Lørdagslook: Påskekælling

04.04.20
Lørdagslook: Påskekælling

Lørdagslook: Påskekælling

Det er længe siden, der har været et lørdagslook på bloggen. I går fik jeg dog langt om længe taget mig sammen, så både makeuppen og ikke mindst produkterne blev fotograferet. Faktisk har jeg masser af looks liggende, men jeg mangler billedet af produkterne, og sådan et skal der jo være. Forhåbentlig kan jeg komme ind i kampen igen, for jeg har et hav af produkter at vise dig. Der er så mange spændende paletter, der bare ligger og venter på at komme i brug. Kreativiteten fejler bestemt heller ikke noget, så det er kun velvillige teenagere, det afhænger af…

Påskekælling
Det sære navn opstod, da jeg ville dele et billede af makeuppen på Instagram i går. Det startede selvfølgelig som påskekylling, men appen ville ikke makke ret… og jeg blev ærlig talt pivhysterisk. Derfor var der egentlig ikke meget nuttet kylling over mig… som følge deraf blev det til påskekælling, sådan en kan jeg også meget bedre identificere mig med.
Klare gule nuancer kan noget på øjnene! Det vækker virkelig opsigt og kaster også en del kommentarer af sig. I hvert fald fik jeg mange komplimenter og endda flere ”tak for inspirationen” med på vejen. Det er endda trods de relativt få mennesker, man møder på sin vej i øjeblikket.
Gule øjenskygger kan virkelig være en udfordring, men med en gul base får du garanteret et godt resultat. Derfor krydser jeg fingre for, at KVD beholder de farvemættede bryn produkter i sortimentet. De er nemlig perfekte til formålet.

Lørdagslook: Påskekælling

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

Øjne: Som primer brugte jeg Marc Jacobs Beauty Under(cover) Perfecting Coconut Eye Primer*. Derefter lagde jeg KVD 24-hour Super Brow Long Wear Pomade* i farven Daffodil som base for den gule øjenskygge. Globelinjen fik lidt definition med den gråbeige nuance Kana(1) fra Juvia’s Place The Warrior II Palette By Juvia’s The Amazons*. Fra samme palette tilføjede jeg dybde med den mørkegrå nuance Walzana(2). Den intense grå blev tonet ud med en blanding af Kana og Daura(3) en støvet kølig koral nuance. Fra KVD Vegan Love Eyeshadow Palette* lagde jeg først den gyldne champagne nuance Equality(4) i inderste øjenkrog. Derefter lagde jeg den klare gule nuance Activist(5) på hele den bevægelige del af øjenlåget.

Lørdagslook: Påskekælling

På midten af øjenlåget duppede jeg INC.redible You Glow Girl Iridescent Jelly* i farven _more fizz, less bizz. Det er en sjov glimmer gelé i en gylden beige nuance med transparent glitter en masse.
Under øjet er det Fenty Beauty Flypencil Longwear Pencil Eyeliner* i farven Grillz.

Bryn: Karantænebryn og hår… hold nu fast hvor jeg savner min frisør. Brynene er nogenlunde tæmmet med Milk Makeup Kush Fiber Brow Gel*.

Hud: Først dækkede jeg lidt rødme i panden med By Terry Nude-Expert Duo Stick Cover& Glow Stick Foundation*. Derefter lagde jeg et ganske tyndt lag GOSH Chameleon Foundation. De cremede produkter satte jeg med Anastasia Beverly Hills Loose Setting Powder* i farven Vanilla.

Kinder: Øverst på kindbenet er det Shiseido Aura Dew* i farven Cosmic 03. Det er en highlighter i en varm beige nuance med en frygtelig masse transparent og guld glimmer. Fremover tror jeg, den ender på øjenlågene… det er simpelthen for meget glimmer til kindbenene i min optik. Blushen er Shiseido Whipped Powder Blush* i den gultonede pink nuance Kokei 08. Den duppede jeg på kindæblet og tonede ud mod hårgrænsen.

Vipper: Som bekendt hader jeg første forsøg med en ny mascara især dem med gummibørster. Det lykkedes mig dog ikke at stikke børsten ind i øjet, som jeg plejer… Alt i alt gik mit første forsøg med GOSH Boombastic OverDose Volume Mascara ret godt. Min veninde er helt vild med denne mascara, og den har vippet hendes tidligere mangeårige favorit af pinden. Derfor er jeg ret spændt på, om vi bliver gode venner efter et par runder.

Læber: Siden sidste sommer har jeg haft et blødt punkt for lip gloss, som jeg ellers har forsaget i flere år. Her er det Jeffree Star Cosmetics The Gloss* i farven Lord Star, der er en blåtonet pink nuance med blåt og pink glimmer.

Briller: Stellet er fra Lindberg og det er købt i Profil Optik Hellerup.

Tøj: Den sorte bluse med ¾ ærme er fra Sandgaard, der er mit absolut favoritmærke, når det kommer til basisgarderoben. Skjorter, T-shirts, toppe, leggins og bukser, der er budgetvenlige, sidder godt og holder i vask.

Dette indlæg indeholder et eller flere reklamelinks, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et reklamelink, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Britt

Hejsa. Er rigtig glad for flere af jeres produkter. Men har købt og nu afprøvet Alt i en kur. Min søn på 20 år, har ofte rød og kløende hovedbund. Vi sprayede Alt i en kur på idag, og han blev ildrød i hovedbunden og hårgrænsen + det sved. Så han måtte op og vaske hår mv. Øv at købe en halvdyr spray (det var ikke muligt at få en lille prøve i Matas), i håb om at det kunne hjælpe. Nu har vi spildt pengene og har en spray stående vi ikke tør bruge :O(
god påske til jer.

Helene Randløv

Hej Britt
Det lyder som om han har skæleksem? Hvad siger lægen til kløen og rødmen i hovedbunden?
Af en eller anden grund kan huden godt reagerer med kraftig rødme… det ligner næsten et udbrud af nældefeber. Det oplever jeg selv, når jeg har skæleksem og ikke lige har fået behandlet det. Efter et par dage går det væk… Min teori er at skælsvampen simpelthen bliver så sur, at det får huden til at reagere sådan. Min søn reagerer på samme måde… han har dog lært ikke at holde pause, da den som det eneste holder eksemen i skak. Hvilken shampoo bruger han? Og husker han at få tørret håret ordentligt (med føntørrer)? Naturligvis kan jeg ikke udelukke, at der er et eller andet i Alt i en KUR, han ikke kan tåle. Et produkt kan være nok så mildt og godt til nogen, mens andre vil reagere på det. Jeg beklager den dårlige oplevelse.
Kh. Helene

Stine

Du er dælme en lækker påskekælling :-*

Helene Randløv

Tak søde Stine <3 God påske, jeg håber, du og dine har det godt <3 <3 <3 <3 <3
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *