Fredagsfavorit: Ny tørshampoo fra Stuhr

08.04.16
Stuhr Dry Shampoo Spray Light Hair

Stuhr Dry Shampoo Spray Light Hair
Danske Stuhr har lanceret en ny stylingserie, og den nye tørshampoo er blevet en øjeblikkelig favorit hos os begge.

Det er såmænd ikke fordi den kan noget nyt eller specielt. Den er bare rigtig god – også til prisen. Det er en knastør og pudret tørshampoo, og den gør det, den skal.

Stuhr Dry Shampoo er en rigtig tørshampoo af den knastørre slags. Den er så tør, at den næsten knitrer. Der er tilsat godt med stivelse, så håret får både hold og fylde.

Bivirkningen ved dette er risikoen for pudret/hvidt hår, og derfor findes der både en version til lyst hår og en farvet variant til mørkt hår.

Fordelen ved det høje indhold af stivelse er, at man ikke bare får affedtet håret, men også får et øjeblikkelig skud volumen og hold til fladt hår. Det gør den især velegnet som tørshampoo til tyndt hår, men også blot som stylingspray til at give ekstra hold i fladt hår.

Det er Stuhr Dry Shampoo selvfølgelig langt fra den eneste der kan. Der er mange gode produkter i denne kategori. Men denne bør bestemt også fremhæves som en, der er værd at prøve.

Her kan du købe det
Stuhr Dry Shampoo koster cirka 80 kroner i større supermarkeder og på Stuhrs egne saloner.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Line

Hej Pudderdåser! Kender I noget til om de der ovale børster (der ligner tandbørster) er bare halvt så fantastiske som sælgerne lover?
De er ikke helt billige, så det kunne være rart med en pålidelig kildes mening før jeg kaster mig ud i at prøve dem.

Helene Randløv

Hej Line
Jeg har kun gode erfaringer med dem, jeg har fra MAC. Hvordan andre mærker er kan jeg ikke udtale mig om, mit største problem med dem er, at de er svære at gøre rene :-/ Der er nogle på tilbud i øjeblikket på DownTown
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *