Hårolie med kokos: L’Oreal Elvital Extraordinary Oil

24.04.13
L'Oreal Extraordinary Oil

L'Oreal Extraordinary Oil

Jeg er fuldstændig ligeglad med de “6 flower extracts”, som L’Oreal markedsfører deres hårolier med. Extraordinary Oil er en fuldstændig fabelagtig hårolie – men det har intet med blomster at gøre.

L’Oreal har nemlig blandet silikone med kokosolie, og det er guld for håret. Vi har skrevet mange ord om kokosolie (og for den sags skyld også om silikone). Kokosolie er nemlig den eneste ingrediens, der har dokumentation for at kunne trænge ind i hårstrået og reparere det manglende fedtindhold indvendigt.

Kokosolie+silikone=sweeeeeet
L’Oreals Extraordinary Oils blander kokosolie med silikone, og det mikser kokosoliens effekter på lang sigt med silikones øjeblikkelige udglattende effekt.

Mit hår elsker det. Jeg har knastørt hår, og dette er så absolut mit favorit pleje produkt på nuværende tidspunkt. Og så er det billigt og nemt at få fat på!

De seks blomsterekstrakter? Det er muligt, de gør noget – men der er ingen forskning bag. De er i hvert fald parfumerede, og det er et parfumeret produkt. Duften er dog meget behagelig.

Forskellen på de to, er at den røde har et UV-filter i sig. UV-filtre i hårprodukter er umulige at kontrollere, så det er ikke til at sige, hvilken faktor den reelt indeholder.

Edit: Den røde indeholder også alkohol ret højt også på ingredienslisten, hvilket gør den gule at foretrække til tørt hår.

Her kan du købe det
L’Oreal Extraordinary Oil koster cirka 95 kroner og du kan købe dem i Matas, stormagasiner, større supermarkeder mm.

Har du prøvet den eller andre produkter med kokosolie?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
36 kommentarer
Laura

hvad er forskellen på de to? 🙂

Pudderdåse Katja

Wooops – tak for reminderen. Det gik for stærkt. Der er et UV-filter i den røde. 🙂

Bitten MJ

Jeres timing er simpelthen perfektion!
Har lige ændret hårfarve efter en lang årrække med rødt hår til mit blonde, hår, som jo er lidt hårdt ved håret, og har bare manglet en hårolie som ville være “pudderapproved”, så den købes pronto! <3 tak, tak og atter tak!

Pudderdåse Helene

Selv tak Bitten

Natasja

Kære Pudderdåser,
Ville disse olier gøre en forskel, hvis man allerede bruger Purely Professionals Treatment 1 stort set hver dag?
Tak for en dejlig blog, I har gjort mit beauty-liv meget bedre 🙂

Pudderdåse Helene

Tak Natasja!
Hmmm… altså de kan måske nok bidrage til et sundere look, men Treatment 1 er jo ret så god alene <3
Kh. Helene

Natasja

Kære Helene,
Tusinde tak for svaret! Jeg vil overveje om mine krøller ikke godt kunne have gavn af den olie dér. Sundt look er jo altid dejligt 🙂
Mvh. Natasja

Baysen

Jeg elsker Treatment 1, men lige i øjeblikket må den kombineres med en olie for at gøre mine tørre, tørre spidser medgørelige, indtil der er råd til en klipning.

Pudderdåse Helene

Sådan skal det gøres <3
Kh, Helene

Pudderdåse Katja

Det virker også godt her

Nicoline

Kære Piger. Synes i at denne olie fungere bedre end moroccanoil? 🙂 Jeg har snart købt mig fattig i hårolier og intet virker på mit meget tørre og fine hår 🙁 Kram!

Maria

Jeg skriver mig på denne her – hvad er forskellen på dette her produkt og argan oil ? 🙂

Mette K. Frederiksen

Det kunne jeg også godt tænke mig at vid 🙂

Pudderdåse Helene

Hej Maria
Taler du om ren arganolie?
Kh. Helene

Maria

Bare “det normale” man kan købe i div udgaver – Moroccanoil, Matas, Artego etc 🙂

Pudderdåse Katja

Arganolie er “bare” olie. Kokosolie har dokumenteret effekt i form af at kunne trænge ind i hårstrået. Måske argan kan det samme? Vi ved det ikke, for arganolien er faktisk aldrig blevet undersøgt og publiceret. Kun markedsført og hypet.

Maria

Ohh okay! 🙂 Jamen se – det vidste jeg jo slet ikke. Men hvad skal man købe så ? I er jo mine guruer ift. indkøb af produkter …. så skal man holde sig til arganolie, som gør mit hår blødt og skiny eller kokosolie, som umiddelbart kan det samme eller ? 🙂

Pudderdåse Katja

Nårh, det var sødt sagt 🙂 Jamen, det er der ikke noget endegyldigt svar på. Jeg kan godt lide begge produkter (men kan virkelig godt lide kokos!). Prøv dem af!

Pudderdåse Helene

Hej Nikoline
Har du prøvet ren kokos olie?
Kh. Helene

Pudderdåse Katja

Jeg kan også godt lide moroccanoil. Jeg vil også foreslå ren kokosolie? Eller har du prøvet Purely Professional Treatment? Mest for at prøve noget helt andet.

Helle

Hvor er jeg glad for at I lavede det indlæg, for jeg stod nemlig og lurede på den sidste gang jeg stod i Føtex, og overvejede den som et billigere alternativ til min Kerastase Elixir Ultime – for jeg har jo lært herinde at Elvital og Kerastase har mange lighedspunkter. 🙂 Den flaske må jeg hellere få fat på, selvom jeg ikke rigtig kan gennemskue om det vil være nogen fordel at vælge den med UV-filter (til farvet hår – mit hår er ikke farvet).

Pudderdåse Katja

Det er lige meget – det betyder ikke noget overhovedet. 🙂

randi k. jensen

Den må jeg prøve – den er prismæssigt til at komme i nærheden af.

Chanie

Uhh den lyder rigtig lækker, den må jeg da vidst prøve 🙂 Er i forvejen kæmpe fan af både kokosolie og silikoner 😉 Skriver iøvrigt selv meget om hårpleje og anmelder produkter på min blog http://www.chanie-beline.blogspot.com kig forbi 🙂

Senia

Jeg har købt og brugt den, men er ikke specielt glad for den. Synes den er for “vandet”/tynd til mit hår. Kan næsten ikke mærke nogen forskel på mit hår med og uden olien, så jeg har købt en anden der har en “federe” konsistens. Jeg har forresten, lidt tørt og fint hår 🙂

Pudderdåse Katja

Hvilken en har du købt i stedet så?

Line

De må prøves, når jeg løber tør for olie næste gang. De er i hvert fald et billigere alternativ 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *