L’Oreal Super Liner Black Lacquer: Supernem flydende eyeliner til super pris

15.10.11

Er du fan af produkter som MAC Superslick Liquid Eyeliner, Lancome Art Liner, YSL Eyeliner Effet Faux Cils Shocking eller Écriture de Chanel? Mange er og med god grund. Disse er nemlig alle flydende eyelinere, som har det til fælles, at spidsen ikke er en pensel, men derimod en lille filtpen. Det gør den supernem at arbejde med.

MAC Superslick Liquid Eyeliner og Lancomes Art Liner har altid været blandt mine favoritter, når det kommer til flydende eyeliner. Det er bare supernemt i forhold til de gammeldags versioner med små pensler med hår, som er umulige at få til at ligge lige.

Bagsiden er, at de alle koster spidsen af et jetjager. Men heldigvis har L’Oreal en version af samme produkt. L’Oreal Super Liner Black Lacquer kan nemlig det hele og lidt til – og koster 84,95. Det er nice.

Derudover er den sort. Kulsort. Meget sortere end for eksempel Lancomes sorte Art Liner.

Den er absolut lige så nem at arbejde med som dens dyrere storesøstre, og hvis du har svært ved at lægge flydende eyeliner, kan jeg kun anbefale at prøve sådan en. Flydende eyeliner med filtspids og gel eyelinere er efter min mening den nemmeste måde at lægge et look a la flydende eyeliner. Det er stadig en svær øvelse, som kræver at man prøver igen og igen og igen og… men et produkt som dette gør det noget nemmere end de gammeldags flydende eyelinere. Og nu kan man også få det til supermarkedspris.

Det eneste minus er, at man kun kan få den i sort. Be’ om flere farver tak!

Her kan du købe den
L’Oreal Super Liner Black Lacquer koster 84,95 og kan købes i Matas, stormagasiner og større supermarkeder.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
14 kommentarer
Tina T

GOSH “eye Liner pen stylo ligneur” er også bare så god den er nemlig også med filtpen, jeg bruger dog altid brun eye liner for jeg er meget lys så sort kan godt virke lidt for hårdt til mig. Men den fra Nilens Jord er også en af mine favoritter. men den her fra GOSH er meget farverig og virkelig flot på det kan jeg rigtig godt li’. Men nu har jeg i rigtig mange, mange år brugt eye liner kan slet ikke leve uden det gøre altså bare noget godt for mine øjne, de virker større og meget flottere, eye lineren er bare prikken over i’et som man siger HI HI

Pudderdåse Katja

Dem har jeg ikke prøvet, det må jeg skrive på listen.

Asha

Jeg har faktisk kun prøvet den I skriver om her fra l’oreal. Lidt tilfældigt blev det den, som jeg købt i matas, da jeg ville forsøge mig med “Mad Men”-øjne sidste år. Jeg synes stadigvæk, at det er svært at lægge identiske streger på begge øjne, men jeg har da i det mindste fået købt den rigtige eyeliner til formålet, så det er ikke pennen, men min hånd der bare må i træning:)

Pudderdåse Katja

Som jeg skriver, så ER det svært. Jeg har gjort det mange gange og synes stadig, det er svært. Det går jævnligt i ged for mig.
Men du har i det mindste det rigtige redskab 🙂

Sacha

Jeg har sværget til den klassiske Super Liner i “guld” indpakningen (i sort), og har brugt den i over 10 år efterhånden.
Jeg elsker den, fordi den bare bliver siddende, selv efter mange timers festivitas.
Men jeg er fristet til at prøve denne udgave, nu hvor jeg snart skal have en ny.

Louise

Kan kun anbefale Super Liner fra L’oreal. Har aldrig brugt andre former for eyeliner – heller ikke pencil’s. Min er dog i mat guld indpakning så måske har de givet den en makeover 🙂

Pudderdåse Katja

Dejligt! Tak for anbefalingen.

Sigrid

Har i testen den flydende liner fra Nilens Jord? Den er super! Og også, helt sort. Brugte lancome før, men Nilens er virkelig god.

Pudderdåse Katja

Nej desværre ikke. Jeg har i hvert fald ikke, jeg kan heller ikke huske at have hørt Helene snakke om den.

Pudderdåse Helene

Katja husker rigtigt…Jeg kender den heller ikke 🙂

Line

Er denne eyeliner vandfast? Har nemig problem med at min nuværende liner smitter af på øjenlåget, hvilket ikke er for kønt!

Pudderdåse Katja

Jeg er ikke 100 procent sikker (det er et gammelt indlæg), men jeg mener ikke, at den er vandfast. Det er gelé lineren på krukke derimod.
Men vandfast og holdbar er ikke nødvendigvis det samme. Den holder godt. Hvad bruger du nu?

Line

Jeg er ikke helt sikker på hvad den hedder, da navnet er slidt af, men det er med såden en filtpen spids og den er fra maybeline. Men hvis den her fra loreal holder fint, er den jo værd at kigge nærmere på!

Pudderdåse Katja

Den burde ellers holde – Maybelline og L’Oreal er fra samme firma og mere ens, end de er forskellige.
Hvis den er så slidt er det måske snarere, fordi den er for gammel? Flydende eyeliner kan ikke holde sig ret længe.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *