Fredagsfavorit: Matas Root Volume Spray

10.06.16
Matas Root Volume Spray

Matas Root Volume Spray

Matas har lanceret tre nye striber til deres allerede gode og velkomponerede serie af stribede stylingprodukter. Og den nye Root Volume Spray har allerede fået en fast plads på mit badeværelse.

Produktet er en volumenspray, der giver løft til hårrødderne. Og jeg skal da love for det virker. Matas lover volumen og løft, og det er bestemt, hvad man får. Samtidig oplever jeg, at der går lidt længere tid, før min hovedbund fedter til. Root Volume Spray er ikke en tørshampoo, men den affedter håret en lille smule.

Og som altid med Matas Styling Striber er der også tale om en rigtig god pris. 60 kroner for 150 ml. og du slipper for den enorme mængde parfume, som de fleste andre stylingprodukter er udstyret med. Root Volume Spray er parfumeret, men i rimeligere mængder og uden de 26 særligt deklarationspligtige parfumestoffer.

Brug den på hårrødderne – ikke i spidserne
Brug sprayen helt nede ved hårrødderne i håndklædetørt hår, og fønttør derpå håret. Resultatet er ekstra volumen til rødderne. Jo mere, du bruger, jo mere volumen får du, men pas på, for håret bliver stift og filtret, hvis du overdriver det. Det gælder om lige at finde den rette balance.

Derfor er det også en rigtig god idé at nøjes med at bruge sprayen på hårrødderne og ikke på længderne, hvor den bare vil resultere i vattet og filtret hår. Dette skriver Matas da også selv på hjemmesiden:

“Matas Root Volume Spray kan anvendes i såvel vådt som tørt hår. Inddel håret i baner, spray ved hårrødderne, føntør og style til sidst håret – gerne med hovedet nedad for ekstra løft.”

Og det er den optimale måde at bruge produktet på. På bagsideteksten af Root Volume Spray står der, at den skal fordeles i hele håret. Gør som der står på Matas.dk – belønningen er god og holdbar volumen.

Her kan du købe det
Matas styling striber kan købes i Matas. De tre nyheder er Matas Root Volume Spray, Matas Speed Blow Dry Spray og Matas Oil Styling Cream, der alle koster knap 60 kroner stykket.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
11 kommentarer
Baysen

Fedt! Tak for tippet 😉 Den må prøves – står også netop og mangler et nyt volumenprodukt.

Cecilie B

Fedt! Elsker de andre striber til håret. Hvis man nu som mig har en kæmpetyk manke, men godt alligevel (måske på grund af mængden af hår) synes, det kan blive lidt fladt på toppen, tror I så, den ville fungere? Eller er den mere til fint hår?

Katja Moikjær

Kære Cecilie. Det er et rigtig godt spørgsmål, der må komme lidt an på en prøve 🙂 Jeg kan ikke umiddelbart se, hvorfor den ikke skulle fungere. Prøv

Emma

Tak for tip! Kan I anbefale den der speed blow dry spray? 😊

Cendie

Ih jeg kommer lige fra Matas! Løb tør for fod/hælekur😨😨 På’n igen Fru Dyekjær-Themsen! Men først en tur i stolen hos Bomholt

Sofie

Nogen der har prøvet sprayen ikke lidt tykkere og krøllede hår? De tunge krøller kan godt trække i håret, så det bliver fladt på toppen.

Anna

Den er SÅ god! Jeg har brugt den i to mdr. og min tørshampoo er blevet helt overflødig. Jeg har fint skandinavisk hår, som hurtigt fedter – men ikke den sprayen i rødderne. Win win! jeg købte i øvrigt deres saltvandsspray for nyligt, fordi jeg skulle bruge noget til at strukturen i håret, når jeg krøller der med krøllejern – og det virkede !! Normalt flader krøllerne ud efter få timer selv med hårspray, men krøllerne blev siddende hele næste dag med.

Anna

Kan den mon bruges i tørt hår, hvis man er aftenbader?

Katja Moikjær

Ja, det kan den. Det skriver Matas også selv på hjemmesiden

Isabel

Er der stor forskel på denne og så Matas Volume Booster?

Katja Moikjær

Ja, meget stor. Volume Booster er en pudderspray, der kun kan bruges i tørt hår.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *