Favorit rejsestørrelse: Matas Volume Booster

29.07.13
Matas Volume Booster 50 ml. rejsestørrelse

Matas Volume Booster 50 ml. rejsestørrelse

Matas har endelig lanceret vores yndlings-styling stribe i rejsestørrelse. Volume Booster er en spray, som giver øjeblikkelig løft og volumen til fladt hår, og som rejsestørrelse er den genial at have i tasken til en hurtig opfriskning af fladt og træt hår i løbet af dagen.

Matas Volume Booster har været et yndlingsprodukt hos både Helene og jeg, siden den kom frem. Du kan læse meget mere om hvorfor i anmeldelsen her. Indtil nu har den kun eksisteret i stor størrelse, der ikke ligefrem har været mulig at have i tasken (omend man aldrig skal sige aldrig med Dåsernes tasker…). Dette er et produkt, vi i den grad har efterspurgt.

Her kan du købe det
Matas Volume Booster koster 17 kroner for rejsestørrelsen, som er på 50 ml. Du kan købe den i Matas’ butikker og på Matas.dk. Den store Volume Booster er på 200 ml. og koster 60 kroner.

Mine solbriller er fra forrige år fra Marni. Bæltetasken har jeg købt hos Kirstenkbh.dk.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
Julie

Hej Katja og Helene,
Tak for det gode råd 🙂 Har selv prøvet den og ganske rigtigt – mit ellers så triste og meget fine hår fik lækker fylde. MEN, jeg oplevede også, at mit hår blev meget tørt, og meget let knækkede, da jeg redte det igennem sidst på dagen.
Er det noget, I også har erfaringer med? Og i så fald, har I så et råd til, hvordan det undgås?
KH Julie

Maria

Mit hår er heller ikke særlig glad for denne her Matas’ hårlak. Det blir også voldsomt stift af det – har dog ikke prøvet den længe nok til at kunne sige, om den også ville knække mit hår 🙂
Jeg vil dog lave en anbefaling af min ynglings hårspray – du skulle prøve den, hvis du kommer forbi den. Den er helt sindsyg ift. hold! 🙂
Smider lige et link her: http://www.alfaparf.com/index.php?method=section&action=zoom&id=309

Christina

Jeg har samme problem, er stoppet med at bruge den. Mit hår blev knastørt og knækkede og det gider jeg altså ikke.
Jeg bliver bare ved med Osis+ Dustit

Pudderdåse Katja

Kære Sofie, Christina, Maria og Julie
Jeg svarer jer lige alle på samme tid.
I har helt ret i jeres oplevelse. Volume Booster og tørshampoo sammen med de fleste hårspray og hårmousse egentlig også udtørrer håret. Dels på grund af indholdet af alkohol og gasser og dels på grund af de fedtsugende ingredienser, som jo netop er meningen med det hele, og grunden til at får håret til at se lækkert ud.
Den eneste løsning er at begrænse brugen af dem – desværre. Det gælder også hårpudder der indeholder de samme stoffer (minus gasserne) men som har den fordel at man nemmere kan fordele den i hårrødderne og undgå spidserne.
Det er kun meningen at man skal bruge denne slags produkter ved ferier og festlige lejligheder.
Og alle de der Curly Girl metoder eller hvad de nu hedder om at det er sundere at bruge tørshampoo end at vaske sit hår, det er i hvert fald forkert. Tørshampoo er kun til særlige lejligheder.
/Katja

Sofie

Kære Dåser
Først og fremmest tak for alle jeres gode råd – elsker jeres blog!
Jeg er som jer vild med Matas volumebooster og ligeledes med deres tørshampoo, som jeg synes giver lidt af det samme resultat ifht volume.
MEN jeg oplever at min hovedbund er blevet meget tør og irriteret i de perioder, hvor jeg bruger produktet dagligt. Jeg ved flere har samme problem som mig… Er det noget I kender til og/eller kan forklare?
Hilsen Sofie

Ida

Lyder lækkert, og det er godt nok meget få penge! Den må
jeg hellere prøve! // http://www.lequeenbee.blogspot.dk

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *