Anmeldelse af tørshampoo: TRESemmé Volumising Dry Shampoo

04.05.11
TRESemmé Volumising Dry Shampoo tørshampoo

TRESemmé Volumising Dry Shampoo tørshampoo

Tørshampoo var i årtier ensbetydende med den blå og hvide Frotté fra Matas, som gjorde håret mere hvidt end noget som helst andet og lugter af gammel sæbe. Men tørshampoo har fået en revival, og nye mærker dukker op. Seneste skud på stammen er fra TRESemmé, og Pudderdåserne er fans!

Jeg prøvede den første gang, da vi lå syge herhjemme. Hele familien lå på langs, og min søde mor havde tilbudt at tage vores dreng som aflastning, og vi skulle ud og aflevere ham. Jeg kunne ikke overskue at gå i bad, men tænkte at jeg ville give tørshampooen en chance. Da min mand så mig, spurgte ham mig overrasket, hvorfor jeg havde været i bad og sat hår bare for at køre ud til mine forældre for at aflevere barn!

Helene prøvede den første gang efter tre nattevagter i træk, hvor dagene bare var gået med at sove og arbejde, sove og arbejde. Hun skulle hurtigt i butikker og gave håret et skud med Volumising Dry Shampoo. Og håret så efter Helenes udsagn ud, som om det var nyvasket.

Jeg har siden prøvet den et par gange, hvor resultaterne har været mindre dramatiske og et par gange, hvor det har varet lige sp suverænt, så der er også både gode og dårlige hårdage med tørshampoo, men der er ingen tvivl om, at det er en super effektiv tørshampoo. Og der er ikke noget hvidt pudret skær eller sære dufte her.

Du bruger den ved at spraye håret med cirka 25 cm afstand, hvorefter du lader det virke ca et minut og så roder håret igennem med fingre eller børste. Bagefter kan du med fordel style håret med lidt stylingprodukter.

De fleste dage foretrækker jeg nu stadig at vaske hår, men på en stresset morgen hvor jeg skal nå noget hurtigt er denne guld værd. Og en ting er sikkert: Jeg tager aldrig mere på festival, kajaktur eller i svensk ødegård uden TRESemmé Volumising Dry Shampoo i kufferten.

Bagsiden af medaljen
Der er en bagside af medaljen og det er at hovedingredienserne er lightergas. Men det er prisen, man betaler for en tørshampoo, jeg kender ikke nogen, der ikke indeholder butan-gasser, det er nødvendigt for at fungere som spray. Selv dem, der kalder sig naturlige, indeholder det. Heldigvis sætter gasserne sig ikke på huden, men forsvinder ud i luften, og det er det samme, enhver almindelig hårspray indeholder.

Her kan du købe det
TRESemmé har lavet deres tørshampoo i to varianter, Volumising Dry Shampoo til fint hår og Instantrefresh Dry Shampoo til fedtet hår. Begge koster 89 kroner og kan købes i større supermarkeder.

Kunne du finde på at bruge tørshampoo?

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
49 kommentarer
Signe

Den må prøves 🙂 Selv er jeg stor fan af Kloranes tørshampoo.

Bethina

jeg er stor fan af tør shampoo, og har efterhånden prøvet en del. Jeg glæder mig til at komme til at prøve denne – den virker ret effektiv 🙂 Dog er den lige lovlig dyr, men prøves det skal den da.

Pudderdåse Katja

Jeg kan ikke umiddelbart komme i tanke om nogen billigere pånær den berømte blå/hvide, men vil meget gerne høre, hvis du kender nogle gode.

Pudderdåse Helene

Jo,der er Batiste. Jeg ved desværre ikke hvor man kan købe den i Dk
Mvh. Helene

Pudderdåse Helene

Man kan blandt andet købe dem her:
http://eleven.se/batiste-b578.html
mvh. Helene

Pudderdåse Katja

Men Eleven har nogle syge fragtpriser desværre 🙁

Pudderdåse Helene

Øv, det var jeg ikke opmærksom på!

Mette Straa

Den skal vidst med på Roskilde festivallen! Plejer at bruge den blå og hvide fra matas, man bliver bare gråhåret af den! 🙁

Pudderdåse Katja

Præcis! Fuldstændig hvidhåret. Det gør man ikke af denne. Perfekt til Roskilde. Det var også min tanke.

Anne

Hvilken skal man bruge, hvis man har et langt, tykt hår? Det er jo ikke fordi det er over-fedtet – men jo heller ikke særligt “fint” 🙂

Pudderdåse Katja

Hej Anne
Jeg har ikke prøvet den til fedtet hår og har ikke selv tykt hår, så bliver dig svar skyldig, men jeg sender spørgsmålet videre til TRESemmé 🙂
Kh. Katja

Anne

Vil straks prøve at få fat på en 🙂
Det er sjovt. For en uge siden søgte jeg på siden, for at se om der var en test af tør-shampoo… det var der desværre ikke – men her kom den 😀

Helle Jakobsen

Hej Anne
Jeg vil umiddelbart råde dig til at bruge den almindelige variant af TRESemmé Instant Refresh tørshampoo.
Volumenvarianten er mest effektiv i kortere hår eller meget fint hår, der har brug for et løft ved rødderne, mens den har lidt sværere ved at give volumen til langt, tungt hår. Jeg har selv langt hår og kan ikke mærke den store forskel på de to – de virker lige godt for mig – men hvis man har tykt hår er det oftest ikke volumen man går efter. Uanset hvilken du vælger, skulle du gerne få følelsen af rent, friskt hår, som du så kan style som du plejer, præcis som hvis du havde vasket hår med vand.
Jeg håber det hjalp?
VH. Helle, Star PR (TRESemmé)

siforama

Vildt god anmeldelse!! det har helt sikkert fået mig til at overveje om man skulle investerer sig i sådan en sag.
/Siforama

Pudderdåse Katja

Jeg er også overrasket. Havde afskrevet tørshampoo fuldstændig efter den gamle blå/hvide.

Anne

Så vil jeg straks få fat på en 🙂
Når man løber og træner næsten dagligt (eller i hvert fald prøver på det, hehe), er det lidt træls at skulle vaske hår hele tiden… Glæder mig til at prøve 🙂

Sofie

Jeg har længe været på jagt efter den, men jeg har ikke kunne finde den nogen steder, hvor i alverden kan man få fat på den?

Pudderdåse Katja

Du kan købe TRESemme i supermarkeder som Føtex og Bilka. Har du kigget der?

Sofie

Jeg har været i føtex så sent som for en time siden, og kiggede efter det der, men de havde det ikke 🙁

Pudderdåse Helene

Kære Sofie.
Tørshampooen kommer først i butikkerne i løbet af maj måned. Vi krydser fingre for at du kan få den snart.
Mvh. Helene

Sofie

Så kan jeg bedre forstå det, jeg var lige ved at tro at jeg havde stirret mig blind på hylderne med tresemme 😉

Pudderdåse Helene

Jeg er ked af, at du er gået forgæves efter den Sofie.
Der er ingen af butikkerne jeg handler i der fører TRESemmé, så jeg kan ikke engang tilbyde at holde øje med den for dig.

Stine-Helene

Jeg har længe været nærmest afhængig af at have REF 204 Dry Shampoo (reference of sweden) i huset og i præstetasken, de sidste par år.
Den er lidt pebret i pris, og tiltider lidt svær at få fat på, så jeg tør god prøve noget andet.

Pudderdåse Helene

Hej Stine-Helene
Jeg kender den ikke, hvor kan man købe den?
Mvh. Helene

Stine-Helene

Jeg køber den hos min frisør
Ziska & Sonberg
Nordre Frihavnsgade 12A
2100 København Ø
Tlf.: 35267635
Deres andre hårprodukter i REF serien, er super fede også spray voksen især!

Pudderdåse Helene

Mange tak for svar, den vil jeg prøve 🙂

Neel

Hej, nu har jeg ikke læst jeres blog så meget og ved ikke om nogle af jer har mørkebrunt hår? Men ellers ved i om den fungere til det? De tørshampoo’er jeg har prøvet giver nemlig gråt skær i mit hår så har lidt måtte opgive, fordi de er meget dyre dem til mørkt hår?
Vh. Neel 🙂

Pudderdåse Katja

Hej Neel. Helene har testet den i hendes mands hår. Han er fra Iran og har meget langt, mørkt hår og den har ikke givet gråt skær i hans hår, så det burde fungere. Kh. Katja

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *