Fredagsfavorit: Got2b Dry Shampoo Instant Fresh Up

Fredagsfavorit: Got2b Dry Shampoo Instant Fresh Up
17.05.24
Fredagsfavorit: Got2b Dry Shampoo Instant Fresh Up

Allerede sidste år faldt jeg for Got2b Dry Shampoo Instant Fresh Up. Når det begynder at blive lidt varmere i vejret, har jeg bare mere brug for tørshampoo. Forleden stod jeg igen med fedtet pandehår uden vores egen Tørshampoo, så jeg gik ind og købte min trofaste ven. Selvfølgelig burde jeg bare være tjekket og have én i tasken, men sådan er jeg åbenbart ikke. Mit største problem og grunden til, jeg vælger flest tørshampooer fra, er lugten. Det er helt ekstremt, hvor parfumeret og ubehageligt et produkt, en tørshampoo kan være. Got2b Dry Shampoo Instant Fresh Up findes i tre varianter. Duften er ikke helt ens, men ingen af dem er ubehagelige eller vildt kraftige. De dufter af shampoo, fra dengang jeg var barn. Så for mig er der måske lidt nostalgi indover.

Got2b Dry Shampoo Instant Fresh Up

Særligt den grønne sprayer tydeligt risstivelse i håret, men det er nemt at børste væk. Det er netop noteret på bagsiden, at ”no white residues” gælder efter håret er børstet. Som sagt er der tre forskellige, og det er ikke kun duften, der varierer. De har også forskellig effekt…

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Det slår mig lige, at jeg har prøvet dem før i en anden mere mønstret emballage, så de har sikkert bare skiftet look. Uanset hvad er det en drøngod tørshampoo, der gør det den skal.

De tre Got2b Dry Shampoo Instant Fresh Up, jeg har stående foran mig i anledning af denne favorit, kostede 38 kroner stykket i Normal. I Matas fås de også alle tre, om end de har gemt den ene godt… Klik på links ovenfor ved beskrivelserne for at lande på den ønskede variant. Den grønne fås endda i en rejseversion på 100 ml.*, sådan en skal jeg klart have fat i!

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *