Top 10 skønne produkter under 100

25.01.14
Top ti produkter under 100 kroner

Top ti produkter under 100 kroner

Skønhed behøver slet ikke komme dyrt. Dyrt har aldrig på dette område været ensbetydende med bedre. Det er derimod ofte ensbetydende med større udvalg af farver og fin emballage. Kvalitet kommer også i billig emballage.

Her er mine favoritter pt. til under 100 kroner – i ikke-prioriteret rækkefølge.

Dette er et tilbagevendende indlæg. Vi har efterhånden skrevet det flere gange, men der kommer hele tiden nye fantastiske billige produkter til.

HTH Creme
HTH creme har vi skrevet mange, mange ord om. Den er nemlig ikke en helt almindelig bodylotion. Den indeholder måde AHA i form af mælkesyre og carbamid, hvilket gør den til Danmarks billigste kemiske eksfoliering til tør hud. Blandingen af AHA og Carbamid gør den også til et førstevalg i behandling af røde knopper på overarmene – keratosis pilaris.

Den koster cirka 4o kroner. Læs mere om, hvor du kan købe den her. Cederoth har også for nylig åbnet deres egen webshop.

Garniers renseprodukter
Garnier har lavet nogle virkelig gode produkter for nylig. Deres Dark Spot Corrector er et suverænt C-vitamin serum i en lystæt tube. C-vitamin er en super antioxidant – omend effekten på hyperpigmentering nok vil være lidt og langsomt, selvom C-vitamin har dokumenteret effekt. Den koster så 110 kroner, så den kan ikke komme på her, men det kan deres renseprodukter. Pure-Active Purifying Make-Up Remover Gel 2in1 er noget så sjældent som en makeupfjerner og ansigtsrens, som BÅDE Helene og jeg kan tåle. Supermild og svier ikke i øjnene. Uden parfume, men med lidt eucalyptus. Og så har de lavet min nye favorit makeupfjerner til 60 kroner. Den er på vej ud alle Matas og vil være til at få fat alle steder i uge 8. I mellem tiden kan du købe den til blot 24 kroner her hos eChemist.

OrganicCircle håndsæbe
Jeg er jo flyttet, og mit nærmeste supermarked er nu Rema 1000. Sådan en har jeg ikke lige haft i nærheden før, men det er jeg sandelig blevet glad for. Ikke mindst på grund af håndsæben fra deres OrganicCircle serie. Den er baseret på aloe vera og coco-sulfat og er uden de udtørrende laureth og lauryl sulfat, uden parfume og med alle de rigtige allergi- og miljømærkninger. Og så er den så supermarkeds-billig, at jeg har glemt, hvad den koster – men det er temmelig meget billigere end mine sædvanlige sulfatfrie favoritter.

Vi har et par uger brugt Matas Natur håndsæbe (som jeg ikke er specielt fan af), og dens indhold af sulfat resulterede i, at min stakkels mands tørre hænder blev endnu værre. Efter skift til den sulfatfrie fra OrganicCircle kan både hand og jeg mærke forskel.

Du kan kun købe den i Rema 1000.

Depend Keramisk Peelingpen
Depend har helt overordnet nogle rigtig gode og billige plejeprodukter til neglene. Jeg opdagede faktisk først denne, da jeg så Helenes favoritter i august. For 70 kroner får du et virkelig godt og temmelig unikt produkt til at fjerne og pleje neglebånd på en meget mild måde, der også polerer neglene ganske let. Samtidig indeholder den olie til både neglebånd og negle – det er genialt, og mine negleplejerutiner består i dag ikke af andet end en neglefil, Depend keramisk peelingpen og en negleolie.

Depends Keramisk Peelingpen koster 70 kroner i blandt andet Matas og Salling.

L’Oreal Color Riche neglelak
Hvis man fraregner UV-lak og lignende produkter, så er der i bund og grund kun en måde at lave neglelak på. Så hvis de sidste trends fra Chanel eller Dior ikke betyder noget for dig, så er der bestemt ingen grund til at betale mere for din neglelak end de 40 kroner, som L’Oreal Color Riche koster. Der er massevis af andre gode og billige neglelakker, men L’Oreal Color Riche er vores favorit på grund af den gode, brede pensel, store udvalg af meget fine farver, nogle virkelig cool glitterlakker og den fine holdbarhed.

L’Oreal Color Riche neglelak koster 40 kroner i Matas, Magasin, Salling og større supermarkeder. På eChemist mfl. koster de sjovt nok mere, men der er til gengæld gratis fragt.

Matas Fod- og Hælkur
Behøver jeg sige det igen? Hvis du har hård hud på fødderne, så smid din fodfil meget langt væk og brug i stedet en creme med et meget højt indhold af carbamid til at pleje den med. Matas Fod og Hælkur er både billigst og har det højeste indhold herhjemme – 25 procent.

Koster 34,50 i Matas og findes både med og uden parfume.

Sanex Dermo Sensitive Deodorant Roll-On
En god deodorant er effekt og mild – det vil sige uden alkohol blandt andet. Jeg har aldrig prøvet en dyr deodorant der kunne overgå de billige fra for eksempel Neutral og Sanex. Dermo Sensitive Deodorant Roll-On er både mild og effektiv på selv svedige dage. Den er parfumeret – prøv Neutrals, hvis du vil have uden parfume.

Sanex Dermo Sensitive Deo koster cirka 33 kroner i blandt andet Matas, supermarkeder mm.

Gosh The Ultimate Eyeliner
Jeg troede meget længe, at man ikke kunne lave en bedre eyeliner end Gosh Velvet Touch. Billig og holdbar – ikke så meget pjat der. Men da Gosh sidste år lancerede The Ultimate Eyeliner, blev jeg meget imponeret. Den holder på en måde, som ingen blyants-liner nogensinde har holdt på mig før. Den sidder så godt fast at den ikke er et godt valg til smokey eyes, der er Gosh andre bedre. Men det er alligevel ikke noget problem at fjerne den med makeupfjerner. Og så koster den 90 kroner i blandt andet Matas og større supermarkeder.

Wet n Wild Take on the Day Eyeshadow Primer
På samme måde som Gosh’ eyeliner holder denne primer fra Wet n Wild så godt fast på din øjenmakeup, at det kan være svært at bruge den under smokey eyes. Men den får alle former for øjenmakeup til at sidde fast – hele dagen og natten med. Den får klart øjenmakeuppen til at holde bedre end nogen andre øjenskyggeprimere, jeg nogensinde har prøvet. Og så koster den 65 kroner i Føtex og Bilka. Jeg har dog hørt fra flere, at den er blevet svær at finde i hvert fald i Føtex? Nelly har den online på lager.

Rimmel Match Perfection Blush
At finde en pæn, billig og glitterfri blush er noget af det sværeste. Men Rimmel har lavet en meget billig og super-pæn blush i deres Match Perfection Blush. De tre farver er egentlig skabt til hhv. shading, highlighting og blush – men herhjemme blander jeg de tre farver i æsken sammen til den fineste, neutrale og næsten-matte blush. Og så koster den helt forrygende 35 kroner i Matas.

Hvilke billige produkter er du glad for?

 

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
28 kommentarer
Mette WK

Jeg har for nyligt købt en øjenskygge fra Coolcos, som jeg er overraskende glad for. Jeg har læst, at nogle synes de holder dårligt, men det er slet ikke mit indtryk. Det er den type, hvor to farver er blandet sammen, så den sneg sig op på 69 kr, men de enkeltfarvede er vist til 39 kr.

Katja Moikjær

Hvilken øjenskygge? Jeg har vist kun prøvet de løse, som jeg ikke rigtig får brugt.

Natascha

Jeg er blevet rigtig glad for Sanex Dermo Sensitive roll on deo efter at have læst jeres anmeldelse af den. Det er, indtil videre, den bedste jeg har prøvet, tror jeg. Så tak for tippet! 😀
God weekend til jer.

Maria

Fedt indlæg! Godt at vide, når man nu er på SU 😉

Miriam

Jeg er generelt rigtig glad for produkter fra e.l.f. og GOSH, når det kommer til de billige af slagsen. Men mit udvalg er også noget mere begrænset end de flestes, fordi jeg ikke vil støtte firmaer, der tester på dyr…

randi jensen

Jeg bruger meget bodylotion hver dag. Matas carbamidcrem 10% 500ml til 59.95 kr har fulgt mig i årevis. Jeg er begyndt at blande den op med biocura bodylotion 300ml til tør hud fra aldi til 16 kr.

M

Ved i tilfældigvis om organic cirkles showergel og shampoo også er uden sulfater?

Natasja

Her er ingredisenslisten på deres shampoo – måske en af dåserne kan kommentere på om den dur som sulfatfri/SLS-fri? Jeg har fortstået den som fri for SLS lige som produkterne fra Purely Professional også er, men ret mig endelig! 🙂 Dog har jeg først købt den i dag, så jeg kender ikke dens virkning eller resultater, desværre.
Ingredienser: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice (økologisk dyrket), Sodium Cocoamphoacestate, Glycerin, Sodium chloride, Sodium Cocoyl Glutamate, Lactic Acid, Glyceryl Oleate, Coco Glucoside, Cocoamidopropyl Bentaine, Lauryl Glucoside, Sodium Benzonate, Citric Acid, Patassium Sorbate, Isopropyl Alcohol, Sodium Phytate
Mvh. Natasja

M

Så vidt jeg kan se indeholder den ikke sulfater! Mange tak for hjælpen i hvert fald, så skal jeg vidst snart i rema 1000 🙂

Katja Moikjær

Yes, den er god nok. Tusind tak for hjælpen, det var pænt af dig 🙂

Natasja

Det var skam så lidt! 🙂

Mette

Singleøjenskyggerne fra Coolcos (39,-), rensegel fra Derma (70,-) og Dream Curls shampoo og balsam fra John Frieda til 89,-pr stk.

henrik boysen

Super artikel som altid 🙂
Matas sæber i deres baby serie er også fri for laureth og lauryl sulfat, som koster ca 40 kr for 400 ml 🙂
Er Garniers Dark Spot Corrector en ny udgivelse? Syntes nemlig at de udgav en for noget tid siden som indeholdt en høj mængde parfume.
Rigtig god dag og tillykke med det nye hus 🙂

Ann

Sanex-deodoranten er den bedste i verden! I hvert fald hvis man bare sveder “normalt”, som jeg gør.

Tina

Men. ; ) Har os brugt sanex rollon næsten altid. men testede for 2 år siden den med Vichy Antriperspirant rollon i hver sin armhule over flere uger. og der var ingen tvivl. Vichy kunne holde alt lugt ude. bare øv den er dyrere. men går aldrig tilbage. ; )

Katja Moikjær

Den er god – men jeg synes altså, den lugter af mand. Ikke en dårlig duft 😉 Men den passer ikke mig

Tina

He he er det ikke den med tyrkis/blå låg så? den lugter bestemt ikke godt. det skal være den med hvidt låg. ( sensitiv ) den dufter ikke af noget som helst. og er os meningen. jeg vil hellere dufte af den parfume jeg nu kommer på. 😉

Camilla - Cfashion

Jeg er også ret glad for loreals små lakker med glimmer 🙂 Jeg har allerede 4 i samlingen. Derudover er jeg ret glad for weleda’s håndcremer, de er ok billige og uden kemi 🙂
/Camilla

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *