Lørdagslook: The Original Gangster

28.09.19
Lørdagslook: Original Gangster

Lørdagslook: Original Gangster

Sidste gang jeg var i Randers fik jeg storshoppet. Det var blandt andet Juvia’s Place, Jeffree Star Cosmetics og Lime Crime, der kom i kurven. Særligt sommerkollektionen fra Lime Crime har jeg været forelsket i længe og kvaliteten er vanvittigt god. Produkterne er vanvittigt pigmenterede, i hvert fald kan man dårligt se, at jeg har brugt den flittigt. Egentlig troede jeg, at øjenpaletten ville blive brugt mest, men det er ansigtspaletten jeg er draget mod hver gang.
Udover sommerkollektionen fra Lime Crime er det udelukkende Milk Makeup, jeg tester stadig på livet løs, så du kan få en anmeldelse så hurtigt som muligt. Det er et mærke, jeg har haft lyst til at prøve i flere år. Selvfølgelig er de produkter, jeg er mest interesseret i ikke kommet til Danmark, men de produkter der er i sortimentet her hjemme er nu også ret spændende.

Original Gangster
Selvom gul er en opsigtsvækkende farve, så er looket egentlig ret afdæmpet, lynhurtigt at lægge og forholdsvis hverdagsegnet. Egentlig havde jeg ikke behøvet øjenskygge paletten, fordi jeg kom til at lege lidt med Golden Hour. Den highlighter er så pigmenteret, at det jeg troede skulle være et strejf af glimmer blev til en temmelig intens detalje. I stedet for at tone highlighteren ud, valgte jeg at lade den være. Farven Sunset fra Lime Crime Venus XS Sunkissed skal jeg helt klart lege mere med. Den nuance er virkelig smuk, og de mange farver perlemor tilfører noget helt særligt.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

Ansigt: Først dækkede jeg lidt rødme med Milk Makeup Flex Foundation Stick*. For at sætte makeuppen pudrede jeg med Milk Makeup Blur + Set Matte Loose Setting Powder*.

Kinder: For at varme ansigtsfarven lidt op lagde jeg Salty(A) bronzer fra Lime Crime Sunkissed Face Palette* i hårgrænsen, over øjenbrynene, på kindbenene og lidt på hagen. Derefter lagde jeg Sizzle(B) en semimat koral blush med et neonorange skær fra kindæblet ud mod hårgrænsen. Over blushen på kindbenet lagde jeg Malibu(C) den koral highlighter med guld og lyserødt perlemor.

Lørdagslook: Original Gangster

Øjne: I øjenkrogen lagde jeg den varme beige highlighter Sun Daze(D) fra Lime Crime Sunkissed Face Palette*. Derefter lagde jeg Salty(A) bronzer fra samme palette fra yderste øjenkrog og skråt op i globelinjen. På hele øjenlåget lagde jeg den klare gule nuance med lidt transparent glimmer Rays(1) fra Lime Crime Venus XS Sunkissed*. Oven på Rays lagde jeg Golden Hour(E) highlighter en klar gul nuance med masser af guld glimmer. Under øjet lagde jeg Sunset(2) en klar orangerød nuance med orange, pinkrødt og lilla perlemor fra Lime Crime Venus XS Sunkissed*.

Lørdagslook: Original Gangster

Bryn: Siden jeg fik farvet bryn har jeg bare redt hårene igennem med en farvet bryngelé. Her er det Milk Makeup Kush Fiber Brow Gel*.

Vipper: Mascaraen fra Milk Makeup har jeg hørt uendelig meget godt om, jeg er ikke helt der endnu, hvor vi er gode venner… Her er det altså Milk Makeup Kush Mascara*.

Læber: Det var ikke svært at vælge en farve af Milk Makeup Lip Color Matte*, de fleste af farverne er nemlig forholdsvis afdæmpede, altså det modsatte af hvad jeg ellers bruger. Derfor valgte jeg selvfølgelig O.G Red.

Briller: Stellet er fra Prada og modellen hedder PR01V og farven hedder 30Z-1O1. Brillerne har jeg købt i Profil Optik.

Frakke: Det er lidt sjovt at tænke på, at overtøj til forår og sommer i årevis har været ikkeeksisterende i min garderobe. Nu har jeg nemlig mange dejlige og pæne frakker og lange jakker. Her er det min nyeste favorit Chloe¤ fra Zoey.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Stine S

Du ser dejlig ud :-*. Gul får jeg nok ikke på øjnene, men jeg har sårn lyst til at købe den store Venus xl 2 palette med de grønlige nuancer. Den er sååå pæn. Kh Stine

Helene Randløv

Kære Stine
Tusind tak, ja, den er også virkelig pæn, men min lyst til at eje den… aftog lidt, da jeg så den i virkeligheden. Næste gang jeg er i Randers, må jeg hellere kigge på den igen <3
Kh. Helene

Stine S

Nå for søren. Jeg har kun set den online. Den er måske lidt forårsagtig, og der kommer nok andre paletter, som jeg forelsker mig i 😉 Kh Stine

Helene Randløv

Altså bare fordi jeg ikke er helt vild med den, kan du jo godt være det… jeg er til gengæld helt pjattet med Juvia’s Place… og vil helst bare have en af hver…(af dem jeg kan tåle altså :-/)
:-*

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *