Få længere øjenvipper med MAC Prep + Prime Future Length Lash Serum

02.10.11

Før til venstre og efter til højre.

Jeg har i lang tid brugt Revitalash serum, som jeg har skrevet om før. Desværre er det rigtig dyrt og svært at få fat på, og det gjaldt længe de fleste af denne type produkter.

Og det er ærgerligt, for selvom mange af jer måske er skeptiske, så virker de rent faktisk. Ja, de får dine øjenvipper til at blive længere. Men det sidste stykke tid er der kommet flere mere prisvenlige alternative på markedet og senest har MAC lanceret deres Prep + Prime Future Length Lash Serumt til yderst rimelige 295 kroner i forholdt til de over 1.000 kroner Revitalash koster.

Hvad er der i?
Øjenvippeserumer virker på flere forskellige måder. De dyre som Revitalash indeholder ofte en art af Bimatoprost, som er et velkendt middel, der i USA er godkendt som lægemiddel til at få dine øjenvipper til at vokse (Latisse). Læs mere om det i Revitalash-artiklen.

Senere er der kommet andre stoffer til og MACs Prep + Prime Future Length Lash Serum er et af dem. De virksomme stoffer i er en række aminosyrer, som skal få dine øjenvipper til at vokse. Der er ikke noget publiceret forskning på nogle af stofferne, men det er ikke grebet ud af luften – andre eyelash serummer virker på samme måde.

Og tag mit ord for det – det virker. Nu har jeg brugt det i en måned og ja, mine meget korte øjenvipper er vokset. Jeg har haft droppet Revitalash de sidste par måneder for at kunne teste dette ordentligt (hvad man ikke gør for sin blog…), og mine øjenvipper er nu ved at have samme længde, som når jeg bruger Revitalash.

Næsten, vil jeg sige. For jeg synes, at Revitalash (og bimatoprost) virker marginalt bedre. Men ikke nødvendigvis 1.000 kroner bedre.

Det korte af det lange er, at det virker, og mine øjenvipper er vokset. Jeg er en virkelig dårlig testperson, for man skal bruge det både morgen og aften, siger MAC, for at se optimale resultater. Og jeg glemmer det cirka halvdelen af gangene. Så hvis man husker at bruge det to gange om dagen, er der stor chance for, at man ser bedre resultater end mig.

Jeg har selvfølgelig taget før- og efter billeder, men som på Revitalash-artiklen, hvor flere af jer siger “jeg kan altså ikke se forskel”, så er det hundesvært at fange forskellen. I skal kigge godt efter. Men den er der altså i levende live, det lover jeg.

Her kan du købe det
MAC Prep + Prime Future Length Lash Serum koster 295 kroner og kan købes i Magasin, Salling i Aalborg og på Magasins webshop.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
23 kommentarer
Camilla

Kan man bestille andre steder end magasin? De har den nemlig olle på lager..

Katja Moikjær

Du kan på maccosmetics.dk

Katrine

Hej
Hvis jeg sender en ingrediensliste på et øjenvippeserum fra Ace og face, har I så mulighed for (og tid til) at se efter, om det virker?
Jeg ved, at I allerede har anmeldt nogle gode bud på serummer, men det der tiltaler mig ved Ace of faces produkt er, at de skriver, at det kan give vipperne et naturligt buk.. (mine har altid været helt lige).. Men om produktet indeholder ingredienser, der kan få vipperne til at vokse og bue, det kan jeg ikke selv vurdere..
Jeg ved, at I er travle, men håber meget på jeres hjælp.
Venlige hilsner Katrine

Katja Moikjær

Hej Katrine
Send et billede til min mail katja@pudderdaaserne.dk så skal jeg gøre mit bedste for at nå det.
Kh. Katja

Louise

Hej Pudderdåserne! Jeg er på jagt efter længere øjenvipper og har læst dette opslag. Nu kan jeg jo se, at det er nogle år gammelt – vil I stadig anbefale MAC’s serum, eller er der i mellemtiden kommer et bedre produkt på markedet?

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *