Nominerede til Danish Beauty Award 2012 – og Pudderdåsernes egen liste

21.03.12

Det har næppe undgået nogen i skønhedsverdenens opmærksomhed, at de nominerede til Danish Beauty Award 2012 blev offentliggjort i går. Du kan se den komplette liste her, den behøver jeg ikke også kopiere ind.

Listen er som altid et spændende indblik i, hvilke nye lanceringer der er kommet det forgangne år, og et smukt øjebliksbillede over året der gik. Det er for hovedpartens vedkommende nogle fede produkter – selvfølgelig for det nogle dygtige dommere.

Men som altid kan Helene og jeg undre os over, hvilke produkter der er nomineret, hvilke der ikke er og hvordan listen ser ud. Ikke fordi der er noget galt med listen, men fordi vi nu engang er som vi er – og nok ikke er ligesom de skønhedsjournalister der sidder i panelet. Så jeg har lavet en lille liste, der startede som en top 5, men voksede. Så nu er det en top mange:

De mest velfortjente nomineringer:
Purely Professional Shampoo 3 – Det er bare et virkelig godt og totalt nyskabende – DANSK – produkt
Vichy – Liftactiv Derm Source Technology – Superspændende ny teknologi som vi vil høre meget mere til fremover
Sally Hansen Complete Salon Manicure Neglelak – Det er dælme god neglelak!
CHANEL Illusion D’Ombre – Love it!
Maison Martin Margiela Untitled – smuk og unik duft der er i en klasse (mange klasser) over de andre nominerede dufte
Vita Liberata Selvbruner Serie – de bedste selvbrunere
Stuhr Mild Styling Hard Mud Wax – Verdens bedste muddervoks, nu astma og allergimærket
Beauty Avenue Aveda Lifestyle Salon & Spa – Stella rocks!
Neutral Face Wash – hvorfor betale mere når den bedste facewash ikke koster mere end det og oven i købet har alle de gode mærker?
Mineral Evolution – spændende nyt mineralsk mærke på et danske marked
MAC Fortified Skin Enhancer – Faboulous!

Mest uforståelige nomineringer
Medex Gelée d’Or – Caviar og guld? Ej vel… Peptider er fantastiske men pif paf puf, de er væk i løbet af nul komma fem i den krukke der.
Matas Granatæble Bodyoil – er et af de produkter vi har grinet mest af sidste år. Det er ikke en olie, den er bare… virkelig nasty. Og så lugter den fælt.
Schwartzkopf got2b Rockin’it encore fresh dry shampoo – er nok den dårligste tørshampoo jeg har prøvet ud af de virkelig mange virkelig virkelig gode nye tørshampoo, der er kommet på markedet.
TRESemmé Naturals Nourishing Moisture Shampoo – Al respekt til TRESemmé som vi elsker, men lige præcis denne indeholder NÆSTEN alle de 26 særligt deklarationspligtige parfumestoffer
Nivea Pure & Natural Anti-wrinkle Day care – Der er INTET i den creme, der kan påvirke en eneste rynke.
Eve Lom – Det er det mest meningsløse der findes. Vanvittig dyr vaseline tilsat de værste parabener

Dem der mangler:
(Jeg ved slet ikke, om disse er indsendt til nominering. Det er bare mine favoritter. Men DBA kan selvfølgelig kun nominere de produkter, som er indsendt. Jeg kan bare sidde her og vælge og vrage)
MAC Sheen Supreme Lipstick – Lækker lækker lækker læbestift
Avivirs barberserie til mænd, som er effektiv og virkelig mild. De fleste herre-serier er smaskfyldt med alt muligt skidt.
MAC Prep + Prime Future Length Lash Serum – Der er mange øjenvippeserum på markedet, også bedre end denne. Men denne virker ikke bare, den ligger også i et prisleje hvor de fleste kan være med i modsætning til dem med bimatoprost, som koster op mod 1.000 kroner.
Matas Natur – Fantastisk serie, anmeldelse på vej
L’Oreal Superliner Black Laquer – Suveræn flydende eyeliner med filtpen, som alle har råd til
Shavesafe – hvordan kan verdens bedste og nyskabende barberprodukt ikke være nomineret?
Maybelline Eyestudio Lasting Drama Gel Eyeliner – Billig gel eyeliner i samme klasse som de dyre
Bio Oil – det eneste jeg kender der virker mod strækmærker
Bobbi Browns nye mineral pudder – anmeldelse på vej fra Helene
Divaderme – genialt!
Dennis Knudsen Perfection Primer 02 Moist – Super primer
La Roche Posay Toleraine Teint Concealer Pen – Fantastisk concealer også til sart sart hud

Hvor er farverne?
Og så ønsker vi os rigtig meget en kategori mere. Nemlig den kreative dimension. Den bliver altid hyldet ved at give en pris til en dygtig artist, men for en Pudderdåse, så mangler der årets look eller kollektion, der kårer den bedste ud af de mange farvekollektioner, der hver sæson udgives.

Og så mangler vi årets dumflad. Pudderdåsernes dumflad skal i år i hvert fald gå til Chanel for at lade verdens bedste læbestift Rouge Allure Laque udgå.

Hvad synes I om årets nominerede?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
29 kommentarer
Teresa

I love it! Jeg elsker at I bare siger præcis hvad I mener. Keep it up!!

Pudderdåse Katja

Tak Teresa. 😀

Isabel

Godt indlæg! Jeg undrede mig også lidt over nogle af nomineringerne… Jeg tror jeg vil prøve Neutrals facewash – jeg har normal/kombineret hud, og der er vist ingen grund til at blive ved med at punge ud til dyr Dermalogica rensegel.
/Isabel

Birgitte

HAHAHA – verdensklasse indlæg!! Og ja – gad vide hvad der ligger bag nogen af de her helt åbentlyse mærkelige nomineringer.

Pudderdåse Katja

Hehehe 😀

Malene

Åh jeg får stress over deres liste, som I linker til. For visuelle mennesker vil vi bare gerne have billeder. Derfor er det fedt I lige linker til jeres anmeldelse. Må få prøvet den Neutral ansigtsvask. Kan man bruge den til øjenmakeup, eller svier det for meget?

Malene

Derudover kan jeg altså godt lide den der granat oil fra Matas. Jeg mikser den med min alm. body lotion og er ganske godt tilfreds.

Pudderdåse Katja

Super! Der er absolut intet dårligt i den, så hvis du godt kan lide konsistensen, så bliv endelig ved. Det er ‘kun’ duften og følelsen af den, vi ikke kan lide, og det er selvfølgelig en meget subjektiv ting 🙂

Pudderdåse Katja

Det burde du afgjort kunne ja. Der er selvfølgelig ingen garanti, øjne kan reagere på de særeste ting (Helene kan ikke tåle vat på øjnene!), men der er absolut intet på den, som burde irritere dine øjne.

Tina T

Malene jeg bruger den hverdag og gjort igennem længere, den er fantastisk og meget mild. Jeg har nemlig sart hud og har ingen problemer med den. Dog fjerner jeg lige det værste Make-up om øjnene med mandelolie, men jeg synes bestemt ikke den genere mine øjne, men den kan ikke fjerne øjenmake-up’en helt det er i hvert fald min erfaring. Men selve ansigtshuden går det fint med, jeg gøre altid det jeg tager skum i min hånd og smøre den ind i ansigtet og lader den sidder et par sekunder så den lige kan opløse foundationen og løsne andet møg på huden, så skyller jeg ellers huden ren med vand virker effektivt. Ingen faoundation på håndklædet bagefter når jeg dupper mig tør.
Og Katja jeg begyndte at bruge Purely Shampoo og hårvoks det bedste jeg nogensinde har gjort for min hovedbund og hår. Jeg har aldrig været gladere for mit hår end jeg er nu. Det er simpelthen gået op for mig at jeg ganske enkel ikke tåler for skrappe midler i mit hår og hovedbund. Tak pudderdåser for jeres fantastisk blog og gode tips!!

Pudderdåse Katja

Åh Tina, hvor er jeg glad for at høre det 🙂

Malene

Årh I er sgu søde alle sammen. Den må prøves!

Josefine

Øj, jeg glæder mig til at læse en anmeldelse af Matas Natur, specielt ansigtscremerne.

Anna

Superskønt indlæg. Sådan nogle award-uddelinger har det med at skabe cravings i mig, da jeg blindt regner med, at de er tried and tested = the best. Rart med jeres kritiske gennemgang og læsernes videre diskussion i kommentarerne. Kan mærke, at jeg skal tjekke Pureology ud, have mig en Chanel cremeskygge og dufte til Margiela-duften.
Af de nominerede kender jeg ikke så mange. Jeg har brugt Neutrals face wash i et års tid, og den er rigtig god, men jeg vil ikke ligefrem kalde den drøj i brug. Man løber hurtigt tør, så jeg prøver med mellemrum andre cleansere. Der er bare få, der er lige så milde og no-nonsense som Neutral, så jeg er vel på femte tomme flaske…

Katrine Mørk

Super fedt indlæg, der er godt nok også et par stykker af dem i har nævnt der undre mig ikke er på listen.
Men jeg tænkte lige på noget helt andet, hvad er jeres favorit mærke til blush, foundation, pudder, læbestift og mascara? Mangler lidt inspiration til min make-up pung (:

Betina

Jeg har købt Moroccanoil Light tingen, og er ikke specielt imponeret. Jeg er ikke sikker på jeg kan mærke nogen forskel på mit hår, og har en fornemmelse af at nomineringen mere handler om at mærket er blevet så hypet som det er. Eller måske er den originale Moroccanoil bedre. Har I sammenlignet dem?

Pudderdåse Katja

Ja. https://pudderdaaserne.dk/2011/10/17/moroccanoil-harplejeserie/
Jeg er kæmpe fan af Moroccanoil. Det gør mit hår pænt og lækkert. Men 1) der er stort set ingen forskel på de to versioner og 2) som alle andre hårkure så virker den kun mens den sidder i. Den kan ikke gøre en dyt forskel på dit hår på lang sigt.

Betina

Hihi, jeg mente nu heller ikke at olien skulle kunne transformere mit tynde hår til tykt vdunderhår, men jeg synes ikke der er den store forskel på om jeg bruger det eller ej.
Men tak for linket – det var meget informativt. 🙂

Pernille Larsen

Super godt med jeres mening om produkterne, men der er dog et par ting, som jeg slet ikke er enig i:
1) Schwartzkopfs tørshampoo er og bliver min yndlings! Den giver ikke det hvide skær i håret, den holder længe og så er prisen fantastisk.
2) Jeg ELSKER duften af Matas Granatæble bodyoil. Derudover er jeg også helt vild med konsistensen, som er en blanding mellem olie og lotion.
Men sådan er vi jo alle så forskellige 😉

Pudderdåse Katja

Og heldigvis for det! Lige de ting du nævner er jo slet ikke objektive facts men alene et spørgsmål om smag og behag 🙂

anna

Super god liste. Tusind tak 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *