Månedens favoritter: August 2017

05.09.17
Månedens favoritter: August 2017

Månedens favoritter: August 2017

Hvor pokker blev august måned af? Dagene er fløjet af sted, jeg har næsten ikke været hjemme, så jeg savner mine knægte og ham den langhårede. Sidste gang blev favoritterne forsinket, og det er de også blevet denne gang. August måned er gået, og jeg har lige sat mig ned for at få et overblik over de produkter, der har været med og fulgt mig.
Efter noget der føles som uendelig mange forsøg, er jeg endelig blevet venner med den gadget, de fleste elsker. Der er en helt ny duft, der på ingen måde minder om noget andet, jeg er stødt på. Med andre ord har både måneden og produkterne til Månedens favoritter: August 2017 været fuld af overraskelser. Hvis man leder efter et overordnet tema, må det være noget så essentielt som sanselighed og nærvær.

Der indgår reklamelinks i teksten

1. Rituals Silence 3 in 1 Hand Scrub
Mine hænder bliver vasket temmelig ofte. Derfor gør jeg meget ud af, at det er en god oplevelse hver eneste gang. En god, plejende og velduftende sæbe er meget vigtig for mig. Det er et element af forkælelse i en travl hverdag. Duften, teksturen og ikke mindst synet af den minder mig om at trække vejret, nyde øjeblikket og bare være. Det virker så banalt, når jeg skriver det, men jeg vil alligevel opfordre dig til at prøve. Hvis du har svært ved at slappe af, kan et par minutters opmærksomhed på dine hænder gøre en STOR forskel.
Målet med serien The Ritual of Dao er at finde harmoni og balance i hverdagen. Det er faktisk en af mine favoritter fra Rituals. Derfor er det en gåde, hvordan Rituals Silence 3 in 1 Hand Scrub tidligere har undsluppet min opmærksomhed indtil nu.

2. Clarisonic Mia Fit
Det har taget MANGE forsøg, adskillige forskellige børstehoveder og ikke mindst temmelig meget tålmodighed for mig at nå her til. Til gengæld er det endelig lykkedes! Det utrolige er sket, jeg er blevet gode venner med Clarisonic. Det er ret fantastisk! Det har nemlig været et mål for mig at forstå de mange dedikerede brugere i årevis. Min hud er afgjort blevet mere robust, men tidligere har selv de helt bløde børster været for voldsomme til daglig brug. Min hud er stadig sart, derfor er mit behov for at udfordre den skrøbelige barriere yderligere naturligvis ikke et ønske.
Den fine Clarisonic Mia Fit er lille og smart at have med. Samtidig holder den langt bedre på strømmen end de andre modeller. Brug den med dit yndlings renseprodukt og fjern nemt både makeup, solcreme og forurening. Øjenmakeuppen skal du naturligvis fjerne inden, resten klarer Clarisonic Mia Fit.

3. GOSH Copenhagen 9 Shades 005 To Party In London
Når vi er på besøg i laboratoriet hos vores kære producent E. Tjellesen, bliver jeg nærmest mandsopdækket. Det skyldes mit vandrende blik, mit nysgerrige sind og måske en lille smule mine pilfingre. De nye kollektioner er selvfølgelig hemmelige. Og selvom vi får sneget os til et kig før de fleste andre, så skal kollektionerne naturligvis stadig være en overraskelse. Det gør mig ikke noget, for jeg ved, at jeg roligt kan glæde mig.
Den nyeste 9 Shades palette var umiddelbart ikke øverst på min hitliste, fordi der ikke er nogen matte øjenskygger i. På den anden side kan jeg sagtens følge argumentet, at jeg nok har et par stykker i forvejen… Og perlemor ER pænt! De ni glitrende øjenskygger er flittigt brugt, og der er god mulighed for at skabe mange smukke looks. Nuancerne er smukke, intense og naturligvis pigmenterede.

4. Sephora Nourishing Mousse Body Oil (Sephora/Magasin)
Det er lidt pinligt at indrømme, at jeg har haft lidt svært ved at forstå min veninde. I hvert fald i forhold til Sephoras egne kropsprodukter, som hun har et afhængighedsforhold til. Det er sådan set ikke fordi, at jeg har noget særligt at udsætte på produkterne. De har bare aldrig rigtig fanget min opmærksomhed. Det har dog ændret sig med de nye produkter. Konsistensen, duften og effekten er vanvittigt behagelig.
Sephora Nourishing Mousse Body Oil er min favorit, men det er bestemt ikke den eneste, du bør kigge nærmere på. Min mor har været glad for Moisturizing & Refreshing Body Jelly hele sommeren. Selv lagde jeg ud med Moisturizing Shower Oil, der er rigtig skøn og blød i badet.
Kropsolie i form af mousse er intet mindre end genialt, den let at dosere og fordele. Samtidig tiltaler den mit indre legebarn.

5. Atelier Rebul Deep Cleanse Peeling
Fordi måneden har været udfordrende, har jeg forsømt mine gode og ikke mindst vigtige rutiner. Hudpleje har været noget, der skulle overstås i en fart, og forkælelses elementet har været ikkeeksisterende. Det er ærgerligt og usundt at gå i den fælde, fordi det jo er et tegn på, at man nedprioriterer sig selv. Den adfærd kommer der sjældent gode ting ud af.
En dag hvor jeg var rigtig sølle, besluttede jeg mig for at gøre noget ved det. Udvalget var temmelig begrænset, fordi jeg ikke var hjemme, så valget faldt på Atelier Rebul Deep Cleanse Peeling, som jeg havde med for at teste. Det var et godt valg, for den er cremet, behagelig og effektiv. Man skal selvfølgelig være lidt varsom, da det er en klassisk peeling. Efterfølgende var huden glat, glødende og fin uden på nogen måde at være tør.

6. Essie Nail Lacquer i farverne Clothing Optional og Without a Stitch
For de faste læsere vil den ene nuance virke velkendt. Den anden nuance derimod virker nok nærmere utroværdig. Sådan har jeg det i hvert fald selv. Hvor det er helt naturligt og næsten forudsigeligt, at jeg er faldet for en lys grå nuance neglelak. Så er det mindst lige så sært og atypisk, at der er en lys nougatbrun nuance blandt mine favoritter.
Brune nuancer går jeg oftest i en stor bue udenom. Alligevel har Essie Nail Lacquer i farven Clothing Optional sneget sig til flere besøg på mine negle. Faktisk er brun så ukarakteristisk for mig, at selv ham den langhårede bemærkede og kommenterede nuancen. Og den er virkelig klædelig og smuk på den der afdæmpede nude måde. Hvor den lyse grå nuance Without a Stitch er langt mere iøjnefaldende, rå og cool.

7. ZARKOPERFUME Cloud Collection (Magasin)
Det gør mig rigtig ked af det, når parfumekunsten ikke bliver taget alvorligt i industrien. Der er et hav af lanceringer, og de fleste er skåret over samme læst. Det er ærgerligt, og mange af duftene drukner i et uendeligt hav af kedsomhed.
Netop derfor bliver jeg henrykt og boblende lykkelig, når ZARKOPERFUME præsenterer nyheder. Også denne gang er der dråber af hans hjerteblod i duften, den er markant anderledes end noget andet jeg har duftet til. Et hint af kokos, en moden fersken, havtorn, hvid oud og den sædvanlige uhhhhmmmm… Den ikke bare dufter vidunderligt, det er et STORT stykke kunst for øjet. Du skal selv ryste duften sammen inden brug, så der er ingen vej udenom det med at være til stede lige her lige nu, hver gang du bruger den. Den er gennemtænkt, gennemført og fuldstændig enestående!

8. Moroccanoil Thickening Lotion
Her er endnu et produkt, jeg har forelsket mig i, fordi det er så nemt at dosere. Jeg er bare et fjols til at dosere produkter. Faktisk er jeg så udfordret ud i den disciplin, at jeg mange gange opgiver på forhånd. Det giver sjovt nok ikke de ønskede resultater, og så kan jeg godt blive rigtig gal. Det irriterer mig så uendelig meget, at jeg altid glemmer at spørge. Eller at jeg er uopmærksom i det øjeblik, hvor frisøren doserer og fordeler de forskellige produkter.
Af en eller anden grund er det anderledes med Moroccanoil. Måske lige bortset fra olien, så er produkterne lette at dosere, mængden giver ligesom sig selv. Fylde og tekstur har man vel altid behov for og Moroccanoil Thickening Lotion sørger for begge dele. Ligenu bruger jeg den i kombination med Moroccanoil Styling Gel og det fungerer fabelagtigt.

Becca Shimmering Skin Perfector Pressed i farven Prismatic Amethyst
Der er bare noget med de der highlightere, der changerer i rosa og lilla nuancer… Jeg bliver draget af dem hver gang. Det giver sådan en fin effekt, uanset hvordan den bliver brugt. Når jeg griber efter den bliver den brugt som øjenskygge, highlighter, oven på blush og læbestift. Netop fordi den changerer i de nuancer er den så fin og anvendelig. Den fungerer desværre ikke som highlighter på alle hudtoner, men så er det, du kan bruge den som øjenskygge eller ovenpå din læbestift og blush.
Selv har jeg brugt den rigtig meget sammen med pink og lilla nuancer, som den fremhæver på fineste vis. Du kan sagtens give den gas og få en ret intens perlemorseffekt, men det er også muligt at tone den ud, så den er helt transparent. Det gælder selvfølgelig uanset, hvordan du bruger den.

Marc Jacobs Highliner Gel Crayon i farven In the Buff!
Det er ikke første gang jeg nævner denne smukke eyeliner på bloggen. Og helt ærlig tvivler jeg stærkt på, at det bliver sidste. Det er bare en vaskeægte favorit, og lige om lidt tager jeg min reserve i brug, fordi den første synger på sidste vers.
Den kan nemt tones ud, så du kun ser det flerfarvede perlemor, men du kan også lysne med den i øjenkrogen, eller andre steder du ønsker at lysne lidt. Den helt lyse beige nuance er flot mange steder, både når den spiller hovedrollen eller som effekt og den kan i mine øjne sagtens gøre det ud for eneste makeup. Det er i hvert fald sådan, jeg brugte den henover sommeren. Det er kun yderst sjældent, jeg selv bruger eyeliner på den våde kant, men jeg forestiller mig også, at den er pæn der.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
7 kommentarer
Mette

Hvor har I fået fat i Essie neglelakkerne? Har efterhånden været i et par Matas’er efter lakkerne fra den serie, men uden held.

Helene Randløv

Kære Mette
Jeg beklager det langsommelige svar! Jeg fandt lakkerne i Matas, hvor du også kan finde dem online her: https://www.matas.dk/essie-negle-wild-nudes-497-clothing-optional og https://www.matas.dk/essie-negle-wild-nudes-493-without-a-stitch?itc=raptor
Kh. Helene

Janne

Mine favoritter i august var Bioderma Sensibio H2O, Paul Mitchell Tea Tree Oil shampoo og balsam, Laura Geller Balance N’ Brighten foundation I farven Porcelain, Origins VitaZing, Pudderdåserne T-Zone Peeling.

Julie

MAC paint pot i Groundwork 🙌 har brugt den næsten hver dag i august og uanset vejret så sidder den om aftenen, som jeg lagde den om morgenen!! Piderdaasernes T-zone peeling, den holder min hud frisk, glat og lækker – men det ved de fleste herinde nok godt 😘

Lene Hansen

Jeg har købt Cloud Collection, men solgte den straks derefter. Jeg elsker Zarko parfumerne, men bestemt ikke denne nye duft – synes ikke den er pengene værd. På mig duftede den nærmest som en “mormor-parfume”.

Helene Randløv

Hej Lene
Min favorit fra ZARKOPERFUME er og bliver Molécule No. 8 Wooden Chips. Heldigvis guidede Zarko mig gennem mit første møde med Cloud Collection, og derfor fik den en chance. Noter som fersken og kokos havde aldrig fået en chance, hvis ikke de tilfældigvis kom i denne komposition. Den er ganske rigtig speciel og jeg ELSKER den! Den høster det ene kompliment efter det andet, for når den er faldet til ro, så er den simpelthen så lækker på huden.
Nu er smag jo helt forskellig (heldigvis for det!), så jeg synes bare, du skal nyde, de dufte du holder af i stedet <3
Kh. Helene

amakeupchaos

Jeg startede ud med at bruge Gosh øjenskygger, men har holdt mig fra dem i et stykke tid (har prøvet alt for mange andre mærker). Men jeg må sige da jeg så GOSH Copenhagen 9 Shades 005 To Party In London, kunne jeg ikke holde mig væk. Jeg synes den er så flot! Jeg må også tilstå jeg godt kan lide at den ingen mat øjenskygger har (ved virkelig ikke hvorfor), men i princippet skal man bare bruge paletten og en bronzer (som jeg altid har med mig), og så kan man skabe en masse forskellige looks 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *