Fredagsfavorit: Estée Lauder Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Cell Power Crème

27.10.17
Estée Lauder Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Cell Power Crème

Estée Lauder Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Cell Power Crème

Det har udviklet sig til et afhængighedsforhold. Det er ikke noget, jeg er glad for at indrømme, det er trods alt bare en creme. Faktisk er det så slemt, at jeg har det bedst, når jeg har en ekstra på lager. I den sidste uge har jeg nervøst kigget ned i dåsen, og næsten grædt lidt ved tanken om, at det snart er slut. Og så var det, at det gik op for mig, at den nye version alligevel har vundet mit hjerte.
Sidste år blev jeg nemlig klar over, at den gode gamle version var blevet reformuleret. Det blev jeg så fornærmet over, at jeg ikke købte den, som jeg ellers plejer, når efteråret sniger sig ind over landet. Æv, hvor kom jeg til at fortryde det! Men nu har jeg altså atter overgivet mig til Estée Lauder Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Cell Power Crème.

Noget med en serie
Under sædvanlige omstændigheder griner jeg lidt for mig selv, når snakken falder på, hvor vanvittig vigtigt det er at holde sig til samme serie, når det kommer til hudpleje. Hvis nu jeg bare siger, at vi har en noget anderledes tilgang til netop dette emne på bloggen, så lyver jeg vist ikke…
Derfor er det også noget overraskende for mig, at jeg sagtens kunne fylde skabet op med produkterne fra Revitalizing Supreme serien. Overraskende er i virkeligheden ikke særligt dækkende. Det stikker faktisk så dybt, at jeg både holder af Body Creme og den helt nye Eye Balm! Og i den sammenhæng er overraskende vist noget af en underdrivelse. De fleste, der læser bloggen regelmæssigt, kender mine særheder i forbindelse med netop disse produkter. Derfor vil kærligheden til de to nok komme bag på de fleste.

Noget helt særligt
Det særlige ved Estée Lauder Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Cell Power Crème er især konsistensen. Den er rig og næsten lidt sej, men den er så rar og føles ikke fedtet. Min hud slubrer i hvert fald cremen i sig både morgen og aften. Der er masser af skønne ingredienser i. Der er både nogen, der sørger for fugt nu og her. Samtidigt er huden godt beskyttet mod fugttab i løbet af dagen eller natten. En ting er, at firmaer skriver den slags på emballagen, en anden ting er imidlertid, den oplevelse man selv har med produktet. Min oplevelse med Estée Lauder Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Cell Power Crème er, at min hud er GLAD!

*Teksten indeholder reklamelinks

Estée Lauder Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Cell Power Crème* kan du købe i to størrelser, 30 ml. koster 540 kroner, mens 50 ml. koster 795 kroner. Estée Lauder finder du i Illum, Magasin, Sephora og Matas.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
10 kommentarer
Bente H

Er du gået på kompromis med creme i krukke?

Helene Randløv

Hej Bente
Jeg bliver aldrig fan af krukker, men cremen er og har været yndlings i årevis.
Kh. Helene

Signe Op.

Jeg fik lige en mail fra Estee Lauder igår ang. et tilbud på denne serie: 30 ml ansigtscreme og 200 ml bodycreme til 699 kr. På deres danske side 🙂

Helene Randløv

UUuuhhh et fristende tilbud <3

Ulla

Magasin har 20% til goodiecard medlemmer i weekenden

Helene Randløv

Sejt Ulla! Tak for tippet 🙂

Katrine Petersen

Kære Pudderdåser,

Jeg er også selv MEGET glad for denne creme. Men nu ser det ud til at Estee Lauder endnu engang har lanceret en ny version – “Youth Power creme”. Jeg har forhørt mig i den lokale matas (som ikke længere føre den gamle version), men de kunne ikke forklare hvad der er ændret i den nye udgave – så nu krydser jeg fingre for at I kan hjælpe 🙂

Helene Randløv Hansson

Kære Katrine
Det kan jeg slet ikke overskue! Jeg kan heller ikke svare dig, en jeg prøver gerne at finde ud af det.

Kh. Helene

Katrine Petersen

Kære Helene
Det kunne være skønt, hvis du kunne finde ud af det – så siger jeg bare mange tak på forhånd:D
Kh Katrine

Helene Randløv Hansson

Kære Katrine
Så lykkedes det mig at få fat i rette vedkommende. Youth Power Creme er ganske rigtigt den nye og forbedrede version af vores favorit. Der er blandt andet tilføjet endnu mere moringaekstrakt, hyaluronsyre og kaktusstamcelleekstrakt. Desværre kan jeg ikke lige huske den gamle ingrediensliste udenad, så andre ændringer end dem, Estée Lauder selv vil ud med, kan jeg ikke give dig. Det rare menneske jeg talte med forsikrede mig om, at den konsistensen er den samme. Så snart jeg lige får taget mig sammen, skal jeg nok teste den nye, men for mig er det jo sådan en efterårsforkælelse, så jeg ved ikke helt, om det bliver i de næste par måneder <3
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *