Top 10 skønne produkter under 100

25.01.14
Top ti produkter under 100 kroner

Top ti produkter under 100 kroner

Skønhed behøver slet ikke komme dyrt. Dyrt har aldrig på dette område været ensbetydende med bedre. Det er derimod ofte ensbetydende med større udvalg af farver og fin emballage. Kvalitet kommer også i billig emballage.

Her er mine favoritter pt. til under 100 kroner – i ikke-prioriteret rækkefølge.

Dette er et tilbagevendende indlæg. Vi har efterhånden skrevet det flere gange, men der kommer hele tiden nye fantastiske billige produkter til.

HTH Creme
HTH creme har vi skrevet mange, mange ord om. Den er nemlig ikke en helt almindelig bodylotion. Den indeholder måde AHA i form af mælkesyre og carbamid, hvilket gør den til Danmarks billigste kemiske eksfoliering til tør hud. Blandingen af AHA og Carbamid gør den også til et førstevalg i behandling af røde knopper på overarmene – keratosis pilaris.

Den koster cirka 4o kroner. Læs mere om, hvor du kan købe den her. Cederoth har også for nylig åbnet deres egen webshop.

Garniers renseprodukter
Garnier har lavet nogle virkelig gode produkter for nylig. Deres Dark Spot Corrector er et suverænt C-vitamin serum i en lystæt tube. C-vitamin er en super antioxidant – omend effekten på hyperpigmentering nok vil være lidt og langsomt, selvom C-vitamin har dokumenteret effekt. Den koster så 110 kroner, så den kan ikke komme på her, men det kan deres renseprodukter. Pure-Active Purifying Make-Up Remover Gel 2in1 er noget så sjældent som en makeupfjerner og ansigtsrens, som BÅDE Helene og jeg kan tåle. Supermild og svier ikke i øjnene. Uden parfume, men med lidt eucalyptus. Og så har de lavet min nye favorit makeupfjerner til 60 kroner. Den er på vej ud alle Matas og vil være til at få fat alle steder i uge 8. I mellem tiden kan du købe den til blot 24 kroner her hos eChemist.

OrganicCircle håndsæbe
Jeg er jo flyttet, og mit nærmeste supermarked er nu Rema 1000. Sådan en har jeg ikke lige haft i nærheden før, men det er jeg sandelig blevet glad for. Ikke mindst på grund af håndsæben fra deres OrganicCircle serie. Den er baseret på aloe vera og coco-sulfat og er uden de udtørrende laureth og lauryl sulfat, uden parfume og med alle de rigtige allergi- og miljømærkninger. Og så er den så supermarkeds-billig, at jeg har glemt, hvad den koster – men det er temmelig meget billigere end mine sædvanlige sulfatfrie favoritter.

Vi har et par uger brugt Matas Natur håndsæbe (som jeg ikke er specielt fan af), og dens indhold af sulfat resulterede i, at min stakkels mands tørre hænder blev endnu værre. Efter skift til den sulfatfrie fra OrganicCircle kan både hand og jeg mærke forskel.

Du kan kun købe den i Rema 1000.

Depend Keramisk Peelingpen
Depend har helt overordnet nogle rigtig gode og billige plejeprodukter til neglene. Jeg opdagede faktisk først denne, da jeg så Helenes favoritter i august. For 70 kroner får du et virkelig godt og temmelig unikt produkt til at fjerne og pleje neglebånd på en meget mild måde, der også polerer neglene ganske let. Samtidig indeholder den olie til både neglebånd og negle – det er genialt, og mine negleplejerutiner består i dag ikke af andet end en neglefil, Depend keramisk peelingpen og en negleolie.

Depends Keramisk Peelingpen koster 70 kroner i blandt andet Matas og Salling.

L’Oreal Color Riche neglelak
Hvis man fraregner UV-lak og lignende produkter, så er der i bund og grund kun en måde at lave neglelak på. Så hvis de sidste trends fra Chanel eller Dior ikke betyder noget for dig, så er der bestemt ingen grund til at betale mere for din neglelak end de 40 kroner, som L’Oreal Color Riche koster. Der er massevis af andre gode og billige neglelakker, men L’Oreal Color Riche er vores favorit på grund af den gode, brede pensel, store udvalg af meget fine farver, nogle virkelig cool glitterlakker og den fine holdbarhed.

L’Oreal Color Riche neglelak koster 40 kroner i Matas, Magasin, Salling og større supermarkeder. På eChemist mfl. koster de sjovt nok mere, men der er til gengæld gratis fragt.

Matas Fod- og Hælkur
Behøver jeg sige det igen? Hvis du har hård hud på fødderne, så smid din fodfil meget langt væk og brug i stedet en creme med et meget højt indhold af carbamid til at pleje den med. Matas Fod og Hælkur er både billigst og har det højeste indhold herhjemme – 25 procent.

Koster 34,50 i Matas og findes både med og uden parfume.

Sanex Dermo Sensitive Deodorant Roll-On
En god deodorant er effekt og mild – det vil sige uden alkohol blandt andet. Jeg har aldrig prøvet en dyr deodorant der kunne overgå de billige fra for eksempel Neutral og Sanex. Dermo Sensitive Deodorant Roll-On er både mild og effektiv på selv svedige dage. Den er parfumeret – prøv Neutrals, hvis du vil have uden parfume.

Sanex Dermo Sensitive Deo koster cirka 33 kroner i blandt andet Matas, supermarkeder mm.

Gosh The Ultimate Eyeliner
Jeg troede meget længe, at man ikke kunne lave en bedre eyeliner end Gosh Velvet Touch. Billig og holdbar – ikke så meget pjat der. Men da Gosh sidste år lancerede The Ultimate Eyeliner, blev jeg meget imponeret. Den holder på en måde, som ingen blyants-liner nogensinde har holdt på mig før. Den sidder så godt fast at den ikke er et godt valg til smokey eyes, der er Gosh andre bedre. Men det er alligevel ikke noget problem at fjerne den med makeupfjerner. Og så koster den 90 kroner i blandt andet Matas og større supermarkeder.

Wet n Wild Take on the Day Eyeshadow Primer
På samme måde som Gosh’ eyeliner holder denne primer fra Wet n Wild så godt fast på din øjenmakeup, at det kan være svært at bruge den under smokey eyes. Men den får alle former for øjenmakeup til at sidde fast – hele dagen og natten med. Den får klart øjenmakeuppen til at holde bedre end nogen andre øjenskyggeprimere, jeg nogensinde har prøvet. Og så koster den 65 kroner i Føtex og Bilka. Jeg har dog hørt fra flere, at den er blevet svær at finde i hvert fald i Føtex? Nelly har den online på lager.

Rimmel Match Perfection Blush
At finde en pæn, billig og glitterfri blush er noget af det sværeste. Men Rimmel har lavet en meget billig og super-pæn blush i deres Match Perfection Blush. De tre farver er egentlig skabt til hhv. shading, highlighting og blush – men herhjemme blander jeg de tre farver i æsken sammen til den fineste, neutrale og næsten-matte blush. Og så koster den helt forrygende 35 kroner i Matas.

Hvilke billige produkter er du glad for?

 

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
28 kommentarer
Lene

Er lige begyndt at bruge Rema1000s ansigtscreme fra OrganicCircle, umiddelbart virker den ok, men måske kunne der komme en anmeldelse fra Pudderdåserne ? 🙂

Jette

Skal det være HTH original eller er HTH hudcreme extra U/P lige så god?
Vil jo gerne undgå parfume.

Semine

Yay! Super indlæg<3 .
Jeg er også stor fan af sanex roll on… Og hvis man holder lidt øje, kan man tit finde dem i føtex og bilka til 35-40 kr for 2 stk (alt tæller, når man lever på et stramt budget:-P) .
Jeg er også glad for sanex showergel med samme duft som deodoranten…
og så rimmels nye cremeblush (jeg er kun til creme) som er næsten fri for glimmer og fåes i 4 fine farver:-)

Semine

På billedet ser det ud som om, at der også er renseservietter fra organic circle – er de til ansigtsrens, eller? Og er der nogen herinde der har prøvet dem?:-)

Katja Moikjær

Nej desværre – jeg havde blot ikke andre billeder. Mine egne er hældt på Vipp beholdere.

Nanna

Gad godt have den rimelig blush, men kan ikke finde den i Matas 🙁 kender I til en Matas i København der har den?

Helene Randløv

Hej Nanna
Det har de fleste Matas, jeg har aldrig været i en Matas, som ikke har den.
Mange knus
Helene

Nanna

Snakkede med en matasdame i dag som sagde, at den var udgået. Øv

Helene Randløv

Æv altså, jeg undrede mig godt nok også over at den var blevet SÅ billig.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *