YouTube video: Sådan lægger du foundation

15.05.11
Clinique foundation pensel, MAC 187 Duo Fibre Brush og Nilens Jord Black Diamond Line Powder Brush

Clinique foundation pensel, MAC 187 Duo Fibre Brush og Nilens Jord Black Diamond Line Powder Brush

Vi har lavet en video! Den første i Pudderdåsernes historie og forhåbentlig starten på flere. Nu har jeg forsøgt så mange gange at forklare, hvordan jeg lægger foundation, og det giver ikke mening, hverken at forklare det med tekst eller billeder, så nu har jeg grebet til video for at illustrere det.

Til venstre på billedet ovenfor kan du se en typiske foundationpensel. De fleste mærker har sådan en, måske er farven lidt anderledes, men de ligner stort set alle sammen hinanden. Jeg forstår dem ikke, efter jeg er begyndt at duppe (eller stipple som det hedder på de amerikanske blogs og videoer) min foundation på, så ser min foundation perfekt ud hver gang. Det foregår med den type pensel, som du ser til højre altså en tyk pensel, der er flad foroven.

MACs 187 er en klassiker til det (i videoen kalder jeg den 188, det er det ikke, det er 187, det er mig, der vrøvler), den giver et meget let look. Men jeg foretrækker en type som den helt sorte Powder Brush fra Nilens Jords Diamond Line. Den giver et perfekt resultat, en god dækkeevne og er nem at arbejde med.

Den minder rigtig meget om den Powder Brush fra elf, som jeg tidligere har omtalt, men mange klager over, at den fra elf taber hovedet.

Nu vil jeg lade være med at skrive mere, for det giver bedre mening, når man ser det. Og så bær over med mig, for jeg både lyder og ser ud som en torsk med jævne mellemrum, men det er min første video, så er jeg vel undskyldt?

Du kan også se den på vores YouTube kanal her.

Her kan du købe det:
Nilens jord Black Diamond Powder Brush koster 149 kroner og kan købes i stormagasiner, matas mm. MACs 187 koster 350 kroner og kan købes her på Magasins webshop og i Magasins stormagasiner. Elfs Powder Brush er fra deres Studio Line og kan købes på Eyeslipsface.dk.

Min foundation er denne fra Bobbi Brown.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
78 kommentarer
rijaH

Absolut god brugbar video 😀 glæder mig da til at se hvad i ellers ikke kan forklare på skrift ;D

Pudderdåse Katja

Tak 🙂 Helene har noget på vej med Mascara. Jeg ved ikke, hvad det er, for hun kan jo ikke forklare mig det :-p

rijaH

Hahah nej okay, jamen det vil jeg da se frem til så 🙂 I øvrigt hvor virker du sød og helt naturlig foran et kamera <3

Pudderdåse Katja

Tak 😀 Hvor er det sødt sagt af dig!
Elf børsten ligner helt sikkert at den er kraftigt inspireret af MAC 187, og konceptet er det helt rigtige. Men jeg har aldrig haft den i hænderne, så det er umuligt for mig at vurdere kvaliteten. Det er vigtigt, at det er en god tæt børste for at det fungerer. Men altså… til 30 kroner så giv det et forsøg. Det er jo ikke den store risiko.
Et andet godt bud er Sigmas tro kopi af MACs 187: http://makeup-online.dk/pensler/115-sigma-duo-fibre-brush-f50.html Vi skal teste dem snart.

rijaH

Super vil da lige afvente og høre om dem så 🙂 Har jo kun hørt godt om lige præcis Sigma og at de er et billigere alternativ til mac er jo kun et plus 😀 Men tror også jeg kaster en bestilling afsted på den børste der og så tar jeg da vist også den anden med. Det er jo ikke fordi man går fallit af det 😀

Pudderdåse Katja

Nej, det er jo det. Lad mig høre, hvordan det går. Ellers kan den nok også bruges til blush, det er duo fibre penslerne gode til. Meeeeeen den ser nu ikke ud til at være i nærheden af samme kvalitet som MACs eller Sigmas. Men det får man jo ikke for 30 kroner.

Pudderdåse Katja

Tak for tippet Ann!

rijaH

I øvrigt har elf en børste der hedder stipple brush, tror i den kan bruges med fordel? http://www.eyeslipsface.co.uk/product.asp?prodID=248&currency=DKK

Modedullen

Det vil jeg også virkelig gerne vide – erfaringer modtages med kyshånd (skønt jeg ellers elsker min mineralfoundation, men det her kunne jo være oplagt til at dække mine næsebumser, når de dukker frem…)
Mvh
Mette

Teresa

Ha! Fantastisk 😀 Så fik jeg mit ønske opfyldt! Og en god guide til foundation. Så må jeg bare have limet hovedet på min ELF-børste fast igen – jeg har *lige* opdaget at det sidder løst. Meget mystisk!

Pudderdåse Katja

Min gør det ikke, men jeg har hørt flere klage over det. Det er vel et tilfælde af, at man får, hvad man betaler for 🙂

Karen

Min har der heller ikke været problemer med – og den virker iøvrigt fantastisk til MAC mineralpudder, den giver lige lidt mere dækning, end en kabuki-børste, men stadig utrolig naturligt. Så jeg elsker den. Og vil prøve at bruge den til foundation også 🙂 Tak for tippet og en super video 🙂

Rejseministeren

Super fin og meget velforklarende video. Tak!

Pudderdåse Katja

Tak i lige måde Henni 🙂

Stine-Helene

FANTASTISK!!
Knald god video! Men nu er jeg kommet i tanke om hvorfor det var jeg gik bort fra foundation (selvom jeg overvejer at gå tilbage, stærkt inspireret af pudderdåserne) det tager jo en KRIG at komme på..
Der skal købes pensler!
Tak.

Pudderdåse Katja

He he selvtak. Og nej det tager et minut, hvis man ikke snakker til et videokamera imens 😀

Lika

Rigtig god video 🙂

Pudderdåse Katja

Tak Lika 😀

Jane

Du er bare skide god på video!

Pudderdåse Katja

Årh tak Jane, det var sødt sagt.

Just Frida

Super god og lærerig video! Du virker rigtig sød og naturlig – Glæder mig til flere videoer i fremtiden 🙂

Pudderdåse Katja

Tak Frida 😀

maria

Sådan lægger jeg også foundation – den eneste måde at gøre det på 😉
Jeg bruger Sigma F80 – Flat Top Synthetic Kabuki. Kan ikke leve uden den pensel! Sigmas version af 187 fælder desværre rigtig meget 🙁 Generelt synes jeg, at dem med sorte hår fra Sigma fælder fælt meget… Dem med hvide hår er i virkelig god kvalitet 🙂
/Maria

Pudderdåse Katja

Aaah det er godt at høre Maria! Og tak for anbefalingerne.

Ditte

Virkelig god video. Nu giver det pludselig mening 😉
Hvis I skulle få lyst til at lave videoer med øjen-make up looks (især smokey eyes), så hold jer ikke tilbage 😀
– Ditte

Pudderdåse Katja

Godt at det gav mening. Jeg skal notere mig ønsket 🙂

Janni E. Madsen

Det er også et ønske jeg har 🙂

Rikke V

Super Katja!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *