Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

46 kommentarer

 1. Christina

  Uh skal prøve Rimmel læbestift, mud wax og Maybelline måske – kan I sige noget om dækkeevnen i Maybellines foundation? Kan godt lide at de dækker meget :)
  Bruger man voksen i spidserne bare?
  Ellers er jeg meget enig med jer ang. mascara, rens, hælkur og Aderma creme :) Neutrals deo er også min yndlings deo, har prøvet biotherm og helena rubenstein m.m., men Neutral er bedst! :)

  PS lige et ekstra spørgsmål. Jeg overvejer at købe Youngbloods mineralpudder/foundation og fik at vide af den søde mand i magasin at den bedste pensel til at opnå fuld dækkeevne er en tæt pensel, der er skåret helt lige over. Nilens Jord har lavet en magen til. (Den sorte serie). Ved I om den er lige så god som youngblood’s egen pensel? Har I prøvet begge mærker?

  • Pudderdåse Katja

   Den dækker ret godt. Det er bestemt ikke et let foundation.

   Hvordan du bruger voksen kommer jo helt an på, hvor langt hår du har og hvilken frisure du vil lave? Så det må du fortælle lidt mere om?

   Jeg har faktisk ikke prøvet hverken den fra Youngblood eller Nilens Jord, så jeg bliver dig svar skyldig? Men jeg har prøvet flere fra Nilens Jord, og de er generelt rigtig gode, så hvis du synes den føles ens, ville jeg ikke være bange for at gøre forsøget (udgiften er jo også til at overskue). Hvad er det for en pensel helt præcis fra Youngblood?

  • Helle

   Jeg har Nilens jord kabukibørste fra den sorte diamant serie, som jeg bruger med min Youngblood mineralpudder. Jeg synes at den fordeler mineralpudderen rigtig fint, men efter to års brug og en del vaske er hårene blevet lidt skæve. Tror derfor at jeg vil købe en kabukibørste fra Youngblood næste gang, men via ebay hvor de koster ca. 240 kr. inkl. forsendelse. :-)

 2. Annette

  Dejligt med sådan et indlæg! Købte forleden dag Neutral Face Wash, og er allerede forelsket. Den fjerner let make.up og jeg føler virkelig at ansiget er renset! Skønt skønt skønt! Det eneste minus, er den der underlige lugt, men det kan jeg leve med, så længe mit ansigt føles rent.

  • Pudderdåse Katja

   Fedt! Den underlige lugt er fraværet af parfume :-D

   • Annette

    Ja, og det er jo en fantastisk fordel. Men af og til lugter parfumefrie produkter overhovedet ikke af noget. Men fair nok :D Men tak til jer for at anbefale den så meget, at jeg kun kunne blive fristet.

    Men er her i den sidste uge blevet vildt glad for Matas Naturs dag- og natcreme, og kan klart anbefale det – og de koster også under 100 kr. ;) Da jeg brugte Dermalogica blev min næse fedtet i løbet af dagen, men med Matas Natur sker det ikke og make-uppen holder hele dagen :D

    • Pudderdåse Katja

     Matas Natur er fantastisk! Vi elsker det. (anmeldelse på vej)

 3. Charlotte Louise

  Angående pensler, hvad synes I så om ELF’s? I foundation-videoen blev deres Powder Brush så vidt jeg husker nævnt som god, men har I erfaringer med de andre? Jeg tænker især på Studio-linjen :)

  Og hvilke kvalitetspensler SKAL man bare have til smokey eyes? Er det bare smudge-børsten, der er den helt centrale?

  Og er enig i mange af favoritterne! Elsker billige, gode produkter og synes I har en fin balance af dyre (Rudolphs care fx, puha det er dyrt!) og produkter som disse.

  • Pudderdåse Katja

   Tak skal du have :-)

   Elf har nogle fine pensler. Jeg er fan af deres studio line og deres bamboo. Især den i min foundation video.

   Men hold dig fra deres aller billigste – de andre serier. Dem jeg har set har været noget virkelig skrammel. Og det er jo ikke fordi bamboo eller studio er dyrt ;-)

   Vær forberedt på at ind i mellem kan der være et løst skaft. Klares meget nemt med en klat lim.

   Og hvis vi snakker kvalitetspensel til smokey eyes så er det MAC 219!!!

 4. Maria Dybdahl

  Mac refill øjenskygge koster 95kr og Matas fod og hæl kur koster 67kr, men er på tilbud lige nu til 35kr.

  • Pudderdåse Katja

   Godt du er kvik! Jeg har kopieret den del fra det gamle indlæg ;-) Tak

 5. anna

  Jeg er nu ret sikker på, at man også kan købe refill-skygger i magasin i aarhus og så kan man også købe dem på macs egen hjemmeside på nettet.

  Jeg elsker denne slags indlæg, så tak! Jeg kan lide, når der bliver talt om all time favoritter. Det, der bare virker.. det, man ikke kan undvære… år efter år.

  Det er dejligt med råd til billige og rigtig gode produkter. Især tørhampoo, ansigtsrens og mascara behøver ikke at koste meget i mine verden, fordi de bruges op så hurtigt.

  L’Oreals neglelakker er geniale – især på grund ad den brede børste og de holder godt. Jeg har prøvet fire meget forskellige farver nu og alle har holdt bedre end andre neglelakker. Jeg har til gengæld aldrig prøvet en god Dependlak…

  Men. Indpakning er vigtigt for mig. Jeg synes fx at ELF og Wet n wild bliver for billigt at se på og røre ved. Jeg har omvendt en chanel blush, som slet ikke er lige så god som nogle af mine billige blushere, men jeg elsker at bruge den ikke desto mindre!

  • Pudderdåse Katja

   Ja selvfølgelig, du har absolut ret mht. MAC. Det er som skrevet nedenfor, fordi jeg bare har kopieret (bustet!) fra det gamle indlæg. Selvfølgelig kan man købe i Århus og online.

   Og tak for de pæne ord. Det er også den slags produkter, der for alvor er sjovest at skrive om. Og jeg forstår HELT sikkert det med indpakningen. Altså…. Jeg har købt adskillige produkter pga indpakningen alene :-D Men det er ikke nødvendigvis dem jeg bruger

 6. M

  Tusind tak for et fedt indlæg..

  Jeg har et lille spørgsmål, jeg har en tendens til at få lidt fedtet t-zone, kan du anbefale en Foundation som kan hjælpe lidt på det?- virker superstay foundationen måske på det?

  Tusind tak for en super fed blog!!

  • Pudderdåse Katja

   Ja, det gør den. Du skal i hvert fald starte med en foundation som er god til den slags, før du begynder med alt mulig andet. Superstay er et udemærket bud :-) Men det bedste er altid at huske en blot paper i tasken: http://pudderdaaserne.dk/2011/06/28/tirsdagstip-blot-papir/

   Og mange tak for de pæne ord :-)

 7. Bodil

  Super indlæg – elsker også gode og billige ting! Det eneste jeg endnu ikke har prøvet fra jeres liste er A-derma cremen,så jeg må forbi nærmeste apotek og hente en prøv meget snart. Synes dog ikke at Rimmel læbestiften holder specielt godt og farverne er heller ikke lige i skabet til mig!

  • Pudderdåse Katja

   A-Derma er et must at prøve! Som Maria fra Modemedmere.dk sagde tidligere til mig, da vi drak kaffe, købte hun en med hjem fra Frankrig som altid i “industrial size”. Jeg tror ikke, jeg kender en creme, som flere bloggere bruger :-D

 8. Hvilken herlig liste! Men kan ikke sige ja til punkt 13, Batiste er den absolut bedste tørshampoo! :)

 9. Pernille

  Tak for dén. Den må printes ud og kigges efter hver gang jeg løber tør for noget :-)

  • Pudderdåse Katja

   Dejligt at kunne hjælpe :-)

 10. Rigtig godt indlæg, elsker når I har anbefalinger! Jeg har været glad for Matas’ alt-i-en ansigtsrens i mange år, den fjerner makeup’en i en håndevending, også på øjnene. Og så vil jeg lige tilføje mit yndlingsprodukt, nemlig Smith’s Rosebud Salve. Har aldrig fundet noget bedre til læberne, elsker den.

  • Pudderdåse Katja

   Fedt! Tak for anbefalingerne

 11. Ej hvor er det her indlæg bare godt og mega brugbart :) Fedt fedt fedt!!!

  • Pudderdåse Katja

   Hvor er det dejligt at høre :-)

 12. Louise

  Jeg har netop byttet min natcreme ud med HTH, og elsker den! Væk er urenheder, væk er rødmen og min porer trækker sig mere og mere sammen. Kan klart anbefales!
  Er dog lidt i tvivl om, hvor tæt på øjnene jeg kan smære den? -acid-delen virker lidt skræmmende på det punkt..

  Derudover mangler jeg en god dagcreme. En der har solfaktor og kan håndtere kombineret hud?? Lige nu bruger jeg La Roche Posay Anthelios AC, og den er skøn, men giver ikke helt fugt nok, og er ved at blive sindssyg træt af, at den ‘fnulrer’ sammen med andre cremer eller serum..

  • Pudderdåse Katja

   Du kan sagtens bruge den rundt om øjnene og på låget, du skal bare passe på at du ikke får det i øjet. Det er ikke rart!

   En god dagcreme med fugt og solfaktor. Uha der er jo mange. Prøv at starte med at søge, vi har skrevet MEGET om solfaktor sidste år. Og der kommer en ny serie indlæg snart om de nye 2012 produkter.

 13. Julie

  Super indlæg!!
  Som tørshampoo kan jeg lige tilføje at talkum fra apoteket er alle tiders – billigere og mildere end “rigtig” tørshampoo. prisen kan jeg ikke lige huske, men det er i hvert fald under 100 kr. :)

  • Pudderdåse Katja

   Langt under 100! Men jeg har faktisk aldrig prøvet

 14. Christina

  Gosh Velvet Touch Eyeliner dur bar slet slet ikke på mig :'(

  den vil slet ikke “sætte sig fast” når jeg prøver at lægge den, det er ligesom min hud/øjenkant slet ikke vil tage imod.

  Er glad for deres Twist (eller hvad den nu hedder) :D

  tak for et dejligt indlæg! skal helt sikkert ud og kigge på en del af tingene.

 15. Gigi

  Med hensyn til babyservietterne som I også bruger til at fjerne make-up, så kan jeg absolut anbefale Netto’s renseservietter som koster 20 kr – der er 25 stks i pakken.
  De hedder Jeune og er 3 i1 servietter med både rensemælk, tonic og øjenmakeup fjerner.

  Der er kamille og aloe vera i og de er uden alkohol.
  De har vundet flere tests som de bedste renseservietter.

  • Anna

   Sjovt. Dem synes jeg er de absolut dårligste jeg har prøvet :)

   Men jeg er ret glad for Levevis Renseservietter 30 stk fra Føtex til 19.95 (ca)
   De er uden parfume og parabener

   • Pudderdåse Katja

    Dem har jeg ikke prøvet? Det bliver jeg vist nødt til :)

 16. Anette

  Har I et tip til hvor jeg kan købe HTH-cremen? Er meget glad for den, men siden den var til salg i Netto har jeg ikke kunnet finde en forretning, der sælger den.

  • Pudderdåse Katja

   Føtex og Bilka :)

 17. Marie Winther

  Tak for tippet om HTH cremen, jeg har normalt de tørreste stænger, som ikke en gang locobase vil nedlægge, men HTH vil det er bare for lækkert endelig, at have fået flotte sommerben :)

 18. Anna

  Lige det indlæg jeg havde brug for. Tusind tak.

  Fandt bloggen i går og vil nu være her hele tiden (ca ;-)

  Jeg står og skal skilles og flytte for mig selv, hvilket betyder der skal spares mange steder, og makeup og plejeprodukter bliver i hvert fald ét af dem, så den her blog er perfekt.

  Også dejligt at se mindre forblændelse af dyre mærker og en masse sund fornuft!

 19. Anna

  Forresten har jeg også lidt produkter til listen.

  Jeg har, måske i 15 år, brugt Max Factor 2000 Calorie mascara, stort set hver dag. Jeg har prøvet mange andre og kun fundet Dior Show kan måle sig, men den er jo så meget dyrere. Den giver tykke, lange, ikke klumpede vipper. Der er en grund til at de stadig har den efter…hvad? 20 år, måske?

  Man kan få 2000 Calorie til under 100 kr og ret ofte til 69 kr i Parfume Discount. (hvor jeg også finder meget andet af mit faste dullegrej billigt) (desværre er den vandfaste udgave ikke god)

  Istedet for at købe de dyre Gilette barberblade til kvinder, køber jeg, og har gjort i årevis, Bic engangsskrabere med aloe vera (grøn pakke) til mænd i Føtex til 43 kr for 10. De holder mindst lige så godt som ikke-engangs. De har masser af aloe vera på og er bedre hvis du spørger mig! Jeg bruger dem til ben og under arme osv, men også til mine øjenbryn.

  Af makeup renseservietter køber jeg Levevis 30 stk, uden parfume og parabener, i Føtex til 19,95 (ca.) De er de bedste jeg har prøvet indtil videre.

  Jeg har altid haft sindsygt tørre ben! Men ikke mere. Dove pro-age nourshment body cream oli giver vildt bløde ben i mange dage. Mener den koster omkring 55-65 kr i Føtex. (desværre hjælper den ikke mine vildt tørre hænder, mærkeligt)

  Det var lige hvad jeg kunne komme tanke om her og nu.

  Tak igen for indlægget.

  • Pudderdåse Katja

   Hej Anna
   Fede produkter! Tak for listen – de skrabere skal jeg lige tjekke. Og ja – 2000 calories er en super mascara!
   Kh. Katja

 20. Maria Schmidt

  Super godt indlæg, selvom jeg er lidt sent på den med kommentaren, kan jeg godt se, hehe.

  Jeg må også tilslutte mig Rosebud til 99,- kr. Fantastisk produkt, der kan fixe tørre albuer, sprukne læber, tør hud i ansigtet, rødme omkring næsen efter forkølelse …. simpelthen et vidunderprodukt, som må ejes af alle! :)

 21. Jeg elsker billige produkter!
  Et spørgsmål ang. PP’s kids baby shampoo… Tynger den håret og bliver det hurtigt fedtet? Og oplever du nogen forskel ved at den er sulfatfri? Jeg er ved at løbe tør for min shampoo 1, som jeg elsker, fordi den er så god ved mit tynde hår og sarte hovedbund. Desværre er pengepungen ved at være tom, så jeg overvejede børneshampooen i stedet, og huskede at I havde skrevet om den :-)

  • Pudderdåse Katja

   Hej Baysen. Nej det synes jeg ikke den gør. Men hvis du har meget tykt hår eller bruger hardcore stylingprodukter så kan hverken Shampoo 3 eller babyshampooen (som er det samme) klare opgaven IMO. Men det er da et forsøg værd – herhjemme bruges den også til resten af kroppen, så det er i hvert fald ikke penge spildt.
   Kh. Katja

   • Tak for svar :-D
    Jeg har ikke tykt hår, men bruger en del stylingprodukter – man må jo snyde sig til fylde, når man ikke har det fra naturens side ;-).
    Måske var den anden børneshampoo også en mulighed?
    Så vidt jeg kan se, minder den meget om shampoo 1. Eneste forskel på indholdsstofferne er, at kids shampoo indeholder Sodium cocoaphoacete, mens shampoo 1 indeholder Cocamidpropyl betaine, og jeg har søgt mig frem til, at begge disse stoffer har rensende effekt…

    • Pudderdåse Katja

     Ja, det er da en god idé. Prøv det – men jeg har ikke selv prøvet netop den. Ellers så skriv og spørg Purely selv om du kan bruge børneshampooen til din hårtype – de er meget søde til at svare på spørgsmål.

    • Det vil jeg prøve at gøre ;-) Tak!

FØLG DINE YNDLINGSBLOGS
Du kan nu følge dine yndlingsblogs og se deres nyeste indlæg på bloggersdelight.dk