Fredagsfavorit: Ciaté Instabrow

11.08.17
Fredagsfavorit: Ciaté Instabrow

Fredagsfavorit: Ciaté Instabrow

Selvom navnet Instabrow næsten giver mig kuldegysninger, og det er nogle helt særlige bryn, jeg ser for mit indre blik. Så finder man heldigvis hurtigt ud af, at det ikke er Instagram, der er refereret til med dette navn.  Det er enkeltheden. Og så giver det hele mening igen.
Nu har jeg efterhånden haft en hel del forskellige produkter til brynene i hænderne. Der er som bekendt sket temmelig meget på den front i de seneste år, alligevel har Ciaté Instabrow formået at overraske mig.

Redt i facon
I årevis har jeg kæmpet med mine bryn, og lige inden jeg fik dem ”tatoveret”, prøvede jeg kræfter med Ciaté Instabrow. Trods den lette gelé formel er der både masser af farve og hold i produktet. Det betyder, at selv de der helt vilde, viltre og megalange hår (hvad sker der i øvrigt for dem?) bliver siddende, i den retning jeg har sat dem. Samtidig holder resultatet, selvom jeg sveder, tørrer panden og rør ved mit pandehår.

Brugervenlig
Ofte er brynprodukter i geléform i sådan en klassisk mascaraemballage, og det kan godt være en udfordring at styre, hvor meget af produktet, der havner på børsten. Denne udfordring har Ciaté løst meget raffineret, produktet bliver nemlig drejet ud af selve børsten. Der er små huller i børsten hele vejen rundt, sådan at produktet bliver jævnt fordelt først i børsten og derefter i dine bryn. Denne løsning sørger også for, at du helt selv styrer mængden af produkt, der sidder i brynene efterfølgende. Det lyder både langhåret og besværligt, men det er det slet ikke.

Ciaté Instabrow
Grunden til at jeg først har valgt at skrive om Ciaté Instabrow nu, er der ingen gode grunde til… For selv da mine øjenbryn ikke var ”tatoverede”, var jeg glad for den gode og lette løsning til mine bryn. Den største forskel på den og andre produkter er, at den kan skjule de der stride og kridhvide øjenbrynshår. Sådan er der nemlig et par hår, der er, når de bare trænger til at blive farvet. Det er af samme grund, den ligger fast i min makeuptaske

Der er tre forskellige farver af Ciaté Instabrow og den koster 159 kroner hos Doozy.dk, der i øvrigt er et spændende og inspirerende koncept. Doozy kan du læse meget mere om her, hvor du også kan se mit bud på en stille, rolig og meget klassisk makeup.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
1 kommentarer
Louise

Jeg bruger normalt øjenskyggen omega fra Mac (på jeres opfordring selvfølgelig), hvilken af ciatés farver kommer tætteste på den?

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *