Vichy Liftactiv Derm Source – Har L’Oreal-koncernen fundet ungdommens kilde?

31.08.11
Vichy Liftactiv Derm Source

“L’Oreal release first anti-aging cream to be backed up by scientific evidence” har det lydt i divergerende ordlyd de udenlandske medier, siden dygtige PR-folk i L’Oreal koncernen lancerede nyheden om opdagelsen af nye mekanismer i huden, der er skyld i rynker, og ikke mindst deres nye mirakel-middel til at bekæmpe dem, som de har sendt ud med Vichy Liftactiv Derm Source.

Pudderdåserne har set nærmere på produktet og dokumentationen bag, og for det første ER det meget interessant forskning, der er foregået i L’Oreal-koncernen de sidste 10 år, for det andet er det noget eklatant vås, at dette produkt skulle være det første anti-age produkt med videnskabelig dokumentation bag. Der findes i bunkevis allerede.

Spændende grundforskning
L’Oreal har virkelig opdaget noget interessant med deres i denne sammenhæng 6 videnskabelige publikationer. I det lag af huden, der hedder dermis, gemmer der sig et ultratyndt lag af celler kaldet den papilære dermis. Dette lag af huden viser sig i høj grad at være ansvarlig for nedbrydningen af huden med alderen.

Det, L’Oreal-koncernens forskere så har fundet ud af de sidste ti år, er at identificere de celler i den papilære dermis, der er ansvarlig for disse processer. Og det er i sandhed interessant grundforskning, der har ført til seks artikler i videnskabelige publikationer om disse processer.

Ny mirakel-ingrediens?
Derpå har L’Oreal selvfølgelig også fundet en ny mirakel-ingrediens, der kan påvirke disse celler. Den hedder Rhamnose, og her holder de videnskabelig publikationer så op (og det er her, at de udenlanske medier efter min mening ikke har dokumentation for ders påstande). For L’Oreal har endnu ikke publiceret deres studier om Rhamnose. De har publiceret studier om deres grundforskning, den papilære dermis og fibroblaster, ja, men der findes endnu ingen publiceret dokumentation for effekten af Rhamnose. Det gør der til gengæld for en lang række andre stoffer som retinol, peptider, niacinamid osv. osv.

Betyder det så at Rhamnose ikke virker? Nej selvfølgelig ikke, vi har bare ikke videnskabens ord for det endnu, vi har kun L’Oreals ord for det. De er til gengæld meget interessante og mon ikke, vi får dem at se i en publikation snart, hvis de virkelig mener det.

Øger tykkelsen af dermis og produktionen af collagen
Ifølge deres egne placebo-kontrollerede double-bind undersøgelser kan Rhamnose i 5% koncentrationer øge tykkelsen af dermis, øge produktionen af collagen og påvirke fibroblasterne. Dette gør afgjort Rhamnose til et meget interessant stof, som vi forhåbentlig vil se mere forskning i, også den publicerede slags.

Gør det Rhamnose mere effektivt end de gode, gamle velgennemtestede anti-age stoffer, der allerede findes på markedet? Det ved vi ikke, for vi mangler undersøgelser, men Rhamnose og Vichy Derm Source er afgjort et spændende bud på fremtidens anti-age.

Vil du være testperson?
Har du testet det? Hvor er før og efter billederne? Spørger I så nu. Men problemet er, at jeg er ved at løbe tør for rynker at teste med. Så vi gør det her på en helt anden måde. Jeg har et komplet set Vichy Derm Source med nat- og dagcreme, og det skal en af jer have lov til at teste.

Testeren forpligter sig til gengæld til at skrive en kort tekst til mig af jeres oplevelse og ikke mindst levere gode, skarpe og velbelyste før- og efterbilleder. Der skal være både billeder af hele ansigtet og nærbilleder af særlige problemområder. Ifølge Vichys egne oplysninger skal man bruge det morgen og aften i 8 uger, før man ser resultatet, så det er den testperiode, der vil være. Send mig en mail på denne adresse inden 7. september med før-billederne af dig selv (både ansigt og nær-billeder og en begrundelse for, hvorfor du skal teste Vichys nye Liftactiv Derm Source).

Her kan du købe det
Vichy Liftactiv Derm Source er på apotekerne nu og koster 225 kroner for dagcremen, som findes til hhv. tør hud og kombineret hud, og 235 kroner for natcremen.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
11 kommentarer
RikkeV

Lyder virkelig interresant….Spændende at se og høre om det virker…Jeg bilder mig selv ind at jeg ikke har nok rynker, til at være tester…Måske er jeg naiv, Katja og Helene?

Pudderdåse Katja

Det kommer jo an på, hvem der ellers byder sig til. Men det handler lige så meget om kvaliteten af billederne faktisk. Og hvis du kan tage nogle gode nærbilleder af de rynker, du har, så er det mindst lige så godt, som er have mange rynker. Så send mig nogle billeder.
PS. Dagslys er som regel bedst at tage billeder i.

Julie

Tak for et spændende indlæg, glæder mig til at se resultaterne af testen!
Jeg vil altså godt vide, hvordan du har båret dig ad med at løbe tør for rynker… Det vil jeg også!!! 🙂

Pudderdåse Katja

Det kommer der snart et indlæg om 😀

Budgetpigen

Hvor er det ærgerligt at det ikke er en tube eller pumpeflaske!
Fatter ikke hvorfor det ikke er en helt obligatorisk emballage.

Pudderdåse Katja

Vi er helt enige!

Lise

Hvornår hvornår hvornår?!?! 🙂

Lise

… kommer indlægget om de forsvundne rynker?!

Pudderdåse Katja

Så snart min søde kollega har skrevet 10 linjer om hendes. Jeg hopper lige på hende…

Louise

Hvem “vandt” chancen for at udstille rynker og skavanker i al offentlig? 😉

Pudderdåse Katja

Sender lige en mail om lidt 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *