Pudderdåserne A-Serum

14.09.18

Efter tre års research og arbejde fra både os og de dygtige folk, der hjælper os, er vi nu klar med et produkt, der har stået øverst på vores ønskeseddel meget længe: A-Serum.

A-Serum indeholder A-vitamin. A-vitamin, der er rynkernes fjende nummer 1. Har du rynket, solskadet og ældet hud, så er det her til dig.

Høj effekt – uden bivirkningerne
Men A-Serum ligner ikke nogen form for A-vitamin, som du har prøvet før. Vi har brugt en helt ny form for A-vitamin, der betyder, at vi kan få høj effekt i høj dosis uden de sædvanlige bivirkninger, der kommer af at bruge A-vitamin på huden.

Denne nye type A-vitamin giver samme effekt som retinol, men uden de bivirkninger, der er forbundet med retinol. Retinol giver flotte resultater, men også rødme, irritation mm.

Derfor bruger de fleste hudplejeprodukter i dag enten meget små mængder retinol eller en helt anden type A-vitamin, nemlig retinyl palmitat, der er meget mildere, men også mindre effektiv. (Læs mere om retinyl palmitat vs. retinol her)

Vi har valgt en helt ny type A-vitamin, der hedder Granactive Retinoid. Studier fra opfinderen og producenten viser en dramatisk reduktion af rynker efter bare 14 dages brug, men uden de bivirkninger, som for eksempel retinol har.

Helene har været vores bedste testperson. Hendes sarte hud har aldrig kunnet tåle nogen som helst form for A-vitamin – før nu. Hun kan godt tåle A-Serum og den særlige form for A-vitamin, som vi bruger.

Vores A-Serum er et meget let serum. Vi har kombineret granactive retinoid med et andet godt aktiv, der binder fugt i huden.

Hvem skal bruge A-Serum?
A-Serum er til rynker. A-vitamin er det bedste rynkemiddel, vi har. Men A-vitamin er (ligesom alle de andre super-ingredienser) også effektivt til en lang række andre ting. Granactive retinoid er også dokumenteret effektivt til pigmentpletter.

Sådan bruger du A-Serum
Start altid med A-Serum 2% med mindre du allerede bruger A-vitamin i højere doser. Når du har brugt din første flaske A-Serum 2% kan du skifte til A-Serum 5% – hvis du vil. A-Serum 2% er rigeligt effektiv til de fleste.

Brug A-Serum en gang om dagen – hver aften. Husk altid at beskytte dig mod solen om dagen, når du har brugt A-Serum om aftenen.

Brug meget gerne A-Serum ovenpå enten T-Zone Peeling eller AHA Serum.

Du kan sagtens bruge A-Serum sammen med produkter med niacinamid, peptider, C-vitamin eller hvad du ellers gerne vil bruge. Men lad være med at bruge andre produkter med A-vitamin, når du bruger A-Serum.

Hvorfor er A-Serum gul?
Den intense gule farve kommer fra den type A-vitamin, vi bruger. Derfor er A-Serum 5% også mere gul end A-Serum 2%. Vi har selvfølgelig ikke brugt farvestoffer.

Hvorfor dufter A-Serum lidt af gulerod?
Den specielle duft kommer også fra vores særlige type A-vitamin. Det er ikke en duft, vi har tilsæt særskilt.

Må jeg bruge A-Serum 2 gange dagligt?
Der er meget debat om, hvorvidt A-vitamin i højere doser bør bruges om dagen, og videnskaben er ikke færdig med at diskutere. Vi siger, at du skal bruge det om aftenen – og huske solcreme dagen efter.

Hvad er forskellen på jeres A-Serum og….?
Forskellen er den form for A-vitamin, vi bruger, som gør det muligt at opnå en høj effekt med færrest mulige bivirkning. Læs mere om de andre former for A-vitamin her.

Pris og forhandler
Vejledende udsalgspris er 199,95 kroner for A-Serum 2%, og 349,95 kroner for A-Serum 5%.

Du kan købe alle vores produkter på Dåseshoppen.dk, i MatasMagasin og SallingSe alle vores forhandlere her.

Se ingredienslister og forklaringer på alle ingredienser her.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
323 kommentarer
Matilde

Hvis man i forvejen bruger jeres t-zone peeling og niacinamid serum kan a-serum så godt kombineres med dem?
Nu er jeg 26, så det er ikke fordi jeg synes, at jeg har brug for decideret anti age. Men jeg har været i Isotretinoin behandling af to omgange og i forbindelse med anden gang, sagde min hudlæge, at vi kunne prøve noget a-vitamin derefter, hvis resultatet af isotretinoinen ikke holdt. Det gjorde den, sådan nogenlunde (det var egentlig ret mild “akne”), men jeg har tit tænkt om a-vitamin var løsningen ifht. de sidste problemer jeg har med min hud.
Jeg har ENORMT tørstig hud. Den kan sluge et tykt lag Avené fugtmaske hver aften på få minutter. Men jeg har også lidt store porer som nogle gange bliver tilstoppede. På næsen er det gerne sorte hudorme, men på kinderne og i kanten af ansigtet er det sådan nogle hvide lidt mere “hårde” tilstopninger.
T-zone peelingen (kombineret med en masse fugt) er klart det der har hulpet bedst. Niacinamid er jeg lige startet på, så der ved jeg ikke hvordan det virker på mig endnu.
Jeg synes bare pludselig det hele bliver lidt omsonst med både peeling og to sera, og så både et fugtsera og creme (evt. maske først) for at få nok fugt også.
Det er jo meget at smøre på sin hud hver aften/dag, og I har jo liige lavet et indlæg om overforbrug af produkter 😅

Katja Moikjær

Kære Matilde
Jeg tror du vil have gavn af både niacinamid og A-Serum, men jeg forstår godt din bekymring. Mht. overforbrug, så er ingredienserne i så forskellige, at du ikke behøver bekymre dig.
Jeg kan fortælle dig, hvordan jeg selv gør: Jeg bruger selv T-Zone Peeling + niacinamid om morgenen og T-Zone Peeling + A-Serum om aftenen. Måske det var en idé?
Alternativt synes jeg du skal holde fast i niacinamid og T-Zone Peeling.

Matilde

Tusind tak for svar. Jeg tror jeg vil prøve at gøre som dig 🙂
Og så kan jeg sagtens putte et fugtserum og en creme ovenpå t-zone peeling og a-vitamin om aftenen, eller bliver det for meget produkt?

Katja Moikjær

Det kan du sagtens 🙂

Katrin

Er stor fan af jeres blog og ikke mindst produkter! Indtil nu har jeg brugt super 3 booster fra beaute pacifique og det har hjulpet fantastisk på mine udbrud / uren hud. Vil jeres A-serum kunne anvendes istedet?

Katja Moikjær

Ja – men der er stor forskel på ingredienserne. De virker forskelligt

Pernile

Vil du ikke uddybe lidt mere om, hvordan de virker forskelligt?

Katja Moikjær

Undskyld – Hvordan hvad virker forskelligt?

Anna

Kan du uddybe lidt på forskellene? Jeg bruger Booster 3 og har overvejet at skifte til deres Clinical eller en lægeordinberet A – vitamin. Hvor stærk er jeres serum og bekæmper den rynker bedre end Super 3?

Katja Moikjær

Booster 3 indeholder A-vitamin estere i form af hhv. retinyl palmitate, Retinyl Propionate og retinyl acetate. Disse estere regnes blandt de svageste former for A-vitamin, men der er så tilsat en masse andre ingredienser i Boosteren, som det vil føre alt for vidt at komme ind på her. Men nej, det er ikke en meget kraftig A-vitamin.
En lægeordineret A-vitamin er selvfølgelig det kraftigste du kan vælge.
Granactive Retinoid ligger imellem de to i effekt. Den er mere effektiv end retinyl esterne, men ikke så skrap som den lægeordinerede A-vitamin.

Dorte Daugaard

Stort (forsinket) tillykke med jeres lille ny 🙂
Jeg bruger også jeres T-zone peeling efterfulgt af hhv. Niacinamid og 3 booster.
Hvis jeg ønsker at tilføje jeres A-serum skal jeg så undlade at bruge 3 boosteren? Eller kan de kombineres når nu, den ikke er så stærk?
Tak for en god blog og effektive produkter!

Katja Moikjær

Kære Dorte. Jeg synes ikke du skal bruge både A-Serum og 3 Boosteren. Det bliver til alt for meget A-vitamin. Du må vælge mellem de to 🙂

Camilla

Jeg hopper lige ind her. Hvis man har brugt super booster 3 og også prøvet a-vitaminserum fra Razspa, ville man så kunne hoppe direkte til 5% fremfor 2? 🙂

Helene Randløv

Hej Camilla
Tjooo, men du SKAL starte stille og roligt med et par gange om ugen, så hver anden og til sidst hver aften.
Kh. Helene

Katja Moikjær

Jeg tror godt du kan. Hvis den irriterer din hud, så bare hold en dag eller tos pause imellem.

Mette

Glæder mig helt vildt til at prøve dem 😀

Katja

Det er godt gået. Glæder mig til at få fingrene i det.

Nanna

Feedt. Elsker jeres produkter. Jeg er lidt i tvivl om hvilke rækkefølge jeg skal bruge produkterne. Jeg bruger pt. T-zone, noacinamid og så en ansigtscreme. Skal jeg benytte jeres A-serum efter niacinamid? Og er det egentlig nødvendigt med eb ansigtscreme som anti-age efter?

Katja Moikjær

Du bruger A-Serum ovenpå Niacinamid eller Niacinamid ovenpå A-serum. Prøv dig frem og gør det der føles bedst.
Og nej, det er ikke nødvendigt. Men de aktive peptider i vores antiage, hvis du taler om den, gør stadig en forskel Prøv dig frem 🙂

Astrid

Til Line ovenfor råder du til at bruge A-serum lige efter Niacinamid – men til Nanna råder du til at prøve sig frem? Kan du mon uddybe det lidt? På forhånd tak.

Katja Moikjær

Hej Astrid. Det gør helt ærligt ingen forskel om du bruger A-serum eller niacinamid først. Derfor forvirringen 🙂 A-serum er lidt federe. Derfor vil jeg umiddelbart hælde til at bruge den til sidst. Men…

Tina Lohse

Hej piger Er disse a-vitamin serumer go’e hvis man bøvler med hyperpigmentering/Melasma .Eller er der nogle a jeres andre produkter i hellere ville anbefale🙏🏼 .? Go weekend 🙌🏻
Kh Tina

Katja Moikjær

Kære Tina. Ja! De virker. Kombinationen af AHA-Serum, niacinamid 10% og A-Serum er rigtig effektiv.

Helle

Er det også godt mod acne?

Katja Moikjær

Det ved vi ikke med sikkerhed, for det er ikke testet. Men andre former for retinoid og A-vitamin er, og vi har derfor også en formodning om, at dette vil virke.

Mads

Sikke en nyhed! Tillykke med lanceringen – glæder mig til at prøve den 🙂

Pernille

Vil I stadig anbefale jeres AHA-serum til keratosis pilaris eller er denne serum et endnu bedre valg?

Jannie

Må den bruges i de sarte øjenomgivelser, under øjnene?

Katja Moikjær

Ja

Jannie

Altså som øjencreme, bare lige for at få den skåret ud i pap?

Katja Moikjær

Ja 🙂

Jannie

Jeg har fantastisk god effekt af jeres andre produkter, så jeg glæder mig virkelig meget til at prøve den. Tak for jer!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *