Matas Heat Protection Cream: Alt-i-en til håret og kufferten

26.03.13
Matas Heat Protection Cream

Matas Heat Protection Cream

Jeg nyder netop nu et usandsynlig smukt snedækket Rømø sammen med min familie. Jeg har pakket let – vi skal ikke lave andet end at gå på stranden, se sort sol og bade i det indendørs welness center. Min toilettaske er lille, og al makeup er blevet hjemme.

I den slags situationer er produkter som Matas Heat Protection Cream guld værd. Den virker som pleje, produkt til føntørring og ”voks” i et, og den er for tiden alt, hvad jeg har med til mit hår (udover shampoo og balsam selvfølgelig).

Jeg har meget tørt og fint hår, hvilket er en temmelig upraktisk kombination. Til hverdag bruger jeg et leave-in plejeprodukt (fx en hårolie), en spray til føntørring og en voks til at sætte det med til sidst. Men på ferie kan Matas Heat Protection Cream fra de nye StylingStriber klare alle tre opgaver.

Heat Protection Cream indeholder en fiks blanding af varmebeskyttende ingredienser (Sodium Laneth-40 Maleate) og ingredienser, der udglatter tørt og kruset hår kombineret med, at den giver en smule hold og volume ved føntørring.

Også til tørt hår
Den er også god til at bruge en lille smule af som en slags ”voks” i tørt hår – varm det op i hænderne, og så giver det meget let hold og kontrol til frisuren.

På grund af den bløde, beskyttende og plejende konsistens, så giver Heat Protection Cream selvfølgelig meget let hold. Men det er nok til mit hår, som nu er pagelængde. Til halvlangt og langt hår er det en fremragende løsning, hvis man ikke gider at have flere produkter i brug.  Til kort hår eller hår, der behøver meget hold giver den ikke nok struktur.

Her kan du købe det
Matas StylingStriber kan du kun købe hos Matas. Heat Protection Cream koster 55 kroner for 100 ml. (Som altså også er håndbagage-sikker størrelse til flyet).

Har nogen af jer prøvet den?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *