Divaderme: Øjenvipper på tube

14.12.11

At bruge fibre til at putte på øjenvipperne er ikke i sig selv noget nyt. Vi har set decideret fibermascaraer som Fiberwig, L’Oreal og andre har lanceret dobbeltsidede mascaraer hvor den ende var en fiberbase og firmaer som Make Up Forever har lavet baser, der består af en hvid masse med fibre i. Faktisk er rayon fibre en helt almindelig ingrediens i rigtig mange mascara.

Men Divadermes metode er helt anderledes, og effekten er uden sammenligning. Det kan bedst kaldes falske øjenvipper på tube.

Det er ikke en mascara, og det er ikke en mascara-base. som du måske kender fra Shiseido eller MAC. Hvis jeg så tuben uden at vide, hvad det var, ville jeg ikke ane, hvad det var til.

Det er en lille tube fyldt med bittesmå sorte aflange fibre og en applikator, der mest af alt minder om en lipgloss applikator. Og måden, du bruger den på, er også anderledes. Fordi det er løse fibre, kræver den en våde base for at fungere, og den våde base er din helt almindelige yndlingsmascara (det er det smarte!).

Sådan gør du
Først og fremmest SKAL du hele tiden arbejde vådt i vådt. Det må ikke tørre ud i mellem lagene. Derfor er det bedst at tage et øje ad gangen, synes jeg.

Du lægger først et lag almindelig mascara. Dernæst lægger du et lag Divaderme Lash Extender på den yderste halvdel af dine vipper. Der er ingen grund til at lægge det helt ind mod huden. Det nemmeste er at lukke øjnene lidt sammen. Så lægger du et lag mascara mere. Du kan godt stoppe her, men det er der ingen grund til, vel? Læg i stedet et lag Lash Extender mere, og så et lag mascara mere. Jeg plejer at stoppe her, men bliv endelig ved så længe dine øjenvipper ikke klumper sammen eller ser edderkoppeagtige ud.

Jeg opdagede faktisk, at mine øjenvipper kunne tage langt mere mascara med Divaderme Lash Extender imellem, end de kan normalt uden at begyndte at klumpe.

Du kan i princippet lægge så mange lag, du vil, det vigtige er, at du lægger skiftevis et lag mascara og et lag Divaderme, og at du starter og slutter med et lag mascara.

Og effekten? Well, jeg har aldrig haft så dramatiske og lange øjenvipper før med nogensomhelst mascara. Det er virkelig små kunstige øjenvipper på tube – uden alt besværet. Det er supernemt at lægge, og selv min mor ville kunne finde ud af det.

Og i skal selvfølgelig have billeder. Først små, triste og ynkelige øjenvipper.

Før Divaderme Lash Extender uden mascara

Med ganske almindelig mascara af standardmærke

Uden Divaderme Lash Extender med samme mascara

Abracadabra-øjenvipper! Med to lag Divaderma Lash Extender og samme mascara som på billedet før.

Med to lag Divaderme Lash Extender og tilfældig mascara

What’s not to love?

Det eneste lille men, jeg har haft, er, at i kombination med nogle mascaraer har jeg oplevet, at den drysser – som i pandaøjne. Det er kendt, at det sker med enkelte mascaraer, ingen ved hvorfor. Det må være noget med bestemte formuleringer. Men i udgangspunktet kan du bruge den med din egen yndlingsmascara. Hvis du får problemer med drys og pandaøjne, har Divaderme deres egen mascara, som du kan være sikker på virker til.

Det støver
Du skal være opmærksom på, at de bittesmå fibre drysser, mens du lægger dem. Det er ikke ubehageligt eller farligt, de består af helt harmløse små cellulose fibre. De føles mest af alt som små fimrehår, når man får studset pandehår hos frisøren.

Jeg kunne godt børste dem væk bagefter uden at ødelægge makeuppen. Men som Helene siger, så skal jeg bare lære at lægge min øjenmakeup først og min foundation bagefter… Der følger en lille børste med til formålet, men jeg foretrak min store bløde pudderbørste  til formålet.

Alt i alt er jeg og min ekstremt små og fesne øjenvipper meget imponeret over Divaderme Lash Extender – sponsoreret indlæg eller ej. Effekten overgår lang alle mascara og mascara baser, jeg har prøvet. Det er små øjenvipper på tube.

Her kan du købe det
Divaderme Lash Extender koster 249 kroner og kan købes på shop.divaderme.dk. Du kan også læse mere på Divaderme.dk

Sponsoreret indlæg

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
26 kommentarer
Sally Thers Clausen

Håber på at vinde denne:)

Pudderdåse Katja

Hehe… Sally det er ikke en konkurrence denne gang, det er en anmeldelse. Vi laver andet end julekalender i december. Selvom det nogen gange ikke virker sådan 🙂

Sally Thers Clausen

Ups æv den så ellers så lækker ud he he:) men så må jeg jo bare købe den i stedet:)

Pudderdåse Katja

He he ja 🙂 Men godt du kunne lide den

Sandra

Hvor er jeg glad for at man ikke skal bruge midler for at alt på en ser godt ud, og noget bare er smukt som det er.
I mit tilfælde er det mine øjenvipper, elsker dem <3!!

Pudderdåse Katja

Ih du er et heldigt menneske Sandra. Min søn har også de vildeste vipper… Hvor unfair er det lige?

Tina T

Den har jeg brugt igennem længere tid – ens vipper bliver virkelig flotte og lange.

Tina T

Man kan faktisk også få det til sine øjenbryn, jeg har dog ikke fået prøvet det endnu men jeg overvejer det meget, da mine øjenbryn ikke er så kraftige. Jeg har også Mascaraen derfra den er jeg ikke over vild med der synes jeg at Maybellines mascara er 100 gange bedre.

Tina T

PS: man kan også købe det på Trendsales der har jeg købt det.

Pudderdåse Katja

Fedt at høre Tina. Jeg har også et godt øje (eller… et godt øje på Helenes vegne) til den til brynene.

Fie

Hold fast en forskel! Den kunne være vild til fest :o)
MÅ EJE!!!!! Men kontoen er tom for penge i denne måned, snøft

Pudderdåse Katja

Jeg er også vild med den 🙂 Julegaveønske?

Liselotte

Hmm, jeg er ved at begynde med mascara og derefter alt andet makeup. Jeg er drøntræt af at starte forfra med concealer under øjnene, øjenskygge oven på øjenene osv. Mine øjenvipper er simpelthen så lange og buede, at jeg kan fedte det hele til bare ved at blinke en enkelt gang.
Min mand er sjovt nok altid meget, meget langt væk, når jeg tager makeuppen frem om morgenen, og så stor er vores lejlighed heller ikke;-)

Pudderdåse Katja

Haha! Heldige asen…

Liselotte

heldig og heldig, det ved jeg nu ikke.Vipper ser mindre fyldige ud, jo længere de er. Så jeg leder efter noget med ekstrem volumen, der ikke giver længde.

Kathrine

Liselotte, der vil jeg så godt anbefale MaxFactors False Lash Effect mascara. Den bruger jeg nemlig for udelukkende at få volumen.

Astrid

Et godt trick er også at ligge mascara ovenpå de øverste vipper og derefter nedefra, så får de max fylde og bliver gennemfarvet.

Janni

Den lyder HELT klart som en jeg bare MÅ anskaffe mig… Nøøøj ønske ønske!

Mette

Helt perfekt til mig der har ca 10 småbitte korte øjenvipper 🙂
Har en mand og en søn med øjenvipper så mange og lange at gardinerne blafrer når de blinker med øjnene – det er snyd, hvad skal de med dem 😉

Pudderdåse Katja

Seriøst, det har jeg også! Både min mand og søn har de vildeste, vilde øjenvipper. Og jeg har absolut ingen. Hvor unfair er det lige?

City Chick

Wow!
Kan man bruge den, hvis man har kontaktlinser?

Pudderdåse Katja

Ifølge deres egen hjemmeside kan man godt ja 🙂 http://www.divaderme.com.au/enquiries/faqs/
Jeg har ikke selv prøvet, jeg har ikke været i byen med linser (linser er HELT nyt for mig!)

Christina B

Wow en forskel! 🙂 Jeg er udenlands pt, kan I anbefale et amerikansk mærke??? 🙂
God påske til jer søde dåser. Xx

Pudderdåse Katja

Hej Christina
Divaderme er amerikansk så god shopping 😀
Kram Katja

Christina B

Haha, ja det fandt jeg ud af. Fandme en del at spare ved at gå ind på den rigtige amerikanske hjemmeside 😉 Lol!
Tusind tak for tippet – er såååå glad for mine smukke, lange, tykke bambivipper! Møs!

Pudderdåse Katja

Mmmh 🙂 Det kræver et billede du!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *