Lørdagslook: Loaded with Privilege

06.10.18
Lørdagslook: Loaded with Privilege

Lørdagslook: Loaded with Privilege

Det er LANG tid siden, der har været et lørdagslook på bloggen. Faktisk er det lige gået op for mig, at der er gået et år! Katja klager over de manglende looks med jævne mellemrum. Og der er efterhånden også så mange søde læsere, der efterspørger looks, at jeg ikke længere kan overbevise mig selv om, at der ikke er andre, der gider dem.
Som jeg nævnte sidste gang, jeg delte et look, har jeg en del billeder og halvfærdige indlæg liggende.  Selvom håret er kort på billederne, vil jeg mene, at de looks er mindst lige så relevante, som hvis de var nye… nu må vi se.

Loaded with Privilege
Nu hvor mine bryn syner pæne og fyldige, har jeg ærlig talt svært ved at forestille mig livet, før de blev tatoveret med microblading. Diana Hvas er så vanvittigt dygtig, og jeg glæder mig over de øjenbryn hver eneste dag. Til dette look brugte jeg et produkt, der umiddelbart ligner en af vores favoritter fra MAC… De to kan overhovedet ikke sammenlignes… Der er simpelthen så stor forskel på kvaliteten, at den næsten ikke fortjener at blive nævnt i samme sætning. Heldigvis ser det ud til at produktet er udgået… Det er der flere af produkterne, der er… men det er også primært paletten, der skal have opmærksomheden her.

I tekst markeret med * indgår reklamelinks. Nogle af produkterne er sendt som gratis anmeldereksemplarer.

Bryn: Først brugte jeg Maybelline BROWdrama Pomade Crayon Color & Fix Brow Crayon Medium Brown til at tegne brynene op. MAC Big Brow Pencil* er en favorit, og jeg havde åbenbart glemt, hvor lidt de to mindede om hinanden. Derefter forsøgte jeg at redde situationen med Max Factor Natural Brow Styler Sculpting Gel i farven Clear*.

Øjne: Som base brugte jeg Yves Rocher Ultra Long-Lasting Cream Eyeshadow i farven 04 Or Rose. Desværre er dette produkt udgået, men du kan fint bruge Urban Decay Primer Potion i stedet. De fine tykke blyanter fra Yves Rocher, er desværre også udgået. Her kan du erstatte dem med deres øjenskyggestifter Omres Lifeproof. For at markere øverste vippekant har jeg brugt farven 06 Bleu Mat* og nederste vippekant er highlightet med farven 02 Or*.

Fra NARS NARSissist Loaded Eyeshadow Palettebrugte jeg først Windsor, der er mat lys beige (1), Foix der er mat lys fersken (2) og Castille, der er mat lys rødbrun (3) til at markere øjets konturer. I øjenkrogen lagde jeg Newbury Street, der er helt lys beige med guld perlemor (4). Ind mod midten af øjenlåget lagde jeg Privilege, der er en lys guld nuance med guld perlemor (5). På resten af øjenlåget blev det den rustrøde nuance med rødbrunt perlemor Alnwick (6).

Under øjet lagde jeg den lyse guld nuance med guld perlemor Privilege (5) inderst ved øjenkrogen, derefter den bronze nuance med brunt perlemor Versailles (7). Fra midten ud mod yderste øjenkrog lagde jeg den gråbrune nuance med gylden og en anelse sølv perlemor (8). Og helt yderst i øjenkrogen lagde jeg den sorte nuance med lidt sort perlemor Reale (9).
For at tilføje mere kant til looket lagde jeg MAC Penultimate Eye Liner* langs øverste vippekant.

Lørdagslook: Loaded with Privilege

Hud: Denne type CC Cream er anderledes og i mine øjne afsindig anvendelig. The Body Shop Insta Glow CC Cream i farven Peachy Glow* tilføjer den fineste glød til ansigtet, uden at det på nogen måde virker dominerende. Derefter duppede jeg IsaDora CoverUp Foundation & Concealer på med en svamp. I T-zonen pudrede jeg med lidt Sephora Glow Finishing Pressed Powder* for at mattere en smule.

Kinder: Ved første øjekast er RMS Beauty Buriti Bronzer lidt skræmmende, fordi den ser meget mørk ud. Heldigvis er den så fin og transparent, og den giver virkelig den lækreste og mest naturlige glød til ansigtet. På kindbenene, i øjenkrogen og på amorbuen lagde jeg Smashbox Halo Highlighting Wand i farven Pearl. Yves Rocher udskifter skridt for skridt deres emballage til noget mere miljøvenligt. Yves Rocher Botanical Color Blush i farven 10. Rose Acajou* er resultatet af denne transformation og samtidig en ny farve i sortimentet. Farven gør ikke meget væsen af sig, men på kinderne er den virkelig smuk.

Lørdagslook: Loaded with Privilege

 

Vipper: Mascaraen jeg brugte til Loaded with Privilege er desværre udgået, for lignende mascaraer kan du kigge på bloggen under tubemascara. De udmærker sig ved at holde en del bedre på, dem der ellers får alle mascaraer til at smitte af eller drysse. I hvert fald indtil de bliver trætte, som den på billedet… Beklageligvis opdagede jeg først, at den havde drysset, da jeg kiggede på billederne langt senere.

Læber: Den fine mørke gloss Pür Lip Gloss Stick i farven Rum Raisin landede på læberne, som så mange gange før. Den boede nærmest i min taske i den periode… Den er udsolgt (måske udgået), der hvor jeg har ledt efter den, men Clinique Chuppy Stick Moisturizing Lip Colour Balm i farven Richer Raisin er mindst lige så fin.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
3 kommentarer
Else

Lørdagslook er tilbage, weeeeeeee\o/

Helene Randløv

åååhhhhrrrr <3 <3 <3

Sofie

Jeg undrer mig lidt over navnet på dette look 😂 findes der en forklaring?

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *