Fredagsfavorit: Urban Decay Eyeshadow Primer Potion

10.08.18
Fredagsfavorit: Urban Decay Eyeshadow Primer Potion

Fredagsfavorit: Urban Decay Eyeshadow Primer Potion

I øjeblikket får vi vanvittigt mange spørgsmål om, hvad man stiller op med makeuppen i varmen. Det er ikke ret nemt at svare, for min løsning er: Ingen makeup. I går skulle jeg mødes med min dejlige veninde, og derfor tog jeg i alt hast makeup på. Min hud er ved at komme sig, så jeg kan ikke bruge hvad som helst… Samtidig er det en makeup, der skal holde til at blive duppet på, en der tåler voldsomme mængder af sved… Og så må det jo også gerne være pænt.

Nemt, pænt og ikke mindst holdbart
Det var lidt et uheld der gjorde, at valget faldt på denne. En større sortering af produkter, resulterede i lidt overblik, lige indtil hele balladen væltede… Sædvanligvis bruger jeg den som primer, men den har lige lidt perlemor og giver derfor lidt farve til øjenlåget. Man ser bare friskere ud med lidt lyst på øjenlågene. Det er ellers ikke noget jeg dyrker så meget, men det er så nemt, pænt og ikke mindst holdbart, at det bestemt er en favorit værdig.

Som primer
Som sagt spiller Urban Decay Eyeshadow Primer Potion ofte en understøttende rolle i mine looks. Her fik den dog lov til at løbe med hovedrollen og det fortjener den bestemt også ros for. Den er god som primer fordi den fremhæver farverne, øjenskyggerne er lettere at tone ud og så sørger den for at dit look holder. Den kan holde til en hel aften på dansegulvet og ja! Det er selvfølgelig testet i praksis. Og uden at sige for meget, så er det alligevel lidt af en test at blive udsat for mig…

Eller alene
Der hvor den virkelig har bevist sit værd er i forhold til at holde på andet end makeuppen. Primerens opgave her i sommervarmen er nemlig at holde på min solcreme. Det lyder måske lidt kryptisk… Min udfordring er, at jeg sveder så meget, at solcremen løber af ansigtet. Netop af denne grund bruger jeg kun solcreme med mineralske filtre, alligevel er det altså ikke ret behageligt at få i øjnene. Og begynder jeg først at gnide og tørre øjnene er løbet kørt. Det starter med at være ubehageligt og til sidst er der ingen anden vej end at rense ansigtet og starte forfra. Det undgår jeg, når jeg bruger Urban Decay Eyeshadow Primer Potion og samtidig ser det ud som om jeg har gjort mig umage og taget makeup på… Det er jo en ekstra bonus.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion kan du finde online hos Boozt.com*, i Magasin og i Urban Decays egen webshop.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Heidi Myrup

Hej pudderdåser.
Det er min totale ynglings. Det eneste øv jeg kan finde på er, at den skal bestilles hjem. Den er svær at få fat i, hvis du ikke bor i Århus eller København.
Tusind tak for jeres super gode blog. I er altid stedet, hvor jeg vender tilbage til, når jeg skal bruge nye mærker eller har har brug for inspiration.
Mvh Heidi (Herning)
P.s elsker jeres produkter. 👍👍

Helene Randløv

Kære Heidi
Først skal du have mange tak for ros og tillid <3
Ja, hvis ikke man er til webshops, når man bor provinsen, så er det bare svært :-/ Det har du ret i!
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *