælger du 001 Highlight, skal du være glad for gyldne nuancer. Den eneste nuance, der skiller sig ud, er den hvide, der har et smukt blålilla skær. Der efter min mening er smukkest oven på mørkere nuancer øjenskygge.

*Teksten indeholder reklamelinks

Begge GOSH Copenhagen Strobe ’N’ Glow Kits koster 199 kroner*, som jeg synes er en rigtig god pris i forhold til lignende produkter på markedet. Du finder GOSH Copenhagen i Matas, Magasin og naturligvis i GOSH Copenhagens egen webshop*.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
5 kommentarer
Mia / sortpastel.dk

De ser så fine ud 🙂 Jeg køber desværre sjældent Gosh efterhånden, for jeg synes altså det er blevet et lidt dyrt mærke..

Mette

Når jeg kan finde Nyx’ strobing palette til 89,- i Normal, så bliver det et nej tak til Gosh. 199,-?!? 😏

Helene Randløv

Hej Mette
Desværre er mine erfaringer med NYX virkelig dårlige :-/ Samtidig er jeg ret glad for, at GOSH er produceret i Danmark, det betaler jeg gerne ekstra for 🙂
KH. Helene

Kirsten

Måske værd at nævne, at NYX er produceret i Kina, hvorimod GOSH er udviklet og produceret i Danmark. Det samme gælder mange andre mærker der faktisk er dyrere end GOSH.

Helene Randløv

Lige netop!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *