Tirsdagstip: Blot papir

28.06.11
Blot papir fra Tatcha
Blot papir fra Tatcha
Aburatorigami blot papir med bladguld fra Tatcha Foto: Tatcha.com

Hvis du har problemer med at huden på næsen fedter, så har du sandsynligvis prøvet stort set alle de produkter, som lover at eliminere problemet. Det er et rigtig træls problem og det er ikke nemt at finde en tilfredsstillende løsning.
For mig fungerer det desværre ikke med silikonebaserede primere og andre anti shine produkter men prøv det af, det kan måske løse problemet for dig.
Det bedste trick jeg kender er at trykke et stykke blot papir mod næsen. Blot papir er nemt at have i tasken og hvis du har en foundation eller pudder med til at reparere med efterfølgende, er det nemt og hurtigt at få kontrolleret den skinnende næse.

Sådan bruger du blot papir
Papiret skal trykkes forsigtigt mod næsen (eller der hvor huden skinner), du må kun presse ganske let og endelig ikke tørre eller gnide, da det vil ødelægge din makeup, derefter løfter du papiret af igen. Måske skal du gentage med flere papirer, afhængigt af hvor fedtet huden er.
Når huden igen er mat og pæn, kan du reparere din makeup, hvis den trænger og det er også en god idé at duppe let med en oliefri pudder.
Mine favoritter hører til i to helt forskellige prisklasser nemlig elf Professionel Shine Eraser, som koster ca. 13 kr. for 50 ark i elfs webshop og Shiseido Oil-Control Blotting Paper, som koster 140 kr. for 100 ark og kan købes i Matas, parfumerier og stormagasiner. Hvis du gerne vil have ægte japansk blot papir med bladguld, kan Tatcha Aburatorigami købes i den danske webshop My Roots her.

Husk at der i dag er 50% på hele elfs sortiment.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
9 kommentarer
Siri

Jeg synes som regel at blot papir er urimeligt dyrt. Så et alternativ er Rizla, det fungerer helt fint 🙂

Pudderdåse Helene

Hej Siri!
Hvad er Rizla for noget?
Mvh. Helene

Siri

Hej,
Det er cigaretpapir til at lave håndrullede cigaretter. Det kan købes i alle kiosker, pakken fylder ingenting og det tynde papir suger fedtet på huden godt.
Ha en god dag

Pudderdåse Katja

Bruger du risla? Det er en sjov idé, det bliver jeg nødt til at prøve! Hvis det virker, så er det dælme smart!
Helene, det er det man ruller….. cigaretter…… af…. 😉

Tina T

Jeg bruger Shine Eraser fra ELF som også er sådan nogle tynde papirstykker man dupper der hvor man er fedtet i ansigtet, og det har jeg gjort et par år nu det er meget billigt (mener omkring 15 kr) og super effektivt. Men desværre er det meget ofte udsolgt på deres hjemmeside så når de har de har dem er det med at købe en masse.

Tina T

HI HI det står da allerede i ovenstående tekst der var jeg lidt for hurtig 🙂

Cecilie

Jeg har også hørt meget godt om cigeretpapir til at løse de problemer

Karen

Hej
har forsøgt at bestille hos ELF men kan ikke vælge at få sendt til Danmark… Hvordan gør i?

Katja Moikjær

Køber på elfcosmetics.dk – men deres udvalg er desværre ringe

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *