Lørdagslook: The 80’s Babe

11.04.20
Lørdagslook: The 80’s Babe

Lørdagslook: The 80’s Babe

Der er nogle farver man bare er mere draget af end andre. Sådan har jeg det med lilla. Tøjet, håret og makeuppen er noget af det der har været og stadig indeholder netop denne nuance. Paletten jeg har brugt til dette look, ved jeg ikke helt om matcher sit navn 80’s Babe… på den anden sider er de lilla og de blålige nuancer som taget ud af min garderobe i firserne. Den isblå nuance prydede mine vægge og jeg havde også sådan en vamset plyspels i den nuance. Mine bløde skindstøvler var turkise og det første sæt tøj jeg syede selv var lyslilla. Farverne i denne palette er virkelig anvendelige. Selvom den ser lidt vild ud, kan den sagtens tones ned. Den bliver med garanti en favorit til sommer, hvor jeg stort set altid kaster mig over kombinationen af gyldne og turkise nuancer.

The 80’s Babe
Ved frokosttid løb mine øjne desværre så meget i vand, at jeg måtte reparere øjenmakeuppen, da jeg kom hjem. Det resulterede i en noget kraftigere makeup til billederne. Før reparationen var looket lysere og det lignede til forveksling et look, jeg har dyrket siden november. Nogle af nuancerne minder nemlig en del om dem fra Jeffree Star Cosmetics Mini Controversy. Med 80s Babe fra Pinky Rose Cosmetics får du en drøngod, budgetvenlig palette og endnu flere skønne nuancer øjenskygge. Allerede nu ved jeg at The 80’s Babe bliver et hit til sommer. Kombinationen af turkis og varme gyldne nuancer er bare så fin, så jeg glæder mig allerede.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

Hud: Først dækkede jeg rødme med KVD True Portrait Liquid-to-Powder Foundation*. Oven på og i resten af ansigtet lagde jeg Clinique iD Dramatically Different Moisturizing BB-gel*. Det hele satte jeg med Shiseido Synchro Skin Invisible Silk Loose Powder* i farven Radiant.

Kinder: Med Becca Sunlit Bronzer i farven Bali Sands tilføjede jeg lidt glød til ansigtet. På kindbenene duppede jeg Hourglass Vanish Flash Highlighting Sticki farven Pink Flash. MAC Glow Play Blush* i farven Blush, Please lagde jeg på kindæblet og tonede den op og ud mod hårgrænsen.

Lørdagslook: The 80’s Babe

Øjne: Som base på øjenlågene lagde jeg Anastasia Beverly Hills Eye Primer. Derefter lagde jeg Fenty Beauty Flypencil Longwear Pencil Eyeliner* i farven Moon Dunez langs øverste vippekant.
Fra Pinky Rose Cosmetics 80’s Baby Eye Shadow Palette* lagde jeg først Virgo (1) en isblå nuance med masser af hvid perlemor i inderste øjenkrog. Derefter lagde jeg Care Bear (2) en lys mat syren nuance øverst i globelinjen. For yderligere definering af globelinjen lagde jeg The Baby (3) en klar mat rødlilla nuance fra yderste øjenkrog og ind mod midten. Med Fuerte (4) en mat sort nuance markerede jeg yderste øjenkrog op til globelinjen. Derefter lagde jeg Dapper (5) en rødlilla nuance med masser af perlemor i samme nuance på hele den bevægelige del af øjenlåget op mod globelinjen.

Lørdagslook: The 80’s Babe

Under øjet er det Fenty Beauty Flypencil Longwear Pencil Eyeliner* i farven Grillz inderst og Lady Lagoon yderst. Grillz satte jeg med den klare gule nuance med guld perlemor 1981 (6), mens Lady Lagoon blev sat med den klare turkise nuance med turkis perlemor Dreamer (7).

Vipper: Her er det mit andet forsøg med GOSH Boombastic OverDose Volume Mascara. Det gik godt, så jeg tror nok, vi bliver gode venner snart.

Øjenbryn: Med Milk Makeup Kush Fiber Brow Gel* fik jeg styr på mine viltre øjenbryn.

Læber: Der er få læbestifter, jeg har brugt så meget som de forskellige farver, jeg har af Yves Saint Laurent Tatouage Couture Matte Stain*. Her er det farven 7 Nu Interdit, der er noget nær den perfekte nude i min optik. På mine læber holder de hele dagen, samtidig med, at de er så vildt behagelige at have på. Selv Katja holder den på

Dette indlæg indeholder et eller flere reklamelinks, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et reklamelink, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *