Aloe Vera som after sun

27.05.11
Avivir Aloe Vera After Sun

Avivir Aloe Vera After Sun

Undrer du dig også over, hvad der er i de mange after sun produkter på markedet? Det kan jeg godt forstå, det har jeg også altid gjort, og jeg kan afsløre, at der er fuldstændig det samme i, som der er i enhver bodylotion. Fugtgivende stoffer, som er gode for huden, ja, men de kunne lige så godt sælges som body lotion (og bliver det også, for der er det samme i).

Derfor har jeg heller aldrig købt særskilte after sun. Med en meget vigtig undtagelse. Der findes nemlig et unikt stof, der har evnen til at hele solskader, lindre forbrændringer, modvirke skader fra UV-lys, og der er sågar forskning, der tyder på, at det kan forebygge hudcancer.

Overvældende videnskabelig dokumentation
Stjernen er Aloe Vera, og den videnskabelige dokumentation er overvældende. Faktisk har Aloe Vera i en periode været godkendt som naturlægemiddel mod forbrændringer. Den eneste grund til, at det ikke længere er det, er at det ikke kan betale dig økonomisk for producenten.

Avivir Aloe Vera Gel

Min egen erfaring startede for mange år siden, da jeg på en personlig anbefaling købte Aloe Vera Gel’en fra Avivir og smurte den på en grim solskoldning, jeg havde fået. Men jeg havde ikke været så grundig i min påsmøring og dagen efter, kunne jeg se helt præcis på min hud, hvor jeg havde smurt den på, og hvor jeg ikke havde smurt den på. Jeg kunne klart se strøgene på min hud, og der hvor aloe vera’en havde været, var min voldsomme forbrænding blevet meget mindre rød. Så effektiv havde den været til at lindre.

Siden har Avovirs Aloe Vera Gel, som består af 98 % ren Aloe Vera, været den eneste after sun, jeg har brugt. Den er til gengæld blevet flittigt brugt på alle former for forbrændinger. Jeg opbevarer den i køleskabet, så er den kølige gel så rar at få på irriteret hud. Nu er det efterhånden sjældent, at jeg får solskoldninger, jeg er blevet klogere, men jeg bruger den stadig på diverse former for irritationer.

Avivir After Sun
Avivir har nu lavet en After Sun, som helt fortjent vandt prisen som Årets Kropsplejeprodukt – populær til Danish Beauty Award. Dette må siges at være en af de eneste After Sun, der rent faktisk kan kalde sig for After Sun med god samvittighed og dokumentationen i orden. Selvfølgelig kan du lige så godt bruge Avivirs Aloe Vera Body Lotion, Aloe Vera Gel eller et af Avivirs andre produkter med højt indhold af Aloe Vera, det er alene et spørgsmål om, hvilken konsistens du foretrækker.

Det har jeg faktisk Avovirs eget ord for, de er nemlig en meget reel og ærlig kosmetikvirksomhed, de er bare også nødt til at lave et produkt, der hedder “after sun”, fordi ellers køber forbrugerne ikke deres Aloe Vera produkter, selvom de i mange år har været det eneste, der rent faktisk kan hjælpe forbrændt hud. Sådan er forbrugerne så mærkelige.

Men Avivir After Sun er en super After Sun, som er den eneste after sun, jeg er stødt på, som jeg uden tøven kan sige gør en forskel for solskadet og forbrændt hud på grund af indholdet af Aloe Vera. Og ja, som enhver anden after sun kan du selvfølgelig bruge den som body lotion også.

Tan optimizer
Avivir After Sun indeholder også Tan Optimizer, en ingrediens der efter producentens eget ord kan give hurtigere, dybere og længerevarende kulør. Jeg har fået lov at se dokumentationen, og der er tale om placebokontrollerede studier, men der er ikke nogen publiceret videnskabelig litteratur om emnet, så jeg kan værke af- eller bekræfte påstandene om tan optimizer.

Men udenfor enhver tvivl gælder, at hvis du vil have en after sun, så får du det ikke bedre end Aloe Vera, hvad enten det er i form af et produkt, der hedder gel, after sun, body lotion eller hvad det nu hedder, bare aloe vera indholdet er højt.

Her kan du købe det
Du kan købe Avivirs Aloe Vera produkter på apoteket, i helsekostbutikker, Matas og på nettet. Aloe Vera gelen koster cirka 100 kroner og After Sun Tanning Optimizer koster 128 kroner.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
19 kommentarer
Camilla L.

Med mindre man, ligesom mig, har en hud der reagerer på Aloe Vera ved at svide udi de dimensioner, hvor vi taler smertefuldt i stedet for. Æv!
Har utallige gange set folk lige knække et stykke af en Aloe Vera og smøre på ved forbrændiger (fra ovnen fx) og vupti vupti… lindring! Bare ikke ved mig – der er det bare AV AV AV AV!!! I flere timer og absolut ingen lindring.
Jeg tror på, at Aloe Vera er et fantastisk middel. Men har man ikke forsøgt sig udi dens forbrændingshelbredende evner før, så tænker jeg, at det vil være en god idé at forsøge sig på et lille stykke hud først 🙂

Pudderdåse Katja

Aj øv Camilla. Ja der er desværre en lille gruppe, der er allergiske overfor det. Man kan være allergisk overfor Aloe Vera. Og det skal man selvfølgelig være obs på. Det var kedeligt for dig.

Maria

Jeg bruger altid sådan noget grønt aloe vera gele, som min far køber billigt i israel. Det er vildt godt til forbrændt hud, men jeg har også brug for yderligere fugt, da min hud er meget tør. Så jeg smører både den grønne gele og en fed fugtighedscreme på, når jeg har været i solen.

Pudderdåse Katja

God idé Maria. Der er på den måde jo ikke noget fedt at hente i gel’en 🙂

Tina W

Jeg bruger Avivir Aloe Vera Aftersun det meste af sommeren – også som bodylotion.
Prøv den også efter solarie…. der er den også perfekt.

Line

Tak for endnu en super anbefaling Katja 🙂
Jeg har lige bestilt noget på nettet – lige hvad jeg ledte efter!!! Prøver også solcremen – faktor og aloe vera sammen kan da kun være godt!!
Kh Line

Pudderdåse Katja

Jeg har faktisk også solcremen liggende, men har ikke haft lejlighed til at prøve den endnu (lortevejr!). Skal nok skrive mere, når jeg får prøvet den 🙂 Og selvtak. Kh. Katja

Sofie Jørgensen

Så har vi fået dem på mit arbejde, fortalte min kollega om jeres blog og vupti nu fås de på apotekerne på Østerbro 🙂 Og kunderne har fundet dem!!

Pudderdåse Katja

Ej hvor fedt!!!

Pudderdåse Helene

Hej Sofie
Er du min lokale apoteker? (Østerfælled) 🙂 Fedt at det nogen gange er så enkelt at få spredt et godt budskab!
Mvh. Helene

Sofie Jørgensen

Ja – men nu Østerbro, den på hjørnet 🙂 Og de er vist også kommet på vores søsterapotek oppe ved Svanemøllen..
mvh Sofie

Pudderdåse Helene

Eeej hvor hyggeligt 😉 Så må jeg se om jeg kan spotte dig næste gang jeg kommer forbi 🙂
mvh. Helene

Sofie Jørgensen

Prøv du bare 🙂 Måske har jeg leget med Essie, så måske kan neglene være et hint..

Pudderdåse Helene

🙂 Det kan du stole på…

To the rescue « Pigebrok

[…] Pudderdåsernes anbefaling smuttede jeg så ned i Matas i formiddags for at købe Avivir Aloe Vera gel. Så nu håber jeg, at […]

Tina

Hej! Jeg har også oplevet en allergisk reaktion med Avivir. Men kun i ansigtet. Tror I at jeg kan fortsætte med at bruge den på benene, hvor den har afhjulpet tørhed? Eller er det at udfordre skæbnen?

Helene Randløv

Hej Tina
Min egen hud reagerer ofte i ansigtet og næsten aldrig på kroppen. Meeeeen jeg ville nok undlade at bruge den alligevel.
Kh. Helene

Pernille Bøggild

Netop den aleveragel du omtaler har givet mig en allergisk reaktion. j eghar afprøvet den på o kring 15 andre mennesker, hvoraf ca. 9 har udvist lign. reaktioner. ikke godt.

Katja Moikjær

Kære Pernille. Aloe Vera er (som mange andre planter) noget man kan få allergi overfor det. Det er ikke noget specielt med Avivirs gel. Det er bare sådan Aloe Vera er. Hvis du har reageret på denne Aloe Vera gel, så synes jeg ikke du skal prøve med andre produkter med Aloe Vera. Der er ikke grund til at tro, at du vil kunne tåle dem bedre. Tværtimod bruger netop Avivir oprenset aloe vera, hvilket mindsker risikoen for allergi: http://eksem.astma-allergi.dk/oekologi

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *