Lørdagslook: Ocean Mist Sorbet

14.10.17
Lørdagslook: Ocean Mist Sorbet

Lørdagslook: Ocean Mist Sorbet

Der ligger nogle meget gamle looks i min private billedbank. Billederne til dette look er de ældste, og de er helt tilbage fra sidste forår. Det er sjovt at se tilbage, især fordi det især er håret, der røber mig. Det er ret sjovt at se på dette billede, når man bare sidder og drømmer om, at håret snart er langt igen. Billedet er jo tydeligt bevis på, at det heller ikke altid er lykken med langt hår :-P.
Som du nok ved, har jeg holdt pause fra både blog og især looks i et par måneder. Inden jeg går i gang med at lægge nye looks, har jeg sat mig for at bruge nogle af dem fra lageret. Det gør jeg selvfølgelig kun, når det giver mening. Er det for længst udsolgte produkter, kan det i mine øjne være lige meget.

*Indeholder reklamelinks

Ocean Mist Sorbet
Som du måske har læst flere gange i anmeldelser, diverse favoritter og andre indlæg, så er jeg svært glad for Sleek. Det er vanvittigt pigmenterede øjenskygger til nærmest ingenting, i hvert fald når man kigger på kvaliteten. Paletterne jeg har brugt til dette look er på tilbud i øjeblikket*. Hvis du har lyst til flere farver eller en neutral palette, så er det nu, du skal slå til.

Lørdagslook: Ocean Mist Sorbet

Lørdagslook: Ocean Mist Sorbet

Uanset om det er forår, sommer, efterår eller vinter, så er det dejligt med lidt spræl en gang i mellem. Når jeg trænger til noget mere farve, og overskuddet ikke lige er til masser af øjenskygger. Så bruger jeg næsten altid en farvet eyeliner og en matchende øjenskygge for at være sikker på at den bliver liggende. Det tager et øjeblik og så er der et fint blikfang.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Christine b

Ej men så gik man jo lige helt amok i Sleek makeup på den hjemmeside. Jeg synes det er DET mest spændene budgetmærke på markedet. Og så kostede det alligevel næsten ingenting, så tak for tippet.
Venter så spændt på at din anmeldelse af Imedeen kommer 🙂 Jeg går virkelig i seriøse overvejelser over om jeg skal kaste mig ud i så dyr en vane… 🙂

Helene Randløv

Kære Christine
Ja, Sleek er virkelig spændende og til de priser… Uha da <3 <3 <3
Jeg håber virkelig på, at anmeldelsen kommer op i denne uge :-*
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *