Fredagsfavorit: Matas Volume Booster

13.10.12
Matas Volume Booster

Matas Volume Booster

I denne uge lancerede Matas deres spritnye og meget fine lilla emballage til styling striberne. I forbindelse med denne relancering af produkterne er der kommet en hel del nye og spændende produkter til den i forvejen velekviperede linje og det er her du finder denne uges favorit. Katja og jeg har synkront forelsket os i dette produkt i ugens løb (hun fortalte mig lige, at hun nævnte den på Instagram i tirsdags).

Ægte kærlighed
Da jeg hørte navnet til præsentationen, hoppede mit hjerte et slag over. Der findes nemlig et langt dyrere produkt med et lignende navn, som jeg bruger og elsker. Trods min kærlighed til dette produkt, så løber jeg ofte tør, den er nemlig rigtig dyr. Selvom den lige nu er på tilbud, koster den stadig det tredobbelte af denne Volume Booster fra Matas. Da jeg tjekkede priserne på de to produkter, så jeg endda, at Matas Volume Booster i disse uger kun koster 39,95 kroner, så når jeg kommer hjem fra arbejde i morgen tidlig, så skal jeg i Matas og hamstre.

Med og uden styling
Hvis du bruger denne spray i dit tørre hår, får du en rigtig god volume, som holder uden at håret ligner en høstak. Hvis du er uheldig at volumen i løbet af dagen mindskes, kan du blot rode lidt i håret og vupti, så er håret højt igen. Tilføjer du lidt varm luft fra din føntørre, bliver de volumegivende ingredienser yderligere aktiveret og volumen bliver endnu mere holdbar.

Aldrig mere flat hår
Matas Volume Booster kombinerer de bedste ting fra hårpudder, tørshampoo og volumegivende hårspray. Katja rapporterer, at den også sørger for, at håret ikke bliver fedtet dagen efter og at fylden i håret stadig kan arbejdes frem.

Her finder du den
Matas Volume Booster kan som resten af Matas Styling Striber købes i Matas butikker over hele landet og i Matas Webshop. Matas Volume Booster koster 59,95 kroner, men i øjeblikket kan du altså købe den til bare 39,95 kroner. Prøv den!

Psssst…
Club Matas har i samarbejde med multitalentet Kenny Aleksandr lavet en række stylingvideoer, hvor du kan hente tips og idéer til styling og cool frisurer. Videoerne finder du på Club Matas’ You Tube kanal.
 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
30 kommentarer
Camilla Corbett

Lyder rigtigt godt. Men hvordan med parfume? Er der noget af det. i den? 🙂

Pudderdåse Helene

Hej Camilla
Ja, der er parfume i, men ingen af de 26 særligt allergene af slagsen 🙂
Kh. Helene

HR

Lyder som én, der skal prøves. Jeg bruger Osis dust-it, og har til dato ikke fundet noget, der kan måle sig med den, men det lyder som om, denne kan og gør akkurat det samme – og endda et ekstra + at håret dagen efter ikke fedter, for det synes jeg Osis dust-it kan få det til.

Pudderdåse Helene

Hej HR
Desværre har jeg ikk mulighed for at sammenligne de to, da jeg aldrig har prøvet Osis 🙂
Kh. Helene

HR

Hej,
så har jeg hentet den gratis prøve. Der står, at man skal spraye den i fra hårrod til spids, gør du det? Når jeg bruger hårpudder, er det kun ved hårroden, og regnede med at det er det samme for denne…?

Pudderdåse Helene

Hej HR
Du studsede jeg også over og det har jeg endnu ikke prøvet! Jeg bruger den kun ved rødderne 🙂
Kh. Helene

Kirsten

Det lyder meget lovende, men ja, hvad med parfume? Og gør den håret mat at se på eller bevarer det sin glans?

Pudderdåse Helene

Hej Kirsten
Den er desværre parfumeret. Jeg synes ikke håret bliver mat, men jeg bruger den også kun i underhåret og ikke på “kronen”
Kh. Helene

Baysen

Laver den lyse striber i håret? Det er nemlig min eneste bekymring, for det er mit evige problem med diverse tørshampooer samt Gunbritts dry volume booster…

Pudderdåse Helene

Hej Baysen
Det synes jeg ikke, jeg oplever…men jeg prøver lige igen og vender tilbage med svar.
Kh. Helene

Lise-P

Ihh er gald for at høre, at den fungerer.
Har nemlig lige brugt nogle af mine Club Matas point på den og deres nye tørshampoo. Venter bare på en mail, og så er jeg klar til at afprøve vidunderet 🙂

Pudderdåse Helene

Hej Lise
Så håber jeg, at du bliver lige så glad for den, som vi er 🙂
Kh. Helene

Lisa Thestrup

Jeg har ikke stor tiltro til striberne, men det lyder da som om at jeg kunne blive positivt overrasket 🙂
Jeg var i Matas forleden dag og købe produkter fra deres Natur-serie og fik en lille prøve (lille og lille, der er da til et par gange) med af denne booster. Så den vil jeg nu glæde mig til at prøve 🙂

Lisa Thestrup

*Tilføjelse, det er kun hårprodukter fra striberne jeg ikke har stor tillid til 😉

Pudderdåse Helene

Så synes jeg bestemt, at du skal give dem en chance….
Jeg har besluttet ikke at bruge andet, det næste stykke tid. Så jeg rigtig kan prøve dem af.
Kh. Helene

Pudderdåse Helene

Hej Lisa
Sådan en mini spray? Det er smart! Sådan en taskestørrelse håber jeg kommer i handlen, så man altid har den ved hånden! Yay!
Kh. Helene

Pernille Aaby

Medlemmer af Club Matas kan hente en gratis prøve Volume Booster i Matas. Jeg synes også, at den er rigtig god 😀

Pudderdåse Helene

Tusind tak for tippet Pernille! Det er jo genialt!
Kh. Helene

Helle

Hej
Jeg var så heldig meget sent igår aftes, at falde tilfældigt over jeres blog og må sige at jeg allerede har gemt den under favoritter 🙂 og vil lige sige at jeg er typen der ellers ikke er til blogs. Jeg er fascineret af jeres måde at beskrive produkterne på, hvad de indeholder, virkning osv. på en måde så man ved hvad man går ind til. Syntes ofte at det er et gedemarked at finde gode produkter da der er så mange af dem og da alle ekspedienter ofte mener noget forskelligt. Så for eftertiden skal jeg en tur forbi jer før der shoppes 🙂
I den anledning har jeg et spørgsmål, på den her årstid døjer jeg med meget tørre øjenlåg der skaller, what to do ? Jeg undgår helst parfume, parabener osv. uden at være fanatisk.
Har I et forslag ?
Mvh. Helle

Pudderdåse Helene

Hej Helle
Mange tak for ros og velkommen til!
Uuuhh jeg har stor respekt for tørre øjenlåg! Har du fået en læge til at kigge på det? Tør hud i øjenomgivelserne kan være tegn på allergi af en art. Så jeg synes, at du skal få det undersøgt først 🙂
Af cremer er vi overordentlig glæde for A-derma Exomega her på bloggen. Prøv at skrive Exomega i søgefeltet…så popper der med garanti nogle artikler op 🙂
Kh. Helene

Susanne

Hej PH!
Tusind tak for en skøn og vedkommende af slagsen inden for disse blogs -ikke mindst for dette indlæg!
For os, der prøver at følge curly girl-metoden (eller rettere en mere modificeret version a la Emily Salamon her: http://emilysalomon.dk/2012/07/hair-care-products/) – hvordan passe Matas’ nye stylingprodukter så ind – altså er der sulfater/silicone i? Og hvor kan man i øvrigt læse indholdsfortegnelsen for deres produkter, for jeg kan da ikke finde det på Matas’ egen hjemmeside (kan det passe, at man skal have produkterne i hånden for at tjekke indhold, nej vel?)
På forhånd tak – Susanne

Pudderdåse Katja

Kære Susanne
Nej der er desværre ikke ingredienslister på Matas hjemmeside. Det er nu desværre de færreste, der har det online – hvilket er MEGET irriterende.
Der er ikke sulfater i stylingstriberne – men det er der aldrig i stylingprodukter. Sulfater finder du kun i shampoo og andet, som du bruger til at vaske dig med.
Der er silikone i serumprodukterne som fx. argan olien, shineprodukter og lignende. Men der er rigtig mange produkter uden silikone også (primært fordi det fx. ikke giver mening at bruge silikone i en tørshampoo)
Kh. Katja

Pudderdåse Helene

Hej Susanne
Mange tak for ros, jeg har været MIA i et par dage, så Katja har taget sig af kommentarerne <3
Kh. Helene

Maria

Var i Matas i lørdags og fik også en prøve på den nye Volume Booster hårlak …. må tilstå, at jeg er ikke imponeret, som I er. Syns gør mit hår tørt og får det til at klistre sammen…. men måske bare min hårtype, dunno 🙂

Pudderdåse Helene

Hej Maria
Det kan jeg ikke forklare, men hvis det er resultatet i dit hår, så kan jeg da godt forstå, at du ikke synes, at den er fantastisk.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *