De bedste hårprodukter til under 100 kroner

18.02.18
Billig hårpleje og styling

Billig hårpleje og styling

Skal det være dyrt at passe godt på sit hår? Nej, tværtimod. Shampoo er shampoo, og der er ikke antydningen af forskel på dyr og billig shampoo. Der er i bund og grund kun et par måder at lave shampoo på og så kan man lave nogle små variationer.

Der er langt større forskel, når vi begynder at se på stylingprodukter og mere avancerede plejeprodukter til håret, men selv her er det også muligt at finde produkter til under 100 kroner. Vi har samlet vores favoritter her.

Vi har tidligere skrevet om makeup og senere kommer hud. Der er link til forhandlere i bunden af indlægget, og find de tidligere versioner af indlægget her og her og her– der er stadig flere af de gode favoritter, som er på markedet – flere af dem er bare røget ud, fordi prisen i dag er hoppet op over de 100 kroner.

Indlægget indeholder reklamelinks

Tangle Teezer The Original
Den gode gamle originale Tangle Teezer koster kun 65 kroner i vejledende normalpris. Der er nogle meget høje før-priser rundt omkring på diverse netshops, men I må ikke spørge mig, hvor de kommer fra. Den helt almindelige originale Tangle Teezer koster kun 65 kroner i for eksempel Matas.

Aussie 3 minute miracle
Kan du lide lugten af Aussie? Jeg kan ikke. Det kræver en helt særlig næse at gå i bad med en Aussie 3 Minute Miracle. Men kan du det, så er belønningen blødt og lækkert hår. Lugten af 3 Minute Miracle bliver ikke hængende, så du behøver ikke være bekymret for at dufte af kokos og eksotiske frugter resten af dagen. 3 Minuter Miracle koster 49 kroner for 250 ml. i blandt andet Matas og større supermarkeder.

Matas stylingstriber
Vi vil også gerne slå et slag for hele Matas stribede styling serie, for der er mange gode køb i blandt. De koster mellem 30 og 60 kroner, og der er endda flere muligheder uden parfume. Du kan læse om flere af dem her og her og her og her og her og i mange andre gamle indlæg.

Stuhr Dry Shampoo
Stuhr tørshampoo er blevet favorit-tørshampoo hjemme hos begge Pudderdåser. Den giver bare det helt perfekte niveau af fylde til fint hår samtidig med at den gør fedtet hår pænt at se på. Den findes i en version til lyst hår og en med farve til mørkt hår – jeg har brugt den til lyst hår. Den koster cirka 80 kroner i Føtex, Bilka og på Stuhrs egne saloner. Læs anmeldelse her.

Gosh Vitamin Booster Cleansing Conditioner
Gosh Vitamin Booster Cleansing Conditioner er både god og billig, hvis du vil prøve denne milde måde at vaske hår på. Selv fint og fedtet hår som mit bliver ikke tynget af denne lette cleansing konditioner. Gosh Vitamin Booster Cleansing Conditioner koster 99 kroner for den store pumpe med 450 mlLæs mere i anmeldelsen her.

Matas Argan Leave-in Hårkur
Matas leave-in hårkur med arganolie er en meget lækker og billig kur til håret, der mest af alt minder om langt dyrere produkter fra for eksempel Moroccanoil eller Purely Professional. Læs anmeldelsen her. Matas Argan Leave-in Hårkur koster 45 kroner i Matas.

L’Oréal Paris Studio Line TXT Volume Texturizing Spray
Denne favorit er ikke en del af L’Oréals officielle danske sortiment, men jeg køber den i Normal, hvor de heldigvis har den. For den er min absolutte favorit til at give øjeblikkelig fylde og form til fladt hår. Det er en hårspray med stivelse i, der giver øjeblikkelig løft til håret, og jeg har brugt mange flasker af den. Den har været min yndlings siden den kom for snart mange år siden. Jeg frygter at den helt forsvinder ud af markedet, men den tid den sorg. Vi kan stadig købe den i Normal for

Revlon Nutri Color Creme
Okay, det er lidt snyd det her, for de store Nutri Color Creme fra Revlon koster over 100 kroner. Men der findes nogle små tuber, som vist egentlig ikke er på det danske marked, men som nogle webshops har fået fat i. Og jeg er virkelig glad for Nutri Color Creme, som jeg har skrevet mere om i dette gamle indlæg. Jeg har dem faktisk i håret lige nu. De er gode til at genopfriske eller justere hårfarven, og så synes jeg helt ærligt, at de er nemmere at arbejde med end for eksempel Maria Nila. De er blødere og giver mere fugt. Men med det forbehold, at jeg mest har brugt pastelfarver fra Maria Nila og kun de mere almindelige farver fra Revlon. De små Nutri Color Creme tuber på 100 ml. koster kun cirka 60 kroner online, hvilket gør det til en noget billigere oplevelse. Jeg har købt dem på Nicehair og på Billigvoks.

L’Oréal Elvital Fibralogy
Vi har efterhånden skrevet meget om Elvital Fibralogy, men jeg gør det gerne igen. I Fibralogy finder du L’Oréals innovative teknologi med at bruge flydende glas til at gøre tyndt hår tykkere med. Det kan du også finde i mange af L’Oréals langt dyrere brands, men hos Elvital får du det hele billigere. Læs anmeldelsen her.

Matas non-slip hårklemmer
Er du træt af hårnåle, der glider ud af håret? Matas har løst det problem med deres hårnåle med non-slip belægning. Det virker – de sidder bedre fast end almindelige glatte hårnåle. Og så koster de kun 29 kroner for 20 stk.

Trine’s Wardrobe
Dygtige Trine har lavet mange gode hårprodukter, og de koster alle under 100 kroner. Vi kan fremhæve både den gode tørshampoo og den lette cremevoks Argan Oil Texture Cream. Du finder Trine’s Wardrobe i Matas.

John Frieda
Jeg har en stor forkærlighed for John Frieda. Priserne svinger lige omkring de 100 kroner, men produkterne er generelt overbevisende og gør det, de påstår, hvad end det er anti-frizz eller volume. Jeg kunne vælge mange produkter herfra, men kan for eksempel fremhæve Sheer Blonde Brillantly Brighter shampoo og balsam, der fremhæver blond hår og deres effektive anti-frizz behandling, der alle koster under 100 kroner. John Frieda forhandles af Matas.

Har du nogle favorit-produkter til håret, der koster under 100 kroner?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
21 kommentarer
Louise H

Revlon Uniq One er uden tvivl hele familiens yndlingsprodukt herhjemme. Den gør underværker for filtret hår – både hos børn og voksne. Den skal bare sprayes i vådt hår efter vask (eller tørt efter behov). Det eneste hårprodukt, jeg bruger, som ikke kan erstattes med et andet.
Faktisk fik jeg den for mange år siden af Katja med lovning om en anmeldelse. Det har vi vist glemt alt om, men der er indkøbt mange flasker siden da 🙂

Camilla

Uniq One er også klart en favorit herhjemme. Mit hår klasker sammen af balsam, så jeg bruger Uniq One i stedet.

Mia

Jeg er også glad for Revlon Uniq One, jeg bruger den i den hvide flaske, som dufter lidt af kokos.. Den er super god, også til fint hår, plejer uden at tynge.. Billig i Normal 🙂
Hvis man har brug for en hårlak med kraftig hold, kan den gule, Glued, fra Got2B anbefales. Der behøver man ikke at bruge særlig meget og der er et fantastisk hold i, selv i mit fine hår.
Til gengæld fungerer Gosh Cleansing Conditioner slet ikke i mit hår…

HeLene

Cool artikel, flere ting skal tjekkes ud. Men du mener nok non-slip som du først skriver, med de klemmer, non stick er jo stegepander hvor det skal slippe let og de klemmer skal jo blive siddende, ik? LOL 😉 Jeg skal klart teste dem så slipper jeg måske forlade et sport af hårklemmer efter mig fremover!

Katja Moikjær

Hahaha! Jo! 😀 Tak

HeLene

Og, ja jeg kan lide matas luksus shampo som dybderensende shampo en gang om ugen eller hver anden uge, og så neutrals anti-skæl kan bruges for at rense hovedbunden med hver/hver anden uge. Den har salicylsyre. Begge er dog for kradse (for mig) at bruges daglig. Matas varianten er lidt blidere men renser alligevel for stylingrester eller olie indpakning etc.

Camilla

Hej Pudderdåserne! Kender I til mærket Living Proof? I så fald, ved I så, hvordan deres shampooer adskiller sig fra andre shampooer, hvis overhovedet?
kh.

Katja Moikjær

Hej Camilla. Jeg har selv brugt deres shampoo, og den var god – ligesom mange andre. Jeg oplevede ingen væsentlig forskel.

Grete

Jeg er stor fan Revlon Nutricolor, men jeg har aldrig givet mere end 99- for den store version 😉 og mit eget frisør anbefalde at jeg aldrig skulle betale mere (selvom hun havde den til 150-200 i butikken)… Både Nicehair og Beautycos har den til 99- og Normal i Odense havde den også (dog ii begræsnet udvalg).
Så ingen snyd i indslaget 😉

Anette

Øv, sprayen fra L’oreal fåes ikke længere i Normal😊

Sara

Jeg elsker Apotekets Tørshampoo Uparfumeret 60 kr. Den “farver” ikke håret og gør det ikke stift og træls at røre ved, som jeg fx har oplevet det med den stribede fra Matas.

Thea HL

Hej Pudderdåser,
Kan I anbefale en billig hårolie, som hjælper mod elektrisk og tørt hår?

Helene Randløv

Hej Thea
Ja, for dælen! Der er L’Oréals Extraordinary Oil. Den kan du finde i Matas 🙂
Kh. Helene

Christina

Hej, jeg har opdaget en billig og god shampoo serie i Normal for kun 10.- ! Den er uden SLS, og organic, noget jeg har haft meget svært ved at finde til en overkommelig pris. Mærket er Organic Shop. Feks er der Grape&Honey soft shampoo. Tror også den kan købes online, har ikke set den i alle Normal butikker.
Vil du undgå tør hovedbund, brug shampoo uden SLS 🙂

Helene Randløv

Hej Christina
Jeg har skrevet ganske kort om mærket her, det er i familie med det andet mærke jeg nævner med de SLS fri shampoo.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *