Pudderdåserne A-Serum

14.09.18

Efter tre års research og arbejde fra både os og de dygtige folk, der hjælper os, er vi nu klar med et produkt, der har stået øverst på vores ønskeseddel meget længe: A-Serum.

A-Serum indeholder A-vitamin. A-vitamin, der er rynkernes fjende nummer 1. Har du rynket, solskadet og ældet hud, så er det her til dig.

Høj effekt – uden bivirkningerne
Men A-Serum ligner ikke nogen form for A-vitamin, som du har prøvet før. Vi har brugt en helt ny form for A-vitamin, der betyder, at vi kan få høj effekt i høj dosis uden de sædvanlige bivirkninger, der kommer af at bruge A-vitamin på huden.

Denne nye type A-vitamin giver samme effekt som retinol, men uden de bivirkninger, der er forbundet med retinol. Retinol giver flotte resultater, men også rødme, irritation mm.

Derfor bruger de fleste hudplejeprodukter i dag enten meget små mængder retinol eller en helt anden type A-vitamin, nemlig retinyl palmitat, der er meget mildere, men også mindre effektiv. (Læs mere om retinyl palmitat vs. retinol her)

Vi har valgt en helt ny type A-vitamin, der hedder Granactive Retinoid. Studier fra opfinderen og producenten viser en dramatisk reduktion af rynker efter bare 14 dages brug, men uden de bivirkninger, som for eksempel retinol har.

Helene har været vores bedste testperson. Hendes sarte hud har aldrig kunnet tåle nogen som helst form for A-vitamin – før nu. Hun kan godt tåle A-Serum og den særlige form for A-vitamin, som vi bruger.

Vores A-Serum er et meget let serum. Vi har kombineret granactive retinoid med et andet godt aktiv, der binder fugt i huden.

Hvem skal bruge A-Serum?
A-Serum er til rynker. A-vitamin er det bedste rynkemiddel, vi har. Men A-vitamin er (ligesom alle de andre super-ingredienser) også effektivt til en lang række andre ting. Granactive retinoid er også dokumenteret effektivt til pigmentpletter.

Sådan bruger du A-Serum
Start altid med A-Serum 2% med mindre du allerede bruger A-vitamin i højere doser. Når du har brugt din første flaske A-Serum 2% kan du skifte til A-Serum 5% – hvis du vil. A-Serum 2% er rigeligt effektiv til de fleste.

Brug A-Serum en gang om dagen – hver aften. Husk altid at beskytte dig mod solen om dagen, når du har brugt A-Serum om aftenen.

Brug meget gerne A-Serum ovenpå enten T-Zone Peeling eller AHA Serum.

Du kan sagtens bruge A-Serum sammen med produkter med niacinamid, peptider, C-vitamin eller hvad du ellers gerne vil bruge. Men lad være med at bruge andre produkter med A-vitamin, når du bruger A-Serum.

Hvorfor er A-Serum gul?
Den intense gule farve kommer fra den type A-vitamin, vi bruger. Derfor er A-Serum 5% også mere gul end A-Serum 2%. Vi har selvfølgelig ikke brugt farvestoffer.

Hvorfor dufter A-Serum lidt af gulerod?
Den specielle duft kommer også fra vores særlige type A-vitamin. Det er ikke en duft, vi har tilsæt særskilt.

Må jeg bruge A-Serum 2 gange dagligt?
Der er meget debat om, hvorvidt A-vitamin i højere doser bør bruges om dagen, og videnskaben er ikke færdig med at diskutere. Vi siger, at du skal bruge det om aftenen – og huske solcreme dagen efter.

Hvad er forskellen på jeres A-Serum og….?
Forskellen er den form for A-vitamin, vi bruger, som gør det muligt at opnå en høj effekt med færrest mulige bivirkning. Læs mere om de andre former for A-vitamin her.

Pris og forhandler
Vejledende udsalgspris er 199,95 kroner for A-Serum 2%, og 349,95 kroner for A-Serum 5%.

Du kan købe alle vores produkter på Dåseshoppen.dk, i MatasMagasin og SallingSe alle vores forhandlere her.

Se ingredienslister og forklaringer på alle ingredienser her.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
323 kommentarer
Anna

Hvor spændende!
Vil denne have nogen effekt på bumser – både ift. nuværende, men også ift. forbyggelse?

Katja Moikjær

Kære Anna. Granactive retinoid er ikke testet på bumser. Kun på hudens porer. MEN – alle andre former for A-vitamin har en effekt på bumser. Og vi derfor også overbeviste om, at denne også vil have. Kh. Katja

Anna

I hvilken alder, vil I anbefale, at man går i gang med at bruge denne serum? Jeg er i midten af 20’erne, og ser så småt begyndende rynker, men har stadig generelt ung og spændstig hud.
Har den forebyggende kræfter, eller skal man vente med at bruge den, til rynker er en smule mere fremtrædende?

Katja Moikjær

Det eneste, der for alvor forebygger er at passe på solen.
Du skal bruge den, når du ser noget, du gerne vil ændre: Rynker eller pigmentpletter. Hvis du har fin hud som du er tilfreds med, så vent

Anne - Sofie A

Tillykke tillykke, super i rækken af jeres produkter. I er bare de bedste.
Niazinamid skal på først ?
😀

Helene Randløv

Hvis du ikke bruger syre (T-Zone Peeling eller AHA Serum), så kan du selv vælge, hvilken af de to du vil tage på først.

Christina-Mia

Hej det er mig der var i magasin i går og har pigment. Jeg købte a-vitamin. Og du anbefalede aha og niacimid. Dem har jeg også købt. I hvilken rækkefølge skal det bruges?

Helene Randløv

Hej Christina-Mia
Rækkefølgen bør være:
AHA Serum der ALTID skal nederst. Derefter kan du gøre som du vil… prøv dig frem og find den rækkefølge, der virker bedst for dig.
Kh. Helene

Lonni

Jeg er lidt i tvivl. Har denne type a-vitamin i anvender samme egenskaber som den der bruges i Avenes Ystheal intense? Det skal lige siges at jeg primært bruger a-vitamin for dens andre egenskaber end effekten mod rynker.
Og hvis jeg i givet fald skifter over til jeres a-serum, vil jeg så stadig skulle starte med 2% eller vil jeg kunne starte ved 5%?:)

Katja Moikjær

Kære Lonni. Avene bruger retinyl palmitate, som er en anden af vores A-vitamin favoritter. Det er også en god og effektiv form. Jeg har desværre ikke noget grundlag for en direkte sammenligning af effekten retinyl palmitate vs granactive retinoid, simpelthen fordi der ikke er nogen, der har lavet den slags studier (endnu). Jeg ville godt turde starte med 5% i dit tilfælde. Kh. Katja

Lonni

Jeg synes lige jeg vil give jer en opdatering. Jeg har anskaffet mig A-serum 5% og brugt den i knap en måned og jeg elsker den! Så tak for endnu et lækkert produkt, der uden tvivl bliver en fast del af min rutine 🙂

Helene Randløv

Wuuuuhuuuu!

Pernille

Vil I stadig anbefale jeres AHA-serum til keratosis pilaris eller vil a-serum være endnu bedre?

Katja Moikjær

Vi vil stadig anbefale AHA-Serum først og fremmest. Men… Der findes undersøgelser hvor man har behandlet keratosis polaris med medicinsk retinoid. Jeg vil virkelig gerne have du prøver at bruge A-Serum ovenpå AHA serum og fortæller hvordan det er gået 😀

Anna

Kan man bruge A-serum hvis man har rosacea.?

Katja Moikjær

Jeg kommer af princip aldrig med garantier, når det handler om rosacea. Men ja, a-vitamin kan have en positiv effekt på rosacea. Prøv – start langsomt. Og giv os et referat. Vi er også nysgerrige

Naz

Sorry hvis I allerede har svaret på det her – men vil A-serum være god mod pigmentpletter efterladt fra akne? I har forresten reddet min hud, tak for det:)

Katja Moikjær

Ja, det vil den. Og tak for rosen <3

Pernille

Hej.
Nu har jeg ikke lige læst alle kommentarer igennem, men er det for tidligt at bruge A-serum når man er 26? Jeg har jo ikke rynker, men de fine linjer begynder så småt at komme. Især ved øjnene, mundvigen og panden. Og SKAL man bruge solcreme dagen efter? Jeg bruger jo fx ikke solcreme nu når vi går de kolde måneder i møde.
Hilsen Pernille 🙂

Katja Moikjær

Det er slet ikke for tidligt. A-Serum virker også på hudens porer og hyperpigmentering fx som kan kommer i alle aldre. Så hvis du har lyst til at prøve, så gør det.

Melanie

Tillykke med jeres nye produkt, virkelig god ide! Mit spørgsmål er bare at siden solcreme får min hud til at flippe ud i store porer og bumser, har jeg lidt prøvet at holde mig fra det til daglig, men det er ikke til at komme uden om når jeg har fat i a-vitamin…? Kan I evt anbefale nogle solcremer som ikke fremkalder urenheder?? På forhånd mange tak 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *