Månedens Favoritter: Maj 2017

05.06.17
Månedens Favoritter: Maj 2017

Månedens Favoritter: Maj 2017

Teksten indeholder reklamelinks

Det har været en lettelse at kunne løfte sløret for vores nyeste produkt Alt i en Beskyttelse, som vi har arbejdet hårdt på at få færdigt. Herfra skal lyde en kæmpe tak for den velkomst, den allerede nu har fået, og så vil jeg også benytte lejligheden til at takke alle de skønne mennesker, der igen og igen står til vores rådighed med deres hjælp og ekspertise. Vi kunne ikke gøre dette uden jer <3.
For et par lørdage siden kom jeg til at være så gådefuld omkring et andet projekt, vi arbejder på i øjeblikket, at nogle af vores kære læsere forstod det som om, jeg ville holde pause fra bloggen. Det er ikke tilfældet! I øjeblikket er jeg bare lidt udfordret på tid, så mine indlæg bliver af og til ret forsinkede eller simpelthen aldrig udgivet. Det er aldrig med min gode vilje, men jeg øver mig også i at få den søvn, jeg behøver, og man kan som bekendt ikke det hele på en gang.
I maj måned har jeg fundet noget så sjældent, som en slags makeuppens treenighed bestående af vores lille ny, en læbestift med knald på og lidt udjævnende farve til kinderne eller andre rødmende områder. Der er flere spændende nyheder, og så har der sneget sig en øjencreme, renseservietter, en rensecreme, en cologne og en creme til kroppen med blandt Månedens Favoritter: Maj 2017, alle sammen produktkategorier jeg plejer at gå udenom.

1. Bio Beauté by Nuxe Detox Eye Cream
Sædvanligvis er øjencreme ikke noget, jeg bruger. Når jeg alligevel har kastet min kærlighed på denne her, er det fordi jeg ikke har brugt særlig meget makeup i den forgangne måned. Det er der flere grunde til, jeg er nemlig gået i gang med at få fjernet uønsket hårvækst i ansigtet, og så har jeg også fået Phibrows også kaldet microblading i mine øjenbryn. Derfor er mængden af makeup blevet begrænset til lidt udjævnende farve på kinderne og næsen samt noget farve på læberne. Og det passer mig faktisk udmærket at være lidt doven…
Bio Beauté by Nuxe Detox Eye Cream er den perfekte ven i dette tilfælde, der er nemlig en smule farve i, så den kamuflerer de mørke rande. Det har været nødvendigt, for maj måned har mildest talt været hæsblæsende blandt andet på grund af lanceringen af vores skønne Alt i en Beskyttelse… der faktisk er det ene af de i alt tre produkter, der har udgjort min makeup i denne måned. De to andre kan du læse om herunder. Bio Beauté by Nuxe Detox Eye Cream er let og rar, og så giver farven lige netop det, jeg har brug for.

2. Omorovicza Moor Cream Cleanser
Det stod ikke i kortene, at jeg blev vild med denne rensecreme. Grunden til, at jeg næsten havde afskrevet den på forhånd, er netop grunden til, at jeg er vild med den… Den dufter nemlig kraftigt af eukalyptus og pebermynteolie, og generelt er jeg ikke pjattet med at smøre stærkt parfumerede ting i ansigtet.
Min hud er desværre blevet mere og mere sart, og i løbet af det sidste år har jeg flere gange været nødt til at tage anti-histamin på grund af en kraftig allergisk reaktion på skønhedsprodukter. Derfor er jeg meget forsigtig, og jeg sørger altid for at teste nye produkter på et mindre synligt sted end ansigtet.
Heldigvis var min hud glad for Omorovicza Moor Cream Cleanser, og for første gang længe er min hud rolig og ikke den mindste smule rød efter afrensning. Det er ret imponerende, samtidig med at det naturligvis er virkelig rart. Det har især været rart på de rigtig varme dage, hvor huden bare trænger til at blive kølet ned. Omorovicza Moor Cream Cleanser indeholder blandt andet den rensende mudder silt og kakaosmør, og den er derfor noget så sjældent som et mildt og dybderensende produkt, der efterlader huden gennemfugtet.

3. Milk Beauty Wipes (Magasin)
Det australske mærke Milk er på alle måder atypisk, firmaet er grundlagt af den olympiske svømmer Michael Klim, der startede med en hudplejeserie til mænd. Nu står firmaet også bag alle mulige andre produkter, og siden de landede i Magasin for et par år siden, har jeg overvejet, om det var noget jeg skulle prøve. Da jeg fik muligheden valgte jeg derfor de ting, jeg var helt sikker på at få brugt.
I min evige søgen efter wipes, der ikke får min hud til at brænde, har jeg prøvet så mange varianter, at jeg bliver helt træt ved tanken. Derfor er jeg altid MEGET forsigtig, fordi det naturligvis ikke er så rart med brændende og reagerende hud.
Milk Beauty Wipes er anderledes på mange punkter, først og fremmest er de meget mere tørre end jeg egentlig bryder mig om… Godt nok ville jeg aldrig gribe efter wipes, når jeg skal fjerne øjenmakeup, så for mig gør det egentlig ikke den store forskel. Milk Beauty Wipes har nemlig mange andre fordele og kvaliteter, jeg værdsætter højere. De er dejligt store, og så har de en almindelig og en eksfolierende side, der dog er så blid, at den stadig er rar. Duften minder mig om en creme fra min barndom, men jeg kan simpelthen ikke komme i tanke om hvilken?!

4. Vita Liberata Body Blur i farven Latte Light (Magasin)
Hvis du følger med på bloggen regelmæssigt, så har du sikkert en idé om, at jeg er ret grundig med solcremen. Sidste år var jeg så grundig, at min i forvejen meget lyse hud på ingen måde fik farve. Det betyder, at mine ben er hvide som kridt. Som rigtig mange andre kan jeg godt lide brune stænger, men jeg er desværre alt for utjekket til at bruge selvbruner. Og når jeg står der med det ene ualmindelig hvide ben ude af døren, så er det altså Vita Liberata Body Blur, der redder mig hver gang.
Cremen indeholder en del perlemor, men det er ikke så voldsomt, at du kommer til at ligne en diskokugle, huden får bare en fin glød og lidt . Det er vigtigt at prøve doseringen på et sted, hvor du har let ved at komme til, det er nemlig ikke særlig let at fordele farven, hvis du får for meget på. Mange af denne type produkter er ofte alt for mørke, så jeg er så glad for dette lyse alternativ. Samtidig holder farven længe, uden at den smitter af på tøjet, den holder endda til en byge!

5. Uslu Airlines i farven DLL
Det var egentlig en fejltagelse, at det lige blev DLL (Dillon), der kom med i tasken, den aften jeg skulle til fest. Planen var faktisk, at jeg skulle have hot pink negle, KRP (Karup) passede nemlig perfekt til min kjole. Men jeg fik fat i den forkerte æske, og derfor blev neglene altså lakeret i en forsigtig nude nuance, der godt nok ser lidt uskyldig ud på afstand… Men egentlig er den fuld af ballade, når man får nærstuderet den lidt.
Nude nuancer passer nærmest til det hele, og derfor er de sjældent mit første valg… fordi jeg jo er vild med kontraster, og fordi jeg er meget mere til ting med kant. Dermed ikke sagt at nude nuancer er kedelige, det er bare sjældent jeg er i det humør. Derfor var jeg også lidt irriteret over min fejltagelse, men det endte, som du nok kan regne ud med, at min kærlighed til DLL fik fornyet styrke.
DDL er sådan en nuance, der umiddelbart ikke gør meget væsen af sig, men de store glitterstykker eller rettere sagt foliestykker, der er i, changerer så fint. Og det er dem, der gør den til noget helt særligt. Det er farverne, der gør Uslu Airlines til noget helt særligt, wauw siger jeg bare!

6. MAC Viva Glam Lipstick i samarbejde med Taraji P. Henson
En pink læbestift! Næææ, sikke en fornyelse. Men der er nu noget særligt over sådan en læbestift, når den hedder Viva Glam og i særdeleshed, når den er lanceret i samarbejde med Taraji P. Henson. Den kvinde er så sej, at jeg har svært ved at beskrive det uden at tage gloser i brug, der ville være upassende her på bloggen! Hun er dygtig, hun knokler og hun trodser alle dem, der har rystet på hovedet af hendes drømme.
Selvom vi er kommet langt, så er der desværre laaaang vej endnu, når vi taler om løn, race, religion, seksualitet og køn… bare for at nævne nogle af de største elefanter i værelset. På et tidspunkt så jeg et klip fra WIF, hvor hun modtager The Lucy Award, der fortæller hun lidt af sin historie. Og det mindede mig om, hvor vigtigt det er at følge sine drømme og gøre det, man har lyst til uden at tage sig af, hvad andre mener om det.
Læbestiften er ikke nedtonet, og hvis du tror, at mat betyder kedelig, så kan du godt tro om igen. Den er pink, den er pigmenteret og den er bare SÅ lækker!

7. Benefit The Porefessional Pore Minimizing Makeup (Sephora/Magasin)
Det lød alt sammen meget godt, da jeg læste om den på de udenlandske blogs… så var der en del af dem på YouTube, der nærmest brugte en halv flaske, fordi de brugte den som en dækkende foundation. Det var og er stadig ikke min forståelse, at det er sådan man skal anvende dette produkt, i hvert fald bliver det en meget dyr foundation i længden, for flasken indeholder 15 ml. Derfor var jeg ret så nysgerrig efter at få fingrene i den selv. Heldigvis er den alt det, jeg havde håbet på og lidt mere.
Selvom jeg oplever, at The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% som det eneste produkt nogensinde har en effekt på størrelsen af mine porer på næsen, så forsvinder de jo ikke. Derfor er det altså virkelig skønt med makeup, der rent faktisk holder løftet om at minimere porerne.
Som altid er produkterne i denne serie gennemført, så der følger naturligvis en applikator med til The Porefessional Pore Minimizing Makeup. Produktet er oplagt under makeup, og den fungerer også udmærket over, selvom det ærlig talt ikke har været nødvendigt for mig at bruge den til touch ups i løbet af dagen.

8. Jo Malone Earl Gray & Cucumber Cologne (Illum/Magasin)
Lette dufte er helt generelt ikke noget for mig, uanset hvor skøn duften er, har jeg kun virkelig sjældent glæde af den i mere end 15 minutter, når koncentrationen af parfume er lavere end 10 %, altså det der svarer til en eau de toilette. Selvom jeg kender og ikke mindst følger alle kunstens regler, så brænder jeg simpelthen duften af. Det er jeg helt utrolig træt af, for der er mange dufte, som jeg må springe over alene på grund af, at koncentrationen af parfume er for lav.
I lufthavne og udenlandske stormagasiner har jeg altid nydt en pause hos Jo Malone, der har så mange fine dufte i det faste sortiment og igennem tiderne har lanceret den ene kollektion efter den anden af skønne dufte. Hos Jo Malone lærer man vigtigheden af at bygge en duft op fra grunden ved at bade i en duftende sæbe eller olie, hvorefter man smører sig med en duftende creme og til sidst bruger colognen som kronen på værket.
Det fine ved Earl Gray & Cucumber Cologne er især en varm og hyggelig duft af bivoks. Det er i hvert fald den der bliver siddende på mig, når bergamotte og agurk ret hurtigt er forduftet.

9. Björn Axén Powerful Volume Mineral Dry Paste
Der er kun få af de voksvarianter, jeg er stødt på, der ikke bliver fedtede eller i hvert fald syner fedtede i løbet af dagen. Oven i købet er de fleste af dem, beregnet til mænd, og det ville ikke gøre mig det fjerneste, hvis de så ikke stank sådan af ”mandeprodukt”. Det har altid været en gåde for mig, hvorfor hår- og alle mulige andre produkter til mænd skal lugte sådan… og jo, i dette tilfælde mener jeg faktisk lugte. I hvert fald synes jeg virkelig sjældent om de dufte, der bliver tilsat, ligeså snart et produkt skal henvende sig til mænd. Nogen ville nok trække på skuldrene og tænke, hvorfor er det nu, du ikke bare bruger din elskede tørshampoo? Og det er der egentlig heller ikke nogen god forklaring på andet end, at jeg med jævne mellemrum bare har lyst til forandring. Derfor er jeg blevet vanvittigt glad for Björn Axén Powerful Volume Mineral Dry Paste, der fungerer som en slags tørshampoo… der giver en ren fornemmelse og en god duft i hovedbunden, samtidig med at håret både får struktur og volumen, mens det forbliver helt mat hele dagen.

10. Filorga UV-Bronze Mist SPF 50
SPF som mist er svaret på mine bønner, og derfor er jeg vild med, at Filorga UV-Bronze Mist er SPF 50! Når man lige trykker på den praktiske spray, synes indholdet temmelig fedtet… men det fortager sig heldigvis efter kort tid. Hvis du har tålmodighed til at lade den tørre uden at smøre eller fordele, kan du sagtens bruge den over makeup.
Når jeg bruger den, sprayer jeg af to omgange først og fremmest for at fordele den så jævnt som muligt men også for at trække vejret undervejs. Det virker måske lidt overdrevet, at trække vejret undervejs, men det er på grund af den temmelig kraftige duft. Heldigvis kan jeg godt lide og ikke mindst tåle den, men den er virkelig voldsom… så du skal i hvert fald sikre dig, at du kan med den.
Meget mod mine forventninger til Filorga UV-Bronze Mist SPF 50 er det ikke et ”spray ’n’ go” produkt. Den er nemlig forholdsvis lang tid om at tørre, så jeg giver den gas med min elskede vifte, så det går lidt hurtigere. Den giver huden lidt glød, og her mener jeg ikke farve, man skal bare huske at solfiltrene gerne har en let lysreflekterende effekt.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
Carina

Altså jeg er vild med det I laver og syntes konceptet omkring månedens favoritter er fantastisk, men jeg bliver aldrig rigtig fanget af produkterne, måske fordi jeg mest (kun) læser blogs på telefonen og konceptet med at have et billede med alt på og så ren lang tekst bliver for besværligt(scrolle-scrolle-scrolle), jeg vil gerne kunne se og relatere til produktet visuelt mens jeg læser om det, og det sker bare ikke når billede og tekst ikke hænger sammen. Så selv om jeg sluger denne slags indlæg bliver jeg sjælden/aldrig rigtig fristet, som når I skriver om et eller få produkter, og det er jo egentlig derfor jeg læser med.

Helene Randløv

Hej Carina
Det betyder en del ekstra arbejde med billeder, men jeg skal da tage det op til overvejelse 🙂
Tak for kritikken.
Kh. Helene

Lena

Pudsigt, jeg har lige i går købt Viva Glam læbestiften. Jeg har altid været lidt nervøs for pink læbestift (selvom jeg er storforbruger af rød og bordeaux :)), men farven er bare så klædelig og lysner hele ansigtet op. Desuden er det jo et ekstra stort plus at pengene går til MACs AIDS-fond og at det er i samarbejde med vanvittigt seje Taraji 🙂

Helene Randløv

Hej Lena
Ja, VivaGlam er et sejt koncept! Jeg er vild med det! OG jeg forstår din begejstring for netop denne farve <3
Kh. Helene

Anne-Marie

Ved du om Bjørn Axen powerfull volume mineral dry paste har en anden påvirkning af håret ift. tørshampoo. Har haft ret meget hårtab pga. sygdom og bedst som jeg har lært at tørshampooen, kan give noget fylde, har jeg nu lært, at det er en stakket frist, fordi hårrødderne har svært ved at ånde og man derfor kan blive endnu mere tyndhåret. Så hvis der findes noget andet, der ikke ødelægger hårvæksten, der kan bruges som alternativ til tørshampoo ville det godt nok være dejligt.

Helene Randløv

Hej Anne-Marie
Det afhænger lidt af, hvem man spørger, hvilket var man får. Desværre kan jeg ikke svare på om det er værre eller bedre, men i hårvækstsammenhænge er alle vokstyper en udskældt produktgruppe.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *