Pudderdåserne lancerer Multipeptid+EGF

05.02.24

Vores nye Multipeptid+EGF Serum er på vej ud i butikkerne. Du kan allerede nu købe den online hos Matas* og på Dåseshoppen  hos Gosh.

Tilbage i 2017 kaldte vi peptiderne for rynkernes fjende nummer 1. Og siden da er der kun kommet endnu flere typer peptider på markedet, som på forskellige måder angriber hudens alderstegn og på andre måder gør vores hud pænere.

Samtidig er en af de mest omtalte typer peptider – nemlig EGF – blevet mere tilgængelig, og tiden er derfor kommet for os til at blande dem alle sammen i en lille power-blanding af et produkt. Multipeptid+EGF.

Vi har blandet seks af de bedste og mest kendte peptid-komplekser på markedet, hældt blandingen i en ultralet serum-lignende creme og tilsat hyaluronsyre, squalane og E-vitamin. Det er egentlig ret simpelt, men ingredienserne er samtidig noget af det mest komplekse, der findes indenfor hudpleje.

Hvad er peptider?

Peptider er små signalstoffer. De findes overalt i vores krop, hvor de opfylder mange forskellige meget specifikke roller. Indenfor de seneste årtier har nogle meget kloge hoveder så fundet ud af at udvikle syntetiske peptider, som mennesker kan bruge til at opnå en masse forskellige effekter.

Mange moderne stoffer, som du kender godt, er i virkeligheden peptider. Medicinalindustrien, helsebranchen og kosmetikindustrien har alle udviklet peptider med meget forskellige egenskaber.

Sender signaler

Peptider sender signaler. Og kloge mennesker har fundet nogle peptider, som kan sende signaler, der får vores hud til at gøre nogle ting, vi meget gerne vil have den til. Vi har valgt at bruge disse:

  • Matrixyl 3000 – et af de mest kendte og bedst dokumenterede. Vi bruger det også i Anti-age Ansigtscreme og Ansigtsolie. Det findes i mange gode produkter på markedet.
  • Matrixyl Morphomics – ny udvikling fra samme producent med særlig effekt på vertikale linjer.
  • Lille neuro-peptid der hjælper på små rynker.
  • Et peptid-komplex særligt målrettet til øjenområdet. Styrker kapillærer, dræner væske og mindsker inflammation.
  • Et peptid kompleks med særlige reparerende egenskaber. Virker overfladisk på hudens barriere, og forbedrer for eksempel hudens evne til at holde på fugt.
  • EGF – epidermal growth factor – forkortet EGF.

Sådan gør du

Multipeptid+EGF er en meget let creme, der passer til de fleste. Husk at bruge den omkring øjnene, læberne og på halsen også.

Brug gerne Multipeptid+EGF ovenpå vores AHA-Peeling eller T-Zone Peeling. Brug creme eller andre sera ovenpå efter behov.

PS. Hvis du har svært ved at tåle produkter med A-vitamin, så er Multipeptid+EGF et godt alternativ.

Her kan du købe det

Multipeptid+EGF er lige nu online på Matas.dk og Dåseshoppen hos Gosh.dk. Den er også på vej ud i butikkerne til vores øvrige forhandlere.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
40 kommentarer
mette jørgensen

Er egf virkelig det samme egf som det islandske meget dyre produkt ?
Kan cremen bruges under eller måske blandes ned en anden dag / nat creme ?

Helene Randløv

Hej Mette
EGF er EGF! Er vores det samme som BIOEFFECT, nej selvfølgelig ikke.

Kh. Helene

Trine

Vil den være god at bruge i min aften/nat rutine med først AHA-serum, så A-serum, evt. Alt i en Hyaluronsyre og så Multipeptid-EFG?

Jeg bruger også nogle gange en fugtmist i stedet for Alt i en Hyaluronsyre efter påførelse af A-serum og før creme. Tænker I for øvrigt på at lave en fugt mist? – det kunne være lækkert 😀

Helene Randløv

Hej Trine
Du kan fint liste den ind i dit ritual både morgen og aften, uanset hvilke produkter du bruger.

En fugtmist fra os, skal jo kunne noget andet end bare fugte, for at det giver mening…

Kh. Helene

Christina-Mia

Hej jeg har bestilt jeres nye produkt og bruger i forvejen t-zone, vitamin c – txa og så fugt. Jeg komme egf på som 3 produkt og så fugt?

Mange tak for skønne produkter ❤️

Helene Randløv

Kære Christina
Som nævnt i indlægget kan du bruge den hvor som helst før fugt… eller nøjes med den, hvis den er rigeligt for dig.

Kh. Helene

Pernille

Det lyder så lækkert! Må man mon bruge den som gravid? 🤞🏼

Helene Randløv

Hej Pernille
Yep

Kh. Helene

Mia

Hej
Ville det give mening en aften at bruge jeres a-vitamin og en anden aften bruge egf-peptiden og efterfølgende jeres ansigtsolie? Eller giver det ikke mening at smide ansigtsolien ovenpå egf?

Helene Randløv

Hej Mia

Det giver fin mening at kombinere A-serum og Multipeptid+EGF/Ansigtsolie

Helt ærligt har jeg ikke selv overvejet at kombinere Multipeptid+EGF og Ansigtsolie, så jeg kan ikke sige, hvordan de arter sig. Umiddelbart ville jeg nok ikke selv bruge dem sammen… men som du ved, hvis du er fan af Ansigtsolie, er den jo rar <3

Kh. Helene

Anna

Virkelig spændende lancering! Jeg overvejer i forvejen at købe EGF fra Bioeffect – vil man kunne bruge både Bioeffect og jeres EGF-produkt på samme tid? Vil man så få en større effekt, eller kan man nøjes med jeres?

Helene Randløv

Hej Anna
BIOEFFECT og Multipeptid +EGF vil jeg ikke sammenligne, det er vidt forskellige produkter. Det originale serum fra BIOEFFECT er et fantastisk produkt, men det er også sart. Så hvis man vil bruge BIOEFFECT, er det bedst at bruge det alene.

Kh. Helene

Stine Vindskorp Hansen

Jeg elsker jeres produkter. Kan det nye produkt erstatte nogle af jeres andre produkter, eller skal den bruges som supplement?
Bruger i forevejen en del af jeres produkter nåde morgen og aften.

Helene Randløv

Kære Stine
De af vores produkter, der indeholder peptider, er Anti-age Ansigtscreme og Ansigtsolie. Multipeptid +EGF er noget helt andet. Som du kan læse ovenfor, giver det mening at bruge denne fremfor A-Serum, hvis man døjer lidt med tolerancen. De to er dog også et fantastisk makkerpar.

Kh. Helene

Camilla Holm

Hej,

Jeg har lige fået jeres EGF ind ad døren. Jeg bruger seriøst bedre hud A-cremen. Kan man smide egf ind før eller er det frås?

Håber det giver mening

Helene Randløv

Kære Camilla
Det kan man godt… ellers brug den om dagen.

Kh. Helene

Jeanette

Kære dåser, tak for nogle fantastiske produkter. Giver det mening at bruge multipeptid + egf sammen med anti age cremen? Eller kan anti age erstattes af multipeptid + egf samt fugt?

Helene Randløv

Kære Jeanette
Anti-age Ansigtscreme er vores letteste creme, derefter er det Cremen, mens Alt i en Creme er den mest fedtede af de tre. Det giver fint mening at bruge mindst en af dem oven på Multi-peptid +EGF… hvilken en af dem du skal vælge, afhænger af hudens behov og præferencer. Så det kan jeg ikke så godt svare på.

Kh. Helene

Karin S

Hej 😊
I to er bare gode!
Kan denne bruges ovenpå 15% C-vitamin serum, den fra Geek&Gorgeous?
Jeg bruger Bioeffect serum hver anden aften, og de andre aftner Tretinoin 0,05%, så er meget interesseret i at optimere det hele med jeres nye serum, men er påvirket af de mange restriktioner ang Bioeffect.
Ved godt I skriver det ikke er det samme, men duer den direkte ovenpå C-vitamin serum?
Kh Karin

Helene Randløv

Kære Karin
Yep, du kan bare give den gas. Du bruge C-Vitamin i dagtimerne ikke?

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *