Fredagsfavorit: MAC Big Brow Pencil

05.08.16
MAC Big Brow Pencil

MAC Big Brow Pencil

Mens Instagram og kendisserne stadig er smykkede med skarpt optegnede og kunstfærdige øjenbryn, er MAC gået den modsatte vej med sit nyeste produkt til øjenbrynene.

Big Brow Pencil er nemlig noget helt andet. Det er faktisk stort set umuligt at tegne en lige streg med den. Og det er bestemt heller ikke meningen.

Big Brow Pencil er en filler til øjenbrynene. Den tykke stick er en blanding af voks og farve, der giver både fylde og farve til brynene. Resultatet er fyldigere og naturligt definerede bryn. På overraskende kort tid.

For et godt resultat skal man bruge den rigtigt. Du skal starte med at tegne udefra og ind imod hårenes retning, så produktet lægger sig under hårene. Når du har gjort det, kan du bruge den til forsigtigt at optegne hårene ovenpå også. Men brug en meget let hånd, eller nøjes med at bruge den “modsat”. Den kan klumpe, hvis der kommer for meget på. Jeg bruger en skråpensel eller en ren mascarabørste til lige at børste brynene igennem til sidst.

Meget nem og lynhurtig at bruge
Hvis du synes, det lyder kompliceret, så tager du helt fejl. MAC Big Brow Pencil er nok det nemmeste brynprodukt, jeg nogensinde har brugt. Det er vanvittigt nemt og hurtigt at bruge. Jeg har lagt en lille video på instagram (@pudderdaaserne) og på vores facebookside, så du kan se, hvor nemt det går.

God at kombinere med andre produkter
Hvis du gerne vil have et mere defineret look end MAC Big Brow Pencil kan give, så fungerer den også godt under andre brynprodukter. Du kan med fordel bruge Big Brow Pencil først til at give fylde til øjenbryn og derefter optegne brynet med et andet produkt. Jeg har kombineret den med både bryn-mascara, blyant, pudderprodukter og hvad der ellers findes derude.

Her kan du købe det (indeholder reklamelinks)
MAC Big Brow Pencil koster 160 kroner og findes i 5 farver. Jeg bruger Fling. Du kan købe den her på MAC’s webshop, i Magasin eller i Salling i Aalborg.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
1 kommentarer
HeLene

Den ser fin ud, og skal straks prøves! Mine bryn har brug for lidt fylde og farve!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *