Få længere øjenvipper med MAC Prep + Prime Future Length Lash Serum

02.10.11

Før til venstre og efter til højre.

Jeg har i lang tid brugt Revitalash serum, som jeg har skrevet om før. Desværre er det rigtig dyrt og svært at få fat på, og det gjaldt længe de fleste af denne type produkter.

Og det er ærgerligt, for selvom mange af jer måske er skeptiske, så virker de rent faktisk. Ja, de får dine øjenvipper til at blive længere. Men det sidste stykke tid er der kommet flere mere prisvenlige alternative på markedet og senest har MAC lanceret deres Prep + Prime Future Length Lash Serumt til yderst rimelige 295 kroner i forholdt til de over 1.000 kroner Revitalash koster.

Hvad er der i?
Øjenvippeserumer virker på flere forskellige måder. De dyre som Revitalash indeholder ofte en art af Bimatoprost, som er et velkendt middel, der i USA er godkendt som lægemiddel til at få dine øjenvipper til at vokse (Latisse). Læs mere om det i Revitalash-artiklen.

Senere er der kommet andre stoffer til og MACs Prep + Prime Future Length Lash Serum er et af dem. De virksomme stoffer i er en række aminosyrer, som skal få dine øjenvipper til at vokse. Der er ikke noget publiceret forskning på nogle af stofferne, men det er ikke grebet ud af luften – andre eyelash serummer virker på samme måde.

Og tag mit ord for det – det virker. Nu har jeg brugt det i en måned og ja, mine meget korte øjenvipper er vokset. Jeg har haft droppet Revitalash de sidste par måneder for at kunne teste dette ordentligt (hvad man ikke gør for sin blog…), og mine øjenvipper er nu ved at have samme længde, som når jeg bruger Revitalash.

Næsten, vil jeg sige. For jeg synes, at Revitalash (og bimatoprost) virker marginalt bedre. Men ikke nødvendigvis 1.000 kroner bedre.

Det korte af det lange er, at det virker, og mine øjenvipper er vokset. Jeg er en virkelig dårlig testperson, for man skal bruge det både morgen og aften, siger MAC, for at se optimale resultater. Og jeg glemmer det cirka halvdelen af gangene. Så hvis man husker at bruge det to gange om dagen, er der stor chance for, at man ser bedre resultater end mig.

Jeg har selvfølgelig taget før- og efter billeder, men som på Revitalash-artiklen, hvor flere af jer siger “jeg kan altså ikke se forskel”, så er det hundesvært at fange forskellen. I skal kigge godt efter. Men den er der altså i levende live, det lover jeg.

Her kan du købe det
MAC Prep + Prime Future Length Lash Serum koster 295 kroner og kan købes i Magasin, Salling i Aalborg og på Magasins webshop.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
23 kommentarer
Katrine

Fedt nok!
Har i nogle forslag, til hvordan man kan få “flere” øjenbryn? Altså, jeg føler lidt at der er meget få hår, så de ser meget utydelige ud, og sådan har det altid været, men da jeg kun er 13 vil jeg ikke ofre mere end 400 kr på det.

Pudderdåse Katja

De samme stoffer virker også på øjenbryn, så du burde kunne bruge det på brynet, men der findes specielle bryn produkter:
http://www.neulash.se/neuveauBrow-c-59.html
Jeg har ikke selv prøvet nogle af delene, men i teorien burde det virke.
Det er så desværre over budget, men prøv at søge, der findes en del mærker. Jeg kan dælme godt forstå du synes, det er for dyrt, det synes jeg også!

emilie

neulash er rigtig godt! kan klart anbefales

Anna

I samme genre vil jeg anbefale Talika, som også er sådan noget halløj, der får øjenvipper og -bryn til at gro i både længde og tykkelse. Det kan findes på ebay til ret rimelige priser.

Emma

Det var ingen stor skillnad…!

signe

Undskyld, men jeg kan oprigtig talt heller ingen forskel se. 🙂 Måske du skal prøve at putte bare lidt mascara på begge før og efter billeder, da det jo alligevel er begrænset hvad en mascara kan gøre for at forlænge vipperne, og hvis du bruger den samme til begge billeder kan det være det er lidt lettere at se.. 🙂

Pudderdåse Katja

Det er svært at gøre på før-billederne nu 😉
Men nej det er svært at se på billederne, det var det samme med Revitalash historien.
I må tro på mig 🙂

Maria

Jeg kan sagtens se forskel 🙂
Det er jo millimeter-forskelle vi snakker her, og ikke centimeter 🙂 Desuden ser dine øjenvipper kraftigere ud på ‘efter’ billedet.
Jeg har selv ret korte øjenvipper, så måske skulle det prøves. Selv en millimeter eller 2 er jo en stor forskel, når det gælder øjenvipper, synes jeg 🙂

HS

Hejsa!
Er der nogle som har prøvet lilash? har hørt godt om det, men er lidt bange for bivirkningerne 🙂

Pudderdåse Katja

Hej
Revitalash som indeholder det samme som lilash, har jeg skrevet om her.
https://pudderdaaserne.dk/2010/05/26/fa-lange-ojenvipper-nyt-mirakel-produkt/
Kh. Katja

Line

Hej! Jeg tænkte på, hvor lang tid effekten varer? Og er det noget, man skal bruge ‘fast’, eller er det en form for kur?

Pudderdåse Katja

Du skal bruge det fast. Når du stopper så forsvinder effekten igen. Det gælder alle de øjenvippeserum, der er på markedet.

Sara

Hvor længe holder de ca? (altså bøtten)

Pudderdåse Katja

Puuuuuh…. Jeg vil sige et halvt års tid. De holder længere end man lige tror.

Kat

Hej
Har I kendskab til det vippesrum, der hedder Quickmax? Virker det?
Det er meget omtalt (og rost) rundt omkring i blogland, men da det er sponsorerede indlæg, må jeg indrømme, at jeg er lidt skeptisk.
Hilsen Katrine

Pudderdåse Katja

Jeg kender det desværre ikke. Jeg kan heller ikke finde en ingrediensliste, så jeg bliver dig svar skyldig, med mindre nogen kan lægge en ingrediensliste herind.
Kh. Katja

Kat

Øv øv, men tak for svar.

Line

Jeg tænkte at jeg lige vil give vaselinetippet også. Jeg kan godt se den marginale forskel på fotos ovenover, da det er tilsvarende til hvad jeg har opnået på 14 dage med noget så simpelt og billigt som vaseline. Lige en tynd film på vipperne 2 gange dgl bruger jeg. (anbefalingen er 1 x men jeg tester 2)
Vaseline koster btw under 20 kr for en dåse. Virkstoffet petrolatum giver god effekt.
So far er resultatet lovende. Jeg har hørt at vipperne når de nye vokser til over tid skulle blive kraftigere også, men det ved jeg ikke endnu. (tester 6 uger, men er kun kommet til 2 uger so far)
Hvis økonomien er vigtig så prøv vaseline.. 😀
Film og info findes på tuben i stort tal også hvis nogen har interesse.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *