Budgetvenlig hverdag hos Luxplus.dk

01.10.17
Luxplus.dk

Luxplus.dk

Sponsoreret af Luxplus.dk

Da jeg bestilte produkter til dette indlæg, testede jeg leveringen fra Luxplus.dk til det yderste. Der er nemlig levering hver eneste dag. Det betyder at selv søndag morgen, kan du stå op til en pakke på dørmåtten. Det er en fabelagtig service at der er dag til dag levering. Derfor har jeg naturligvis ikke prøvet dem alle endnu. Min bestilling bestod af de ni ting, du kan se på billedet herover. Der er mange spændende og budgetvenlige mærker hos Luxplus.dk, det bærer min seneste ordre præg af. Det er især et af disse mærker, jeg har bestilt produkter fra. I min bestilling var kun et enkelt produkt, jeg har brugt og prøvet før, og det er tandpasta. Som jeg glemte at købe, da jeg købte ind…

Forkælelse
Sidste gang jeg skrev om Luxplus.dk, fokuserede jeg primært på hverdagsluksus. Det er en af de ting, der bare gør det hele lidt sjovere. Selvom man gør sig umage hver eneste dag, så er der bare mange hverdage. Og du fortjener helt sikkert at blive forkælet. De dage hvor himlen er lidt mere grå eller bussen kører, inden du når den. Der kan det være rart at vide, at du kan klare lidt shopping i bussen på vej mod studie eller arbejde. Der er masser af mærker at vælge mellem, uanset om du søger luksus eller mere budgetvenlige produkter. Det bedste er selvfølgelig, at du sparer penge samtidig. Selvom jeg valgte budgetvenlige produkter denne gang, sparede jeg stadig 308 kroner. Det er da en besparelse, man kan tage at føle på.

Luxplus Revolution Makeup Fortune Favours The Brave

Tilgængelighed
De store besparelser og tilgængelighed er noget jeg værdsætter. Derfor blev jeg faktisk lidt træt, da jeg lagde min første bestilling hos Luxplus.dk. Det produkt, jeg havde sat næsen op efter, var nemlig udsolgt. Der var imidlertid ingen grund til bekymring. Allerede da jeg skrev mit første indlæg om Luxplus.dk et par dage senere, var produktet på lager igen. Derfor blev Revolution Makeup Eyeshadow Palette Fortune Favours The Brave naturligvis lagt i indkøbskurven som det første, da jeg købte ind denne gang.

Luxplus Evoluderm Body

Evoluderm
Her på Pudderdåserne har vi altid slået et slag for de budgetvenlige produkter. Derfor er mit fokus denne gang netop et af de budgetvenlige mærker, der bliver forhandlet på Luxplus.dk. Evoluderm er nyt for mig, hvorfor jeg valgte de produkter, jeg var mest sikker på at blive vild med. Med en grov generalisering vil jeg sige, at det ofte er duften, der får mig til at vælge produkter fra. Selvfølgelig skal effekten, konserveringen og konsistensen også være i orden, men duften kan virkelig ødelægge det hele for mig. Det tiltaler især de tre mandlige medlemmer af hustanden, at produkterne kommer i så stor dunk som muligt. Alligevel valgte jeg at bestille de små størrelser af de forskellige produkter fra Evoluderm. Så vi ikke endte med flere liter af produkter, min næse måske ville protestere mod. Heldigvis falder de alle sammen i min smag.

Tjek det ud
Der er masser af kendte varemærker på Luxplus.dk, og derfor vil jeg nævne nogle af de mærker, jeg har prøvet, som måske ikke er så kendte i Danmark.

  • Dr. Konopka’s: Det er et fint og budgetvenligt mærke, der er baseret på gamle recepter fra en apoteker i Tallinn. Der er blandt andet en virkelig god sulfatfri shampoo.
  • Organic Shop: Det er et budgetvenligt mærke, der fokuserer på naturlige og økologiske ingredienser. Der er især nogle fremragende skrubbecremer.
  • Technic: Makeup på budget og endda helt i orden kvalitet. Soft Focus Transparent Loose Powder og Contour Stix fungerer glimrende og holdbarheden er også i orden.
  • Orly: Det er et af mine favorit mærker, når det gælder neglelak.

Der kan være mange penge at spare, hvis man tør at springe ud i ovennævnte og andre mere eller mindre ukendte mærker.

Luxplus Hair

Gengangere
Et andet mærke jeg kastede mig over, er Dove. Det kender de fleste vel, men det er ikke de produkter man sædvanligvis finder på hylderne herhjemme. De to babyprodukter er tiltænkt mine pensler, fordi jeg løb tør for shampoo sidst jeg vaskede pensler. Valget faldt udelukkende på dem, fordi der var pumpe på, og fordi jeg gik ud fra, at de dufter sæbet.
I virkeligheden bestilte jeg slet ikke ni men ti produkter. Tandpastaen på badeværelset skulle nemlig udsættes for en temmelig hårdhændet behandling, hvis vi skulle have det sidste vredet ud af den. Zendium er den tandpasta yngsten ikke får blister af, så vi andre retter ind efter ham, når det sædvanlige mærke er udsolgt.

Læs meget mere om medlemskabet hos Luxplus.dk i indlægget: God service, fri fragt og luksus hos Luxplus.dk.

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med Luxplus.dk

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Anja

I glemmer helt at skrive hvor meget det koster at være medlem af Luxplus hver måned. Det glemmer man også i radioreklamerne der kører pt.
Jeg er blevet tørret godt og grundigt da jeg lod min datter købe læbepomade der og IKKE fik læst det med småt, og først 3 mdr efter opdagede nogle mærkelige hævninger på mit kort. Det blev de dyreste læbepromader i mit liv og sidste gang jeg handlede der.

Helene Randløv

Hej Anja
Du har helt ret i, at jeg ikke har nævnt det i dette indlæg. Til gengæld har jeg gjort et stort nummer ud af det, i det første indlæg jeg skrev. Det er naturligvis temmelig vigtig information!
Med henvisning til info om medlemskabet har jeg linket til det indlæg nederst.
Vi er ikke ude på at tørre nogen eller føre nogen bag lyset!
Der er vanvittigt mange penge at spare, men selvfølgelig skal man være klar over, at det er et medlemskab!
Kh. Helene

R

Hej med jer!
Hvad hedder den shampoo fra dr. Konopa’s I anbefaler? 🙂
Vh R

Helene Randløv

Hej R
Det er Volumen Shampoo, jeg har prøvet, men de indeholder stort set det samme, så jeg ville vælge den, der passer til dit hår 🙂
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *