Hårolie med kokos: L’Oreal Elvital Extraordinary Oil

24.04.13
L'Oreal Extraordinary Oil

L'Oreal Extraordinary Oil

Jeg er fuldstændig ligeglad med de “6 flower extracts”, som L’Oreal markedsfører deres hårolier med. Extraordinary Oil er en fuldstændig fabelagtig hårolie – men det har intet med blomster at gøre.

L’Oreal har nemlig blandet silikone med kokosolie, og det er guld for håret. Vi har skrevet mange ord om kokosolie (og for den sags skyld også om silikone). Kokosolie er nemlig den eneste ingrediens, der har dokumentation for at kunne trænge ind i hårstrået og reparere det manglende fedtindhold indvendigt.

Kokosolie+silikone=sweeeeeet
L’Oreals Extraordinary Oils blander kokosolie med silikone, og det mikser kokosoliens effekter på lang sigt med silikones øjeblikkelige udglattende effekt.

Mit hår elsker det. Jeg har knastørt hår, og dette er så absolut mit favorit pleje produkt på nuværende tidspunkt. Og så er det billigt og nemt at få fat på!

De seks blomsterekstrakter? Det er muligt, de gør noget – men der er ingen forskning bag. De er i hvert fald parfumerede, og det er et parfumeret produkt. Duften er dog meget behagelig.

Forskellen på de to, er at den røde har et UV-filter i sig. UV-filtre i hårprodukter er umulige at kontrollere, så det er ikke til at sige, hvilken faktor den reelt indeholder.

Edit: Den røde indeholder også alkohol ret højt også på ingredienslisten, hvilket gør den gule at foretrække til tørt hår.

Her kan du købe det
L’Oreal Extraordinary Oil koster cirka 95 kroner og du kan købe dem i Matas, stormagasiner, større supermarkeder mm.

Har du prøvet den eller andre produkter med kokosolie?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
36 kommentarer
Katrine

Kære Pudderdåser.
Efter at have læst om olien her hos jer, købte jeg den. Da jeg havde forstået, at den ene kunne være lige så god som den anden, tog jeg den røde. Så ville jeg bare høre, om jeg skal bekymre mig om, at den anden ingrediens på listen er alcohol denat? Det lyder umiddelbart så uhyggeligt.
Mange tak
Kh

Pudderdåse Katja

Ja det skal du faktisk – det er alkohol. Det gør den gule at foretrække. Den har jeg overset – beklager, det er min fejl. Alkohol kan udtørre. Det ville dog ikke afholde mig fra at bruge den, så der er ingen grund til alarm 🙂
Men mange tak fordi du opdagede det

Kristine

Har I evt. et link til denne olie? Jeg kan ikke finde den – heller ikke på matas’ side 🙂

Pudderdåse Katja

Nej desværre. Men den skulle være i butikkerne nu.

Marie

Jeg elsker jeres blog og bruger tit jeres anbefalinger, når jeg skal vælge plejeprodukter.
Sidste måned løb jeg tør for Moroccan Oil og besluttede at prøve denne, da jeg alligevel stod i kø i Brugsen og så den. Nu har jeg så brugt den en måneds tid og har opdaget, at jeg har fået udslæt i form af små “knopper” på det øverste af min ryg. Kan det have nogen sammenhæng med denne olie? Jeg har kigget ingredienslisten igennem og kan umiddelbart ikke se, hvad det skulle være. Måske alkoholen udtørrer min hud? Eller måske jeg bare har lidt sart hud?

Pudderdåse Katja

Det er oplagt at mistænke et hårprodukt, når der er ballade der. Der er ikke lige noget oplagt i denne – heller ikke alkoholen. Har du udskiftet andre hårprodukter for nylig? Ellers prøv at stoppe med denne en periode og se, om det hjælper.

Teresa

Helene, mens jeg venter på den der Tresemme-olie rammer hylderne, ville denne her så være en god olie at sparke min Moroccan Oil ud af badeværelset med?

Kathrine N.

Ork, nu er jeg kommet til at købe den normalt til en billigere pris, fordi den plejer at være dyrere i Matas. Først nu læser jeg indlægget ordentlig igennem, og ser I skriver den med rød pumpe er til farvet hår.
Mit er helfarvet fra lyst til mørkt.. Det gør ikke den helt store forskel, om det er den til normal eller farvet hår?
Det skal sige, jeg er vant til at bruge Moroccan Oil’s originale, som har fungeret perfekt! 🙂

Katja Moikjær

Jeg har aldrig oplevet forskel på produkter til farvet eller almindeligt hår. Så prøv den, nu har du jo købt – synes du den fungerer? Så brug du den trygt!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *