Fredagsfavorit: Matas Volume Booster

13.10.12
Matas Volume Booster

Matas Volume Booster

I denne uge lancerede Matas deres spritnye og meget fine lilla emballage til styling striberne. I forbindelse med denne relancering af produkterne er der kommet en hel del nye og spændende produkter til den i forvejen velekviperede linje og det er her du finder denne uges favorit. Katja og jeg har synkront forelsket os i dette produkt i ugens løb (hun fortalte mig lige, at hun nævnte den på Instagram i tirsdags).

Ægte kærlighed
Da jeg hørte navnet til præsentationen, hoppede mit hjerte et slag over. Der findes nemlig et langt dyrere produkt med et lignende navn, som jeg bruger og elsker. Trods min kærlighed til dette produkt, så løber jeg ofte tør, den er nemlig rigtig dyr. Selvom den lige nu er på tilbud, koster den stadig det tredobbelte af denne Volume Booster fra Matas. Da jeg tjekkede priserne på de to produkter, så jeg endda, at Matas Volume Booster i disse uger kun koster 39,95 kroner, så når jeg kommer hjem fra arbejde i morgen tidlig, så skal jeg i Matas og hamstre.

Med og uden styling
Hvis du bruger denne spray i dit tørre hår, får du en rigtig god volume, som holder uden at håret ligner en høstak. Hvis du er uheldig at volumen i løbet af dagen mindskes, kan du blot rode lidt i håret og vupti, så er håret højt igen. Tilføjer du lidt varm luft fra din føntørre, bliver de volumegivende ingredienser yderligere aktiveret og volumen bliver endnu mere holdbar.

Aldrig mere flat hår
Matas Volume Booster kombinerer de bedste ting fra hårpudder, tørshampoo og volumegivende hårspray. Katja rapporterer, at den også sørger for, at håret ikke bliver fedtet dagen efter og at fylden i håret stadig kan arbejdes frem.

Her finder du den
Matas Volume Booster kan som resten af Matas Styling Striber købes i Matas butikker over hele landet og i Matas Webshop. Matas Volume Booster koster 59,95 kroner, men i øjeblikket kan du altså købe den til bare 39,95 kroner. Prøv den!

Psssst…
Club Matas har i samarbejde med multitalentet Kenny Aleksandr lavet en række stylingvideoer, hvor du kan hente tips og idéer til styling og cool frisurer. Videoerne finder du på Club Matas’ You Tube kanal.
 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
30 kommentarer
Tanja Maria

Efter at have læst denne anmeldelse, købte jeg Matas’ Volume booster. Og i dag, har jeg prøvet produktet for første gang – jeg er allerede solgt! Tusind tak for tippet – jeg har nu fundet et nyt favorit produkt!!

Pudderdåse Katja

Godt at høre, at det ikke kun er os, der elsker det <3

Kathrine K.

Den er virkelig også min favorit!! Jeg bruger også deres tørshampoo til mørkt hår fra serien, men her er jeg en anelse mere skeptisk. Den lugter voldsom og så lægger der sig et fint lag brunt smuds i hele mit badeværelse efter brug. Ikke så lækkert. Endnu mindre lækkert er, at den også sætter sig i næsen, så man får en lille reminder, hver gang man pudser næse :-/ Jeg tror, jeg stopper med at bruge den, når jeg har brugt den jeg har op, og så finder et andet alternativ. Har I mon en holdning til den? Og måske ingredienserne? Synes jeg har været igennem jeres arkiv uden held. Den fungerer super, udover de nævnte knap så super sideeffekter…

Katja Moikjær

Jeg bruger selv den “uden” farve, men samtlige tørshampoo specielt til mørkt hår vil give dig det problem. Det, der gør dem egnede til mørkt hår, er at der er tilsat farve. Så hvis du vil undgå det problem skal du bruge en uden farve – spørgsmålet er om det duer til dit mørke hår? Har du prøvet TRESemmé? Den er gode og misfarver ikke håret. Du kan også prøve L’Oreals nye måske? Det er nogle af de mindst hvide, jeg kender – men jeg har altså også meget lysere hår end dig.
Lugten skyldes, at Matas i modsætning til alle de andre IKKE tilsætter de allergene parfumestoffer til at maskere den grimme lugt. 😀

Kathrine K.

Ej hvor fedt, tusind tak for svar Katja! Jeg må lige tjekke de andre, du nævner, ud!
Jeg har brugt den tyske (Blå/hvid dåse, ka ik huske brandet, men forhandles i Matas), og den er så god, men giver det der lidt for mattede/grå look til mit mørke hår, så måske jeg bare må tage det sure med det søde 🙂
Tak igen!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *